Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Marchisio
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Marchisio » 31 maj 2012, 14:03

slika

MARCHISIO !!!!

Caceres: Suarez has asked me about Juventus
AC Milan keen to re-sign Matri :lol: :lol:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 31 maj 2012, 14:06

Napad sampiona za sljedecu sezonu Cavani Suarez :D :D ;)
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 31 maj 2012, 14:28

Kakav genijalac.
:P
[youtube][/youtube]
Golovi:
[youtube][/youtube]
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 31 maj 2012, 15:23

Koliko sam ja razumio ove sa Sky Sporta Conte i Bonucci su već ispitani u Cremoni 3. maja zbog optužbi za kazneno udruživanje i sportke prevare.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

mpjemil
Kontakt:

Post Postao/la mpjemil » 31 maj 2012, 15:35

Nicola Leali, igrač rođen 1993. godine, već priča kao igrač Juventusa, što znači da će Juventus u njemu od sledeće godine imati sjajnu zamjenu za Buffona, a kako ga neki smatraju, baš on može biti naslednik legendarnog Gigija.

"Juventus je velika ekipa, i jako sam zadovoljan. Sada je red na mene da dokažem da zaslužujem da nosim dres Juventusa u budućnosti", rekao je Leali za Tuttomercatoweb.com.

Međutim, očekuje se da Leali naredne sezone neće biti u Juventusu, već će otići da igra na pozajmici u nekom drugom klubu kako bi stekao određeno iskustvo.

"Da, mislim da će biti tako. O tome ćemo pričati u narednim danima. Bilo bi takođe dobro igrati i u Serii B, ali najvažnije je razviti se kao igrač i steći iskustvo."

Jedan od najvećih potencijala u Evropi na poziciji golmana nije štedio riječi hvale za Bresciu, klub koji ga je lansirao među 'velike'.

"U Brescii sam bio još od kad sam bio mali, i ima jako lijepih uspomena na ta vremena. Stigao sam sa deset godina zahvaljujući Robertu Clericiju, a potom sam se pridružio Serii A. Kada igrač ide na klupu, on nikada nije srećan, ali ja sam zadovoljan sa ovim što sam uradio."

Na kraju, Leali je pričao o poređenju sa Buffonom, golmanom koji mu je od malena bio idol.

"Ne postoji novi Buffon, baš kao što ne postoji ni novi Maradona. Pričamo o velikim šampionima koji jednom uđu i istoriju, i nikad je ne napuštaju. A što se Buffona tiče, on je uvijek bio moj idol. Kada sam bio klinac, gledao sam njega, i sanjao o velikom timu. A, kako izgleda, taj san mi se skoro ispunio."
Vincere non è importante, è la sola cosa che conti

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 31 maj 2012, 16:19

Polahko i Dzeko otpada, napadaci koji su nam preostali su Damiao i Cavani a nadam se barem jednom od njih mada mi sve vise cini da mi necemo ni dovoditi tu neku extra klasu u napad :roll:
Alessandro Del Piero !

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 31 maj 2012, 16:32

ako nam Dzeko otpada a ide u Bajern za 25 miliona( sumanjam da je puno vise), onda se nama smijesi Destro ili neko slican jer prosto ne vjerujem da cemo dati najmanje 35 miliona za Kavanija (njeg cemo tesko jeftinije dobiti) ili jos vise novca za neko jos vece pojacanje.

ako nam promakne Dzeko za 25 a za Damiaa damo 20( ni on nije jeftiniji) onda je to los posao. Ko sto gledam smijesi nam se jos jedan prelazni rok sa Destrom, Pelusom i slicnim -bez one obecane zvijezde, ili smo u toliko mocnoj finansijskoj poziciji da ce to biti Kavani ili Suarez koji su skuplji od Dzeke- u sto ne vjerujem jer nikad nismo davali tolike pare..a sa Suarezom i ne rjesavamo pitanje klasicnog spica...kako god nadam se samo da taj spic nece biti Van Persi pa makar bio i Destro jer bi RVP bio bacanje para- povrijedio bi se kroz mjesec...

Dzeko za ove pare(oko 25 miliona) je odlican posao, eh sad to znaci dvije stvari il mi nemamo tih 25 miliona + plata 6 mil samim tim nista od zvijezde, ili imamo vise od toga pa pucamo na nekog boljeg igraca...sami procijenite koja mogucnost je izvjesnija :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 31 maj 2012, 16:36

Imamo aspolutno te novce, samo što Džeko nije u planovima Juventusa, već je to više novinarski trač bio i želja pojedinaca.
Već se mjesec dana prati razvoj situacije oko RvP-a, Higuaina, Cavania i Suareza, to su želje uprave.

Do njih je vrlo teško doći, a ja sam već najavio da će Damiao biti naš već odavno, očekivao sam ovaj razvoj situacije, tj. da klubovi ne žele pustiti ove igrače, niti oni žele da idu.

Meni ne smeta i ako ne dođe "zvijezda", to nije do naše uprave.
Zadovoljan sam ako uspijemo dovesti igrača tipa Damiao, Toivonen, Soldado, ako ne uspijemo doći do Cavania.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 31 maj 2012, 16:57

Ma ima nade ima napadaca koje dovesti , mozemo cak dovesti Denisa i otkupiti Borriella. :lol: :lol:

Amauri > Mandžukić

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 31 maj 2012, 17:05

Ma nisu to neke igracine izuzev Damiaa koji je eto neka potencijalna zvijezda onda bih radije da nam ostane Matri kakav Toivonen i Soldado nikakav znacajan pomak sto se tice kvalitete sa njima ne vidim (mislim da za ovog drugog isto bi trebali dati nekih 20 mil.).
Alessandro Del Piero !

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 31 maj 2012, 17:15

Ola Toivonen je nula igrac ako bas spadnemo na to da njega budemo dovodili onda bolje da ostane ovakav napad , onda dati sansu Padovanu ili Libertazziu..

Amauri > Mandžukić

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 31 maj 2012, 17:29

Da vas pozdravim jer se nema previse slobodnog vremena... :)

Sto se mene tice nisam za Džeka, vise bih volio Suareza ili Cavania. Po obicaju uvijek dodje neko "lijevi" koji nije bio u planovima navijaca. Posto slabo pratim, zanima me da li uopste trazimo alternativu za Pirla posto Verrati ( ne ) dolazi ovog ljeta?
Zadnja izmjena: Viking, dana/u 31 maj 2012, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
The Old Lady is back on TOP...

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 31 maj 2012, 17:29

ultrasstyle_tz je napisao/la:ako nam Dzeko otpada a ide u Bajern za 25 miliona( sumanjam da je puno vise), onda se nama smijesi Destro ili neko slican jer prosto ne vjerujem da cemo dati najmanje 35 miliona za Kavanija (njeg cemo tesko jeftinije dobiti) ili jos vise novca za neko jos vece pojacanje.

ako nam promakne Dzeko za 25 a za Damiaa damo 20( ni on nije jeftiniji) onda je to los posao. Ko sto gledam smijesi nam se jos jedan prelazni rok sa Destrom, Pelusom i slicnim -bez one obecane zvijezde, ili smo u toliko mocnoj finansijskoj poziciji da ce to biti Kavani ili Suarez koji su skuplji od Dzeke- u sto ne vjerujem jer nikad nismo davali tolike pare..a sa Suarezom i ne rjesavamo pitanje klasicnog spica...kako god nadam se samo da taj spic nece biti Van Persi pa makar bio i Destro jer bi RVP bio bacanje para- povrijedio bi se kroz mjesec...

Dzeko za ove pare(oko 25 miliona) je odlican posao, eh sad to znaci dvije stvari il mi nemamo tih 25 miliona + plata 6 mil samim tim nista od zvijezde, ili imamo vise od toga pa pucamo na nekog boljeg igraca...sami procijenite koja mogucnost je izvjesnija :D
Ne mora značiti, tako se mislilo i za Pirla, a čovjek najviše utakmica odigra. ;)
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 31 maj 2012, 17:41

Toivonena sam onako izvukao kao primjer, uostalom, dobar je igrač, nemojte zezati, čovjek daje golove kao na traci, a i u reprezentaciji.

I Suarez, i Huntellaar nam nisu valjali jer su iz holandske lige, a sada bi davali ogromne novce da ih dovedemo.
Ne treba se dizati, ovi igrači će nam teško doći, ne toliko što su skupi jer ih možemo platiti, koliko što ih njihovi klubovi ne daju.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 31 maj 2012, 17:50

Realne mete za napad su Drogba , Damiao , Jovetic ...
Centar Pogba , Asamoah , Radja...
I odbrana Peluso , Zapata , Sokratis !!!

Amauri > Mandžukić

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 31 maj 2012, 17:53

Oxygen je napisao/la:Toivonena sam onako izvukao kao primjer, uostalom, dobar je igrač, nemojte zezati, čovjek daje golove kao na traci, a i u reprezentaciji.

I Suarez, i Huntellaar nam nisu valjali jer su iz holandske lige, a sada bi davali ogromne novce da ih dovedemo.
Ne treba se dizati, ovi igrači će nam teško doći, ne toliko što su skupi jer ih možemo platiti, koliko što ih njihovi klubovi ne daju.
Ne kazem ja da je kanta igrac ali u poredenju sa nekim sa kime smo se mi povezivali on je nista, malo su nam i apetiti porasli s tim da je Marotta najavio to veliko pojacanje te rekao da pod lupom pratimo razvoj situacije izmedu Higuaina, Cavanija i Van Persija tako da mi ocekujemo neko ovakvo ime...
Alessandro Del Piero !

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 31 maj 2012, 17:56

Pogrijesila vam je uprava sto je rekla kolko para imaju, pa sad svi oce da izvuku sto vise. Npr. celo nikad ne kaze kolko ima a dovede Ibru i Binha za sicu.

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 31 maj 2012, 18:09

Ujak Fester je te igrače doveo po sniženoj cijeni jer su bili višak u svojim klubovima, vraga bi on doveo Ibru za 25 miliona da je njega Guardiola imao u planovima, Robinha isto tako.

Milan nema para, to je svakom klubu jasno zato niko s njima niko ni ne želi da progovara, zna se da ne mogu ponuditi više od 15 miliona, sad samo i dovode igrače bez ugovora ili na posudbu jer su mrtvi kokuzi.

Dobra vijest je da Borriello neće biti otkupljen. Huraaaaa!!! :lol: :lol:
Željezničar ale!

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 31 maj 2012, 18:23

Dobro je da necu gledati Borriella do godine u LP :D . Ko god dodje bice pojacanje u odnosu na Borriella.
The Old Lady is back on TOP...

30Scudetta
Kontakt:

Post Postao/la 30Scudetta » 31 maj 2012, 18:34

Ma da je bilo koga uzeti od te 5-orice sto se spominju.... Ja nisam zelio Dzeku iz razloga sto bi se na ovoj temi pojavile hiljade strucnjaka koje bi ebavale mater Pirlu ili nekom dr. igracu sto nisu Dzeki dodali da da gol.... A da je bolji od ovih sadasnjih nasih napadaca jest... Po meni samo nam treba dobar lijevi bek tipa Armera, klasan napadac moze i Damiao mada je on meni nafuran i neki prosjecan veznjak tipa Naingolana ili Asamoaha.... Ako hoce neka vrate Giovinca ili dovedu Jovu za krilo i ne treba nam nista vise....
Gazihusrefbeze :mrgreen: pozdrav od jos jednog povratnika i bivseg ti klubskog kolege na 2xsport.ba Lizi....
Budi redovan......do slijedeg bana od onih papaka sa vrha hijejarhije foruma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Alex mozda nije najbolji fudbaler svih vremena ali je definitvno najveci gospodin koji je igrao ovu igru...
Iako ces otici u nasim srcima zauvijek ces biti nas Il Capitano...

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.