Mislim da ovi momci zasluzuju da ih podrzimo i ukoliko ne bude minimalno 4.000 gledaoca onda smo stvarno.....FUDBALSKI SAVEZ BIH NAGRAĐUJE NAVIJAČE!!!
BESPLATAN ULAZ ZA ODLUČUJUĆU UTAKMICU U21 KVALIFIKACIJA ZA EURO 2013 IZMEĐU BJELORUSIJE I BIH!!!
SVI NA GRBAVICU!
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
"My Favorite Ring is Always the Next One"
ovo je ekstra sastav i mislim da će većina od ovih momaka nositi a reprezentaciju u idućih 10 godina, zajedno sa ibrinom generacijom koja je igrala protiv češke(džeko, ibišević, ibričić, pandža, salihović...)MrAmani96 je napisao/la:
Najjaci sastav. Ako budemo igrali sa ovaj sastav, vrlo blizu smo baraza
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Fina ekipa.
Bešić, Zahirović i Stevanović vec imaju iskustva igranja u A reprezentaciji.
Visća i Kvesić potencialni A reprezentativci.
Bit ce zanimljivo vidjeti ovog velikog Đurića, nisam vjerovao da će se odazvati.
Bit ce zanimljivo vidjeti ovog velikog Đurića, nisam vjerovao da će se odazvati.
Da pitam, ako ima neko upućen, hoće li bit otvorene sve tribine na Grbavici u petak?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
- Kontakt:
Oce li bit kakav prenos za Bih-Hrv ?
Gubimo 1-0.
Gruzija vodi protiv Austrije, dali su gol iz penala i Austrija je dobila crveni karton. Susjedi ništa ne prepuštaju slučaju.
Gruzija vodi protiv Austrije, dali su gol iz penala i Austrija je dobila crveni karton. Susjedi ništa ne prepuštaju slučaju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zasto? Da nije izjavio nesto sto sam ja promasio ili? Slazem se inace sa tebom, bice zanimljivo vidjeti ga na dijelu.. Procito sam dosta dobro o njemu kao Bosanski Diego Millito!Batko je napisao/la:Fina ekipa.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Hrvatska - BiH 2-0
72' Čolak
72' Čolak
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mislim da je ovo prvi put da cemo ostat bez bodova u elitnoj rundi. Moze Karacic pricat sta god hoce, ali za ovo mora odgovarat. Ista ekipa kao u prvom krugu, cak pojacana sa igracem Liverpoola, i onda gubi od "sile" poput Gruzije i totalno bez sanse protiv Austrije i Hrvatske.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
koji je iz liverpool-a?Cartman je napisao/la:Mislim da je ovo prvi put da cemo ostat bez bodova u elitnoj rundi. Moze Karacic pricat sta god hoce, ali za ovo mora odgovarat. Ista ekipa kao u prvom krugu, cak pojacana sa igracem Liverpoola, i onda gubi od "sile" poput Gruzije i totalno bez sanse protiv Austrije i Hrvatske.
Karacic treba mrsnuti iz repke jer ovo je sramota
Staviti Milomira Odovica on zna sa mladim igracima raditi i dobre instrukcije davati na terenu svidiomi se on kao trener dok je bio na klupi u Velezu mislim da zasluzuje sansu na klupi mladih kategorija
Staviti Milomira Odovica on zna sa mladim igracima raditi i dobre instrukcije davati na terenu svidiomi se on kao trener dok je bio na klupi u Velezu mislim da zasluzuje sansu na klupi mladih kategorija
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:

Do ''jucer'' je valjao jer je uopce dosao do ovog stupnja, sad odjednom ne valja, pretpostavljam da ne igraju silni talenti iz europskih nizeligasa pa problem.
Ne moze napredak nikakav preko noci, pogotovo ne mijenjanjem stotinu trenera, rijec je o mladim igracima s oscilacijama, Karacic svoj posao zna i specijaliziran je za rad s mladima.
...Život za Široki...
Strijelci: 1:0 - Rebić (25'), 2:0 - Čolak (72')
Hrvatska: Sluga, Aleksić, Mrzljak, Mitrović, Čalušić, Miškić (od 46' Močinić), Livaja (od 58' Čolak), Pajač, Kovačić (od 84' Miličević), Rebić, Miloš. Dinko Jeličić
Bosna i Hercegovina: Jajalo, Sarvan, Plakalo, Graovac, Zolotić, Prcić, Šivšić, Hrelja (od 46' Bevab), Hodžić (od 69' Maletić), Kožulj (od 20' Bilać), Petrović. Toni Karačić
Dobro nije loše vide se da su jači sve ok prošlo bez bodova u skupini Šivšić,Prcić Maletić za mene naj ali tehnikom,brzinom,više kockasti su dominirali vodili prvo poluvrijeme i 72 minuta pao gol 2-0.Suđenje solidno Nizuzemac,korektno navijanje ok .Tužna ali idemo dalje bit će bolje važno je sudjelovati.Možda bude snimka ili neki tv prilog jer je Nova i Htv bio i snimao.Naš izbornik ok kulturan,čovjek pokušavao sve s klupe ali iskustvo je prevagnulo
Pozz no sikiriki!
Hrvatska: Sluga, Aleksić, Mrzljak, Mitrović, Čalušić, Miškić (od 46' Močinić), Livaja (od 58' Čolak), Pajač, Kovačić (od 84' Miličević), Rebić, Miloš. Dinko Jeličić
Bosna i Hercegovina: Jajalo, Sarvan, Plakalo, Graovac, Zolotić, Prcić, Šivšić, Hrelja (od 46' Bevab), Hodžić (od 69' Maletić), Kožulj (od 20' Bilać), Petrović. Toni Karačić
Dobro nije loše vide se da su jači sve ok prošlo bez bodova u skupini Šivšić,Prcić Maletić za mene naj ali tehnikom,brzinom,više kockasti su dominirali vodili prvo poluvrijeme i 72 minuta pao gol 2-0.Suđenje solidno Nizuzemac,korektno navijanje ok .Tužna ali idemo dalje bit će bolje važno je sudjelovati.Možda bude snimka ili neki tv prilog jer je Nova i Htv bio i snimao.Naš izbornik ok kulturan,čovjek pokušavao sve s klupe ali iskustvo je prevagnulo

Pozz no sikiriki!
znas kako Josip Pejakovic kaze (to vrijedi za sve ove forume) :"Znas ti nas, jjebo ti nas"ŠB_Fidelis je napisao/la:![]()
Do ''jucer'' je valjao jer je uopce dosao do ovog stupnja, sad odjednom ne valja, pretpostavljam da ne igraju silni talenti iz europskih nizeligasa pa problem.
Ne moze napredak nikakav preko noci, pogotovo ne mijenjanjem stotinu trenera, rijec je o mladim igracima s oscilacijama, Karacic svoj posao zna i specijaliziran je za rad s mladima.

Armin Hodzic.noah je napisao/la:koji je iz liverpool-a?Cartman je napisao/la:Mislim da je ovo prvi put da cemo ostat bez bodova u elitnoj rundi. Moze Karacic pricat sta god hoce, ali za ovo mora odgovarat. Ista ekipa kao u prvom krugu, cak pojacana sa igracem Liverpoola, i onda gubi od "sile" poput Gruzije i totalno bez sanse protiv Austrije i Hrvatske.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Pa koji su oni reprezentativci što su pobjeđivali nedavno sve mečeve zaredom, je li prvi u grupi bili?
Pa to je ova U19 ekipa. Jedini pobjedili sve utakmice u prvom krugu, i to protiv Rusije, Irske i Bugarske. I onda dodje jedna Gruzija i potopi nas. Karacic je zasluzio otkaz.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Pa koji su oni reprezentativci što su pobjeđivali nedavno sve mečeve zaredom, je li prvi u grupi bili?
-
- Kontakt:
Pa nisu sami dobili Rusiju , Irsku i Bugarsku vec ih je Karacic vodio . Ne znam sta ti glumis vise , nijedan selektor ti ne pase , vjerovatno su gore u Norveskoj inteligentniji ljudi , tipa Breivika i tebe , pa zato ocekujes da i mi Bosanci budemo takvi . Eee ne moze jarane !Cartman je napisao/la:Pa to je ova U19 ekipa. Jedini pobjedili sve utakmice u prvom krugu, i to protiv Rusije, Irske i Bugarske. I onda dodje jedna Gruzija i potopi nas. Karacic je zasluzio otkaz.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Pa koji su oni reprezentativci što su pobjeđivali nedavno sve mečeve zaredom, je li prvi u grupi bili?
ne znam stvarno cemu ovo podcjenjivanje, eto mi smo neka superrasa a gruzini neandertalciCartman je napisao/la:Pa to je ova U19 ekipa. Jedini pobjedili sve utakmice u prvom krugu, i to protiv Rusije, Irske i Bugarske. I onda dodje jedna Gruzija i potopi nas. Karacic je zasluzio otkaz.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Pa koji su oni reprezentativci što su pobjeđivali nedavno sve mečeve zaredom, je li prvi u grupi bili?
Eto mi smo neandertalci, a oni sila. Kazem, ako mozes pobjedit jednu silu poput Rusije i solidne drzave poput Bugarske i Irske, onda nije normalno da te Gruzija razbije. To pokazuju i njihovi rezultati protiv ostalih selekcija. Znaci lose su se pripremili za ovaj dio i isto tako su vjerovatno podcjenili Gruziju. Znaci otkaz.giannini je napisao/la:ne znam stvarno cemu ovo podcjenjivanje, eto mi smo neka superrasa a gruzini neandertalciCartman je napisao/la:Pa to je ova U19 ekipa. Jedini pobjedili sve utakmice u prvom krugu, i to protiv Rusije, Irske i Bugarske. I onda dodje jedna Gruzija i potopi nas. Karacic je zasluzio otkaz.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Pa koji su oni reprezentativci što su pobjeđivali nedavno sve mečeve zaredom, je li prvi u grupi bili?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.