Za vas smo televizor u boji.Svake vam godine uzmemo najboljeg igracaANTIFA ! je napisao/la:@ čamac
A jake drzave u pm ...![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
evo jedan vidieo,da vidite kako u sirokom ljudi vise prate ligu mjesnih zajednica(sela uz grad) nego sam nk siroki,pogledajte kako pecara bude puna na finalu toga
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Za ovo već odavno znam.Znam i da bude pravo napeta atmosfera kako na terenu tako i na tribinama.
Prisustvovao sam par puta,baš gledao Turčinoviće i moćnog Stanka Bubala
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
To je dok je jos nesto vrijedilo, osim mjesne zabave, bilo dobro, najkvalitetniji i najposjeceniji malonogometni turnir toga tipa u Hercegovini, a igrali su ponajbolji malonogometasi i profi nogometasi, ukljucujuci Bubala, Robu Loncara, Rotima, itd., itd., sve igraci od kojih su neki ekstra karijeru ostvarili, pa do onih koji su svojim ponasanjem upropastili vec dogovorene transfere. Prepoznat ce Širokobriježani o cemu pricam.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 30 maj 2012, 12:00, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
tepsija je napisao/la:Za ovo već odavno znam.Znam i da bude pravo napeta atmosfera kako na terenu tako i na tribinama.
jasta napeto pravo,navijanje ovo ono,samo sto tuce ne izbije
treba otici i gledati
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Bio sam i ja par puta na ovom, znam da je najvece rivalstvo između Ljutog Doca i TurcinovicaRosas7 je napisao/la:tepsija je napisao/la:Za ovo već odavno znam.Znam i da bude pravo napeta atmosfera kako na terenu tako i na tribinama.
jasta napeto pravo,navijanje ovo ono,samo sto tuce ne izbije![]()
treba otici i gledati
Uglavnom volim ovo pogledat i uvijek rado odem..
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ćemi su isto jednom ''pukli'' suspenziju jer je kao profi igrac igrao za Desnu Obalu.
Ah, ne znam, ja to odavno ne pratim, prije se i igralo aktivno i gledalo cesto, al drugacije je to bilo sto se mene tice, al doduse i sad ima istu posjecenost (sumnjam da bude ispod 2000 ljudi po veceri) i istu ulogu vecini. Fenomen meni poprilicno neshvatljiv osobno, al eto shvacam u neku ruku makar, ljudi su razoracani (ne)kvalitetom profi nogometa i stanjem opcenito u nogometu u BiH s obzirom kako je to izgledalo ne bas tako davno, pa vise vole gledati takvo sto iz nekih lokalnih pogleda, to valjda tako ide.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto i prilog HRT-a.
Ah, ne znam, ja to odavno ne pratim, prije se i igralo aktivno i gledalo cesto, al drugacije je to bilo sto se mene tice, al doduse i sad ima istu posjecenost (sumnjam da bude ispod 2000 ljudi po veceri) i istu ulogu vecini. Fenomen meni poprilicno neshvatljiv osobno, al eto shvacam u neku ruku makar, ljudi su razoracani (ne)kvalitetom profi nogometa i stanjem opcenito u nogometu u BiH s obzirom kako je to izgledalo ne bas tako davno, pa vise vole gledati takvo sto iz nekih lokalnih pogleda, to valjda tako ide.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto i prilog HRT-a.
...Život za Široki...
Joj, sory "minjonka" ja mislio ti brato kad ono sekaMinjonKocka je napisao/la:nisam se tebi ni obraćala, nego uopšteno govorim...acovic1 je napisao/la:Alo minjon!Što si bola nerva.Pročitaj šta sam napisao "realno Željo najbolji".Nemoj se odmah palitiMinjonKocka je napisao/la:To su znači 2 boda u korist Želje protiv Zvijezde + 1 protiv Zrinjskog = 71-3 = 68 i opet bi bili prvaci![]()
i vi hoćete da su sudije u Premijer ligi vanzemaljci koji ne mogu pogriješiti ( i nas su zakinuli protiv Širokog poništili nam čist gol pa šta nije kraj svijeta, pogriješi čovjek). Dosadni ste više![]()
:lol:Nitko nije napisao da je Željo kupio utakmice ili suce.Ja osobno mislim da Zrilić navija za Želju pa ga malo ponijelo navijački
ali i to je ljudski.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
jebote sta ja ovih turcinovicana na istoku.. 
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
brojim, skupljam, sve sam...gavran je napisao/la:tm84 je napisao/la:dusice ljubomorne...![]()
pamtite ove rekorde koje je zeljo postavio u ligi i kupu!!! nece to niko nikad prestici, mozda jedino opet zeljo!!!![]()
i ova tri preostala rekorda cemo preci veoma brzo...
jel ti te rekorde izmisljas sam ili ti neko pomaze?
Amar sam ima titula vise od komsija
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
O čemu je onaj delegat Ševarika pričao na Dnevniku?O nekakvim neregularnostima u Premijer ligi?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- slani grad
- Kontakt:
ma pusti budalu..frajer jednostavno zeli da zaustavi strasnu ekspanziju fudbala u BiH i to na svim poljima...ubaceni element od strane EU I UEFA zbog sve vece ugrozenosti liga petice i velike prijetnje da nasa liga svojom dominacijom i kvalitetom jednostavno preuzme primat na evropskom kontinentu...covjek bez ikakvog osnova sumnja na sve.....cisto saplitanje i lazi...strasnii komitet koji nas je konacno izveo na pravi put nakon decenija tame bi ovo trebao sankcionisati...Mancini je napisao/la:O čemu je onaj delegat Ševarika pričao na Dnevniku?O nekakvim neregularnostima u Premijer ligi?
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Ma mogu oni pricati sta hoce ali je i vise nego ocigledno da sezona nije regularna.slani grad je napisao/la:ma pusti budalu..frajer jednostavno zeli da zaustavi strasnu ekspanziju fudbala u BiH i to na svim poljima...ubaceni element od strane EU I UEFA zbog sve vece ugrozenosti liga petice i velike prijetnje da nasa liga svojom dominacijom i kvalitetom jednostavno preuzme primat na evropskom kontinentu...covjek bez ikakvog osnova sumnja na sve.....cisto saplitanje i lazi...strasnii komitet koji nas je konacno izveo na pravi put nakon decenija tame bi ovo trebao sankcionisati...Mancini je napisao/la:O čemu je onaj delegat Ševarika pričao na Dnevniku?O nekakvim neregularnostima u Premijer ligi?
Kako da ispadne velikan poput Slobode a spase se neki seoski klubovi.Zar nije dovoljno reci Sloboda Tuzla pa da svima bude jasno da njima ispadanja nema.Kradja, pljacka i sputavanje svih uspjeha koji je navedeni klub iz grada soli postigao u svojoj bogatoj istoriji.Neko za ovo mora odgovarati.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Zašto? I male sredine, uz dobar radi i dobru organizaciju, mogu opstati i igrati veliku u ulogu u bh. fudbalu. Najbolji primjer ti je Široki. Sad što kod velikana škripi i što su puni lopova to je druga stvar.malta071 je napisao/la: Ma mogu oni pricati sta hoce ali je i vise nego ocigledno da sezona nije regularna.
Kako da ispadne velikan poput Slobode a spase se neki seoski klubovi.Zar nije dovoljno reci Sloboda Tuzla pa da svima bude jasno da njima ispadanja nema.Kradja, pljacka i sputavanje svih uspjeha koji je navedeni klub iz grada soli postigao u svojoj bogatoj istoriji.Neko za ovo mora odgovarati.
Čelik Zenica 1945
- MinjonKocka
- Kontakt:
mislim da je momak bio sarkastičan, no dobro 
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
Dobro, i ja sam treb'o skontat za koga navija po potpisu, a vidim brani Slobodu. 
Čelik Zenica 1945
Nadam se da ce savez da ukine zabranu za gostujuce navijace,,doceko sam da moj klub OFK GRADINE udje u premijeru a sa zabranom ovom to nije to 
OFK Gradina Srebrenik
i nema zabrane više, ja mislim, bila je samo za sezonu koja je završilaBrcko87 je napisao/la:Nadam se da ce savez da ukine zabranu za gostujuce navijace,,doceko sam da moj klub OFK GRADINE udje u premijeru a sa zabranom ovom to nije to
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
zabrana je na snazi dok komitet ne kaze drugacije.bice vjerovatno par sastanaka pred pocetak sezone u vezi toga al nesto kontam da ce samo odluciti da se to produzi. 
nadam se da si upravu..al ja mislim da ce opet komitet zasijedat na ovu temu..nadam se da ce ukinut zabranu,,i ovu sezonu za neke nije bilo zabrane,,a bas me zanima i kako bi stavili zabranu kad bude gradina igrala domacu utakmicu u gradačcu protiv zvijezde,,anonimni je napisao/la:i nema zabrane više, ja mislim, bila je samo za sezonu koja je završilaBrcko87 je napisao/la:Nadam se da ce savez da ukine zabranu za gostujuce navijace,,doceko sam da moj klub OFK GRADINE udje u premijeru a sa zabranom ovom to nije to
OFK Gradina Srebrenik
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.