BIH VS MEKSIKO CHICAGO [MAJ 31, 2012]

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

hordas_Bec
Kontakt:

Re: BIH VS MEKSIKO CHICAGO [MAJ 31, 2012]

Post Postao/la hordas_Bec » 31 maj 2012, 13:17

zna li se da li ce igrati Salihovic?

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 31 maj 2012, 13:25

dean_ je napisao/la:
kad se bih plasira na koje natjecanje uvjeravam te da se nećete toliko ložit na kvalifikacije i pogotovo na prijateljske utakmice...hrvati su prilično zasičeni nogometnom reprezentacijom, a srbi imaju dovoljno uspjeha u drugim sportovima pa ne polazu sve nade u nogometnu reprezentaciju
Prijatelju NIĐE VEZE :roll: ;)

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 31 maj 2012, 13:38

Uh sutra pismena iz njemačkog, pita hemiju... :D

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 31 maj 2012, 13:43

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Uh sutra pismena iz njemačkog, pita hemiju... :D
Imam osjećaj da neko traži razlog da ne gleda utakmicu. :mrgreen:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 31 maj 2012, 14:06

*p!p!t@* je napisao/la:
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Uh sutra pismena iz njemačkog, pita hemiju... :D
Imam osjećaj da neko traži razlog da ne gleda utakmicu. :mrgreen:
Nema to nikakve veze, dva sata gore-dolje, ali onako, vidim pišu... :D

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 31 maj 2012, 14:16

nećemo sad o tome...
ali slažemo se da "bosanci" sve svoje nade polazu u nogometnu reprezentaciju i još ih drži ta glad za velikim takmičenjem ? par vrhunskih rezultata u nogometu ili nekom drugom sportu i sve se mijenja...

onaj je spomenuo srbiju i hrvatsku...te zemlje imaju toliko uspjeha u raznim sportovima i sada bi trebali svršavat od uzbuđenja na nekakve kvalifkacije ili još prijateljske utakmice..
odmah mi na pamet padaju gruzijci i makedonci kad su pobjedili hrvatsku u kvalifikacijama...ljudi izašli na ulice i slave kao da su postali europski prvaci...to se može shvatit kao kompliment, ali hvala bogu što to nikad nisam i neću doživjet u hrvatskoj

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 31 maj 2012, 14:18

Ma da, zivci su skupa stvar. :D

Nego znali neko ko ce suditi utakmicu veceras?

Da nije ponovo neki "neutralni Amerikanac" sa imenom tipa Esteban Julio Ricardo Montoya De La Rosa Ramírez De La Gonzales De La Hoya...koji ce jedva cekati da obuce dres protivnika. Ili je neko drugi?
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 31 maj 2012, 14:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 31 maj 2012, 14:18

Tuzla950 je napisao/la:Očekuje se dolazak između 30.000 i 40.000 navijača BiH u Chicagu tokom dana.

kada bilo koja reprezentacija bude imala ovoliku podršku na strani,skidam joj kapu (mislim Srbija,Hrvatska itd itd).Gledam Španija-srbija i smijem se :lol: :lol:
ne možeš porediti utakmicu Srbije u Španiji gdje živi par hiljada Srba i utakmicu BiH u SAD-u gdje živi oko 400 000 (samo u Chicagu 60,70 hiljada)Bosanaca i Hercegovaca.da je Srbija igrala sa Španijom u Chicagu bilo bi isto toliko navijača,možda i više.šta misliš koliko bi navijača Hrvatske bilo npr. u Mostaru kad bi se organizovala utakmica sa Meksikom?ja mislim da dva,tri Bijela Brijega ne bi bila dovoljna da prime sve navijače Hrvatske :)

scootyTM87
Kontakt:

Post Postao/la scootyTM87 » 31 maj 2012, 14:21

maximusdecimus je napisao/la:
Tuzla950 je napisao/la:Očekuje se dolazak između 30.000 i 40.000 navijača BiH u Chicagu tokom dana.

kada bilo koja reprezentacija bude imala ovoliku podršku na strani,skidam joj kapu (mislim Srbija,Hrvatska itd itd).Gledam Španija-srbija i smijem se :lol: :lol:
ne možeš porediti utakmicu Srbije u Španiji gdje živi par hiljada Srba i utakmicu BiH u SAD-u gdje živi oko 400 000 (samo u Chicagu 60,70 hiljada)Bosanaca i Hercegovaca.da je Srbija igrala sa Španijom u Chicagu bilo bi isto toliko navijača,možda i više.šta misliš koliko bi navijača Hrvatske bilo npr. u Mostaru kad bi se organizovala utakmica sa Meksikom?ja mislim da dva,tri Bijela Brijega ne bi bila dovoljna da prime sve navijače Hrvatske :)
Ti sad hoces reci da srba i hrvata ima vise na strani nego Bosanaca, pa nadji mi i jedan klip gdje ih ima vise.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 31 maj 2012, 14:22

Principatus je napisao/la:
Nego znali neko ko ce suditi utakmicu veceras?

Da nije ponovo neki "neutralni Amerikanac" sa imenom tipa "steban Julio Ricardo Montoya De La Rosa Ramírez De La Gonzales De La Hoya...koji ce jedva cekati da obuce dres protivnika. Ili je neko drugi?

I mene bas zanima, mada me ne bi cudilo da to bude JuznoAmerikanac, s obzirom da ih je Chicago pun, prava su ciganija.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 31 maj 2012, 14:24

Onaj sudija je prosli put masakrirao onako lijepu utakmicu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 31 maj 2012, 14:28

dean_ je napisao/la:nećemo sad o tome...
ali slažemo se da "bosanci" sve svoje nade polazu u nogometnu reprezentaciju i još ih drži ta glad za velikim takmičenjem ? par vrhunskih rezultata u nogometu ili nekom drugom sportu i sve se mijenja...

onaj je spomenuo srbiju i hrvatsku...te zemlje imaju toliko uspjeha u raznim sportovima i sada bi trebali svršavat od uzbuđenja na nekakve kvalifkacije ili još prijateljske utakmice..
odmah mi na pamet padaju gruzijci i makedonci kad su pobjedili hrvatsku u kvalifikacijama...ljudi izašli na ulice i slave kao da su postali europski prvaci...to se može shvatit kao kompliment, ali hvala bogu što to nikad nisam i neću doživjet u hrvatskoj

Sportska energija se negdje mora istrošiti. Nekome je pobjeda u kvalama isto kao što je nekome pobjediti na SPu. Čovjek se brzo pomiri sa realnošću i na osnovu toga doživljava sportske uspjehe.
Plasman na jedan SPu nogometu bi Bosanac emotivnije doživio nego jedan Brazilac osvajanje SPa, to je tako, ljudski organizam, potpuno normalno.
Na kraju krajeva, svi imamo svoje pobjede i poraze, samo što je to na različitim nivoima, ali ih isto doživljavamo i podnosimo.

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 31 maj 2012, 14:29

scootyTM87 je napisao/la: Ti sad hoces reci da srba i hrvata ima vise na strani nego Bosanaca, pa nadji mi i jedan klip gdje ih ima vise.
ja ću prvi priznat da se bih navijači puuuno više lože na svoju reprezentaciju od hrvatskih navijača....to je skoro fanatizam....

ali moram reći da mi je drago što hrvatska nije u takvoj situaciji..to bi značilo da imamo ozbiljan problem
Batko je napisao/la:
Sportska energija se negdje mora istrošiti. Nekome je pobjeda u kvalama isto kao što je nekome pobjediti na SPu. Čovjek se brzo pomiri sa realnošću i na osnovu toga doživljava sportske uspjehe.
Plasman na jedan SPu nogometu bi Bosanac emotivnije doživio nego jedan Brazilac osvajanje SPa, to je tako, ljudski organizam, potpuno normalno.
Na kraju krajeva, svi imamo svoje pobjede i poraze, samo što je to na različitim nivoima, ali ih isto doživljavamo i podnosimo.
u pravu si...lijepo napisano

Monolog je napisao/la:@Deane,

Tebi izgleda banovi zbog prebrojavanja krvnih zrnaca ne govore ništa. Čovječe, pa svaki put vučeš na drugu stranu i govoriš ko je Hrvat, ko Bošnjak, a ko Srbin. Dobro, eto prosvijetlio si nas i tačka. Ako nemaš šta pisati u vezi utakmice, nemoj ni pisati. A, svakako postoje teme na forumu gdje se cijene historija i geografija, tako da tamo možeš pisati o tim "problemima" koji tebe muče. Hvala.
ajde ajde...neću više o tome
Zadnja izmjena: dean_, dana/u 31 maj 2012, 14:33, ukupno mijenjano 2 puta.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 31 maj 2012, 14:31

@Deane,

Tebi izgleda banovi zbog prebrojavanja krvnih zrnaca ne govore ništa. Čovječe, pa svaki put vučeš na drugu stranu i govoriš ko je Hrvat, ko Bošnjak, a ko Srbin. Dobro, eto prosvijetlio si nas i tačka. Ako nemaš šta pisati u vezi utakmice, nemoj ni pisati. A, svakako postoje teme na forumu gdje se cijene historija i geografija, tako da tamo možeš pisati o tim "problemima" koji tebe muče. Hvala.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 31 maj 2012, 15:13

Valja izdržat do 3 :mrgreen:

Hoćel' bit' šta od tog rekorda sa 40 000 navijača?
Čelik Zenica 1945

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 31 maj 2012, 15:17

Pa 40.000 navijaca ce biti definitivno... pita se samo cijih.

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 31 maj 2012, 15:21

VOLIMO TE BOSNO

CHICAGO

slika

Imamo čak i transparent,nema glavni smo 8-) :mrgreen: :mrgreen:

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 31 maj 2012, 15:23

Principatus je napisao/la:Pa 40.000 navijaca ce biti definitivno... pita se samo cijih.
Mog'o si manji font :mrgreen: Ma naših nadam se. Ako nas bude više od Meksikanaca, onda stvarno... :lol:
Čelik Zenica 1945

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 31 maj 2012, 15:24

maximusdecimus je napisao/la:

Vidjećemo te Hrvate na Euru sada ;)

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 31 maj 2012, 15:46

Eh sad nek se prešetavaju pred 40,000 naših navijača. Nadam se da će se orit' "igrajte p***e" ako im slučajno padne na pamet da odigraju kao protiv Irske.

Ovo je preventivno, da neko ne kaže da se.rem unaprijed.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.