I meni je tako svaki drugi dan, u ponedjeljak ujutro, jaran prvo pita hoće li vas ono opet izbaciti, pa tek onda šta ima. Ne primam se ja toliko.
Sve je to meni jasno, pola ovih tekstova su pisani u copy-paste verziji sa par promjenjenih rečenica i ubačenih riječi, umjesto da se prvo raspitaju o tačnosti infromacije, oni rade suprotno, i kad im se neko propisno nagovori onda se kao nađu uvrijeđeni. Profesionalizam 0 bodova.
A šta tek reći za ove italijanske novinare, evo sad pročitah neki članak u kojem stoji da je ovaj jedan novinar iz
Repubblice(novine koja uglavnom piše protiv Contea, Buffona i Bonuccija) pisao šta su mu naredili ovi iz klana Cigana, organizacije koja je osumnjičena za ovo namještanje.
Ima još jedan primjer, na
Sportmediaset portalu uglavnom administratori biršu sve pro-Juve komentare.
Titulu nam sigurno ne mogu uzeti, jer nemaju ama baš nikakvog osnova, isto tako ne mogu ni zabraniti nastup u CL sljedeće sezone, Milan je 2006. zbog učestvovanja u skandalu
Calciopoli kažnjen sa -6 ili -8 bodova, nisam siguran, pa je opet sljedeće sezone igrao u CL i istu osvojio. Kad bi nam kojim slučajem zabranili nastup u CL, svima bi bilo jasno da se radi o dvostrukim aršinima.
Jednostavno, klubu kao klubu ne mogu ništa uraditi, ali zato žele da kazniti pojedince i tako destabilizuju situaciju u klubu, ali sve to je neosnovano.
Ja da sam na Agnellijevom mjestu povukao bih sve reprezentativce, pa nek' im onda ključni igrači budu Nocerino i Pazzini.