Ruku na srce za njega su dizajnirali ovo

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
City je upravo izgubili mnogo navijaca iz BiH.xaviesta je napisao/la:Necu valjda sad morati za Bayern navijati![]()
Sport 1 je tv stanica u vlasnistvu jednog gospodina iz Hrvatske, zaboravio sam kao se zove.Uopste nisu povjerljivi jer ih pratim vec duze.Mozda sta od toga bude ali evo sad izlazim sa FB ljudi se uzbudili kuda je otkriven novi kontinent.Prvo su trebali nazvat Edina i tog menadzera pa tek onda objavit ovakve stvari.Ali neka bolje potvrdit pa demantovat.I izgubit ce City ako je ovo istina mnogo navijaca ali takvi se nisu ni mogli smatrati navijacima.Cartman je napisao/la:Sta je problem? Prenjeli vijest iz Njemacke, i onda direktno nazvali Redzepagica da pitaju je li istina. Dobar novinarski posao.tevezito je napisao/la:Sportsport.ba se lagano pretvara u bosansku inacicu tabloida Sun.Sve na prinicipu rekla kazala.Navedu sve moguce klubove u koje bi Edin Dzeko mogao preci pa jedan moraju pogodit.Da rezimiramo:Real, PSG, Malaga, Anzi, Bayern, Milan, Juventus ne znam je li se ko jos spominjao.
GunnerS je napisao/la:bit će toga još, ne brini se...tevezito je napisao/la:Sportsport.ba se lagano pretvara u bosansku inacicu tabloida Sun.Sve na prinicipu rekla kazala.Navedu sve moguce klubove u koje bi Edin Dzeko mogao preci pa jedan moraju pogodit.Da rezimiramo:Real, PSG, Malaga, Anzi, Bayern, Milan, Juventus ne znam je li se ko jos spominjao.
Navijača ?Elegant je napisao/la:City je upravo izgubili mnogo navijaca iz BiH.xaviesta je napisao/la:Necu valjda sad morati za Bayern navijati![]()
Varas se on u Bayern ako ode ce da nastavi s grijanjem klupe, bavarci ce da guraju svog Gomeza a Dzeko bi bio zamjena slicno olicu sad. Daj Boze da grjesim al' ja to vidim tako 2 igraca istog tipa nikako u ekipi ne idu istovremeno, jedino ako Gomez ne ide negdjeGoalgetter je napisao/la:Bayernovi navijaci vec sanjaju o novom paru Dzeko/Gomez, koji ce nadmasiti Grafitea/Dzeku
što da nexaviesta je napisao/la:Necu valjda sad morati za Bayern navijati![]()
http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 65789.html" onclick="window.open(this.href);return false;aldin-8 je napisao/la:gubite u vidu jednu bitnu činjenicu, **** je prenio da su se Bayern i City dogovorili, dakle bez Edina, te razmljivo da Irfan i ne zna za dogovor
mada je ovo izvan svih pravila i kodeksa, al od Mancinija je sve moguće
Nach ****-Informationen soll sich der Rekordmeister mit Stürmer Edin Dzeko von Manchester City bereits einig sein.
Nun müssen sich die Bayern mit City noch auf eine Ablösesumme für den bosnischen Angreifer einigen.