MARCHISIO !!!!
Caceres: Suarez has asked me about Juventus
AC Milan keen to re-sign Matri

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ne mora značiti, tako se mislilo i za Pirla, a čovjek najviše utakmica odigra.ultrasstyle_tz je napisao/la:ako nam Dzeko otpada a ide u Bajern za 25 miliona( sumanjam da je puno vise), onda se nama smijesi Destro ili neko slican jer prosto ne vjerujem da cemo dati najmanje 35 miliona za Kavanija (njeg cemo tesko jeftinije dobiti) ili jos vise novca za neko jos vece pojacanje.
ako nam promakne Dzeko za 25 a za Damiaa damo 20( ni on nije jeftiniji) onda je to los posao. Ko sto gledam smijesi nam se jos jedan prelazni rok sa Destrom, Pelusom i slicnim -bez one obecane zvijezde, ili smo u toliko mocnoj finansijskoj poziciji da ce to biti Kavani ili Suarez koji su skuplji od Dzeke- u sto ne vjerujem jer nikad nismo davali tolike pare..a sa Suarezom i ne rjesavamo pitanje klasicnog spica...kako god nadam se samo da taj spic nece biti Van Persi pa makar bio i Destro jer bi RVP bio bacanje para- povrijedio bi se kroz mjesec...
Dzeko za ove pare(oko 25 miliona) je odlican posao, eh sad to znaci dvije stvari il mi nemamo tih 25 miliona + plata 6 mil samim tim nista od zvijezde, ili imamo vise od toga pa pucamo na nekog boljeg igraca...sami procijenite koja mogucnost je izvjesnija
Ne kazem ja da je kanta igrac ali u poredenju sa nekim sa kime smo se mi povezivali on je nista, malo su nam i apetiti porasli s tim da je Marotta najavio to veliko pojacanje te rekao da pod lupom pratimo razvoj situacije izmedu Higuaina, Cavanija i Van Persija tako da mi ocekujemo neko ovakvo ime...Oxygen je napisao/la:Toivonena sam onako izvukao kao primjer, uostalom, dobar je igrač, nemojte zezati, čovjek daje golove kao na traci, a i u reprezentaciji.
I Suarez, i Huntellaar nam nisu valjali jer su iz holandske lige, a sada bi davali ogromne novce da ih dovedemo.
Ne treba se dizati, ovi igrači će nam teško doći, ne toliko što su skupi jer ih možemo platiti, koliko što ih njihovi klubovi ne daju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.