Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Nimla_RZ
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la Nimla_RZ » 29 maj 2012, 21:58

19 odigranih 16 1 2

Čelikov skor u Evropi na domaćim utakmicama, uglavnom prije rata, samo 3 domaće poslije. Protivnici su bili Chelsea, Udinese, Fiorentina, Catania, Spartak, Vitoria Setubal, Salzburg itd.
Čelik Zenica 1945

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 29 maj 2012, 21:59

Ma klub koji je najvise uradio u Evropi je Zeljeznicar.Ali je definitivno jasna i jedna druga stvar.Kada pogledas ove gore postavljene rezultate jasno je sljedece-postoje dva Zeljeznicara .Onaj koji je igrao ligu bivse Yuge i on jest Evropska ekipa.I onaj posljeratni koji je kanta za nabijanje svakoj ekipi iz iole jace Evropske lige.To je cinjenica bez namjere da se bilo sta podcjenjuje...To se lijepo i vidi u ovome postu sa svim Evropskim rezultatima Zelje...
Zadnja izmjena: vidovitadjemila, dana/u 29 maj 2012, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 29 maj 2012, 22:00

Skrenuli ste s teme :D .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 29 maj 2012, 22:06

Tema je Premijer liga a ovdje ljudi pišu o nekim evropskim utakmicama.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 29 maj 2012, 22:08

Grdan je napisao/la:Skrenuli ste s teme :D .
Kao i uvijek.
Od obične utakmice dođemo do lokalnih izbora :lol:
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 29 maj 2012, 22:12

Mozda ste u pravu,ali ko jos ima snage da pise o ligi poslje one blamaze na kraju.Prosto ne zna covjek sta bi rekao. :D
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 29 maj 2012, 22:13

vidovitadjemila je napisao/la:Mozda ste u pravu,ali ko jos ima snage da pise o ligi poslje one blamaze na kraju.Prosto ne zna covjek sta bi rekao. :D
Napravi onda temu Uspjesi bh klubova u europi i raspiši se :D .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 29 maj 2012, 22:16

Grdan je napisao/la:
vidovitadjemila je napisao/la:Mozda ste u pravu,ali ko jos ima snage da pise o ligi poslje one blamaze na kraju.Prosto ne zna covjek sta bi rekao. :D
Napravi onda temu Uspjesi bh klubova u europi i raspiši se :D .
Hajde ti otvori majke ti nesto mi mrsko.
Bojim se da bi mi ruka utrnula od tipkanja... :lol:

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 29 maj 2012, 22:49

Na pitanje novinara upućeno Amaru Osimu da se izjasni po pitanju priča kako mu otac/babo/tata pomaže u fudbalu, ligi... Amar je odgovorio: "Željo je u vrhu bh. fudbala zadnje 3 godine, a moj otac je u komitetu zadnju godinu, pri čemu se jako malo bavi našom ligom. Al' eto, njemu ću se zahvalit na ovoj duploj kruni, al ne znam šta će bit sa ona dva trofeja prije toga."
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 29 maj 2012, 23:23

exbabilon je napisao/la:Na pitanje novinara upućeno Amaru Osimu da se izjasni po pitanju priča kako mu otac/babo/tata pomaže u fudbalu, ligi... Amar je odgovorio: "Željo je u vrhu bh. fudbala zadnje 3 godine, a moj otac je u komitetu zadnju godinu, pri čemu se jako malo bavi našom ligom. Al' eto, njemu ću se zahvalit na ovoj duploj kruni, al ne znam šta će bit sa ona dva trofeja prije toga."
Ne gotivim Amara nešto posebno ali ovdje je u pravu.Željo jeste trenutno igrački najbolji klub i to su dokazali na terenu i treba im čestitati na zasluženim titulama.Nisam vidio neke velike pomoći Želji od strane komiteta i sudaca (mada je bila jedna očita krađa jesenas protiv Zvijezde na Grbavici ali mislim da je i jedina).Ako realno sagledamo ovu sezonu što se tiče ljestvice stanje je realno.Željo najbolji,Široki odmah iza,u europu ide tko je zaslužio,moj Zrinjski podbacio i realno nije ni zaslužio bolje,sredina ljestvice rezervirana za klubove koji tu i pripadaju a mislim da je Sloboda s obzirom na prikazano kroz čitavu sezonu zasluženo i ispala zajedno sa Kozarom.Zadnje kolo se ništa ne razlikuje od zadnjih kola u nekim velikim ligama tj. pobjeđuje kome treba i to je nažalost tako uvijek bilo,jeste i uvijek će biti.Jedan moj prijatelj ima običaj reći kada se nešto, ne daj bože, loše desi :"Nikad ne znaš zašto je ovo dobro" , pa možda i za Slobodu ovo bude dobro, možda je to jedan novi početak koji će im donijeti bolje dane.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 29 maj 2012, 23:30

acovic1 je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Na pitanje novinara upućeno Amaru Osimu da se izjasni po pitanju priča kako mu otac/babo/tata pomaže u fudbalu, ligi... Amar je odgovorio: "Željo je u vrhu bh. fudbala zadnje 3 godine, a moj otac je u komitetu zadnju godinu, pri čemu se jako malo bavi našom ligom. Al' eto, njemu ću se zahvalit na ovoj duploj kruni, al ne znam šta će bit sa ona dva trofeja prije toga."
Ne gotivim Amara nešto posebno ali ovdje je u pravu.Željo jeste trenutno igrački najbolji klub i to su dokazali na terenu i treba im čestitati na zasluženim titulama.Nisam vidio neke velike pomoći Želji od strane komiteta i sudaca (mada je bila jedna očita krađa jesenas protiv Zvijezde na Grbavici ali mislim da je i jedina).Ako realno sagledamo ovu sezonu što se tiče ljestvice stanje je realno.Željo najbolji,Široki odmah iza,u europu ide tko je zaslužio,moj Zrinjski podbacio i realno nije ni zaslužio bolje,sredina ljestvice rezervirana za klubove koji tu i pripadaju a mislim da je Sloboda s obzirom na prikazano kroz čitavu sezonu zasluženo i ispala zajedno sa Kozarom.Zadnje kolo se ništa ne razlikuje od zadnjih kola u nekim velikim ligama tj. pobjeđuje kome treba i to je nažalost tako uvijek bilo,jeste i uvijek će biti.Jedan moj prijatelj ima običaj reći kada se nešto, ne daj bože, loše desi :"Nikad ne znaš zašto je ovo dobro" , pa možda i za Slobodu ovo bude dobro, možda je to jedan novi početak koji će im donijeti bolje dane.
A kako je bilo suđenje na Grbavici protiv Zrinjskog?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 29 maj 2012, 23:41

Mancini je napisao/la:
acovic1 je napisao/la:
A kako je bilo suđenje na Grbavici protiv Zrinjskog?
Namjerno nisam to htio komentirati jer nisam gledao tu utakmicu osobno.Znam sigurno da je Šunjić nepravedno isključen a za ostalo nisam siguran i samo za to sam to preskočio.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 29 maj 2012, 23:46

Namjerno nisam to htio komentirati jer nisam gledao tu utakmicu osobno.Znam sigurno da je Šunjić nepravedno isključen a za ostalo nisam siguran i samo za to sam to preskočio.[/quote]
Sudija Zrilić je dao pogrešnom igraču crveni karton,a penal je više bio smješan nego ozbiljan. ;)

MinjonKocka
Kontakt:

Post Postao/la MinjonKocka » 29 maj 2012, 23:47

To su znači 2 boda u korist Želje protiv Zvijezde + 1 protiv Zrinjskog = 71-3 = 68 i opet bi bili prvaci ;)

i vi hoćete da su sudije u Premijer ligi vanzemaljci koji ne mogu pogriješiti ( i nas su zakinuli protiv Širokog poništili nam čist gol pa šta nije kraj svijeta, pogriješi čovjek). Dosadni ste više :roll:
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 29 maj 2012, 23:54

MinjonKocka je napisao/la:To su znači 2 boda u korist Želje protiv Zvijezde + 1 protiv Zrinjskog = 71-3 = 68 i opet bi bili prvaci ;)

i vi hoćete da su sudije u Premijer ligi vanzemaljci koji ne mogu pogriješiti ( i nas su zakinuli protiv Širokog poništili nam čist gol pa šta nije kraj svijeta, pogriješi čovjek). Dosadni ste više :roll:
Alo minjon!Što si bola nerva.Pročitaj šta sam napisao "realno Željo najbolji".Nemoj se odmah paliti :lol: :lol: :lol:Nitko nije napisao da je Željo kupio utakmice ili suce.Ja osobno mislim da Zrilić navija za Želju pa ga malo ponijelo navijački ;) ali i to je ljudski.

MinjonKocka
Kontakt:

Post Postao/la MinjonKocka » 30 maj 2012, 00:10

acovic1 je napisao/la:
MinjonKocka je napisao/la:To su znači 2 boda u korist Želje protiv Zvijezde + 1 protiv Zrinjskog = 71-3 = 68 i opet bi bili prvaci ;)

Alo minjon!Što si bola nerva.Pročitaj šta sam napisao "realno Željo najbolji".Nemoj se odmah paliti :lol: :lol: :lol:Nitko nije napisao da je Željo kupio utakmice ili suce.Ja osobno mislim da Zrilić navija za Želju pa ga malo ponijelo navijački ;) ali i to je ljudski.
nisam se tebi ni obraćala, nego uopšteno govorim...
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 30 maj 2012, 08:48

napišeš negdje bilo šta negativno za Želju, bezze nešto..dresovi prljavi..eto ti odmah 150 manijaka da ti odgovori..al baš bilo koja tema :D
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 30 maj 2012, 09:14

Kevin je napisao/la:napišeš negdje bilo šta negativno za Želju, bezze nešto..dresovi prljavi..eto ti odmah 150 manijaka da ti odgovori..al baš bilo koja tema :D
Da, to je neki njihov trend, a sad još treba da se natežemo i sa nekakvim minjonima :lol:
U novi boj ...

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 30 maj 2012, 10:31

Kevin je napisao/la:napišeš negdje bilo šta negativno za Želju, bezze nešto..dresovi prljavi..eto ti odmah 150 manijaka da ti odgovori..al baš bilo koja tema :D
J.e.b.ig.a jarane. Država je to, a svaka država ima svoju armiju. Muško, žensko ne bitno je. Svi smo tu. Kad se o Želji piše mora se dobro paziti. Najviše nas je, hiljade ljudi prati. Znam da vam nije lahko.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 30 maj 2012, 10:40

@ čamac

A jake drzave u pm ... :lol: :lol:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.