Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

don_burza
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la don_burza » 29 maj 2012, 23:57

slika

Ruku na srce za njega su dizajnirali ovo :D
Thomas Müller - Fußballgott

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 29 maj 2012, 23:58

Necu valjda sad morati za Bayern navijati :? :mrgreen:
Don't hate what you don't understand.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 maj 2012, 00:00

xaviesta je napisao/la:Necu valjda sad morati za Bayern navijati :? :mrgreen:
City je upravo izgubili mnogo navijaca iz BiH. 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 30 maj 2012, 00:02

Cartman je napisao/la:
tevezito je napisao/la:Sportsport.ba se lagano pretvara u bosansku inacicu tabloida Sun.Sve na prinicipu rekla kazala.Navedu sve moguce klubove u koje bi Edin Dzeko mogao preci pa jedan moraju pogodit.Da rezimiramo:Real, PSG, Malaga, Anzi, Bayern, Milan, Juventus ne znam je li se ko jos spominjao.
Sta je problem? Prenjeli vijest iz Njemacke, i onda direktno nazvali Redzepagica da pitaju je li istina. Dobar novinarski posao.
Sport 1 je tv stanica u vlasnistvu jednog gospodina iz Hrvatske, zaboravio sam kao se zove.Uopste nisu povjerljivi jer ih pratim vec duze.Mozda sta od toga bude ali evo sad izlazim sa FB ljudi se uzbudili kuda je otkriven novi kontinent.Prvo su trebali nazvat Edina i tog menadzera pa tek onda objavit ovakve stvari.Ali neka bolje potvrdit pa demantovat.I izgubit ce City ako je ovo istina mnogo navijaca ali takvi se nisu ni mogli smatrati navijacima.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 30 maj 2012, 00:03

GunnerS je napisao/la:
tevezito je napisao/la:Sportsport.ba se lagano pretvara u bosansku inacicu tabloida Sun.Sve na prinicipu rekla kazala.Navedu sve moguce klubove u koje bi Edin Dzeko mogao preci pa jedan moraju pogodit.Da rezimiramo:Real, PSG, Malaga, Anzi, Bayern, Milan, Juventus ne znam je li se ko jos spominjao.
bit će toga još, ne brini se...

Galatasaray,to mi je bilo najsmjesnije :D
#miasanmia

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 maj 2012, 00:05

Elegant je napisao/la:
City je upravo izgubili mnogo navijaca iz BiH. 8-)
Navijača ? :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 30 maj 2012, 00:06

As the interview SportSport.ba confirmed Irfan Redzepagic, agent Edin Dzeko, the alleged agreement Manchester City and Bayern Munich, at least for now, no nothing.

Redzepagica we wondered whether it really came to an agreement Bayern Munich and Manchester City's transfer about Edin Dzeko in Munich.

"Of course not! The craziest thing is that the comment" categorical Redzepagic.

"Probably in such a request asking some players and agents who represent him, and we have no information about it, except of what I heard from you now," says Redzepagic and adds in a joking tone:

"Let them all the luck, and I guess we'll Edin and I know more about it," he said in an interview Džekin manager for SportSport.ba.
Evo stiglo i do Blue Moona.Malo los prevod ali vjerovatno sa Google translate.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 30 maj 2012, 00:12

Bayernovi navijaci vec sanjaju o novom paru Dzeko/Gomez, koji ce nadmasiti Grafitea/Dzeku :D

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 30 maj 2012, 00:13

Na bluemoonu se pojavo.ilo da je Bayern krenuo po Edina,znaci ima tu nesto.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 30 maj 2012, 00:22

Nedavno je Rumenigge rekao da Bayern ne smije opet doci u situaciju da cijelu sezonu igraju sa jednim napadacem, jer osim Gomeza nisu maltene nikoga imali. Zato sad ekspresno dovedose Pizzara i izgleda da ce i Dzeku.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 30 maj 2012, 00:23

Goalgetter je napisao/la:Bayernovi navijaci vec sanjaju o novom paru Dzeko/Gomez, koji ce nadmasiti Grafitea/Dzeku :D
Varas se on u Bayern ako ode ce da nastavi s grijanjem klupe, bavarci ce da guraju svog Gomeza a Dzeko bi bio zamjena slicno olicu sad. Daj Boze da grjesim al' ja to vidim tako 2 igraca istog tipa nikako u ekipi ne idu istovremeno, jedino ako Gomez ne ide negdje ;)
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 30 maj 2012, 00:24

moze li link toga sa bluemoona ?
4.10.2009.

aldin-8
Kontakt:

Post Postao/la aldin-8 » 30 maj 2012, 00:31

gubite u vidu jednu bitnu činjenicu, **** je prenio da su se Bayern i City dogovorili, dakle bez Edina, te razmljivo da Irfan i ne zna za dogovor

mada je ovo izvan svih pravila i kodeksa, al od Mancinija je sve moguće

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 30 maj 2012, 00:34

**** je prenio da su se Bayern i Dzeko dogovorili - Bayern mit Dzeko einig! ;)
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 30 maj 2012, 00:48

sta je ovo sad udjem malo da vidim situaciju,prva vijest city dogovorio sa bayernom,druga redzep. i dzeko nemaju pojma o tome!?!i sta se sad tu desava Bog zna,ev i od mene jedna svijeza info.ide na posudbu u a.villu :D
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 30 maj 2012, 00:52

što da ne :mrgreen: , ja sam jednu eru već navijao za Bayern dok je Salihamidžić igrao :mrgreen: , jbg-a bilo dobro , bilo i trofeja i Bracinih golova i asistencija ...

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 30 maj 2012, 00:59

tuga ako se to desi

:cry:
nema potpisa

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 30 maj 2012, 01:01

Ako je ovo istina s Bayernom,mislim da ce to biti potez karijere za Dzeksona ;) Kao prvo konacno prelazi u veliki klub,a kao drugo vjerujem da ce igrati.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

alevkov
Kontakt:

Post Postao/la alevkov » 30 maj 2012, 01:09

aldin-8 je napisao/la:gubite u vidu jednu bitnu činjenicu, **** je prenio da su se Bayern i City dogovorili, dakle bez Edina, te razmljivo da Irfan i ne zna za dogovor

mada je ovo izvan svih pravila i kodeksa, al od Mancinija je sve moguće
http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 65789.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nach ****-Informationen soll sich der Rekordmeister mit Stürmer Edin Dzeko von Manchester City bereits einig sein.

Nun müssen sich die Bayern mit City noch auf eine Ablösesumme für den bosnischen Angreifer einigen.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 30 maj 2012, 01:13

Wau,ovo sa Bayernom se desilo brze nego sto je bilo ko ocekivao! Svima je vec odavno jasno da Dzeko napusta City,samo se vjerovalo da ce Juventus biti najkonkretniji,ali Bayern ocito nista ne prepusta slucaju!? sta reci o svemu osim da je Edin Dzeko-DIJAMANT napravio odlican potez bez obzira sto se onaj smoto od menadzera i dalje pravi budala,i ismijava jednu takvu medijsku kucu kakva je ****(bivsi DSF)... jasno je da Redzepagic nije jedini menadzer Edina,ima tu jos jedan Njemac ,ne znam kako se tacno zove...u svakom slucaju Bayern je klub iz snova,svjetski velikan,klub u kojem je igrala sama svjetska elita,klub u kojem svako zeli igrati! igrat ce mnogo vise nego u Cityu jer u Bayernu postoji red,hijerarhija,i sve je do njega,a ne kao kod Mancinija gdje se ne zna ni ko pije ni ko placa!..

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ANamelessGhoul, Proximic, s4mke i 42 gosta.