FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SamoZeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SamoZeljo » 31 maj 2012, 11:37

Evo sad citam sta je direktor Bayerna izjavio.
Gospodin Christian Nerlinger je rekao: "Nama se ne zuri u ovom slucaju. Nismo pod pritiskom i niko nas ne moze staviti pod pritisak. A to da smo se vec dogovorili sa Dzekom? Ne, nije istina."

Znaci, demantovao je ono sto se pricalo da je Bayern vec sve ugovorio sa Edinom, ali nije demantovao da se pregovara. Moje misljenje je da je ovo jako blizu potpisa ali opet nikad ne znas kad je City u pitanju. Njima pare nisu toliko bitne pa ne moraju popustati.

Edit: @Virtu4l, Real ce kasnije, prvo Bayern pa Juventus a onda tek Real. :mrgreen:

MinjonKocka
Kontakt:

Post Postao/la MinjonKocka » 31 maj 2012, 11:48

uh što me štrcnu ova vijest Kvesić u Splitu, tačno mala herciga

Ne damo Jusufa!
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 31 maj 2012, 11:53

MinjonKocka je napisao/la:uh što me štrcnu ova vijest Kvesić u Splitu, tačno mala herciga

Ne damo Jusufa!
i ja sam se trzno :mrgreen:
FKŽ !

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 31 maj 2012, 12:35

TeaM87 je napisao/la:
MinjonKocka je napisao/la:uh što me štrcnu ova vijest Kvesić u Splitu, tačno mala herciga

Ne damo Jusufa!
i ja sam se trzno :mrgreen:

Ja se zaledio :? :? :? **** ih Hajduk i Split vise! Gledam sta je ovo ljudi moji! Od ovih ponuda od nasih ex-yu timoma Partizan mu je najbolja moguca opcija, a ako se ukljuce i Getafe, turci, zasto da ne!
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 31 maj 2012, 12:43

Ma kakav Partizan i Hajduk. Za Kvesica se nece traziti ispod 500000 eura, Hajduk tu lovu nema, a Partizan je cicija. Mi ako ga ne prodamo ove sezone onda obavezno produzit ugovor s njim, barem do 2014
NO PYRO NO PARTY

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 31 maj 2012, 12:51

Buu je napisao/la:Ma kakav Partizan i Hajduk. Za Kvesica se nece traziti ispod 500000 eura, Hajduk tu lovu nema, a Partizan je cicija. Mi ako ga ne prodamo ove sezone onda obavezno produzit ugovor s njim, barem do 2014
Dobro je to buraz razmisljalje ali da smo mi u poziciji da odlucujemo! Postavlja se pitanje ako se ne proda da li ce produziti uopste ugovor? (Primjer, slucaj Nyema). Mlad je, perspektivan, zeljan raznih uspjeha, avantura i misljenja sam da ga upravo sada trebamo bas prodati, ako ne moze sada, onda na kraju ove sezone obavezno. Mada mislim za njega nam je najveci problem kolicina odstete. Mozemo cvaknuti dobro lovu bas, u to sam uvjeren i veoma je moguce da nam on bude najveci transfer u poslije ratnoj historiji kluba. Jbg, ovakvi talenti se ne pronalaze svaki dan"

EDIT: Na koliko je Kvesa zapravo potpisao?
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 31 maj 2012, 13:09

BlueTiger je napisao/la:
Buu je napisao/la:Ma kakav Partizan i Hajduk. Za Kvesica se nece traziti ispod 500000 eura, Hajduk tu lovu nema, a Partizan je cicija. Mi ako ga ne prodamo ove sezone onda obavezno produzit ugovor s njim, barem do 2014
Dobro je to buraz razmisljalje ali da smo mi u poziciji da odlucujemo! Postavlja se pitanje ako se ne proda da li ce produziti uopste ugovor? (Primjer, slucaj Nyema). Mlad je, perspektivan, zeljan raznih uspjeha, avantura i misljenja sam da ga upravo sada trebamo bas prodati, ako ne moze sada, onda na kraju ove sezone obavezno. Mada mislim za njega nam je najveci problem kolicina odstete. Mozemo cvaknuti dobro lovu bas, u to sam uvjeren i veoma je moguce da nam on bude najveci transfer u poslije ratnoj historiji kluba. Jbg, ovakvi talenti se ne pronalaze svaki dan"

Na dvije godine. Amar za njega traži milion eura.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 31 maj 2012, 13:10

slika

Nije Messi, nije Kaka, to je naš Muamer Svraka ! 8-)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 31 maj 2012, 13:14

BlueTiger je napisao/la:

Zato i govorim da sad produze, ako je to ikako i moguce.
@mavi Brko moze traziti, ali tesko da cemo dobiti.
NO PYRO NO PARTY

MinjonKocka
Kontakt:

Post Postao/la MinjonKocka » 31 maj 2012, 13:16

to je mala cijena za takvog igraca...al yebiga, nismo dinamo da prodajemo takve potencijale za par miliona :cry:
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

ARmAn1i
Kontakt:

Post Postao/la ARmAn1i » 31 maj 2012, 13:19

mavi je napisao/la:
BlueTiger je napisao/la:

Na dvije godine. Amar za njega traži milion eura.
Ovo je cijena koju mi trebamo uzeti za njega i ja bi insistirao na tome, ispod milion eura(a i ovo je malo za ovakvog igraca) ne bih ni pricao, ovaj igrac je Zeljin dragulj i ovaj igrac najvise vrijedi od svih nasih, sa njim treba napraviti dobar transfer i malo pomaknuti granice u toj sferi.
Jedini nas problem je sto jos nismo cjenjeni kao recimo Dinamo ili Partizan pa da uzmemo cifru, ali ako sad ne pocenmo dizati sami sebe kad cemo!? Mi moramo napraviti taj korak i traziti milione, a ne davati na prvu.
Doduse bez izlaska na euro scenu, mislim ulaska u grupe tesko cemo dizati cjene, a neko ce ovog Kvesu preprodati za 5 puta vise kad ga od nas kupi.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 31 maj 2012, 14:39

Jednom je Amar obijasnio princip po kom se prodaju igraci, ako je budzet kluba primjera radi 3 miliona nemozes prodati igraca za 2 miliona a da mu istice ugovor za pola godine ili godinu.Ne sto mi to ne bi htjeli nego sto su i drugi svjesni toga.Najbolja stvar koja bi se Josipu mogla desiti je ili da se sad proda ili da produzi sa nama ugovor naravno poboljsan iz jednostavnog razloga kod nas napreduje iduce bi godine mogao biti igrac koji ima i reprezentativne nastupe, tako bi podigao rejting i sebi i cijenu bilo bi to jednostavno dobro i za njega i za klub, a kada dodjes u neki klub kao novi igrac nije svejedno da li si dosao kao slobodan igrac ili kao neko ko je vec izgradio svoju reputaciju.
Sto se tice Adilovica mnogi ga se prelako odricu, ipak je covjek dao 19 golova a svi dobro znamo kako je to izgledalo prije njega, uz ovakav vezni red nama je i trebao igran na spicu poput njega da pospremi u gol ono sto mu se nudi momak je to odradio kako treba i sasvim zasluzeno je prvi strijelac lige na stranu to sto bi mi najlakse zamjenili njega.
Ono sto treba ocekivati je dolazak 3-4 igraca koji se nisu nametnuli i od kojih se vise ocekivalo i prodaje jednog do dvojice standardnih ovisno o ponudi i odlazak Nijeme.
Samim tim sta treba ocekivati sto se tice prinova ili pojacanja ova 3-4 igraca koja odu zamjena za njih bi trebali biti maladji igraci od kojih se moze nesto ocekivati u buducnosti i koji bi iz drugog plana mogli upasiti u privih jedanaest.
Osim toga trebace nam dva igraca vec dokazana, sto se kaze za prvog tima.Amar je vec rekao sa ovom ekipom mi mozemo igrati nasu ligu ali za evrope fali nam igraca.Cilj je biti bolji nego do sad u evropi, cilj je iz sezone u sezonu dizati ekipu i u nasoj ligi.Prvi igrac koji je mlad i perspektivan je tu, prvi je i otisao, nesto pretjerano vremena i nema, ali treba vjerovati u Amara taman kad bi rekao da trebamo igrati sa juniorima jer bi na kraju od toga nesto ispalo.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 31 maj 2012, 18:21

Za Pileta i još par njih koji "mudro zbore" i obraduju nas konstruktivnim postovima imam jednu caku na poslu:D
S obzirom da su komentari dugi, ja ih fino kopiram i prenesem na memorandum firme i tu pročitam, kolege misle da radim... Vjerovatno stara caka al eto, možda još nekom bude od pomoći...

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 31 maj 2012, 20:18

Sve sto Pile napise uglavnom je dobro i pametno a ovaj zadnji post je malo diskutabilan:). Ne znam tacno koliki je ugovor Kvesicu al predpostavljam da nije nesto i da je medju slabijim. Zato i Amar ako toliko vjeruje u ovog momka, nek se izuje. Tako je uradio zimus sa Zebom. Zeba je dobio dobar ugovor i sigurno nece zazaliti ako i ne ode iz Zelje.Igraci koji odu iz nase lige , rijetko dobiju vece lovu od 3 -6000 eura, obicno su to ugovori na god-dvije. Kerla bi trebao biti primjer, svima njima koji razmisljaju o velikoj lovi. Nek ne foliraju,ni u Zelji ne igraju za klikere.A sto se centafora tice, nadam se trecoj sreci :)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 31 maj 2012, 20:23

djale je napisao/la:Sve sto Pile napise uglavnom je dobro i pametno a ovaj zadnji post je malo diskutabilan:). Ne znam tacno koliki je ugovor Kvesicu al predpostavljam da nije nesto i da je medju slabijim. Zato i Amar ako toliko vjeruje u ovog momka, nek se izuje. Tako je uradio zimus sa Zebom. Zeba je dobio dobar ugovor i sigurno nece zazaliti ako i ne ode iz Zelje.Igraci koji odu iz nase lige , rijetko dobiju vece lovu od 3 -6000 eura, obicno su to ugovori na god-dvije. Kerla bi trebao biti primjer, svima njima koji razmisljaju o velikoj lovi. Nek ne foliraju,ni u Zelji ne igraju za klikere.A sto se centafora tice, nadam se trecoj sreci :)
Ponudjen mu je novi ugovor, medjutim nije jos sve dogovoreno.Ugovor je vise noego pristojan za nase uslove.
PS pozdrvi onog geliptera :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 31 maj 2012, 21:34

"Ne znam koliko to košta, ali spremni smo pomoći jer ŽRK Borac je uz FK Željezničar jedini brend u našoj zemlji." :mrgreen:
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 31 maj 2012, 21:38

sramota je da se jedan bezvezni ZRK koji je osnovan poslije rata i koji samo sluzi ministrici nadi tesanovic za pranje para,stavlja u istu recenicu sa velikanom kakav je Zeljo.

o kakvom klubu i kakvoj konkurenciji je rijec,dovoljno govori podatak da redovno osvajaju titulu prvaka bh,a onda ne igraju evropu nikad :( :(
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 31 maj 2012, 21:44

Armageddon2012 je napisao/la:sramota je da se jedan bezvezni ZRK koji je osnovan poslije rata i koji samo sluzi ministrici nadi tesanovic za pranje para,stavlja u istu recenicu sa velikanom kakav je Zeljo.

o kakvom klubu i kakvoj konkurenciji je rijec,dovoljno govori podatak da redovno osvajaju titulu prvaka bh,a onda ne igraju evropu nikad :( :(
dobro ti stoji plavi grb, nemoj ga slucajno skidati kad zavrsi opklada :D
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 31 maj 2012, 22:05

SVRAKA ce danas igrati 8-)

NIJE MESSI, NIJE KAKA, TO JE NAS MUAMER SVRAKA HEY HEY HEY

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 31 maj 2012, 22:09

Armageddon2012 je napisao/la:sramota je da se jedan bezvezni ZRK koji je osnovan poslije rata i koji samo sluzi ministrici nadi tesanovic za pranje para,stavlja u istu recenicu sa velikanom kakav je Zeljo.

Ako ikada dodjes u SA imas ćevape i piva koliko možeš popiti od mene, kralj si :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19fkz21, Anpa, b00t, Ferroviere1987, Kajkutenjoyer, Levin, Proximic, Taree i 63 gosta.