Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

the scouser
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la the scouser » 31 maj 2012, 00:38

Saurman je napisao/la:
the scouser je napisao/la:
Kako to Liverpool pada na finansijskom planu, elaboriraj mi majke ti.
Samo ne igranje u CL već tri sezone Liverpoolu je nanijelo milionske gubitke.
Mi smo imali ogroman dug za vrijeme igranja u CL, i promjenom vlasnika, dug je nestao, a klub je finansijski puno bolji nego kad se borio za titulu sa Unitedom. Ovi vlasnici, bar što se finansijskog dijela tiče, rade dobar posao, za razliku od Hicksa i Gilettea.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 31 maj 2012, 00:46

Carlo je napisao/la:
IlPrincipino je napisao/la:
Eziz Allamov ‏@EzizAllamov
Liverpool will hand Rodgers a £25 million transfer kitty. (via MirrorFootball)
Expand
Reply Retweet Favorite
malo, mada mislim da možemo sa "moneyball" pojačanjima preživjeti :D
s obzirom na današnje cijene ovo je premalo...treba Liverpoolu par kvalitetnih igrača i mislim da ovo nije dovoljno...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

igman
Kontakt:

Post Postao/la igman » 31 maj 2012, 00:56

Saurman je napisao/la:
Kako to Liverpool pada na finansijskom planu, elaboriraj mi majke ti.
Mi smo imali ogroman dug za vrijeme igranja u CL, i promjenom vlasnika, dug je nestao, a klub je finansijski puno bolji nego kad se borio za titulu sa Unitedom. Ovi vlasnici, bar što se finansijskog dijela tiče, rade dobar posao, za razliku od Hicksa i Gilettea.
Liverpool 203.3 milion euro 2010/11
Liverpool 225.3 milion euro 2009/10
Liverpool 237.0 milion euro 2008/09

Prihodi konstantno opadaju.

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 31 maj 2012, 00:56

Hoće li Van Gaal biti na nekoj funkciji ?

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 31 maj 2012, 00:59

igman je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Liverpool 203.3 milion euro 2010/11
Liverpool 225.3 milion euro 2009/10
Liverpool 237.0 milion euro 2008/09

Prihodi konstantno opadaju.
A šta je sa vanjskim ulaganjima vlasnika ? Da se gledaju samo prihodi, City bi bio najsiromašniji klub EPL-a.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 31 maj 2012, 07:13

Eto, nek vam je sretno i da budete uvjek ispod nas kao i do sada:D :P
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 31 maj 2012, 08:52

Priča se da bi Rodgers iz Swansea mogao dovesti Sigurdssona. :)
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 31 maj 2012, 08:55

Evo malo da se nasmijemo, dosta vise ovih teskih tema hoce li uspjeti Rodgers ili ne. Kako bilo, moramo mu dati punu podrsku.

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... game-video" onclick="window.open(this.href);return false;
Nad nama nebo ima da gori!

Zavatoni
Kontakt:

Post Postao/la Zavatoni » 31 maj 2012, 09:25

Brendan Rodgers novi trener , evo vidim jutros . Ne mogu da shvatim da su njega imenovali pored Villas Boasa , Van Gaala i svih onih imena koja su se spominjala , ali dobro ... Covjece raja gore pise Hulk , Hazard , Podolski ekipe dovode , a Liverpool nista ?! Jos igraci za koje se interesuju hej, Affelay , Bent :? :? . Neko je napisao da idemo stopama Leeds Uniteda , ne bih se slozio ali stopama Aston Ville , Fulhama sigurno . Rodgers mozda jeste dobar trener,ali bez adekvatnih zvucnih pojacanja 10 mjesto je nasa realnost ...
Pojacaj i uzivaj -- The greatest -- http://www.youtube.com/watch?v=Y7xvegPH_Lw --

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 31 maj 2012, 09:51

Zavatoni je napisao/la:Brendan Rodgers novi trener , evo vidim jutros . Ne mogu da shvatim da su njega imenovali pored Villas Boasa , Van Gaala i svih onih imena koja su se spominjala , ali dobro ... Covjece raja gore pise Hulk , Hazard , Podolski ekipe dovode , a Liverpool nista ?! Jos igraci za koje se interesuju hej, Affelay , Bent :? :? . Neko je napisao da idemo stopama Leeds Uniteda , ne bih se slozio ali stopama Aston Ville , Fulhama sigurno . Rodgers mozda jeste dobar trener,ali bez adekvatnih zvucnih pojacanja 10 mjesto je nasa realnost ...
nema to veze njukasl je igrao u 2 ligi prije 2-3 godine a gledaj sad ispred nas jos nemaju nekih imena,tako da mozemo biti bolji nego ove godine,pa pokledaj arsenal ostali su bez fabregasa i nasrija onda su imali nekih povreda i opet su bili 3 sve je do trenera,a ovaj rodgers ima slicnu taktiku kao wenger tako za nadati je se bar 4 mjesto.NADA ZADNJA UMIRE. YNWA
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

suarez7
Kontakt:

Post Postao/la suarez7 » 31 maj 2012, 09:52

Liverpool could sign Gylfi Sigurdsson

Zavatoni
Kontakt:

Post Postao/la Zavatoni » 31 maj 2012, 10:14

I to sta kazes ... Dobar je trener to nema sumnje , nisu dzaba Swansea zvali Swansealona :) . Ovaj Sigurdson je dobar igrac drama , neki tip na youtube komentarima napisao "The next Paul Scholes?" :)
Pojacaj i uzivaj -- The greatest -- http://www.youtube.com/watch?v=Y7xvegPH_Lw --

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 31 maj 2012, 10:52

sigurdsson, sinclair i allen eto eventualno dyer svaki od njih bi nama dobro dosao, posebno sigurdsson.
ja cu za prvu sezonu biti zadovoljan ako izborimo opstanak

rodgersu nek je sa srecom ako uspije nametnuti svoj stil igre trebali bi biti sjajni ali sumnjam da ce to bas tako dobro ici sa ovim nasim igracima...

sto se tice para za pojacanja bice tu jos bar 10-20 miliona od prodaje igraca a i ne treba nam vise od 40 miliona za ovaj prelazni jer velika imena sumnjam da mozmo privuci a ne vjerujem da ce se dovoditi vise precijenjeni englezi, tako da za 3-4 solidna pojacanja je i ovo dovoljno.
Wisey je napisao/la:Hoće li Van Gaal biti na nekoj funkciji ?
izgleda da nece, ali rodgers je govorio da mu je van gaal jedan od idola tako da bi bilo interesantno vidjeti ih zajedno... ali izgleda da su i vlasnici odustali od onog plana da imamo sportskog direktora koji ce biti zaduzen za dovođenje igraca itd...

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... ng-2011-12" onclick="window.open(this.href);return false;
You are someone else I am still right here

LS7
Kontakt:

Post Postao/la LS7 » 31 maj 2012, 12:14

Nadam se da ce nas aBd Don Rodžers vratit' u top 4 gdje i pripadamo.. :D Joe Cole i Aqua ce se vjerovatno vratit' s posudbe,a njih dvojica se uklapaju u Rodzersov sistem igre,posebno Aqua.Samo da ga ozljede zaobiđu,da pokaze znanje.Valjda ce dovesti iz Swansea barem jednog igraca,po mogucnosti Sigurdssona ili Sinclaira.. ;)
"Neki ljudi misle da je fudbal pitanje života i smrti. Vjerujte mi, fudbal je puno ozbiljniji od toga." - Bill Shankly

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 31 maj 2012, 12:20

ljudi sta mislite sta ce biti sa carrollom ako rodgers dođe za trenera ?

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 31 maj 2012, 12:43

fera je napisao/la:ljudi sta mislite sta ce biti sa carrollom ako rodgers dođe za trenera ?
Vjeruj mi @fera da se i ja to pitam. :D

[youtube][/youtube] :mrgreen:
FK Pjetlovi

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 31 maj 2012, 12:49

fera je napisao/la:ljudi sta mislite sta ce biti sa carrollom ako rodgers dođe za trenera ?
nista on ce se trudit da igra u prvom timui,a kad se trudi on vrijedi onih 35 mil. koliko smo ga platili(to je pokazao u finisu prvenstva,kad se samo sjetim protiv chelsea u finalu covjek dao 1+1 gol a usao u igru u 2 poluvremenu,covjek ima sjajan sut lijevom nogom i ima snagu i visinu,samo mu trebaju dobra krila i golovi ce doci sami ,a i downing ce biti jos bolji nego prosle sezone jos samo sinclair ili dyer a moze i onaj sigurdson
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Liverpool8
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool8 » 31 maj 2012, 13:13

Prodace ga, ako bude imao mozga.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 31 maj 2012, 13:30

youngredcomps je napisao/la:
nista on ce se trudit da igra u prvom timui,a kad se trudi on vrijedi onih 35 mil. koliko smo ga platili(to je pokazao u finisu prvenstva,kad se samo sjetim protiv chelsea u finalu covjek dao 1+1 gol a usao u igru u 2 poluvremenu,covjek ima sjajan sut lijevom nogom i ima snagu i visinu,samo mu trebaju dobra krila i golovi ce doci sami ,a i downing ce biti jos bolji nego prosle sezone jos samo sinclair ili dyer a moze i onaj sigurdson
ne znam drug, cak i za downinga sam prilicno siguran da nece bas moci odgovoriti rodgersovim zahtjevima, ne bi me cudilo da ga i prodaju... ako ga uporedis sa sinclairom ili dyerom sporiji je duplo od njih.

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 31 maj 2012, 13:36

Za Carrolla ocekujem neki trade mozda, ali igrala ja i Barca sa Ibrom u napadu, tako da je sve moguce :)
Walk on, with hope in your hearts.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.