koji im je qrac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Tako i treba u pravu si, kod Cire je bilo katastrofa, vise smo licili na cirkus nego reprezentaciju, to ovima i odgovara jos fali neki sator stavit u chicagu i vola okrenut pa svi kolo da zaigramo, bjazi ba, da sam prvi na njihovom mjestu to bi mi smetalo, a ako je iko dokazao humanost to su nasi reprezentativci al ovo nije trenutak.Batko je napisao/la:To je nogometna reprezentacija BIH koja predstavlja državu. Momcima treba mir, a ne da idu po raznim sijelima i manifestacijama, na njima ja da treniraju i da se psihički prepreme za utakmicu a ne da idu na razne manifestacije.
Razumijem Američke Bosance(Došla mečka u selo) ali brate, njima treba mir.
SVI HOCE PARA! Te pare sto bi vi skupili, gladni u BiH ne bi ni centa vidjeli. Isproban recept jos 1992.
haj ba dijaspora, kakva je ovo prevara bila samo Bog zna. sklonite ovaj video **** vam mater svima. znamo mi kako ste vi pomagali nas gladne u BIH. provalili vam prevaru i sad se vadite. mi vrlo dobro znamo ko su nasi reprezentativci, i ne mozete ih vi popljuvat. ovo je reprezentacija bih, a ne dijaspore. ako vam se ne svidja navijajte za usa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.