Nedo Bog da aldinove postove stavljas, dobio otkaz momentaloŽvaka je napisao/la:Za Pileta i još par njih koji "mudro zbore" i obraduju nas konstruktivnim postovima imam jednu caku na poslu:D
S obzirom da su komentari dugi, ja ih fino kopiram i prenesem na memorandum firme i tu pročitam, kolege misle da radim... Vjerovatno stara caka al eto, možda još nekom bude od pomoći...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- Armageddon2012
- Kontakt:
dogovoreno....ali iskljucivo u cevabdzinici "Zeljo',bez obzira sto ima i puno boljih cevapa!!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Nadam se da će Džeko dobrom igrom protiv Meksika riješiti dileme oko transfera. Treba nam lova.
Btw, u koliko je ta tekma. Pun index priče o utakmici, a ja nigdje ne vidim ukoliko se igra.
Btw, u koliko je ta tekma. Pun index priče o utakmici, a ja nigdje ne vidim ukoliko se igra.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
u 3 satačamac je napisao/la:Nadam se da će Džeko dobrom igrom protiv Meksika riješiti dileme oko transfera. Treba nam lova.
VOLIM TE ZELJO
Hvala buraz. Nisam lud. Da je Željo ust'o bi, ali zbog Papetovih smlata nema šanse.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
-
- Kontakt:
Ja u BL vazda idem u onaj meksički restoran a bio sam i u jednom malom restorancicu blizu na glavnoj cesti odlična je klopaArmageddon2012 je napisao/la:dogovoreno....ali iskljucivo u cevabdzinici "Zeljo',bez obzira sto ima i puno boljih cevapa!!
- SarajlijaTM
nema boljih od zeljinih cevapaBlueBoy1921 je napisao/la:Ja u BL vazda idem u onaj meksički restoran a bio sam i u jednom malom restorancicu blizu na glavnoj cesti odlična je klopaArmageddon2012 je napisao/la:dogovoreno....ali iskljucivo u cevabdzinici "Zeljo',bez obzira sto ima i puno boljih cevapa!!

a u bl se ide kod muje na cevape

- Armageddon2012
- Kontakt:
master?a u BL vazda idem u onaj meksički restoran a bio sam i u jednom malom restorancicu blizu na glavnoj cesti odlična je klopa
ne pominji veceras meksicke restorane,ha,ha,ha...
jest,kod muje su jos najbolji,doduse i najskuplji.....mada ni oni vise nisu ni 30% nekadasnjeg muje...cak vise nije ni rostiljnica tamo gdje je bila,vec zavucena skroz,kod kina kozare,ali opet stalno puna i basta i unutra......nema vise u banjaluci cevapa da mozes reci to je to......nema boljih od zeljinih cevapa
a u bl se ide kod muje na cevape
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Hahahahaha kakav si ti kralj!Armageddon2012 je napisao/la:master?a u BL vazda idem u onaj meksički restoran a bio sam i u jednom malom restorancicu blizu na glavnoj cesti odlična je klopa
ne pominji veceras meksicke restorane,ha,ha,ha...

Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
- MinjonKocka
- Kontakt:
joj što volite čovjeka...nije bio omiljeniji lik dosad na temi Želje...
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
- Jack777Pott
- Kontakt:
Ja ocekujem da @Armageddon2012 zadnji dan oklade napise nesto protiv 'malog Borca' i sutradan kao Lesinar odgovara na svoj post i sam sebi proturjeci 

I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
-
- Kontakt:
znaci ne vjerujem kako ste dosadni sa ovim stvarima, ok fino je sto su uradili ispostovali sad svako trecu stranicu vi o njima, e pa da ovdje i skontas da je djeci sve zanimljivoJack777Pott je napisao/la:Ja ocekujem da @Armageddon2012 zadnji dan oklade napise nesto protiv 'malog Borca' i sutradan kao Lesinar odgovara na svoj post i sam sebi proturjeci

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 9aWmEmFWFQ
valjda nije niko postavljao... fina emisija...
valjda nije niko postavljao... fina emisija...

Zadnja izmjena: edotm87, dana/u 01 jun 2012, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
BRAVE HEART 1979-2005
- MinjonKocka
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
hvala @edotm87, ne vidi se link pa evo i ovako...
hvala @edotm87, ne vidi se link pa evo i ovako...
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
zaebao se nesto link... svejedno jaka emisija ! pogotovo ovi sto se javljaju 

BRAVE HEART 1979-2005
Katastrofa brate.Arma jos nijednom nije rekao da je Zeljo nekog dobio zasluzeno.Obicno babo i sudije donose pobjede plavima.Sve najgore je pricao mjesecima o Zelji, cak i onda kad smo Borca drzali u sesnaestercu citavu utakmicu i sad je mnogima idol?old school je napisao/la:znaci ne vjerujem kako ste dosadni sa ovim stvarima, ok fino je sto su uradili ispostovali sad svako trecu stranicu vi o njima, e pa da ovdje i skontas da je djeci sve zanimljivoJack777Pott je napisao/la:Ja ocekujem da @Armageddon2012 zadnji dan oklade napise nesto protiv 'malog Borca' i sutradan kao Lesinar odgovara na svoj post i sam sebi proturjeci
Kita od covjeka zaludila balavurdiju svojim nekim glupostima ali sta ces, taki smo mi Bosanci.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Ma zar je bitno sta drugi pricaju? Nek pricaju, imaju i o kome! 
MI DOMINIRAMO I TO JE TO.
P.S. I da nam familija Osim zivi jos mnoogo mnoogo godina.

MI DOMINIRAMO I TO JE TO.
P.S. I da nam familija Osim zivi jos mnoogo mnoogo godina.

Je li Svraka igrao? Hvala
Mexico vs. Bosnia and Herzegovina - 2:1 - highlights (HD)
[youtube][/youtube]
Mexico vs. Bosnia and Herzegovina 2:1 - FULL MATCH
[youtube][/youtube]
Mexico vs. Bosnia and Herzegovina - 2:1 - highlights (HD)
[youtube][/youtube]
Mexico vs. Bosnia and Herzegovina 2:1 - FULL MATCH
[youtube][/youtube]
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
Odgledah drugo poluvrijeme i evo ne mogu da funkcionisem na poslu. Svraka je usao oko 70 min. Neku ocjenu da bih dao i procjenu igre ne mogu jer su nasi komplet odigrali ocajno drugo poluvrijeme. Ono sto sam primjetio kod njega jeste da je bio borben kao i do sad.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...