KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Eh red je da i ja nesto napisem; slozio bih se sa vecinom stvari koje su vec napisane, ono sto meni nije jasno kod ljudi koji vode klub jeste da svake godine pricaju kako treba dati sansu mladim igracima i onda u pola sezone skontaju da od tih igraca nema nista pa tako i ove godine prica je bila da ce mladi igraci ciniti okosnicu tima a ja se pitam koji to igraci Zimic,suljagic, i pasalic realno mislim da ovdje jedini igrac koji mozda moze napraviti neku karijeru je suljagic a ova dva kloca mogu ikrati za kk kakanj.!Sto se tice ostalih igraca koji su dovedeni mislim da su dvije najvece greske ivanovic i vucurovic jer na poziciji 4 tu je hajric i logicnije je ako zele datisansu mladim da mu zamjena bude suljagic, znaci noga ivanovicu, dalje vucuropvic nista nije pokazao i mjesto njega sansu treba dobiti durasovic za te pare koje idu njima koje nisu male dodati jos potetrbnu sumu i dovesti centra i playa mislim da se to moze obaviti jel ovo je zaista sramota, bosna ce ako ostane ovaj sastav boriti ma ne znam s kim jer objektivno sve su ekipe jace od nas pa pogledajte samo zadnje kolo nlb lige zadar jedva dobio helios a mi izgubili 50 razlike krka dobila hemofarma nemam vise sta reci sve je jasno...tako sam ljutz treba sve zatjerati u tri picke materine i kad niko nebude dolazio na tekme nek tada prodaju pricu o evropskoj bosni redarima i cistacicama jer ce samo oni ostati...pozdrav
Abaz je "nako" trener , uprava je "nako", i igrački kadar je "nako"!!! Ukupna situacija je "nako"! Tu se nema šta oduzeti,a dodati se može samo novac za kupovinu extra igrača koji će ravnopravno konkurisati za prvih pet! Zimića, Pašalića poslati na neki show npr. Izgubljeni, Đorđevića koji hoda kao da mu je noga u gipsu, a na ruci ima pušku poslati odakle je došao. Dovesti Mensura Bajramovića ili vratiti Zdovca i gotova priča. Sva ostala priča je "La shante mi kantare"! Do tada, puno sreće i živaca!!!
Ono sto je najzalosnije je sto ce bosna izgubiti i ovo malo navijaca sto je ostalo....

IGRACKI KADAR:
1:AMER, I IZMEDU DVA ZLA JA BIRAM DORDEVICA
2:BUREL MISLIM DA IMA HLJEBA U NJEMU I IKONA
3:SEHOVIC, MAJSTORIC, DURASOVIC
4. HAJRIC, SULJAGIC
5.AMER, ZIMIC
STIM DA OVA DVOJICA AMERA BUDU KVALITETNI I ISKUSNI I MISLIM DA BI BOSNA MOGLA ZVRSITI MEDU 10 U NLB LIGI
4. HAJRIC, SULJAGIC
5.AMER, ZIMIC
STIM DA OVA DVOJICA AMERA BUDU KVALITETNI I ISKUSNI I MISLIM DA BI BOSNA MOGLA ZVRSITI MEDU 10 U NLB LIGI
sto je zimic kloc, po meni igra solidno pogotovo uzevsi koliko je igrao ranije, a pasalic nije za pleja nego za 2, ali nema snage da igra tu poziciju pogotovu u odbraniBosnas je napisao/la:Zimic,suljagic, i pasalic realno mislim da ovdje jedini igrac koji mozda moze napraviti neku karijeru je suljagic a ova dva kloca mogu ikrati za kk kakanj.!
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- storm_raider
- Kontakt:
Majstoric je pozicija 2 definitivno.Bosnas je napisao/la:IGRACKI KADAR:
4. HAJRIC, SULJAGIC
5.AMER, ZIMIC
Sto se Pasalica tice, on ne moze biti 2 nikako. Istina je da ga krasi dobar sut, ali nema ulaz, takodjer nema tu brzinu ni playmakera. Cijeli zivot je trenirao za playmakera, a trenutno je nedefinisan, najvishe zbog toga sto mu fali mase.
Sport je lijek za tijelo i duh.
ovay klub se raspada,majke mi
:
u pola sezone,trener daje otkaz
nemamo pjacanja
nemamo napad i odbranu
nema sponzora ni para
nema navijaca
nema nicega...
najgore je ovo s navijacima...ma dajte ljudi,ako smo pravi navijaci trebamo biti uz klub i u DOBRU i u ZLU

u pola sezone,trener daje otkaz
nemamo pjacanja
nemamo napad i odbranu
nema sponzora ni para
nema navijaca
nema nicega...
najgore je ovo s navijacima...ma dajte ljudi,ako smo pravi navijaci trebamo biti uz klub i u DOBRU i u ZLU

Budi Bosna!
Ne laprdaj, majke ti.Koliko juče si govorio da se nema para i da su pare osnovni problem za ovogodišnje rezultate.Sada odjednom geneza problema je što kafana vodi klub...Odluči se...fiftisent je napisao/la:geneza problema:
klub vode ljudi koji odluke donose tako sto im jarani ili djeca daju savjete. slabo tu ima strucnjaka koji bi mogli donijeti neke kvalitetne odluke i pobrinuti se da se one sprovedu. odlaskom konakovica i avdica, ti upravljaci su se raspucali, jer ih je on koliko-toliko znao obuzdati i ignorisati njihove mudre ideje.
ja primjecujem slijedece: desava se sve ono sto su "raja" i predlagala. otisli su menso, dino, samir, nema mase americkih pojacanja, nema vise beobasketa, daje se sansa mladima, aktiviran je delibasic u klubu... klub konacno vodi "kafana", samo sto rezultati nikad gori nisu bili. zanimljivo je i to da sad nema negativnih tekstova u Danima i drugim slicnim medijima kao sto ih je bilo dok smo pobjedjivali zvezdu, partizan, cibonu...
poenta: ko igra za raju, i zanemaruje taktiku...
rjesenje: prestati slusati ideje naprdzivaca sa foruma, iz kafana, raje, komsija, "znalaca", "trenera". odrediti smjer i u njemu istrajati bez obzira na to sta ce ko govoriti, jer najgore je savijati se kako vjetar puse.
Ma djaba serete sta uprava uradi uradice, a svi seru u po forumima, treba srati u dvorani na utakmicama. Losa serija Bosne i svi prestanu bodriti klub, odmah se sjeda za forum i seri do bola. Ovdje ima dobrih komentara, a neki ljudi bas preseru sami sebe sa nekim glupostima. Haj skupite se vi pa organizujte upravu, izaberite trenera i odvedite Bosnu u Euro ligu...
evo gledam neka trenerska imena koja bi mogla pomoci Bosni i naisao sam na ime Predrag Krunic zna li iko sta o tome covijeku, jednio sto je znam da je uspjesno od 1998 do 2005 vodio Bonn
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Pedja je u Oldenburgu vec drugu sezonu, i cijene ga Svabe jer je veliki radnik. Inace, sumnjam da bi i da je slobodan dosao u Sarajevo, jer mu je rodbina nagrabusila u ratu (ovaj dio je dovoljan jer opet otvara polemiku, moderator) u Sarajevu. Njegovi su inace porijeklom iz Miljevine.amerosm je napisao/la:evo gledam neka trenerska imena koja bi mogla pomoci Bosni i naisao sam na ime Predrag Krunic zna li iko sta o tome covijeku, jednio sto je znam da je uspjesno od 1998 do 2005 vodio Bonn
Mislim da ovde stvarno ima dobrih komentara poput ARS-ovih i njih mi je drago citati. Mozda nekad ima potrebe reagirati ali sustinski treba sacuvati kvalitetne forumase a ne suzbijati njihovo pisanje. Maalo smo preostri, molim za razmjevanje svih.
U ovim teskim trenucima moramo sacuvati jedinstvo
sorry na offtRopicu.
U ovim teskim trenucima moramo sacuvati jedinstvo

sorry na offtRopicu.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!
vec duze poznajem ars-a, kosarkaski dio ne brisem ni sekunde, samo ono sto nema veze sa kosarkom, volio bih kada bi se svi orjentisali na samo tomahalac je napisao/la:Mislim da ovde stvarno ima dobrih komentara poput ARS-ovih i njih mi je drago citati. Mozda nekad ima potrebe reagirati ali sustinski treba sacuvati kvalitetne forumase a ne suzbijati njihovo pisanje. Maalo smo preostri, molim za razmjevanje svih.
U ovim teskim trenucima moramo sacuvati jedinstvo![]()
sorry na offtRopicu.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Po meni jeidno pravo rjesenje za Bosnu je Nenad Markovic!
Poznaje dobro prilike u klubu,imao bi dosta vremena do pocetk anase lige da ukomponuje momcad,dovede igrace koji mu trebaju,i vrati Bosnu gdje joj je mjesto!
Ali on ima neke ponude iz Spanije,i to mu je izgleda prioritet...
Poznaje dobro prilike u klubu,imao bi dosta vremena do pocetk anase lige da ukomponuje momcad,dovede igrace koji mu trebaju,i vrati Bosnu gdje joj je mjesto!
Ali on ima neke ponude iz Spanije,i to mu je izgleda prioritet...
-
- Kontakt:
Po svemu sudeći, barem prema izjavama Abaza, datim u danasnjim printanim medijima, situacija u Bosni je alarmantna. Pored činjenice da se ne izvlače pouke iz predhodnih sezona i ispravljaju greske, Uprava nas iznenadjuje svake godine, da zna i gore. Zabrinjavajuce da je ove godine kriza eskalirala na pocetku sezone.
Sta se tice Markovica, mislim da nece uzeti ekipu i da mu to nije sada prva opcija.......
Sta se tice Markovica, mislim da nece uzeti ekipu i da mu to nije sada prva opcija.......
Zasto bi Neno uzeo bosnu sada uopste? Da cisti **** koja su drugi rasuli? Pa ce opet pljuvati po njemu svi silni experti i kosarkaski strucnjaci koji nisu dobacili dalje od basketanja iza zgrade i to dok nedodje starija raja. Bosna je prezrela za radikalne reforme i to je jedini nacin da se izvuku iz ovako katastrofalne situacije. S tim sto ce oporavak biti dug i mukotrpan ali sa pravim ljudima je itekako moguc.malitraktor je napisao/la:Po svemu sudeći, barem prema izjavama Abaza, datim u danasnjim printanim medijima, situacija u Bosni je alarmantna. Pored činjenice da se ne izvlače pouke iz predhodnih sezona i ispravljaju greske, Uprava nas iznenadjuje svake godine, da zna i gore. Zabrinjavajuce da je ove godine kriza eskalirala na pocetku sezone.
Krivi navod: mi se uopće nismo upoznali, a ako misliš na ovo upoznavanje preko foruma onda znam min 50 osoba, između kojih izdvajam Pijetla, malenu,tebe, bosanca, ....nerminh74 je napisao/la: vec duze poznajem ars-a, kosarkaski dio ne brisem ni sekunde, samo ono sto nema veze sa kosarkom, volio bih kada bi se svi orjentisali na samo to

Doista sam upoznao, odnosno poznajem, od forumaša samo denisa i alhemičara....., pozdrav .
naravno da mislim na forum nisi ti osoba sa kojom bi se druzio u stvarnom zivotuars01 je napisao/la:Krivi navod: mi se uopće nismo upoznali, a ako misliš na ovo upoznavanje preko foruma onda znam min 50 osoba, između kojih izdvajam Pijetla, malenu,tebe, bosanca, ....nerminh74 je napisao/la: vec duze poznajem ars-a, kosarkaski dio ne brisem ni sekunde, samo ono sto nema veze sa kosarkom, volio bih kada bi se svi orjentisali na samo to![]()
Doista sam upoznao, odnosno poznajem, od forumaša samo denisa i alhemičara....., pozdrav .
bosanac ipak se pregovara sa nenom, mada tesko, a on ceka neku ponudu iz spanije
Znam da se pregovara sa Nenom, i ne kazem da nebi licno volio da on bude na klupi ali kao da vec znam scenario. Znajuci nasu raju i kad bi bili prvi u NLB ligi nasla bi mu se poneka zamjerka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.