Koja realnsot gdje su informacije,novinari,savez da netko reagira istina ili ljaga da nam iznese točne informacije.Briga me šta će bit prije ili poslje čemer i jad zanima me igra i rezultat!
Seljakluk i primitivizam dokle.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
U pravu si ti nema tu discipline, al su iz saveza unaprijed trebali odbiti ovaj poziv na donatorsku veceru a ne ovako supacki ljude isplaiti u posljednjem trenutku. Al ja mislim da to Pape kobajagi trenira strogocu.exbabilon je napisao/la:Sve što se dešava u i oko reprezentacije u posljednjih par godina nikako ne liči na pravu reprezentaciju, možemo mi pričat šta hoćemo... Priča se o hotelu u kojem odsjedaju, o humanitarnim večerama...a niko ne vodi računa o tome što nemamo 2 štopera da valjaju. Još od vremena Ćire i slikanja s navijačima na dan najveće utakmice u historiji, pa preko Sušića i kojekakvih dešavanja o kojima govori i Baho u razgovoru sa Marićem... sve ovo skupa ne liči na jedan profesionalan kolktiv od kojeg se mogu očekivati rezultati. I pored odličnih igrača koje imamo, sve više mi postaje žalosno na koji način funkcionište ova naša reprezentacija, jedini "ponos" nas Bosanaca i Hercegovaca...Šta promijenit, ja ne znam. Bojim se da je to do mentaliteta i da je sve u glavama igrača i ljudi koji ih okružuju...
Naravno, a to bi se popravilo odlazkom na teferič?tepsija je napisao/la:Kao i obično,neki su za,neki su protiv....tako je u svemu pa i u ovim komentarima.
No,u jednom se moramo svi složiti.Atmosfera u reprezentaciji i oko nje je daleko od idilične.
Puno toga ne štima.
Kod nas u Bosni je teferičtepsija je napisao/la:Izuzmimo teferiĆ.
Govorim općenito/opštenito.
Majko mila, zar sramoti i lazima nema kraja u ovom narodu?Selektor Sušić nam je rekao da njegovi igrači imaju nešto protiv da budu humani. Kapiten Spahić, koji nije ni došao u Chicago, poručio je da igrače treba zaštititi, da ne žele davati donacije i da niko ne bi trebao zavlačiti ruku u njihov džep.
AboveTheLaw je napisao/la:[youtube][/youtube]
koji im je qrac
Pauk je napisao/la:Ti ocigledno nisi nikad vidio zenu u stiklama ako mislis da su to stikle od 15cm
Upravo tako.Principatus je napisao/la:Majko mila, zar sramoti i lazima nema kraja u ovom narodu?Selektor Sušić nam je rekao da njegovi igrači imaju nešto protiv da budu humani. Kapiten Spahić, koji nije ni došao u Chicago, poručio je da igrače treba zaštititi, da ne žele davati donacije i da niko ne bi trebao zavlačiti ruku u njihov džep.
Covjece nemoze se vise nabrojati na koliko su humanitarnih akcija (medijski popraceni ili ne) nasi reprezentativci ucestvovali i koliko su puta otvarali novcanik. I onda neko dodje i bubeta ovako. Fuj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.