Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la Devil » 30 maj 2012, 17:47

Vatajelu pravi novi penal i dobija novi crveni za Rumuniju. :roll:

Mitrovic pogadja za 1:0 ovaj put. 8-)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 30 maj 2012, 17:50

Na svu srecu, iskoristismo ovaj penal! Vidi se koliko su ovi igraci neiskusni, imamo penal, a oni se bune i nerviraju sto Rumun stoji na atletskoj stazi + se Ninkovic i Mitrovic zamalo potukose ko ce izvesti penal... :roll:

Sad ovo ako ne iskoristimo...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 30 maj 2012, 17:53

Al ih ucutka Ninkovic, kakva golcina! :o
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 maj 2012, 17:56

Ninkovic samo u jednom poluvremenu pokazuje sav svoj talenat ali pokazuje i sav svoj bezobrazluk.Evo dobi zuti karton zbog neprimerenog radovanja sa domacom publikom i time ako se plasiramo na EP nece igrati prvi mec. :roll: :(

Odlicno igramo,imali smo prilika i prilika,kontrolisali mec,Ninkovic,Poletanovic,Stojkovic i Dimic odlicni samo ovako treba nastaviti i pobeda ne dolazi u pitanje.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 30 maj 2012, 18:01

Ja ne znam sta je u glavam tih igraca?! Ninkovic je vanserijski talenat, ali mu najmanje treba prepiranje sa publikom! Samo ovakvim majstorijama i pozrtvovanjem moze da pridobije publiku i odgovori na njihove zvizduke i negodovanje, a ne da se otima, tuce za loptu, svadja sa saigracima...Opet, s druge strane, razumljivo je ovakvo ponasanje, jer su ti momci jos u pubertetu, a veliki je pritisak i ocekivanja na njima, samim tim sto imaju etikete velikih potencijala i medijske hajke... ;)

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 30 maj 2012, 19:41

Jeste Ninkovic i vise nego temperamentan igrac,ali neka se zapitaju maloumnici sa tribina da li je decko koji je najzasluzniji za plasman ove generacije na zavrsni turnir zasluzio zvizduke pri svakom kontaktu sa loptom i "ole" na protivnicka dodavanja pred njime....i to sve zbog prepirke oko jedanaesterca!?!? Ocigledno je da se NS u zadnjih par godina bas naselio krkanima koji grama mozga nemaju.
Svaka cast momcima sa tribina koji su mu pruzali podrsku i posle toga,a Ninkovicu ukor svakako za otimanje oko lopte (u neku ruku mi je i drago jer ima taj mentalitet pobednika,ne bezi od odgovornosti) i ukor sto je dozvolio da ga kreteni isprovociraju.
Cestitke momci na uspehu,kamo lepe srece da na zavrsnom turniru zaigraju i Markec i Mijailovic.To bi bila paklena reprezentacija

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 30 maj 2012, 20:02

drazi mi je svaki igrač koji je borben frkali, i ne boji se da se istakne, od 2 puta talentovanijeg, ali 5 puta mlakonjijeg.....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 30 maj 2012, 22:39

A sto su mu zvizdali? Zasto sto se otimao da izvodi penal? Ili je to pocelo nakon prvog promasenog?

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 30 maj 2012, 23:18

Zbog otimanja oko drugog penala.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 30 maj 2012, 23:47

Svaka cast momcima! Ovo je jos jedna potvrda da imamo odlicne mlade selekcije (U19 i U21, koja je takodje na dobrom putu da se plasira na EP u svom uzrastu), samo da se to u buducosti na pravi nacin iskoristi i u A selekciji...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 maj 2012, 23:48

sasagmp je napisao/la:Jeste Ninkovic i vise nego temperamentan igrac,ali neka se zapitaju maloumnici sa tribina da li je decko koji je najzasluzniji za plasman ove generacije na zavrsni turnir zasluzio zvizduke pri svakom kontaktu sa loptom i "ole" na protivnicka dodavanja pred njime....i to sve zbog prepirke oko jedanaesterca!?!? Ocigledno je da se NS u zadnjih par godina bas naselio krkanima koji grama mozga nemaju.
Svaka cast momcima sa tribina koji su mu pruzali podrsku i posle toga,a Ninkovicu ukor svakako za otimanje oko lopte (u neku ruku mi je i drago jer ima taj mentalitet pobednika,ne bezi od odgovornosti) i ukor sto je dozvolio da ga kreteni isprovociraju.
Cestitke momci na uspehu,kamo lepe srece da na zavrsnom turniru zaigraju i Markec i Mijailovic.To bi bila paklena reprezentacija
Nije samo to u pitanju.Jasno se videlo negde sredinom poluvremena kako odmahuje prema Maricu na foru sta ti znas pusti me.Jbt klinac jedva punoletan nedozvoljava selektoru da mu kaze kako igra na terenu,pa sta si covece fuzija Ronalda i Xavia. :roll:
Na svaki los potez umesto da kao Mitrovic i Stojkovic prvenstvetno ohrabre on se ljuti na saigrace.Pa kakav je to kolektiv,zajednistvo.Svaka cast njemu na talentu,na kvalitetu ali on na osnovu toga nece moci da napravi ono sto se od njega ocekuje.E upravo je to razlika izmedju njega i malog Markovica,sto ovaj drugi svaku trenerovu/selektorovu rec upija pa makar se on zvao Bata Djora,Dzimi Maric,Stanojevic ili ne znam ko deseti,i zbog toga ce on i da napravi vecu karijeru od Ninkovica. ;)

Dobro smo prosli kroz ovo,iskreno nisam ocekivao da cemo izaci na kraj za Nemcima,ali oni su odigrali ocajno ove kvalifikacije.Ovo EP sada imamo velike sanse da odemo na SP U20.Domacin je Estonija,koja nije neka ekipa i dovoljno je onda da budemo bolji od jedne reprezentacije,a sa kadrom mislim da to mozemo.Na EP obavezno povesti Markovica,Mijailovica,Ozegovica,te kako pokusati nagovoriti i Nastasica da zaigra i onda pravimo festu u sred Tallina sa takvom ekipom.Samo i dalje nastaje problem na levom beku.Moze to Stojkovic pokriti ali nije to to nazalost. :roll:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 31 maj 2012, 00:49

Sa Nastasicem, Mijailovicem, Markovicem, Ozegovicem i eventualno Milunovicem (ima 19 god)...se komotno mogu takmciciti i sa U21 selekcijama :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 maj 2012, 00:54

marconato je napisao/la:Sa Nastasicem, Mijailovicem, Markovicem, Ozegovicem i eventualno Milunovicem (ima 19 god)...se komotno mogu takmciciti i sa U21 selekcijama :D
Ne moze Milunovic.Igraci rodjeni posle 1.januara 1993.mogu igrati na EP. ;)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 31 maj 2012, 00:58

Aha aha, nisam znao, ali svakako, na EP treba poslati najjaci moguci sastav, da se izbori i SP za U20 selekcije... ;)

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 31 maj 2012, 18:59

Pocetnih 11 prema L'equipe

slika ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 31 maj 2012, 18:59

na kojem se programu može gledati Francuska-Srbija??? vidim da nema na RTS-u,RTRS-u,B92-a..

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 maj 2012, 19:02

maximusdecimus je napisao/la:na kojem se programu može gledati Francuska-Srbija??? vidim da nema na RTS-u,RTRS-u,B92-a..
Prva TV. ;)

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 31 maj 2012, 19:14

Devil je napisao/la:
maximusdecimus je napisao/la:na kojem se programu može gledati Francuska-Srbija??? vidim da nema na RTS-u,RTRS-u,B92-a..
Prva TV. ;)
ok,nemam tu televiziju,valjda ce biti kakav stream

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 31 maj 2012, 21:14

Nema ni na dres, ni areni1... Pu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 31 maj 2012, 21:20

3-4-3 formacija,po meni previše otvoreno igra Srbija

2-0 za Francuze

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.