NK Troglav 1918 Livno
Re: NK Troglav Livno
Ajde nemojte se jos i vi klat :DD tamo na onoj grupi nas napadaju kao da se pola lige borilo za prvo mjesto, pa sad se zale 

- badblueboylivno
- Kontakt:
Ne koljemo se, kompa, malo diskutiramo. Bit će zanimljivo ljeto u i oko kluba. Konačno, rekao bih.
Nego, pioniri pobijedili Tomislav u gostima 2-1 i nanijeli im prvi poraz u sezoni, odnosno prvo gubljenje bodova - imali su 19-0-0 omjer.
Nego, pioniri pobijedili Tomislav u gostima 2-1 i nanijeli im prvi poraz u sezoni, odnosno prvo gubljenje bodova - imali su 19-0-0 omjer.
Hayley <3
-
- Kontakt:
Gospon,govoriš o redovitim plaćama u klubu,pa ti dečki nisu dobili u prošloj godini cijelu polusezonu ni feniga,a sad u drugom djelu su dobili jednu plaću koju oni iz uprave uzmu sebi za marendu u institucijama u kojima rade,pa kako možeš iznositi takve neistine,a da negovorimo o trenerima mlađih uzrasta,a da se nevraćamo na neke utakmice.... ili da govorimo o klubani koja prokišnjava,ogradama iz drugog svjetskog rata,tribinama i tako dalje.Desila nam se jedna jako kvalitetna generacija momaka koja je uspjela Hajduka nadigrat i steć simpatije navijača i postati jedna svijetla točka ovog oronulog grada,gdje se na zadnjoj utakmici i gradonačelnik pojavio-vjerojatno su izbori na pragu pa se treba da vidi
- badblueboylivno
- Kontakt:
Pa govorim - cijela prva polusezona je isplaćena - potvrđeno mi je i iz uprave i od pojedinih igrača, a ove godine su dobili novac do Uskrsa nešto sitno, poslije nisu. A i zayebano je dobavljati novac klubu kad te iz Općine (ne vodstva Općine, nego iz grada i ostalih dijelova Livna) skoro sve i jedan (financijski) jači čovjek rutinski otpili.
Stadion i infrastruktura su problem Općine, koja je vlasnik prostora - boje se prepisati to zemljište na klub da pojedini ljudi iz kluba ne bi tu gradili poslovne prostore, a nikako nije problem kluba i uprave.
A svo ovo loše stanje je posljedica onoga što se u klubu radilo u ranijim godinama.
Stadion i infrastruktura su problem Općine, koja je vlasnik prostora - boje se prepisati to zemljište na klub da pojedini ljudi iz kluba ne bi tu gradili poslovne prostore, a nikako nije problem kluba i uprave.
A svo ovo loše stanje je posljedica onoga što se u klubu radilo u ranijim godinama.
Hayley <3
- badblueboylivno
- Kontakt:
Konačno nastup u kupu
.
Klubovi su navodno primorani od saveza nastupati, pa zato, valjda prvi put, imamo pravi županijski/kantonalni kup. Bilo bi lijepo da se od sljedeće sezone još koji klub priključi, i da se kup krene igrati ranije, recimo u travnju, a ne da se ovako razvlači na dvije sezone.

Klubovi su navodno primorani od saveza nastupati, pa zato, valjda prvi put, imamo pravi županijski/kantonalni kup. Bilo bi lijepo da se od sljedeće sezone još koji klub priključi, i da se kup krene igrati ranije, recimo u travnju, a ne da se ovako razvlači na dvije sezone.
Hayley <3
kakva su tvoja očekivanja u kupu jer poznaješ situaciju. ne samo Troglava...badblueboylivno je napisao/la:Konačno nastup u kupu.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Očekujem prolaz prvog kola, s kim god da se igra - Šujica ili Šator. Više bih volio Šator.
U drugom kolu mi je svejedno, igra se u osmom mjesecu, ali bilo bi lijepo da se igra doma - mislim da bi finalisti trebali u federalni kup.
Nadam se da klupsko vodstvo neće odustati od Kupa, jer bih stvarno volio vidjeti nekog Premijerligaša ovdje - jedino mi je glupo da kao niželigaš Troglav može ići u goste recimo Želji ili FKS ili Širokom - ono, za razvoj sporta bi bilo bolje da svi Premijerligaši u prvom kolu idu u goste, kako to rade u susjedstvu i dobroj većini Europe.
P.S. Mislim se da otvorim temu Kup 2012/13 pa da ispratimo kantonalne kupove.
I bit će iskra u Prisoju, Bužan - Kamešnica, želim domaćima da prođu, kao i Junaku protiv Sloge.
U drugom kolu mi je svejedno, igra se u osmom mjesecu, ali bilo bi lijepo da se igra doma - mislim da bi finalisti trebali u federalni kup.
Nadam se da klupsko vodstvo neće odustati od Kupa, jer bih stvarno volio vidjeti nekog Premijerligaša ovdje - jedino mi je glupo da kao niželigaš Troglav može ići u goste recimo Želji ili FKS ili Širokom - ono, za razvoj sporta bi bilo bolje da svi Premijerligaši u prvom kolu idu u goste, kako to rade u susjedstvu i dobroj većini Europe.
P.S. Mislim se da otvorim temu Kup 2012/13 pa da ispratimo kantonalne kupove.

I bit će iskra u Prisoju, Bužan - Kamešnica, želim domaćima da prođu, kao i Junaku protiv Sloge.
Hayley <3
-
- Kontakt:
Htio bih komentirati ploaće igrača koje isti nisu dobili u drugom dijelu prošle sezone ama baš ni jedne lipe a obećane su im u ovoj sezoni,tako da nebude nesporazuma ili su to ovi otpisali kao prošlo i svršeno vrijeme i dug neke uprave koje nije bilo te se pitam dali će i onu pobjedu protiv Hajduka isto tako otpisati jer klub tada je bio trener i igrači koji su
- badblueboylivno
- Kontakt:
Da, znam za tih osam plaća, istina, sramota da se to desilo, ali eto, najtoplije se nadam da će biti isplaćene, da će se naći novac za isplatu. 

Hayley <3
Evo ja jos nemogu da vjerujem da ce se igrat kup 
Ja ocekujem prolaz ovog zupanijskog kupa, najjaca ekipa poslije nas je Sloga U, a na tablici vidimo razliku izmedju te 2 ekipe...Sve ispod pobjede je kiks...
bbblivno, slazem se za temu

Ja ocekujem prolaz ovog zupanijskog kupa, najjaca ekipa poslije nas je Sloga U, a na tablici vidimo razliku izmedju te 2 ekipe...Sve ispod pobjede je kiks...
- slogauskoplje
- Kontakt:
a tomislavHans je napisao/la:Evo ja jos nemogu da vjerujem da ce se igrat kup

Sloga Uskoplje
uuu jbt zaboravio sam na njih...Ako budemo kuci igrali protiv njih nadam se prolazu, a u gostima je sve otvoreno, mada bi bilo glupo da Troglav ispadne od nekih nizeligasa, poput Sloge i Tomislava (sto ne znaci da vas podcjenjujem, igrali smo par sezona s vama)slogauskoplje je napisao/la:a tomislavHans je napisao/la:Evo ja jos nemogu da vjerujem da ce se igrat kup
Dobro dosli nazad u Prvu ligu Federacije Bih!
vidim 5 bodova imate prednosti nad brotnjom a dva su kola do kraja..gotovo je to 

- badblueboylivno
- Kontakt:
- slogauskoplje
- Kontakt:
Hans je napisao/la:uuu jbt zaboravio sam na njih...Ako budemo kuci igrali protiv njih nadam se prolazu, a u gostima je sve otvoreno, mada bi bilo glupo da Troglav ispadne od nekih nizeligasa, poput Sloge i Tomislava (sto ne znaci da vas podcjenjujem, igrali smo par sezona s vama)slogauskoplje je napisao/la:a tomislavHans je napisao/la:Evo ja jos nemogu da vjerujem da ce se igrat kup

eto vi ste viseligas

Sloga Uskoplje
Nizeligasa u odnosu na nas 

- badblueboylivno
- Kontakt:
Tek od sljedeće sezone, dotad malo uspori. 
Sutra očekujem pobjedu u Jablanici i potvrdu naslova, a onda slavlje u zadnjem kolu doma.

Sutra očekujem pobjedu u Jablanici i potvrdu naslova, a onda slavlje u zadnjem kolu doma.
Hayley <3
-
- Kontakt:
- nemampojma
- Kontakt:
Bujrum među prvoligaše 
Sjećam se kad je Troglav dolazio u Cazin igrati protiv Krajine, ili kad smo mi dolazili vama, bila su to lijepa vremena sa ispunjenim tribinama.
Imam neke prijatelje u Livnu pa se nadam da će oni dolaziti ovamo dogodine, ili ja kod njih, ako bude nafake.
Sa vama je konkurencija u ligi sad još jača.

Sjećam se kad je Troglav dolazio u Cazin igrati protiv Krajine, ili kad smo mi dolazili vama, bila su to lijepa vremena sa ispunjenim tribinama.
Imam neke prijatelje u Livnu pa se nadam da će oni dolaziti ovamo dogodine, ili ja kod njih, ako bude nafake.
Sa vama je konkurencija u ligi sad još jača.
Alvaro Arbeloa - Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura
- badblueboylivno
- Kontakt:
Hvala.
Nadam se da nećemo biti prolaznici, odnosno da ćemo biti konkurentna ekipa dogodine.
Nadam se da nećemo biti prolaznici, odnosno da ćemo biti konkurentna ekipa dogodine.
Hayley <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.