Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
vecaveca
-
Kontakt:
Cartman je napisao/la:BluesForever je napisao/la:Cartman je napisao/la:Ovaj Redzepagic nikad nista ne zna.

Pa valjda bi covjek rekao da su se sastali sa celnicima Bayerna i da su se dogovorili oko transfera,mislim nema razloga da krije šta.

Ali ovi su samo napisali da su se Bayern i City dogovorili. Znalo je se desit da klub proda igraca a da mu ne jave da pregovaraju. Kao Real koji je nudio Robinha plus pare za Ronalda, a Robinho nista nije znao. Nesto slicno je bilo i sa Carrolom ja mislim.
Moguca varijanta.Kasnije Dzeki kazu ajde na pregovore licne posto je sada odsutan.
Prelazi on 100 % samo je pitanje kada.Ko sto je neko ovdje napisao sve ce se znati poslije EURA.

-
amho
-
Kontakt:
http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 65789.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ovdje pise da je bayern dogovorio sa dzekom... dogovor sa klubom tek predstoji...
inace mislim da **** ovo ne bi objavljivao kao udarnu vijest, da nije istina... ne radi se dakle o spekulacijama, vec imaju informaciju...
-
Goalgetter
-
Kontakt:
Postao/la Goalgetter » 29 maj 2012, 23:37
Evo vijest da se Bayern dogovorio za Cityem, samo se siri i siri

. Kako lapsus jednog novinara, moze izazvati ovoliku ''lavinu''

-
D€LUX
-
Kontakt:
Istina sto posto... zasto sute??
Pa kad bi bayern objavljivao koje sve igraca zeli to bi bilo ludilo ... Jedan ih odbije drugi odma nece jer smatra da je on plan B i sve tako... pa svi transferi se u tajnosti zavrse! Bas vi mislite da ce Redzepagic reci jeste to je to daj ba... Isto kao i za Man City tako ce se i ovdje zavrsiti gdje ima vatre i dima.. a i bayern je jedan od rijetkih koji moze podnijeti Odstetu i platu.. tako da sanse 75%
>>No body likes us but we dont care<<
-
Cartman
-
Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:22:51 : BAYERN DOGOVORIO SA CITYEM, DŽEKO STIŽE U MINHEN!
23:16 : REDŽEPAGIĆ DEMANTUJE: KOLIKO JA ZNAM, NEMA DOGOVORA
Let the show begin !

Jos kad se Beckenbauer pojavi u Sarajevu...

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
D€LUX
-
Kontakt:
aleksandar_veliki je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Evo vijest da se Bayern dogovorio za Cityem, samo se siri i siri

Da li bilo koji klub smije pregovarati sa igracem koji je pod ugovorom sa drugim klubom, a da nema dozvolu od istog ili da pak nije prije postignut dogovor izmedju klubova.
Dva kluba mogu i naknadno dogovoriti odstetu u slucaju da je igrac zainteresovan , naravno oni su morali poslati upit da li smiju pregovarati...itd itd..
-
Goalgetter
-
Kontakt:
Postao/la Goalgetter » 29 maj 2012, 23:42
aleksandar_veliki je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Evo vijest da se Bayern dogovorio za Cityem, samo se siri i siri

Da li bilo koji klub smije pregovarati sa igracem koji je pod ugovorom sa drugim klubom, a da nema dozvolu od istog ili da pak nije prije postignut dogovor izmedju klubova.
Citao sam/gledao ****, i javljeno je da je izmedju Dzeke i Bayerna sve dogovoreno, a istina, prvo obicno klubovi pregovaraju, i onda klub da dozvolu za pregovaranje sa igracem, izgleda da je ovdje nesto drugacije ispalo. Samo se pitam, kad su oni to pregovarali, kad je Dzeko citavo vrijeme sa reprezentacijom, mozda prije dolaska na okupljanje repke.
-
don_burza
-
Kontakt:
Bayern je institucija oni mogu pregovarati kako hoce i sa kim hoce

(Evo me ko Paja)

Thomas Müller - Fußballgott
-
admin
- Site Admin
-
Kontakt:
Biće zanimljivo

-
BluesForever
-
Kontakt:
Postao/la BluesForever » 29 maj 2012, 23:44
don_burza je napisao/la:Bayern je institucija oni mogu pregovarati kako hoce i sa kim hoce

(Evo me ko Paja)

Ako Dzeko dođe,onda ce osvojiti LP.

Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
-
tevezito
-
Kontakt:
Sportsport.ba se lagano pretvara u bosansku inacicu tabloida Sun.Sve na prinicipu rekla kazala.Navedu sve moguce klubove u koje bi Edin Dzeko mogao preci pa jedan moraju pogodit.Da rezimiramo:Real, PSG, Malaga, Anzi, Bayern, Milan, Juventus ne znam je li se ko jos spominjao.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
-
Cartman
-
Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:aleksandar_veliki je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Evo vijest da se Bayern dogovorio za Cityem, samo se siri i siri

Citao sam/gledao ****, i javljeno je da je izmedju Dzeke i Bayerna sve dogovoreno, a istina, prvo obicno klubovi pregovaraju, i onda klub da dozvolu za pregovaranje sa igracem, izgleda da je ovdje nesto drugacije ispalo. Samo se pitam, kad su oni to pregovarali, kad je Dzeko citavo vrijeme sa reprezentacijom, mozda prije dolaska na okupljanje repke.
Ma Bayern angazovao Piplicu da to sredi.

-
anonymousHD
-
Kontakt:
Postao/la anonymousHD » 29 maj 2012, 23:45
Zizou smešan si. Idi umij se.
SS.ba je prenio samo šta su nemački mediji objavili, nisu oni to izmislili.
-
don_burza
-
Kontakt:
BluesForever je napisao/la:don_burza je napisao/la:Bayern je institucija oni mogu pregovarati kako hoce i sa kim hoce

(Evo me ko Paja)

Ako Dzeko dođe,onda ce osvojiti LP.

Nema veze imamo ih 4

Thomas Müller - Fußballgott
-
GunnerS
-
Kontakt:
tevezito je napisao/la:Sportsport.ba se lagano pretvara u bosansku inacicu tabloida Sun.Sve na prinicipu rekla kazala.Navedu sve moguce klubove u koje bi Edin Dzeko mogao preci pa jedan moraju pogodit.Da rezimiramo:Real, PSG, Malaga, Anzi, Bayern, Milan, Juventus ne znam je li se ko jos spominjao.
bit će toga još, ne brini se...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
ZOI84
-
Kontakt:
tevezito je napisao/la:Sportsport.ba se lagano pretvara u bosansku inacicu tabloida Sun.Sve na prinicipu rekla kazala.Navedu sve moguce klubove u koje bi Edin Dzeko mogao preci pa jedan moraju pogodit.Da rezimiramo:Real, PSG, Malaga, Anzi, Bayern, Milan, Juventus ne znam je li se ko jos spominjao.
Nisu bas novinari sa ovog portala sposobni napisati clanak, pa makar i laž, oni jedino znaju copy paste
-
D€LUX
-
Kontakt:
Nece svabo nista napisati a da nije provjereno ... sto mu je dosadno vjeruj mi....
-
Cartman
-
Kontakt:
Sta je problem? Prenjeli vijest iz Njemacke, i onda direktno nazvali Redzepagica da pitaju je li istina. Dobar novinarski posao.
-
cikac
-
Kontakt:
ZOI84 je napisao/la:tevezito je napisao/la:Sportsport.ba se lagano pretvara u bosansku inacicu tabloida Sun.Sve na prinicipu rekla kazala.Navedu sve moguce klubove u koje bi Edin Dzeko mogao preci pa jedan moraju pogodit.Da rezimiramo:Real, PSG, Malaga, Anzi, Bayern, Milan, Juventus ne znam je li se ko jos spominjao.
Nisu bas novinari sa ovog portala sposobni napisati clanak, pa makar i laž, oni jedino znaju copy paste
svako radi svoj dio posla... Marca prenosi priče iz Barce, France Football iz PSGa, **** iz Bayerna, a sportsport zove Redžepagića. na kraju svi u krug vrte jednu veliku priču. u tome je poenta i to je ono u čemu na kraju i uživamo i oko čega se nerviramo.
-
Principatus
-
Kontakt:
Postao/la Principatus » 29 maj 2012, 23:55
Iiihh Bayern.

Neznam koju smisao moze imati transfer Dzeke u Bayern, to bi unistilo nepredvidivost Bundeslige...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 14 gostiju.