Jednom je Amar obijasnio princip po kom se prodaju igraci, ako je budzet kluba primjera radi 3 miliona nemozes prodati igraca za 2 miliona a da mu istice ugovor za pola godine ili godinu.Ne sto mi to ne bi htjeli nego sto su i drugi svjesni toga.Najbolja stvar koja bi se Josipu mogla desiti je ili da se sad proda ili da produzi sa nama ugovor naravno poboljsan iz jednostavnog razloga kod nas napreduje iduce bi godine mogao biti igrac koji ima i reprezentativne nastupe, tako bi podigao rejting i sebi i cijenu bilo bi to jednostavno dobro i za njega i za klub, a kada dodjes u neki klub kao novi igrac nije svejedno da li si dosao kao slobodan igrac ili kao neko ko je vec izgradio svoju reputaciju.
Sto se tice Adilovica mnogi ga se prelako odricu, ipak je covjek dao 19 golova a svi dobro znamo kako je to izgledalo prije njega, uz ovakav vezni red nama je i trebao igran na spicu poput njega da pospremi u gol ono sto mu se nudi momak je to odradio kako treba i sasvim zasluzeno je prvi strijelac lige na stranu to sto bi mi najlakse zamjenili njega.
Ono sto treba ocekivati je dolazak 3-4 igraca koji se nisu nametnuli i od kojih se vise ocekivalo i prodaje jednog do dvojice standardnih ovisno o ponudi i odlazak Nijeme.
Samim tim sta treba ocekivati sto se tice prinova ili pojacanja ova 3-4 igraca koja odu zamjena za njih bi trebali biti maladji igraci od kojih se moze nesto ocekivati u buducnosti i koji bi iz drugog plana mogli upasiti u privih jedanaest.
Osim toga trebace nam dva igraca vec dokazana, sto se kaze za prvog tima.Amar je vec rekao sa ovom ekipom mi mozemo igrati nasu ligu ali za evrope fali nam igraca.Cilj je biti bolji nego do sad u evropi, cilj je iz sezone u sezonu dizati ekipu i u nasoj ligi.Prvi igrac koji je mlad i perspektivan je tu, prvi je i otisao, nesto pretjerano vremena i nema, ali treba vjerovati u Amara taman kad bi rekao da trebamo igrati sa juniorima jer bi na kraju od toga nesto ispalo.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!