Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

fera
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fera » 30 maj 2012, 10:03

znajuci koliko su ljudi iz FSG-a sposobni, fudbalski osvijesteni i prije svega azurni novog trenera treba ocekivati negdje sredinom septembra :D
@carlo ti ces osijediti i izgubiti kosu do tad :D
You are someone else I am still right here

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 30 maj 2012, 10:09

sretan rodjendan Stevenu da jos puno godina uzivamo u njegovim majstorijama
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 30 maj 2012, 10:37

Sretan rodjendan Stevenu Gerrardu YNWA
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 30 maj 2012, 11:02

slika
Steven Gerrard
Birthdate: 30.05.1980
Birthplace: Whiston, Liverpool England
Other clubs: None
Bought from: Local
Signed for LFC: 0 1997 (signed as professional)
International debut: 31.05.2000 vs. Ukraine
International caps: 91/19 (26.05.2012)
Liverpool debut: 29.11.1998
Last appearance: 05.05.2012
Debut goal: 05.12.1999
Last goal: 13.03.2012
Contract expiry: 2014 (signed 12.01.2012)
LFC league games/goals: 405 / 89
Total LFC games/goals: 584 / 149

Premier League
405
Champions League 81
FA Cup 35
League Cup 24
UEFA Cup 24
Europa League 10
World Club Championship 2
Community Shield 2
European Super Cup 1

Golovi:
Premier League 89
Champions League 28
FA Cup 12
League Cup 9
Europa League 6
UEFA Cup 4
World Club Championship 1

" onclick="window.open(this.href);return false;

Sretan rođendan.

slika
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 30 maj 2012, 13:27

Happy Birthday, captain Fantastic! 8-)
slika
slika
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 30 maj 2012, 14:19

happy birthday stevie g ynwa

btw proveo sam sate proucavajuci avb-ov stil igre citajuci sa raznih stranica, gledajuci utakmice, kako u chelsea-ju, tako i u portu, pa razmisljao kako bi se to uklopilo u liverpoolu, i onda procuri informacija da avb vise nije u igri te da je martinez glavni favorit
kad je sve djelovalo vec gotovo, martinez se dva puta sastao sa henry-jem i ja odlucim uradit iso i za martineza, i tu provedem sate, jos i napravim blog o tome (nesto nisam mogao da postavim slike na forumu), i pogodi sta??? martinez vise nije favorit, izgleda da su se vlasnici ipak odlucili da pokusaju sa rodgersom :x pa dokad ce vise ovako odlucite se vec jednom treba pocet sa pripremama za sledecu sezonu, sta je sledece, mozda da pokusaju sa Cirom
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 30 maj 2012, 14:24

keno94 je napisao/la:happy birthday stevie g ynwa

btw proveo sam sate proucavajuci avb-ov stil igre citajuci sa raznih stranica, gledajuci utakmice, kako u chelsea-ju, tako i u portu, pa razmisljao kako bi se to uklopilo u liverpoolu, i onda procuri informacija da avb vise nije u igri te da je martinez glavni favorit
kad je sve djelovalo vec gotovo, martinez se dva puta sastao sa henry-jem i ja odlucim uradit iso i za martineza, i tu provedem sate, jos i napravim blog o tome (nesto nisam mogao da postavim slike na forumu), i pogodi sta??? martinez vise nije favorit, izgleda da su se vlasnici ipak odlucili da pokusaju sa rodgersom :x pa dokad ce vise ovako odlucite se vec jednom treba pocet sa pripremama za sledecu sezonu, sta je sledece, mozda da pokusaju sa Cirom
NA KRAJU CE NAM VAN GAL BITI TRENER.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 30 maj 2012, 14:53

BREAKING: FA confirm Frank Lampard has pulled up in training with a thigh injury. Henderson put on stand by. Lose za Englesku dobro za Jordana..

LS7
Kontakt:

Post Postao/la LS7 » 30 maj 2012, 16:00

Sretan 32. rođendan Stevie G !

Na današnji dan prije 32 godine rodio se vjerojatno najveći igrač Liverpoola svih vremena.

Ne postoje riječi kojima se može opisati koliko Steven Gerrard znači Liverpoolu.Kao što bi sam Thierry Henry rekao:"On i jeste Liverpool"

Stevie G je jedan od najvećih veznjaka svog vremena ,počast su mu odali sve nogometne legende ,od Pelea do Zidanea.O tome koliko je zadužio Liverpool i njegove navijače suvišno je govoriti.

Nadamo se kako će ga ozljede zaobići te da će još dugo vremena biti lider i kapiten kluba.

SRETAN ROĐENDAN !

Stocker iz Basela se povezuje s L'poolom,inace je lijevo krilo.Ima 23 godine.Kad je Basel dobio Bajerna kuci 1:0 u LP,mislim da je tad on dao gol.. :)
"Neki ljudi misle da je fudbal pitanje života i smrti. Vjerujte mi, fudbal je puno ozbiljniji od toga." - Bill Shankly

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 30 maj 2012, 16:19

WELCOME TO LIVERPOOL FC, BRENDAN RODGERS! :D
Graeme Bailey ‏@SkyGraemeBailey
So Liverpool get their man with Brendan Rodgers to sign a three or four-year deal before the weekend. #lfc
Sky Sports News ‏@SkySportsNews
BREAKING NEWS - Sky ****: Swansea manager Brendan Rodgers meeting with Liverpool this afternoon #SSN
Eziz Allamov ‏@EzizAllamov
Liverpool will not have Director of Football in the new system. Brendan Rodgers expected to have the full control. [via BBC]
Brendan Rodgers is a big fan of Moneyball (look at DVD on his desk):
https://p.twimg.com/AuJUZZRCMAA3Gdj.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
i da...

duncan jenkins ‏@duncanjenkinsFC
nearly 24 hours after i told you about talks between rodgers & #lfc, the B.B.C are reporting the same. another #scoop
čovjek pogađa sve redom :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 30 maj 2012, 16:20

http://www.soccerway.com/news/2012/May/ ... anagement/" onclick="window.open(this.href);return false;

nista od martineza,iako sam volio vise njega nego onog rodgersa kako se vec zove.ovaj rodgers nikad nije imao uspjeha vodio sve neke male klubove,neznaju ni oni koga ce posataiti za menagera,ovaj rodgers ih je na samom pocetku odbio,nevjerujem da ce on biti novi trener imaju oni nekog treceg a nece da kazu ko je.( ovo je moje misljene)i mislim da sam u pravu
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 30 maj 2012, 16:22

Sa Swanselonom je završio samo pet bodova iza LFCa dok se Martinez borio za opstanak s Wiganom par kola prije kraja ;)
Mourinho on B. Rodgers: "I like everything in him. He's ambitious and doesn't see football very differently from me." - 31.05.2011

Izgleda da mi se ostvarila želja sa samog početka - ako već nije mogao Pep ili Klopp onda može Rodgers.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 30 maj 2012, 16:27

Eh, ovo sa potpunom kontrolom mi se dopada. Samo bi upadao u probleme sa Van Gaalom ili bilo kim ko bi mu se petljao u posao. Brendan ima potencijala za velikog menadžera. Međutim, tim je potrebno renovirati a samo uz adekvatnu pomoć vlasnika može napraviti određeni rezultat. Potrebno mu je minimalno 40-50m ovoga ljeta. S obzirom da ima dobro oko (posljednji primjer Sigurdsson), nemam nekih pretjeranih sumnji u vezi toga. Uglavnom, neka dovodi igrače koje on želi a ne one koje neko drugi želi.

I da, hvala tebi @Carlo na ovim redovnim apdejtima svaki dan.

Evo jedan sjajan članak za one koji se žele više upoznati sa radom Rodgersa.

http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... evers.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 30 maj 2012, 16:48

Bertrand je napisao/la:Eh, ovo sa potpunom kontrolom mi se dopada. Samo bi upadao u probleme sa Van Gaalom ili bilo kim ko bi mu se petljao u posao. Brendan ima potencijala za velikog menadžera. Međutim, tim je potrebno renovirati a samo uz adekvatnu pomoć vlasnika može napraviti određeni rezultat. Potrebno mu je minimalno 40-50m ovoga ljeta. S obzirom da ima dobro oko (posljednji primjer Sigurdsson), nemam nekih pretjeranih sumnji u vezi toga. Uglavnom, neka dovodi igrače koje on želi a ne one koje neko drugi želi.

I da, hvala tebi @Carlo na ovim redovnim apdejtima svaki dan.

Evo jedan sjajan članak za one koji se žele više upoznati sa radom Rodgersa.

http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... evers.html" onclick="window.open(this.href);return false;
U prvoj sezoni ne treba očekivati nikakva čuda iako se ona MOGU desiti. Mlad je i uspješan managaer za svoje godine, fan je "Moneyballa" :D što me izuzetno raduje jer mi je želja bila da postanemo ekipa kao što je Newcastle ili Swansea tj. da kupujemo podcjenjene igrače za relativno male pare jer ne treba očekivati da ćemo kupiti nekog world-class igrača ovog ljeta.

Ma ništa, biće još i gore kada krenu priče o transferima :mrgreen:

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 30 maj 2012, 16:55

Nema onih kvota na Sky bet, nije valjda da je potpisao.
http://www.liverpoolfc.tv/news/have-you ... rrard-2012" onclick="window.open(this.href);return false;
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 30 maj 2012, 17:18

VELA je napisao/la:Nema onih kvota na Sky bet, nije valjda da je potpisao.
http://www.liverpoolfc.tv/news/have-you ... rrard-2012" onclick="window.open(this.href);return false;
kažu da je potpisao na tri godine.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 30 maj 2012, 17:28

Na većini kladionica blokirano klađenje za novog trenera.
Na onim koje još uvijek nude to kvota na Rodgersa je 1.08 ili 1.04(William Hill i Paddy Power).

Očito imamo novog trenera!
Sretno Rodgers! 8-)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 30 maj 2012, 17:38

BBC Sport ‏@BBCSport
Brendan Rodgers has signed a three-year contract to become the new manager of Liverpool Football Club, confirms @BenSmithBBC #lfc
Guillem Balague ‏@GuillemBalague
I've been told the new LFC manager will be announced within the hour, not sure how true this is. I'm on holidays,but will keep an eye on it
...
Guillem Balague ‏@GuillemBalague
and yes it is Brendan Rodgers
Sky Sports News ‏@SkySportsNews
Sky ****: Brendan Rodgers completes talks with Liverpool & is now meeting Swansea chairman Huw Jenkins #SSN

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 30 maj 2012, 17:52

Na Wikipedia vec neko upisao da je novi trener Liverpoola.Istina to moze svatko ali brzo se upisalo.
http://en.wikipedia.org/wiki/Brendan_Rodgers
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 30 maj 2012, 17:53

Brendan Rodgers, YNWA! 8-)

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.