Mnogo dobar video,nego gdje ga sad nadje postaviti kad zavrsi sezona.Odma me povuce neka euforija prema dolini cupova da skacem
zna li iko sto su reflektori bili ukljuceni?
samo nas jos olimpic **** sa transferima jer i oni po mom misljenju dobre igrace uzimaju mali Harba a sad i ovaj mali Karic iz Gosk-a je dobar
Željino dijete Nedo Turković zabio u Podgorici za pobjedu Lovćena nad Budućnosti. Mislim da mu je ovo treća ili četvrta utakmica da zabija zaredom. Igrao je i za SAŠK i za Travnik, ali sjećam ga se po onim malonogometnim turnirima, bio najbolji strijelac. Frajer je visok i jak, mislim da on ne bi bio loš Želji..
inacefindecko je napisao/la:Željino dijete Nedo Turković zabio u Podgorici za pobjedu Lovćena nad Budućnosti. Mislim da mu je ovo treća ili četvrta utakmica da zabija zaredom. Igrao je i za SAŠK i za Travnik, ali sjećam ga se po onim malonogometnim turnirima, bio najbolji strijelac. Frajer je visok i jak, mislim da on ne bi bio loš Želji..
To sto je zabio go buducnosti u zadnjem kolu kad ni jednim ni drugim nije trebalo ne znaci nista
SarajlijaTM je napisao/la:
zna li iko sto su reflektori bili ukljuceni?
samo nas jos olimpic **** sa transferima jer i oni po mom misljenju dobre igrace uzimaju mali Harba a sad i ovaj mali Karic iz Gosk-a je dobar
Vjerovatno je mlada repka imala trening pa zbog toga su ukljuceni, a oni igraju u petak sa bjelorusima na Grbavici.
inacefindecko je napisao/la:Željino dijete Nedo Turković zabio u Podgorici za pobjedu Lovćena nad Budućnosti. Mislim da mu je ovo treća ili četvrta utakmica da zabija zaredom. Igrao je i za SAŠK i za Travnik, ali sjećam ga se po onim malonogometnim turnirima, bio najbolji strijelac. Frajer je visok i jak, mislim da on ne bi bio loš Želji..
Igro sam ja nead termine s njim. Dobar je on ali nije kalibar za zelju vjeruj mi.
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
To sto je zabio go buducnosti u zadnjem kolu kad ni jednim ni drugim nije trebalo ne znaci nista
Zato je znacilo trecem - meni. Sje*a mi samo takav tiket, sunce mu ljubim njegovo
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
SamoZeljo je napisao/la:Dzeko izgleda ode u Bayern.
Nek mu je sretno..... a nama opet fina cifra.
P.S. Nadajmo se za godinu dvije novom transferu.
Gdje si ti bio ovih dana nema nista od tog dzaba se ponadali
To ti mislsi zato sto su Dzeko i Redzepagic demantovali?
Ja sve pratim i po mom misljenju su pregovori u toku. Dok se pise koliko Bayern daje a koliko City trazi, znaci da tu nesto ima. Svi mediji o tome pisu ali ja ipak mislim da su kladionice najveci pokazatelj. Oni znaju bolje i vise nego svi mi zajedno.
Kvota 1.8 na Dzekin prelazak u Bayern govori da je to vrlo VRLO moguce.
ma dzeko je jako blizu bayerna i vjerujem da ce ubrzo u minhenu zavrsit, za 25 do 30 miliona tu ce se negdje naci na sredini i to je to..nego ovaj redzepagic je kao zamrznuo svoju licencu menagera, a i dalje prica vamo kao menager dzeke, jel ovo zamrzavanje licence nema veze sa ovim sto je dzekin menager il?
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..