Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ammimr
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la ammimr » 31 maj 2012, 00:55

Super stvar za Edina a bogami i za BiH.Igrati u timu koji ima baš sve, organizovan klub od menadžera do čistačice može biti samo veliki korak u njegovoj karijeri.A to ko će igrati on Gomez ili Pizzaro(čija je karijera ipak na zalasku)odrediće trener.Sigurno će Edin igrati na početku sezone jer će Njemačka dogurati daleko na Euru pa će Bayernovi reprezentativci imati malo duži odmor.Još jednom sretno Edine(jezik znaš tako da ti neće trebati puno vremene za prilagođavanje) ;)

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 31 maj 2012, 00:58

Ovaj transfer ce me kostati 550 KM . Valja kupiti tri dresa :o
Thomas Müller - Fußballgott

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 31 maj 2012, 08:36

Pregovara se sto posto pogledajte malo nerlingerove izjave otprilike se da pretpostaviti nista ne demantuje samo je rekao " da natpisi njemackih medija ne odgovaraju sto posto istini" i " da bayern nema pritiska"... ovo drugo mi nije bas jasno al ok...

Iako sam navijac Bayerna , Dzeko i njegovi menadzeri nesmiju pasti na ucjene... npr. Dzeko ima u Cityu 7 miliona godisnje , medjutim ocigledno bayern nece da da toliko ... a opet ako mogu dati Gomezu 9 miliona godisnje onda je dzeki realno 10 miliona godisnje al eto na kraju krajeva ne treba ici ispod 8 miliona jer gomez je totalno precjenjen ..

Ja da sam na njegovom mjestu samo bi rekao sto bih ja odustao od miliona godisnje??? Sta mi to bayern nudi sto city ne nudi? Treba ostati uporan u svome i nedozvoliti bayernu da ga ucjenjuje...

LP
>>No body likes us but we dont care<<

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 31 maj 2012, 09:16

evo Redzepagic je danas dosao u Chicago kod Dzeke
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 31 maj 2012, 10:27

Kad sagledam sve ove izjave i vijesti i ja mislim da su pregovori sa Bayernom u toku.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 31 maj 2012, 10:34

Postoji opcija Dzeko u Arsenal a Van Persie u Manchester City. :D

Preferiram da Dzeko predje bilo gdje, ali da bude prvi napadac u svom klubu, samo naravno najbolje bilo bi da bude neki veliki evropski klub.

Ako predje u Bayern, vec su daleko ispred njega Gomez i Muller.

Najbolje opcije su trenutno Juventus ili kao zamjena za Van Persija u Arsenal.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 31 maj 2012, 10:39

Pauk je napisao/la:Ako predje u Bayern, vec su daleko ispred njega Gomez i Muller.
Müller sigurno nece konkurisati za istu poziciju kao Dzeko. A postoji opcija da se nesto promjeni u sistemu Bayerna i da igraju sa dva spica. Ne vjerujem da bi Dzeko sjedio na klupi.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 31 maj 2012, 10:40

Džeko i Gomez nemogu zajendo igrati. To nema šanse da bi funkcionisalo.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 31 maj 2012, 11:32

Bolje mu je u Cityu da bude 4 napadac i da prima velike pare nego u Bayernu drugi napadac za manju lovu. :lol:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 31 maj 2012, 11:41

Vezano za transfer, da prenesem svoj post sa druge teme. :)
Evo sad citam sta je direktor Bayerna izjavio.
Gospodin Christian Nerlinger je rekao: "Nama se ne zuri u ovom slucaju. Nismo pod pritiskom i niko nas ne moze staviti pod pritisak. A to da smo se vec dogovorili sa Dzekom? Ne, nije istina."

Znaci, demantovao je ono sto se pricalo da je Bayern vec sve ugovorio sa Edinom, ali nije demantovao da se pregovara. Moje misljenje je da je ovo jako blizu potpisa ali opet nikad ne znas kad je City u pitanju. Njima pare nisu toliko bitne pa ne moraju popustati.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 31 maj 2012, 11:48

Evo jos novija vijest na Bildu.
Pitaju se sta sa Gomezom kad Dzeko dodje?

slika

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 31 maj 2012, 11:59

SamoZeljo je napisao/la:Evo jos novija vijest na Bildu.

slika
Pitaju se sta sa Gomezom AKO Dzeko dodje, prije ce biti

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 31 maj 2012, 12:00

SamoZeljo

Pa ništa, utrpat' će ga Real Madridu za 40 miliona eura, i tako em dobili boljeg napadača, em su još i zaradili koji milion. :mrgreen:

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 31 maj 2012, 12:13

voltron30 je napisao/la:
SamoZeljo

Pa ništa, utrpat' će ga Real Madridu za 40 miliona eura, i tako em dobili boljeg napadača, em su još i zaradili koji milion. :mrgreen:
veoma realna opcija..
Unica grande amore

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 maj 2012, 12:15

Nije Mourinho veslo sisao, da plati 40 mil za ograničenog napadača.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 31 maj 2012, 12:22

Nadam se samo ako zaista Dzeko predje u Bayern da se nece ponoviti los start koji je imao u City-u, i da budemo realni Dzeko se nikad nije 100% oporavio toga.

Mancini je glavni krivac za to, jer je kupio Dzeku kao zamjenu za Teveza, samo kad je Dzeko dosao, Tevez je bio alfa omega u napadu i imao respekt i kod igraca i navijaca.

Mancini je bacio Dzeko u vatru odmah onako, i time poremetio hirarhiju i harmoniju u ekipu, i sto je jos gore City je igrao dosta lose u tom periodu.

Krivicu je dobio Dzeko, iako je Mancini kriv za sve bio, i zato se nadam da nece biti isti slucaj sa Gomezom.

Gomez je bio gol masina ove sezone i naravno ima veliki respekt kod igraca i navijaca...zato preferiram licno da Dzeko predje u klub gdje je biti napadac broj 1. :D :arrow: Juventus
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 31 maj 2012, 12:23

Virtu4l je napisao/la:Nije Mourinho veslo sisao, da plati 40 mil za ograničenog napadača.
Mislim da Real neće kupovati napadače preko ljeta jer im ostaju i Higuain i Benzema pa vrlo teško da će kupiti još jednog igrača klasu vjerovatno će iz omladinske škole nekog gurnut pa s klupe malo da ulazi i na kraju ga prodat :)

A što se tiče Džeke sa Bayernom se nešto kuha čim se ovoliko priča svi svjetski mediji su objavili i nemoguće da tu nema ničega, jedino je pitanje pristaje li Bayern na tih 30mil koje City traži, ova cijena se neće spustit jer kad za Teveza nisu htjeli spuštat u Januaru već su ga rađe poslali u Argentinu na odmor onda neće ni Džeku dati ispod 30 mil.
🔵⚪

eldo
Kontakt:

Post Postao/la eldo » 31 maj 2012, 12:32

Pauk je napisao/la:Postoji opcija Dzeko u Arsenal a Van Persie u Manchester City. :D

Preferiram da Dzeko predje bilo gdje, ali da bude prvi napadac u svom klubu, samo naravno najbolje bilo bi da bude neki veliki evropski klub.

Ako predje u Bayern, vec su daleko ispred njega Gomez i Muller.

Najbolje opcije su trenutno Juventus ili kao zamjena za Van Persija u Arsenal.
??????????????

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 31 maj 2012, 12:34

voltron30 je napisao/la:
SamoZeljo

Pa sigurno da je bolji od Gomeza. To i oni u Njemackoj misle. Po komentarima koje sam procitao, oni i nisu bas toliko zadovoljni sa Gomozeom. Ne razumijem bas puno pa Google pomogne ali mogu skontati da za Gomeza misle da je precjenjen.

Vjerovatno planiraju da opet igraju sa dva spica. Pise da bi tada Bayern bio nepredvidiv.

P.S.
biskitt je napisao/la:Pitaju se sta sa Gomezom AKO Dzeko dodje, prije ce biti
Da, vec sam rekao da slabo znam njemacki pa je vrlo vjerovatno pisalo AKO a ne KAD.
Uglavnom, pitanje je bilo sta sa Gomezom pa su ljudi i odgovaral na to. Svejedno, greska je greska. ;)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 31 maj 2012, 12:39

SamoZeljo je napisao/la:Pa sigurno da je bolji od Gomeza. To i oni u Njemackoj misle. Po komentarima koje sam procitao, oni i nisu bas toliko zadovoljni sa Gomozeom. Ne razumijem bas puno pa Google pomogne ali mogu skontati da za Gomeza misle da je precjenjen.
Pa mnogo ih misle, da je Gomez puno golova dao jer se lopta od njega odbijala.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”