Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ja baš razmišljam da napišem nešta slično.*p!p!t@* je napisao/la:Odspavao tri sata sad' mi se valja handrit' sa Kristićem.![]()
Naprijed naši !
Nemojte tako ljudi dragi, pa on je sam po ovoj bakači iš'o, da nije bilo upaljenih svjetala mog'o ga je napast lopovteodolit je napisao/la:Ja baš razmišljam da napišem nešta slično.*p!p!t@* je napisao/la:Odspavao tri sata sad' mi se valja handrit' sa Kristićem.![]()
Naprijed naši !
Ma i Susic ce sve to po kratkom postupku nakon ove tekme. Pjevas jedna si jedina ili letis.Fedex je napisao/la:U nas niko ne pjeva himnu reprezentacije, a ona Adem fazovao zbog (ne)pjevanja![]()
Nista ima da ih Safa sve skloni iz odabrane selekcije naše zemlje.Fedex je napisao/la:U nas niko ne pjeva himnu reprezentacije, a ona Adem fazovao zbog (ne)pjevanja![]()
NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Nemojte tako ljudi dragi, pa on je sam po ovoj bakači iš'o, da nije bilo upaljenih svjetala mog'o ga je napast lopovteodolit je napisao/la:Ja baš razmišljam da napišem nešta slično.*p!p!t@* je napisao/la:Odspavao tri sata sad' mi se valja handrit' sa Kristićem.![]()
Naprijed naši !
Danas pjevaju, Crno i zlatno od Seke AleksicCartman je napisao/la:Ma i Susic ce sve to po kratkom postupku nakon ove tekme. Pjevas jedna si jedina ili letis.Fedex je napisao/la:U nas niko ne pjeva himnu reprezentacije, a ona Adem fazovao zbog (ne)pjevanja![]()
how yes noNedozvoljenaPozicija je napisao/la:Čikago Birs i Čikago Flajers
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.