FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Heller
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Heller » 29 maj 2012, 15:09

Ko je ovo pis´o avaz? vidiportal? Tuzlalive? imamo kino ako neko nije primjetio a pozorište je svake godine u sve boljem stanju vjeruj mi ;)
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 maj 2012, 15:15

Al je @probisvjet navalio na Imamovica :lol:

Ko ode iz Slobode je najveca kukavica,kriv si za ispadanje tima u drugu ligu i sad bjezis,to samo ckapi mogu i niko vise..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 29 maj 2012, 15:18

Haj da i ja koju prozborim po petnesti put, mnogi su se ovdje okomili na Imamovića uprkos tome što opština redovno isplaćuje preko 100k godišnje, pa računi pa ovo ono nakupi se na 200k. ne znam šta više ljudi očekuju ovo nije komunizam a ja da sam Imamović ne bi feninga dao dok mi svaki ne opravdaju, što ne rade ;) al s druge strane ima Jasmin i nekih svojih grešaka al nemaju baš veze sa Slobodom a probisvjet ko da ja Mirnes himself
Nullius in verba

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 29 maj 2012, 15:22

Heller je napisao/la:Haj da i ja koju prozborim po petnesti put, mnogi su se ovdje okomili na Imamovića uprkos tome što opština redovno isplaćuje preko 100k godišnje, pa računi pa ovo ono nakupi se na 200k. ne znam šta više ljudi očekuju ovo nije komunizam a ja da sam Imamović ne bi feninga dao dok mi svaki ne opravdaju, što ne rade ;) al s druge strane ima Jasmin i nekih svojih grešaka al nemaju baš veze sa Slobodom a probisvjet ko da ja Mirnes himself
Da je Imamovic vodio Slobodu, ona bi jos igrala u PL, i bila bi u vrhu 100%, Covjek izdvaja sredstva za klub, a to sto drugi pokradu nije nejgov problem ;)
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 29 maj 2012, 15:25

Plus gradi se stadion al izbori se bliže pa valja diskreditovat Imamovića :mrgreen:
Nullius in verba

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 29 maj 2012, 15:29

Bez obzira na to Tuzla je kao grad propao za vrijeme Imamovica, mozda ljepse izgleda ali nikad nece biti turisticka kao sto on to zeli...

Ja trazim pozitivno ali ne mogu da nadjem, djabe mu jezera, djabe nove neke zgrade, fontane, trg, barok i sve to kad on ne moze osnovne stvari da uradi koje su potrebne ljudima za zivot, kad se mladi iseljavaju u druge zemlje, kad gubis studente koji idu sa naseg univerziteta, kad smo grad koji ima mozda i najvise nezaposlenih spram broja stanovnika i djabe mu sve...za sportske kolektive da ne pricam, makar da dodje pogledat utakmicu pa bih znao da mu je vazno..ovako boli njega briga, dadne minimalac s kojim se ne moze opstat nikako...pogledajte koliko drugi timovi ulazu i sve ce vam biti jasno

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 maj 2012, 15:31

Sad cemo dobit nadvoznjak i trece jezero,plus Tvrtka u parku,hebo sport ;) moci ces preko ljeta sa jezera do baroka na kafu i obrnuto..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 29 maj 2012, 15:46

Sve je to igra po meni...koja god stranka da dodje igrati ce neku igru

Eto ovi sad pocese praviti park pred izbore, onda planiraju isto jezero pred izbore, pa onda struzu ceste i prave nove da bi kupili glasove kod ljudi...
Sto se mene tice isto ce biti ko god da vlada, samo ce mu se ciljevi promijeniti...ono lijepo je to sve to rade ali ja npr ne odem na to Panonsko jednom mjesecno i logicno je onda da cu gledat da se poboljsa tamo gdje meni odgovara i da cu glasat za onog ko ima slicne ciljeve kakve ja zamisljam u glavi

Ovdje je trebalo ulagati u industriju, zdravstvo i poboljsanje osnovnih stvari za kvalitet ljudskog zivota (tipa kanalizacija, asfaltiranje, srediti svim ljudima u opcini vodovod, rasvjeta i te stvari)
A ne na jezero kad svi tokom ljeta hoce na more ili na barok, fontane i trgove na kojima najmanje Tuzlaka ima...

Mogli su srediti neko kino, neki soping centar..
Onaj kino centar stoji pa otkad sam ja ziv u rusevinama stoji i to u pola grada :lol: Drvece raste iz njega :lol: A oni prave Tvrtka :O

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 maj 2012, 16:13

Heller je napisao/la:Haj da i ja koju prozborim po petnesti put, mnogi su se ovdje okomili na Imamovića uprkos tome što opština redovno isplaćuje preko 100k godišnje, pa računi pa ovo ono nakupi se na 200k. ne znam šta više ljudi očekuju ovo nije komunizam a ja da sam Imamović ne bi feninga dao dok mi svaki ne opravdaju, što ne rade ;) al s druge strane ima Jasmin i nekih svojih grešaka al nemaju baš veze sa Slobodom a probisvjet ko da ja Mirnes himself
Heller je napisao/la:Plus gradi se stadion al izbori se bliže pa valja diskreditovat Imamovića :mrgreen:
Mirnes je supcic skoro kao Imamovic. Za FK Slobodu se izdvajalo prije oko 20.000KM mjesecno, a sada 7.000KM
Znas li onda koliko se izdvoji za knjizevne susrete koji traju par dana? Ako ne znas ja znam. Izdvoji se oko 60.000KM za par dana. Koliko se izdvoji za sajam knjige? Koliko se izdvoji za pokrivanje panonike (oni su sami rekli da imaju gubitke). Rekao je da nece da se mjesa u FK Slobodu, a hoce sa svojim ahbabom Aidom da je gasi.
Cuj nisam jedini koji je protiv Faraona iz Islamovca kod Moce. Jesi li kada bio u Islamovcu?
Zar nismo bili dostojanstveniji u vrijeme Selima Beslagica?
Faraon pada kao sto je pao i Tutankamon! Ako nije komunizam kako onda filuje svoje projekte? Sto nije raspisao tender za pingu i dao da ga gradi privatnik, a nase poreske pare usmjerio u infrastrukturu? Nije zato sto on zeli da bude vladar!
Sto pravi fontane, zato sto je njegova zelja da ima fontanu.
Uostalom oni koji se krecu u tim krugovima, znaju koja je to supacka druzina, plus lopovska.
Odakle ti znas mozda ovo pisem iz zgrade gdje radi bas faraon. :mrgreen:
Nabijem ja i njega i SDP i SDA i one sto mislis da sam za njih! Ja sam Tuzlak koji je dao dio sebe za nju i ne dam da se dira u te svetinje. Uostalom ja sam trunuo po brdima gore i za FK Slobodu!
Jel' ti jasno sto sam ga opleo. Jer je malo reci lihnjo, on je manje od nista!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 29 maj 2012, 19:40

Pomoćni teren stadiona Tušanj, radovi se odvijaju po predviđenom planu

slika

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 29 maj 2012, 23:05

ako za Boga znate...ne spominjite vise ime ovog g.o.v.n.a.r.a od nacelnika na ovoj temi....jednostavno ce zaprljat temu....nek se goni u k.u.r.a.c krasni...i on i jezera i kipovi i fontane...a vi sto svrsavate na ovu slinu od covjeka...imate mali milion foruma gdje mozete s.v.r.s.a.va.t na ovog ljigavca.....frajer nece da prouci Fatihu za djecu na Kapiji...nezna il sta :roll: :shock: ...glumi neku velicinu,europejca,kosmopolitu :? :roll: ..fuujjj
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 29 maj 2012, 23:09

slani grad je napisao/la:ako za Boga znate...ne spominjite vise ime ovog g.o.v.n.a.r.a od nacelnika na ovoj temi....jednostavno ce zaprljat temu....nek se goni u k.u.r.a.c krasni...i on i jezera i kipovi i fontane...a vi sto svrsavate na ovu slinu od covjeka...imate mali milion foruma gdje mozete s.v.r.s.a.va.t na ovog ljigavca.....frajer nece da prouci Fatihu za djecu na Kapiji...nezna il sta :roll: :shock: ...glumi neku velicinu,europejca,kosmopolitu :? :roll: ..fuujjj
Cuj nece da proci Fatihu možda je čovjek agnostik ili ateist? Nisam ni ja proučio i šta onda?
Nullius in verba

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 29 maj 2012, 23:13

Heller je napisao/la:
slani grad je napisao/la:ako za Boga znate...ne spominjite vise ime ovog g.o.v.n.a.r.a od nacelnika na ovoj temi....jednostavno ce zaprljat temu....nek se goni u k.u.r.a.c krasni...i on i jezera i kipovi i fontane...a vi sto svrsavate na ovu slinu od covjeka...imate mali milion foruma gdje mozete s.v.r.s.a.va.t na ovog ljigavca.....frajer nece da prouci Fatihu za djecu na Kapiji...nezna il sta :roll: :shock: ...glumi neku velicinu,europejca,kosmopolitu :? :roll: ..fuujjj
Cuj nece da proci Fatihu možda je čovjek agnostik ili ateist? Nisam ni ja proučio i šta onda?
inace su Islamovci puni agnostika i ateista...i nebitno dal je jedno il drugo..frajer je jednostavno ljudska slina...
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 29 maj 2012, 23:15

Al fatiha neam puno veze s time :roll:
Nullius in verba

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 29 maj 2012, 23:49

Meni su se iskreno tuzlanski agnostici popeli na k...

Odu slave Bajram tamo sa porodicom pa po gradu furaju kako su urbani i kako pojma nemaju o vjeri i tim stvarima...Ja realno ako nemam veze sa vjerom opet mogu Fatihu proucit i ne glumim kao sto on glumi, a na licu mu se sve moze procitati

To je supak od covjeka, svako ko imalo zna da cita ljudske face znati ce o cemu pricam...

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 30 maj 2012, 00:07

Bajram je tradicionalni praznik, necu **** majku, mater, dajdžu, tetku zbog svojih uvjerenja mogu ih ispostovati na dva sata kao sto i oni postuju moja uvjrenja
Nullius in verba

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 30 maj 2012, 01:04

jest samo sto u drustvu i ovako u zivotu (fakultet,posao) sve gluma kao ateisti...a da otac i mati cuju :lol:

tako je i kod gasmina, samo glumi...cim covjek glimi previse kulturu i samo trckara oko toga znaj da je seljak

SamoTZ
Kontakt:

Post Postao/la SamoTZ » 30 maj 2012, 01:51

Priča vam je potpuno smiješna i bespotrebna, a uz to i nema veze s temom.

Koliko znam, ni Selim ne uči Fatihu pa ga ne prozivate. Kako će Jasmin odati poštovanje žrtvama je isključivo njegova stvar i ne vidim razlog zašto bi iko ulazio u to. Ja sam iz mješovitog braka i nisam vjernik tako da mi ne pada na pamet da učim Fatihu ili da se krstim kako bih zadovoljio druge. Kad odete na sahranu nekog ko je druge religije ni ne pomišljate da se krstite (ako ste muslimani) ili da učite Fatihu (ako ste kršćani). Isto tako je iluzorno očekivati od nereligioznih osoba da odaju počast na religijski način.

Poštujmo različitosti i prestanimo diskutovati o osjećanjima i uvjerenjima pojedinaca. Bar je po tome Tuzla uvijek bila poznata.

Neka se moderator ne ljuti, ali sam osjećao potrebu da izrazim svoje mišljenje.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 30 maj 2012, 08:05

Ucio ne ucio, klanjao ne klanjao, vjerovao ili ne (ima ih mnogih i ovakvih i onakvih, ali nisu ni i od insana) ali Jasmin Imamović zv. Faraon je 0 od covjeka i nema se tu sta dodati.
Selima ne prozivamo jer smo bili ponosni, jaki, dostojanstveni...kada je on bio nacelnik. Uostalom isao je i na utakmice i navijao kao u svaki drugi Tuzlak.
I mislim da ne trebamo vise spominjati lihnju dok ne nadjemo neki tekst o dokazu da on i njegov kriminalac Aid Berbić zele ugasiti FK Slobodu.
Ne samo da cu njega spominjati, nego spominjacu bilo koga ko radi protiv FK Slobode!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 30 maj 2012, 11:36

E boze svasta ovdje se nagledat, za razliku od FK SLobode koja pravi debeli minus, JKP Panonica to jest jezera prave debeli plus $$$$$$$$$$$$$$$$$$
A da nije bilo grada i J.Imamovica sloboda bi mozda dosad i bila ugasena, pa sta vi mislite zasto je stadion Tusanj posto Javna ustanova Tusanj i izuzet od Slobode, znatel uopste kako Sloboda dobija sad para, osim sto Davud daje kes

A ovo sto se omladina iseljava, to je do drzava tako je u svim gradovima, htjeli vi to priznat ili ne Tuzla postaje jedan od ljepsih gradova u BIH

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Iceplayer i 0 gostiju.