BIH VS MEKSIKO CHICAGO [MAJ 31, 2012]

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

loptica
Kontakt:

Re: BIH VS MEKSIKO CHICAGO [MAJ 31, 2012]

Post Postao/la loptica » 30 maj 2012, 12:04

jučer nam novinari pokazuju slike hotela glamoura ,kafe,šetnje ,slike neke danas Sarajevski portal show napravi.
Koja realnsot gdje su informacije,novinari,savez da netko reagira istina ili ljaga da nam iznese točne informacije.Briga me šta će bit prije ili poslje čemer i jad zanima me igra i rezultat!
Seljakluk i primitivizam dokle. :?: :roll:
Fi hajati.
GO Bosno.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 30 maj 2012, 12:07

Ja stvarno neznam sam sta da mislim o ovom svemu, jer sigurno znam da je jos prije oko mjesec dana komitet za normalizaciju-celnistvo saveza obecalo pismeno da ce igraci i strucni stab prisustvovati toj donatorskoj veceri. Tako da je to bas nekulturno od strane repke. A pojedini forumasi koji kazu da su oni otisli tamo da igraju tekmu i treniraju su stvarno smjesni, pa da ih je neko zvao na besplatno opijanje i kurvaluk svi bi dosli.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 30 maj 2012, 12:11

neka ih je stid,i nemojte ih prat molim vas...
SLOBODA NAVIJAČIMA

Amna
Kontakt:

Post Postao/la Amna » 30 maj 2012, 12:12

" Igraci imaju nesto protiv da budu humani"!!!

Jako mi je tesko u ovo da povjerujem.
Moramo sacekati reakcije selektora i igraca na ove "optuzbe", jer iskreno slusajuci ovu gospođu imam osjecaj da ja ne poznajem reprezentaciju o kojoj ona govori.

Ona govori o ljudima koji nisu spremni pomoci i odmah se sjetih jednog clanka koji sam davno procitala u Slobodnoj Bosni, citah izjave ljudi, izbjeglica, kojima kako oni rekose novinaru SB-a, svakog Bajrama mislim da je brat ili rođak, oprostite mi, davno sam to procitala pa nisam sigurna, Elvira Rahimica licno uruci novcanu pomoc koju je Elvir poslao, ali kako rekose, Elvir ne dozvoljava da se o tome prica.
Sjetih se one utakmice po onom nevremenu u Divicu. Sjetih se Miralema Pjanica koji je pozvao novinare emisije ispuni mi zelju, jer on zeli da pomogne nekome, na nagovor novinara pristao je na snimanje, nikad necu zaboraviti radost porodice kojoj je pomogao.
Sjetih se Ibisevica koji snadbijeva opremom klub u kojem je nacinio svoje prve sportske korake...itd.

Ovo je reprezentacija koju ja poznajem i sami znate koliko ovih primjera ima.

Ali, hajmo biti posteni prema sebi samima, bar na trenutak, da su reprezantativci otisli na ovu veceru, a potom u cetvrtak odigraju lose, bila bi verbalna paljba po njima, recenica tipa...pa da, mogu sijeliti, piti... nije njima do ige, vazno je da su oni na derneku bili...ma ne mogu oni nista, umorni su od sijela...ovo je smijesno, reprezentacija uoci utakmice ide na sijelo, nikad mi necemo biti ozbiljna repka...

U situaciji kad nisu otisli, vidimo rezultat...

I kako da covjek bude pametan u ovakvoj situaciji...

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 30 maj 2012, 12:13

Sve što se dešava u i oko reprezentacije u posljednjih par godina nikako ne liči na pravu reprezentaciju, možemo mi pričat šta hoćemo... Priča se o hotelu u kojem odsjedaju, o humanitarnim večerama...a niko ne vodi računa o tome što nemamo 2 štopera da valjaju. Još od vremena Ćire i slikanja s navijačima na dan najveće utakmice u historiji, pa preko Sušića i kojekakvih dešavanja o kojima govori i Baho u razgovoru sa Marićem... sve ovo skupa ne liči na jedan profesionalan kolektiv od kojeg se mogu očekivati rezultati. I pored odličnih igrača koje imamo, sve više mi postaje žalosno na koji način funkcioniše ova naša reprezentacija, jedini "ponos" nas Bosanaca i Hercegovaca...Šta promijenit, ja ne znam. Bojim se da je to do mentaliteta i da je sve u glavama igrača i ljudi koji ih okružuju...
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 30 maj 2012, 12:15

exbabilon je napisao/la:Sve što se dešava u i oko reprezentacije u posljednjih par godina nikako ne liči na pravu reprezentaciju, možemo mi pričat šta hoćemo... Priča se o hotelu u kojem odsjedaju, o humanitarnim večerama...a niko ne vodi računa o tome što nemamo 2 štopera da valjaju. Još od vremena Ćire i slikanja s navijačima na dan najveće utakmice u historiji, pa preko Sušića i kojekakvih dešavanja o kojima govori i Baho u razgovoru sa Marićem... sve ovo skupa ne liči na jedan profesionalan kolktiv od kojeg se mogu očekivati rezultati. I pored odličnih igrača koje imamo, sve više mi postaje žalosno na koji način funkcionište ova naša reprezentacija, jedini "ponos" nas Bosanaca i Hercegovaca...Šta promijenit, ja ne znam. Bojim se da je to do mentaliteta i da je sve u glavama igrača i ljudi koji ih okružuju...
U pravu si ti nema tu discipline, al su iz saveza unaprijed trebali odbiti ovaj poziv na donatorsku veceru a ne ovako supacki ljude isplaiti u posljednjem trenutku. Al ja mislim da to Pape kobajagi trenira strogocu.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 30 maj 2012, 12:19

Koji cirkus. I jos kad procitam budalastine da nasi reprezentativci nisu humani. Da oplacem. :lol:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 30 maj 2012, 12:30

Kakvi sve levati po medijima pišu tekstove pa to je ludilo!

jes eto, reprezentatvci moraju ići na te traktorijade i teferiče? :cry:

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 30 maj 2012, 12:32

Kao i obično,neki su za,neki su protiv....tako je u svemu pa i u ovim komentarima.

No,u jednom se moramo svi složiti.Atmosfera u reprezentaciji i oko nje je daleko od idilične.
Puno toga ne štima.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 30 maj 2012, 12:35

tepsija je napisao/la:Kao i obično,neki su za,neki su protiv....tako je u svemu pa i u ovim komentarima.

No,u jednom se moramo svi složiti.Atmosfera u reprezentaciji i oko nje je daleko od idilične.
Puno toga ne štima.
Naravno, a to bi se popravilo odlazkom na teferič? :lol:

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 30 maj 2012, 12:38

Izuzmimo teferiĆ.
Govorim općenito/opštenito.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 30 maj 2012, 12:42

tepsija je napisao/la:Izuzmimo teferiĆ.
Govorim općenito/opštenito.
Kod nas u Bosni je teferič 8-)

Inače u pravu si, mnogo ne ozbiljna su ta okupljanja, a i naši navijači često dosadni. Okupiraju svaki hotel gdje su naši smješteni pa ih uznemiravaju.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 30 maj 2012, 13:02

Selektor Sušić nam je rekao da njegovi igrači imaju nešto protiv da budu humani. Kapiten Spahić, koji nije ni došao u Chicago, poručio je da igrače treba zaštititi, da ne žele davati donacije i da niko ne bi trebao zavlačiti ruku u njihov džep.
Majko mila, zar sramoti i lazima nema kraja u ovom narodu?

Covjece nemoze se vise nabrojati na koliko su humanitarnih akcija (medijski popraceni ili ne) nasi reprezentativci ucestvovali i koliko su puta otvarali novcanik. I onda neko dodje i bubeta ovako. Fuj.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

edoA
Kontakt:

Post Postao/la edoA » 30 maj 2012, 13:20

Ovo je greska u koracima, sto od organizatora, a naj veca sa one strane koji su odgovorili da ce reprezentacija doci na ovaj termin.

HALO BA.
Igra se prvo utekmica, i onda poslje toga se moze malo veseliti.

Ova zenska sto je opalila po ovom mikrofonu, valjda licno se osjeca napadnuta zato sto je ulozila mnogo licnog truda, i sve to palo u vodu.
Pa nisu reprezentativci krivi, sto birate pogresan termin.
A mozda je Pape osorno reagovo, zato sto zna naj vjerovatnije tu predhodnu pricu.

Malo ohladite prije nego sto krenete pljuvati !

P.S. Ne mogu uzeti ove organizatore za ozbiljno, jel da jesu sto nisu, ne bi birali termin prije tekme.
Prvo vidi ko ti sta kaze !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 30 maj 2012, 13:26

AboveTheLaw je napisao/la:[youtube][/youtube]

koji im je qrac :?

Nek' si ti štikle od 15cm navukla, a zucnut' ne znas jadna ne bila, 'bem te u usta škrbava !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 30 maj 2012, 13:30

Ti ocigledno nisi nikad vidio zenu u stiklama ako mislis da su to stikle od 15cm
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 30 maj 2012, 13:33

Pauk je napisao/la:Ti ocigledno nisi nikad vidio zenu u stiklama ako mislis da su to stikle od 15cm

Cenat gore-dole, k'oda je njoj/to bitno. Važno je da se napuca i trabunja.

Uostalom, zato imam tebe da mi kažeš onako iz iskustva koliko je cm u njenoj štikli.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 30 maj 2012, 13:40

Principatus je napisao/la:
Selektor Sušić nam je rekao da njegovi igrači imaju nešto protiv da budu humani. Kapiten Spahić, koji nije ni došao u Chicago, poručio je da igrače treba zaštititi, da ne žele davati donacije i da niko ne bi trebao zavlačiti ruku u njihov džep.
Majko mila, zar sramoti i lazima nema kraja u ovom narodu?

Covjece nemoze se vise nabrojati na koliko su humanitarnih akcija (medijski popraceni ili ne) nasi reprezentativci ucestvovali i koliko su puta otvarali novcanik. I onda neko dodje i bubeta ovako. Fuj.
Upravo tako. ;) To ti je nas narod, uradis 10 stvari kako se nekome svidja i dobar si, jednu stvar promjenis, odmah ne valja nista sto si ikad uradio.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Deni_Hz
Kontakt:

Post Postao/la Deni_Hz » 30 maj 2012, 13:43

Nek nisu otisli, pa **** im vecera mater svima, oni nasli pricat koje je human a ko nije pizda vam meterina seljacka...

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 30 maj 2012, 13:46

Ja opet kazem, bio teferic ili ne, AKO SE PISMENO POTVRDILO PRISUSTVO NASIH IGRACA I STRUCNOG STABA na tom tefericu onda SE MORALO TO ISPOSTOVATI!!!

Lako je biti pametan ali treba biti covjek, sad sto je vjerovatno bio nesporazum na relaciji reprezentativci i komitet za normalizaciju to je druga stvar ali se opet trebali ispostovati pa biti sat vremena onda sat vreman pa bar pet ljudi iz cijele ekipe ali sta je tu je.

Opet naglasavam ako se radi o tome kao sto ponavlja vise puta ova gospođa da se PISMENO POTVRDILO PRISUSTVO.
Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.