RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Lakiju istice ugovor.
knezevic je nedavno produzio a lakicevicu i merzicu istice ugovor sad! ovo za interes celika za merzica nepije vode, ljdi su mozda zainteresovani ali oni su u vecim problemima nego mi! merzic sigurno neide nigdje u PL, jedino u inostranstvo!el-fighter je napisao/la:Ako prva informacija bude tacna, imas piceForza velez je napisao/la:Brkovic ostaje u vlezu !!!
Dejan Bandovic odlazi ako nadje strani angazman
Provjerno![]()
Za nas bi bilo sjajno da Brkovic ostane, jer jedino njemu istice ugovor od "nase djece", jos kada na to dodamo da je Bandovic jos godinu pod ugovorom, onda je to vec dobra osnova za lijepu ekipu. Ako Bandovic nadje neki inostrani angazman onda ga prodati i probati makar nesto zaraditi na njemu, mada mislim da ako sada ne ode u inostranstvo, da nece ni ici. Nije on vise bas tako mlad, ali nikad se ne zna. Dejo je puno uradio za ovu ekipu i ne treba mu praviti probleme. Ako zeli ici neka ide, ako ne zeli nama je dobar.
Sada treba vidjeti kakvo je stanje sa Knezevicem, Lakicevicem i Merzicem. Ako neko zna da li i njima istice ugovor ili ne, neka napise. Mislim da bi zadrzavanjem ovog trojca, uz Deju i "nasu djecu" sljedece sezone imali solidnu ekipu i u tom slucaju bi mogli krenuti ka gornjem dijelu tabele.
FORZA VELEZ
Da je zavrsio bilo bi negdje zvanicno bar na Zeljinoj stranici ako nista drugoAlemC85 je napisao/la:pa koji q.urac onda govore da je sve završio s Željom....Forza velez je napisao/la:Brkovic ostaje u vlezu !!!
Dejan Bandovic odlazi ako nadje strani angazman
Provjerno![]()
![]()
evo gledam da je Merzić na listi želja čelika
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
njega treba zadržati, i ponudit mu malo bolji ugovor, i abd prodati ga, pa da klub zaradi na njemu....vm22 je napisao/la:Lakiju istice ugovor.

-
- Kontakt:
LAKIJU ZAVRŠEN TRANSFER U 2 LIGU NJEMACKE.....
TO ZNAM 100%
jel stvarno brkovic odustao od transfera u zelju???
cuo sam da Velez pregovara s jusufspahicem spic iz capljine 2 strijelac lige.
mlad igrac navodno dobar
TO ZNAM 100%
mlad igrac navodno dobar
-
- Kontakt:
merzic ostaje u velezu jos najmanje pola godine:-)
zena mu treba danas da rodi tako da ga to veze za velez sad sigurno
eli coric ce navodno opet pocet trenirat u velezu kaze djafa ga zove.
moguc povratak stpca i valentina mazrekua iz lokomotive
igraju dobro za lokose glavni igraci
znaci nasoj djeci se okrecemo uz par mladih talentovanih igraca sa strane
bravo
bravo
za mušutluka ste svi izgleda!VELEZDOGROBA je napisao/la:merzic ostaje u velezu jos najmanje pola godine:-)
bravo

Nije.VELEZDOGROBA je napisao/la:LAKIJU ZAVRŠEN TRANSFER U 2 LIGU NJEMACKE.....
TO ZNAM 100%
mlad igrac navodno dobar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
tek kada bude ozvaničeno na službenoj stranici kluba, znat ćemo da je i potpisao... 

- 30Scudetta
- Kontakt:
Pa covjece dragi sinoc Amar gostovao na TVSA u emisiji koju vodi veliki Zeljin navijac a uz to mali od tog trenira u pionirima Zelje i sam kaze da ce pored Brkovica koga su dogovorili pokusati dovesti jos nekoliko mladih talenata iz BiH a i iz okruzenja....AlemC85 je napisao/la:tek kada bude ozvaničeno na službenoj stranici kluba, znat ćemo da je i potpisao...
Nije jos potpisao al' je dogovorio a i pojavio se prije nekoliko dana kada je Amar testirao 6-7 igraca koji su se pojavili na probi (naravno Brkovic nije dosao na probu nego na dogovor sa Amarom i taj dogovor je uspjesno prosao i nesto ne vjerujem da ce izlevatiti Amara jer ako ga iko moze prodati u inostranstvo to nije Zeljo nego Amar koji je vrlo jak menadjer na ovim prostorima... ne bukvalno menadjer za igrace kao recimo Redzepagic vec kao osoba koja je cijenjena u menadjerskim krugovima i agencijama)....
Sto se tice ostalih mladih igraca vi ste jedan od rijetkih klubova koji forsirate i imate mladih igraca al' ne vjerujem da ce Amar vrbovati jos nekog vaseg mladog igraca iako se recimo meni svidja onaj Zvonic kojeg bi ja doveo da sam na Amarovom mjestu kada ode sad ovo ljeto Svraka u inostranstvo..... Jer je bas taj tip igraca....
Alex mozda nije najbolji fudbaler svih vremena ali je definitvno najveci gospodin koji je igrao ovu igru...
Iako ces otici u nasim srcima zauvijek ces biti nas Il Capitano...
Iako ces otici u nasim srcima zauvijek ces biti nas Il Capitano...
- Titova-Juga
- Kontakt:
VELEZDOGROBA je napisao/la:merzic ostaje u velezu jos najmanje pola godine:-)
bravo

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Vjerovatno se radi o Sabahudinu Jusufbašiću, inače treći strijelac Prve lige FBiH sa 13 pogodaka, prošle sezone bio najbolji strijelac, 1990. godišteVELEZDOGROBA je napisao/la:LAKIJU ZAVRŠEN TRANSFER U 2 LIGU NJEMACKE.....
TO ZNAM 100%
mlad igrac navodno dobar
-
- Kontakt:
Halo boni.
Hocemo li mjenjat upravu ili ne?
Citavu godinu mi glavu probiste "treba iscerat treba ocerat" a sad kad je vrijeme kad se moze sve izmjenjat i kad se.moze skupstina sazvat - svi se usutili.
Citavu godinu mi glavu probiste "treba iscerat treba ocerat" a sad kad je vrijeme kad se moze sve izmjenjat i kad se.moze skupstina sazvat - svi se usutili.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
MostaracVelezovac je napisao/la:Halo boni.
Onda Bojkot bio , odu jedni lopovi , dodju drugi ..
Tesko sta mozemo rijecima postici , upast i polomit ih sve pa cemo vidjet ocel drugi put krasti

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Gdje će opjevani i do neba dizani Handžić?
Da neće u Man City?
Samo odlaze,ima li iko da će u nas?
Da neće u Man City?

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
- Titova-Juga
- Kontakt:
tepsija je napisao/la:Gdje će opjevani i do neba dizani Handžić?
Da neće u Man City?
Ima bola, vidis da se prica o ovim sto su iznijeli najveci teret Lokosa, to su nam pojacanja za gornji dio tablice premijer lige u sljedecoj sezoni

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Nije se uspio dogovoriti. Premalu mu platu nudili. Ali evo prica se da je dogovorio sa Barcom.tepsija je napisao/la:Gdje će opjevani i do neba dizani Handžić?
Da neće u Man City?
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Treba postaviti ona klip sa Handžićevim golovima,možda je tu neki menadžer,tko zna.
Pomozimo mu.
Nego,bez zayebancije,nikad ništa ovako nećemo napraviti.Prodaju se najbolji,dovode đuturumi i najbolji Lokomotivini igrači.
Borba za opstanak je naša realnost,izgleda.
Volio bih da se iznenadim.
Pomozimo mu.
Nego,bez zayebancije,nikad ništa ovako nećemo napraviti.Prodaju se najbolji,dovode đuturumi i najbolji Lokomotivini igrači.
Borba za opstanak je naša realnost,izgleda.
Volio bih da se iznenadim.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
pobornik sam ovoga što je naveo VELEZDOGROBA, da se dovode mladi momci iz drugih klubova npr. lokosa, Turbine, čapljine i sl., jer ko zna, možda se baš tu kriju novi vrhunski igrači. ne volim ove koji unaprijed govore da je to promašaj, jer moraš čekati da sazriju pa da postanu vrhunski igrači. to stoji, ali ako ih dovedeš, i oni stalno budu na klupi sjedili, onda nikada oni vrhunski igrači postati neće. Ova sezona je pokazala da su rođeni dobili za buduća vremena svoju okusnicu tima, još abd da se oporavi Kazazić, i eto momaka koji će u budućnosti nositi igru rođenih..
VELEŽ kao što svi znamo nije bogat klub, pa da može masno plaćati igrače, ali zato može raditi ovo što su počeli, a to je da se svake godine izbaciju po dva - tri mlada igrača u prvi tim, a da se s strane dovode samo ciljana pojačanja, mada ne može se uvijek pogoditi s pojačanjima, zato se mora biti spreman na sve.
VELAGIĆ u današnjim novinama najavio skauting po čitavoj državi, gdje će se pratiti svi mladi igrači, s potencijalom. kaže da su već zapisali četvoricu potencijalnih pojačanja, a da su uočili navodno i petog igrača, koji bi po njima trebao biti pravo pojačanje. Naravno, sve drže u tajnost, do početka priprema za novu sezonu. Spominje i nekog mladića FADILA MARIĆA, kojeg su priključili prvom timu, a to će u buduće postati sve više i više praksa u klubu........
VELEŽ kao što svi znamo nije bogat klub, pa da može masno plaćati igrače, ali zato može raditi ovo što su počeli, a to je da se svake godine izbaciju po dva - tri mlada igrača u prvi tim, a da se s strane dovode samo ciljana pojačanja, mada ne može se uvijek pogoditi s pojačanjima, zato se mora biti spreman na sve.
VELAGIĆ u današnjim novinama najavio skauting po čitavoj državi, gdje će se pratiti svi mladi igrači, s potencijalom. kaže da su već zapisali četvoricu potencijalnih pojačanja, a da su uočili navodno i petog igrača, koji bi po njima trebao biti pravo pojačanje. Naravno, sve drže u tajnost, do početka priprema za novu sezonu. Spominje i nekog mladića FADILA MARIĆA, kojeg su priključili prvom timu, a to će u buduće postati sve više i više praksa u klubu........
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.