Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 31 maj 2012, 18:43

Ma odmah sam te ja skontao, zato sam se i vratio, moramo okupiti ovu staru gardu, još da je kako @JuveSissoka vratiti. :mrgreen: :lol:

Prioriteti su Cavani ili Van Persie, to je bez dileme, Conte želi Cavanija, a Marotta i Paratici Van Persiea. Higuain je tek treća solucija. Suarez je novinarska izmišljotina, pogotovo onih sa Tuttosporta, o dolasku Suareza se uopšte nije ozbiljno ni razmišljalo, bolje je vratiti Giovinca nego dati za Suareza 25 miliona. Giovinco i Suarez su identičan tip igrača.

Vidjet ćemo šta će biti od svega, pričao sam ja sinoć sa @sarajlijom, složili smo se obojica da nam treba jedan veznjak i lijevi bek, sad je pitanje ko će to biti.

Moja prognoza je da ćemo prvo dovesti napadača, a ostale tek nakon što prodamo ovaj višak. :mrgreen:
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 31 maj 2012, 18:50

Dobrodosli nazad :D
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

30Scudetta
Kontakt:

Post Postao/la 30Scudetta » 31 maj 2012, 19:02

Ma nisam ti ja sarajlija89 ja sam Arogantni al' ja mislim da se i sarač vratio samo se malo zakamuflirao.... 8-)
Od nas banovanih znaci ostaje jos Sissoko i onaj Juventino sto je nosao grb Notts County....
Znaci ako se oni vrate opet ce ovaj PDF postati najtrolastiji mada je i bez nas to bio i niko nam opet nece moci pera odbiti....
Sto se mene licno tice u zadnje vrijeme poceo sam vise Alexa furati na raznim slikama i sl. jer ipak on je nasa najveca legenda a i na oprostaju je mada da budem iskren nije mi on bio najdrazi nas igrac.....
Uvijek sam cijenio najvise nasa krila Pavela a sada Krasica.... A do dolaska Pavela Alex mi je bio najdrazi uz Contea igrac....
Alex mozda nije najbolji fudbaler svih vremena ali je definitvno najveci gospodin koji je igrao ovu igru...
Iako ces otici u nasim srcima zauvijek ces biti nas Il Capitano...

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 31 maj 2012, 19:09

Ma nisam ni rekao da jesi, već ja znam @sarajliju privatno, pa smo o tome pričali. Nisi ti mene dobro razumio. Skontao sam ja da si ti Arogantni, ti si manijak, a @sarajlija je pitar. :mrgreen: :lol:

Meni je najdraži igrač Juventusa Gaetano Scirea, baš neki dan mu je bio rođendan, ali nažalost kao vrlo mlad je poginuo u saobračajnoj nesreći. Čitao sam razne članke o njemu, gledao videa, nema šta, svi su puni hvale na njegov račun. Svakako najbolji libero uz Kaisera. Meni su uvijek bili draži odbrambeni i igrači sredine terena nego napadači, to sam tek kasnije shvatio kad sam malo sazrio, a ovako kao tinejdžeru Alex mi je bio svakako najdraži.
Željezničar ale!

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 31 maj 2012, 19:28

Beže, i meni je najdraži Scirea ubjedljivo od svih legendi Juventusa, upravo zbog priča o njegovoj klasi i gracioznosti, a na toj poziciji libera.

30scudetta, ja bio ubijeđen da si ti juvesissoko. :lol:
Tu je sarajlija, ima isti avatar (Alex sa scudettom).

@glupost (notts county) nije bio banovan već se rebrandirao :mrgreen: , sada je 10DelPiero.

Što se tiče lijevog beka, i ja ga priželjkujem, ali vam odgovorno tvrdim da ga nećemo dovesti, ni riječi o tome nije bilo do sada, a novinari u Italiji kada nisu nanjušili onda.....
Dovest će Pelusa da bude back up De Ceglieu.
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 31 maj 2012, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 31 maj 2012, 19:30

Meni je dok sam mali bio ( :mrgreen: ), najdraži igrač bio David Trezeguet. Mogu reć da mi je on najdraži ako pogledam cjelokupno, a iz trenutnog Juventusa mi je Vučinić najdraži.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 31 maj 2012, 19:46

Da nije ova slika :D

Samo @sissoko fali ali vjerujem da nas i on ovdje pomno cita :mrgreen:

edit: i @sarajlija ako nije vec tu

edit2: a da @Oxygen tek sad vidjeh mislim da znam koji je ustvari poprilicno sam siguran :mrgreen:
Zadnja izmjena: 10DelPiero, dana/u 31 maj 2012, 19:55, ukupno mijenjano 1 put.
Alessandro Del Piero !

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 31 maj 2012, 19:52

Pričao sam jednom sa @Sissokom, sumnjam da će se on više vraćati, ne može zbog tehničkih problema, zbog IP adrese, ja mislim. :mrgreen:

I ja sam se onako vratio, da vidim šta radite. :P :mrgreen:

Šta nam ovo opet napadaju Gigija!? Sad se lafo kladio, u opticaju je nekih 1,5 milion Eura, a opet nije pod istragom. Sve mi je ovo smiješno. :mrgreen:

Koliko samo napada i izmišljotina na naš Juventus ovih dana? Prvo Bonucci, onda Conte, sad Gigi. Kad klubu ne mogu ništa, onda se okrene protiv najbitnijih karika u ekipi. Ccc...
Željezničar ale!

30Scudetta
Kontakt:

Post Postao/la 30Scudetta » 31 maj 2012, 20:34

GaziHusrevbeg je napisao/la:Pričao sam jednom sa @Sissokom, sumnjam da će se on više vraćati, ne može zbog tehničkih problema, zbog IP adrese, ja mislim. :mrgreen:

Šta nam ovo opet napadaju Gigija!? Sad se lafo kladio, u opticaju je nekih 1,5 milion Eura, a opet nije pod istragom. Sve mi je ovo smiješno. :mrgreen:

Koliko samo napada i izmišljotina na naš Juventus ovih dana? Prvo Bonucci, onda Conte, sad Gigi. Kad klubu ne mogu ništa, onda se okrene protiv najbitnijih karika u ekipi. Ccc...
Moze ba.... ja sam isto kao i on primio permanentnu cestitku pa sam se sa iste IP adrese ponovno vratio.....
Nek saceka malo od banovanja jedno mjesec-dva i onda ce sve biti uredu.... I nije valjda da je pokusao kao i ja da se vrati odmah sutra nakon bana da saspe sve moderaciji kao ja i logicno da ce admin ne ti :oops: skontat da se ponovno pokusava neko vratiti...
Moj mu je savjet da se sutra pokusa registrovati jer ima od njegovog bana podosta vremena i admin ne ti :mrgreen: nece ga skontati osim ako procita ovo sto cu sada napisati mada admin ovdje u zadnje vrijeme malo zalazi....
A sto se tice hapsenja i ispitivanja mafia je opet izvirila iz misijih rupa jer ih nije bilo dok smo tavorili zadnje 2 sezone....
A Buffon fakat nije normalan i on se stalno kladi to znam jer sam citao da je jednom sa F.Cannavarom ulozio bruku para.... I ovim iz kladionice bilo sumnjivo da nisu namjestili.... I od tada ga ebu stalno mada ne znam koji je njemu urac ima para koliko hoce a on se kladi.... Ajd razumijem ovaj nas bijedni i jadni narod koji hoce nesto da zaradi na guz.ove al' kog urca on trazi u kladionici....
Alex mozda nije najbolji fudbaler svih vremena ali je definitvno najveci gospodin koji je igrao ovu igru...

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 31 maj 2012, 20:43

Meni je i Buffon bio pogan u onoj tekmi protiv Lecea tri kola prije kraja. Samo sam na Juveu pao tada

Sent from my LT15i using Tapatalk 2
Thomas Müller - Fußballgott

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 31 maj 2012, 20:59

Meni su bili pogani Real i Bayern u 1/2 finalu CL-a u produžecima, svjesno su igrali na remi i čuvali svoj gol. Možda je i ta utakmica namještena, trebali bi to organi iz UEFA-e provjeriti.
30Scudetta je napisao/la:
GaziHusrevbeg je napisao/la:Pričao sam jednom sa @Sissokom, sumnjam da će se on više vraćati, ne može zbog tehničkih problema, zbog IP adrese, ja mislim. :mrgreen:

Moze ba.... ja sam isto kao i on primio permanentnu cestitku pa sam se sa iste IP adrese ponovno vratio.....
Nek saceka malo od banovanja jedno mjesec-dva i onda ce sve biti uredu.... I nije valjda da je pokusao kao i ja da se vrati odmah sutra nakon bana da saspe sve moderaciji kao ja i logicno da ce admin ne ti :oops: skontat da se ponovno pokusava neko vratiti...
Moj mu je savjet da se sutra pokusa registrovati jer ima od njegovog bana podosta vremena i admin ne ti :mrgreen: nece ga skontati osim ako procita ovo sto cu sada napisati mada admin ovdje u zadnje vrijeme malo zalazi....
A sto se tice hapsenja i ispitivanja mafia je opet izvirila iz misijih rupa jer ih nije bilo dok smo tavorili zadnje 2 sezone....
A Buffon fakat nije normalan i on se stalno kladi to znam jer sam citao da je jednom sa F.Cannavarom ulozio bruku para.... I ovim iz kladionice bilo sumnjivo da nisu namjestili.... I od tada ga ebu stalno mada ne znam koji je njemu urac ima para koliko hoce a on se kladi.... Ajd razumijem ovaj nas bijedni i jadni narod koji hoce nesto da zaradi na guz.ove al' kog urca on trazi u kladionici....
Bio je on registrovan pod nickom Buffon, pa je i tu banovan, šta ja znam, ako ovo čita, nadam se da će se odazvati ovoj našoj molbi. :mrgreen:

Profesionalni fudbaler u Italiji se smije kladiti na sve sportove osim fudbala, fazon je tu što se radi o Juventusovom igraču, Buffon je jučer propisno napao novinare, pa mu oni samo vraćaju s ovim izmišljenim optužbama. Dobro je njima predsjednik Agneli odgovorio rekavši kako je ovo sve bizarno jer sve ove informacije objavljuju upravo danas, isto tako novinari objave i da je Bonucci upisan u sudski registar u kojem se nalaze i imena ljudi koji su poslužili kao obični svjedoci. Možda je i Bonucci bio samo svjedok, a novinari su ga optužili da je namještao utakmice.

Glupost i izmišljotina. Novinari su takvi, obični plaćenici, pišu šta im se kaže. Takvi su i ovi pojedini novinari sa SS.ba, svega sam se načitao u ponedjeljak u vezi ovog calcioscommesse skandala, ali Škundrić je sa svoja dva teksta prekucao. :mrgreen: :lol:
Željezničar ale!

30Scudetta
Kontakt:

Post Postao/la 30Scudetta » 31 maj 2012, 21:20

Da se razumijemo preofirno je sto objavljuju veze ovog novog skandala sa Juventusom mada ne bi me cudilo da nam oduzmu titule ne zakonito al' ne bi to gamadi bilo 1.x...... Iako ne postoje sanse za to al' opet treba biti oprezan a takodjer jos ofirnije je da se to objavljuje nakon nase titule jer ocigledno zele da nas destabilizuju a nista nisu objavljivali kada smo bili tarabe obicne jer i nismo bili neka prijetnja.... Ovo je neko Galianijevo sra.nje 1000000%...
Al' nema veze izaci cemo mi jos jaci iz ovoga iako sam ubjedjen da ce izmisliti neku kaznu Conteu i da nas nece voditi iduce sezone iako je cist 100000%....
A sto se tice Buffona on je velika enigma i psiha i ne bi me cudilo da se kladi....

Sto se tice tekstova Skundrica na 1. pogled djeluju ubjedljivi i mocni za onog ko se 1. x susrece sa tom materijom kao sto mene danas haveri opet zaebavaju za namjestanje na osnovu papkovih tekstova al' za onog ko se razumije u materiju koju pise on je klasicni idiot i neznalica.... Ebo staru pise ubjedljivije od Riste Dzoge koji je pisao da Bosnjaci citaj Muslimani bacaju srpsku nejac lavovima u Pionirskoj dolini.... Mislim apsurdno i krajnje idiotski....

Vratit ce se Sissoko ubjedjen sam u to....

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 31 maj 2012, 21:35

I meni je tako svaki drugi dan, u ponedjeljak ujutro, jaran prvo pita hoće li vas ono opet izbaciti, pa tek onda šta ima. Ne primam se ja toliko. :mrgreen:

Sve je to meni jasno, pola ovih tekstova su pisani u copy-paste verziji sa par promjenjenih rečenica i ubačenih riječi, umjesto da se prvo raspitaju o tačnosti infromacije, oni rade suprotno, i kad im se neko propisno nagovori onda se kao nađu uvrijeđeni. Profesionalizam 0 bodova.

A šta tek reći za ove italijanske novinare, evo sad pročitah neki članak u kojem stoji da je ovaj jedan novinar iz Repubblice(novine koja uglavnom piše protiv Contea, Buffona i Bonuccija) pisao šta su mu naredili ovi iz klana Cigana, organizacije koja je osumnjičena za ovo namještanje.

Ima još jedan primjer, na Sportmediaset portalu uglavnom administratori biršu sve pro-Juve komentare.

Titulu nam sigurno ne mogu uzeti, jer nemaju ama baš nikakvog osnova, isto tako ne mogu ni zabraniti nastup u CL sljedeće sezone, Milan je 2006. zbog učestvovanja u skandalu Calciopoli kažnjen sa -6 ili -8 bodova, nisam siguran, pa je opet sljedeće sezone igrao u CL i istu osvojio. Kad bi nam kojim slučajem zabranili nastup u CL, svima bi bilo jasno da se radi o dvostrukim aršinima.

Jednostavno, klubu kao klubu ne mogu ništa uraditi, ali zato žele da kazniti pojedince i tako destabilizuju situaciju u klubu, ali sve to je neosnovano.

Ja da sam na Agnellijevom mjestu povukao bih sve reprezentativce, pa nek' im onda ključni igrači budu Nocerino i Pazzini. :mrgreen: :lol:
Željezničar ale!

pinturicchio30
Kontakt:

Post Postao/la pinturicchio30 » 31 maj 2012, 21:44

pozdrav za sve juventine,, nadam se da primate jos novih clanova :D,,
JUVE storia di un grande amore....

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 31 maj 2012, 21:46

:mrgreen:
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 31 maj 2012, 21:47

pinturicchio30 je napisao/la:pozdrav za sve juventine,, nadam se da primate jos novih clanova :D,,
JUVE storia di un grande amore....
Ma nismo namjeravali više, al haj primit ćemo te. :P

Šalim se ja, dobrodošao, budi aktivan. ;)
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 31 maj 2012, 21:47

Koji je sad ovaj ? :mrgreen: :D

Scirea nek si se ba vratio, zanimljivije je s tobom. :mrgreen:

pozz
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 31 maj 2012, 21:48

Po početnom malom slovu sam ga odmah poznao. :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Yuto je napisao/la:Koji je sad ovaj ? :mrgreen: :D

Scierea nek si se ba vratio, zanimljivije je s tobom. :mrgreen:

pozz
Hvala, uvijek si kralj bio! :mrgreen:
Željezničar ale!

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 31 maj 2012, 21:49

:mrgreen:

pozz svim 'novim' :mrgreen:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

pinturicchio30
Kontakt:

Post Postao/la pinturicchio30 » 31 maj 2012, 21:52

ehehhe,, zalim al nisam ni jedan od onih sa potjernice, mozete provjerit :D :D ,, znam kakve su mjere prema juventinima na ovom forumu.,. tako da se ne morate trudit da otkrijete koji sam ...

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.