Sta je ovo? WTF

[youtube][/youtube]
"Baja_Zvjerka" - Veoma realan post!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pod prvo i prvo 200 hiljada za Zebu su male pare, drugo Zebi je dobro u Zelji sto potrvrdjuje i njegova izjava na prethodnoj stranici...a trece sumnjam da bi lik se odrek'o svojih 50 000 hiljada samo da ga puste... dalje znaci da je toobicna mahalska. Pozdravmma_hz je napisao/la:za Zebu ce te dobiti 200.000eura od njegovog buduceg kluba (belgija il nesto tako)...i od Zebe ce te dobiti 50 milja da ga pustite da ide..
moze biti..nime_tm87 je napisao/la:Pod prvo i prvo 200 hiljada za Zebu su male pare, drugo Zebi je dobro u Zelji sto potrvrdjuje i njegova izjava na prethodnoj stranici...a trece sumnjam da bi lik se odrek'o svojih 50 000 hiljada samo da ga puste... dalje znaci da je toobicna mahalska. Pozdravmma_hz je napisao/la:za Zebu ce te dobiti 200.000eura od njegovog buduceg kluba (belgija il nesto tako)...i od Zebe ce te dobiti 50 milja da ga pustite da ide..
pitari sto ste ljubomorni sto mi imamo najboljeg igraca PLBIH ????mma_hz je napisao/la:moze biti..nime_tm87 je napisao/la:Pod prvo i prvo 200 hiljada za Zebu su male pare, drugo Zebi je dobro u Zelji sto potrvrdjuje i njegova izjava na prethodnoj stranici...a trece sumnjam da bi lik se odrek'o svojih 50 000 hiljada samo da ga puste... dalje znaci da je toobicna mahalska. Pozdravmma_hz je napisao/la:za Zebu ce te dobiti 200.000eura od njegovog buduceg kluba (belgija il nesto tako)...i od Zebe ce te dobiti 50 milja da ga pustite da ide..al otom potom..vidjecemo..kad se Amar i Zajko pomire..
![]()
kakav 1 mil..ljudi ,jestel pri sebi kad to pisete hahha..realnost vam nije jaca strana..
Zeba je vrijedniji od cijelog tima Sarajeva i znam da ti je krivo al tako je kako jemma_hz je napisao/la:moze biti..nime_tm87 je napisao/la:Pod prvo i prvo 200 hiljada za Zebu su male pare, drugo Zebi je dobro u Zelji sto potrvrdjuje i njegova izjava na prethodnoj stranici...a trece sumnjam da bi lik se odrek'o svojih 50 000 hiljada samo da ga puste... dalje znaci da je toobicna mahalska. Pozdravmma_hz je napisao/la:za Zebu ce te dobiti 200.000eura od njegovog buduceg kluba (belgija il nesto tako)...i od Zebe ce te dobiti 50 milja da ga pustite da ide..al otom potom..vidjecemo..kad se Amar i Zajko pomire..
![]()
kakav 1 mil..ljudi ,jestel pri sebi kad to pisete hahha..realnost vam nije jaca strana..
Ovo tamo kod vas može kod nas ne to vaši koje kakvi menađeri ili ti bordo prijatelji uzimaju pinku nismo mi vi i nismo mi neozbiljan klub,kao prvo čovjeku se i ne ide iz Želje,a vrijeme će pokazati i ako se bude prodao koliko je to love,pa ćemo vidjeti da li je to tvojih 50 milja.mma_hz je napisao/la:za Zebu ce te dobiti 200.000eura od njegovog buduceg kluba (belgija il nesto tako)...i od Zebe ce te dobiti 50 milja da ga pustite da ide..
ma maribor mu je samo bio odskocna daska za fine pare..ChWilla je napisao/la:milion maraka bi bilo u guzicu da se udaramo. lik ima 29 godina, u evropi za glavu veći igrači imaju njegovu brzinu, a najjači klub u kojem je ikad igrao je maribor.
ma njemu je najbolje ovdje, u ozbiljnoj ligi se igra ne može vrtiti oko njega, a nema mentalitet da bude druga violina.
Hajd ne kaki igrao se stoni tenis na dobrinji i sjedili na kafi i Amar i Zeba i Guso prije dva danamma_hz je napisao/la:ma maribor mu je samo bio odskocna daska za fine pare..ChWilla je napisao/la:milion maraka bi bilo u guzicu da se udaramo. lik ima 29 godina, u evropi za glavu veći igrači imaju njegovu brzinu, a najjači klub u kojem je ikad igrao je maribor.
ma njemu je najbolje ovdje, u ozbiljnoj ligi se igra ne može vrtiti oko njega, a nema mentalitet da bude druga violina.
nista ti ne brini..uzeo je on u 2 ruskoj ligi dobre pare..uzimao je on tamo mjesecno oko 20 milja eura priajtelju..dosao ovdje u Sarajevo kupio 3 stana ...sve u svemu..zbog toga sto zeli da ide oni Amar trenutno i nisu u nekim odnosima ..
taj neki klub za njega daje 200 milja eura al Amar nece..a Zebi se ide..
Jel ti to Aldin rek'omma_hz je napisao/la:ma maribor mu je samo bio odskocna daska za fine pare..ChWilla je napisao/la:milion maraka bi bilo u guzicu da se udaramo. lik ima 29 godina, u evropi za glavu veći igrači imaju njegovu brzinu, a najjači klub u kojem je ikad igrao je maribor.
nista ti ne brini..uzeo je on u 2 ruskoj ligi dobre pare..uzimao je on tamo mjesecno oko 20 milja eura priajtelju..dosao ovdje u Sarajevo kupio 3 stana ...sve u svemu..zbog toga sto zeli da ide oni Amar trenutno i nisu u nekim odnosima ..
taj neki klub za njega daje 200 milja eura al Amar nece..a Zebi se ide..
jeste malo je 200 milja ,al ti nece da daju vise za tako starog igraca...i zbog toga kazem da je cak i Zajko spreman dati 50 milja da ga puste..ko je imalo blizak klubu i tim lljudima zna da ne valjam gluposti..ChWilla je napisao/la:malo je 200.000 eura. al' milion eura isto nema veze s mozgom. jednostavno nema te reference, to neće dati niko.
Očito da vam ljudi bace neku šuplju, vi odma dotrčite da podijelite "informacije iz prve ruke", a oni vam se onda smijumma_hz je napisao/la:jeste malo je 200 milja ,al ti nece da daju vise za tako starog igraca...i zbog toga kazem da je cak i Zajko spreman dati 50 milja da ga puste..ko je imalo blizak klubu i tim lljudima zna da ne valjam gluposti..ChWilla je napisao/la:malo je 200.000 eura. al' milion eura isto nema veze s mozgom. jednostavno nema te reference, to neće dati niko.
ja i @aldinn ..mi smo mrtve dojave..al rekao sam vidjecemo..sta ce biti..trenutno je takva situacija a mozda se i sta promjeni
NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Očito da vam ljudi bace neku šuplju, vi odma dotrčite da podijelite "informacije iz prve ruke", a oni vam se onda smijumma_hz je napisao/la:jeste malo je 200 milja ,al ti nece da daju vise za tako starog igraca...i zbog toga kazem da je cak i Zajko spreman dati 50 milja da ga puste..ko je imalo blizak klubu i tim lljudima zna da ne valjam gluposti..ChWilla je napisao/la:malo je 200.000 eura. al' milion eura isto nema veze s mozgom. jednostavno nema te reference, to neće dati niko.
ja i @aldinn ..mi smo mrtve dojave..al rekao sam vidjecemo..sta ce biti..trenutno je takva situacija a mozda se i sta promjeni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.