Hajd ba mozda dodje Dzekin otac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
nasa repka je po organizaciji amaterska.. ovako kako se radi u nasoj reprezentaciji se radilo nekad u 70.tim i 80.tim... a sta drugo ocekivat' od strucnog staba bez skolovanog trenera, takticara i organizatora... svi oni imaju trenerske licence stecene u okviru NSBiH... malo je nasih trenera zavrsilo trenerske programe saveza u cijim ligama su igrali, jer se tamo ne prolazi na ime i status reprezentativca... valja zagrijat' stolicu... naucit' i primjenit teoriju i najnovija dostignuca taktike, organizacije, trenaznog procesa itd.. tu nema polaganja po restoranima i kafanama...a prakticni dio se ne svodi na revijalnu tekmu veterana uz pimplanje do 50 i obligatornu janjetinu u jablanici..dino-92 je napisao/la:mi cemo imati citava 4 treninga u ovom terminu, i onda se opet razizlaze igraci sve do augustadodje mi da placem kad vidim kako se drugi pripremaju i ako neigraju na ep-u.
i ako su protivnici u prijateljskim jaki, cini mi se organizacija vrlo vrlo slaba. trebala se ugovoriti jos jedna utakmcia 05.06, da se moze jos nesto raditi sa reprezentativcima. recimo jedna austrija odrzava trenutno trening kamp, gdje se po citav dan sve posvecuje igri reprezentaciji, nema da igraci setaju po gradu i te gluposti. ima dva treninga dnevno, a ostalim danom ima svakodnevno medicinska kontrola, pripremanje taktike, kondicioni trening i slicne stvari. nasa reprezentacija u usporedbi s ovim izgleda kao da se priprema za seoske igre a ne za kvalifikacije sp-a.
Hasagic nije u Chicagu nikako,SaltCityAttack je napisao/la:ono sto sam gledao danas nemamo mi snage nikako ...ne znam da li je to sto vecina igraca ne igra u svojim ekipama ili je zbog ove vrucine jer je u zadnja dva dana bilo 100F.. mozda nam je sreca sto ce na dan utakmice temperatura spasti na 60-65f, pa ce biti puno lakse na treningu..ako bi nekog izdvojio u onoj mini utkamici na pola terena izmedju sebe podljeljeni onda najbolji su bili Begovic i Hasagic..Begovic dobro branio u toj tekmi, dok recimo na kraju treninga pucali su neku seriju penala Hasagicu ne znam iz kojeg razloga, ali treba pohvalit Sehic koji im je vise puta skino nego li je primio
Jos uvijek je Uske do Usketa...nije se nista promijenilovoltron30 je napisao/la:Nego ljudi, ode nam Uške u zatvor.Možda ako ova vijest dođe do reprezentativaca, dobiju motiv da igraju. Jedan je Uške.
voltron30 je napisao/la:Nego ljudi, ode nam Uške u zatvor.Možda ako ova vijest dođe do reprezentativaca, dobiju motiv da igraju. Jedan je Uške.
Kako kome.delpiero20 je napisao/la:Jos uvijek je Uske do Usketa...nije se nista promijenilovoltron30 je napisao/la:Nego ljudi, ode nam Uške u zatvor.Možda ako ova vijest dođe do reprezentativaca, dobiju motiv da igraju. Jedan je Uške.
e to bas kako kome...bolje je da si los svima, nego da si dobar jednom, a ostalima los..voltron30 je napisao/la:Kako kome.delpiero20 je napisao/la:Jos uvijek je Uske do Usketa...nije se nista promijenilovoltron30 je napisao/la:Nego ljudi, ode nam Uške u zatvor.Možda ako ova vijest dođe do reprezentativaca, dobiju motiv da igraju. Jedan je Uške.
ma Sehic brate ebiga vec sam dole spoeno njega nisam mislio na Hasagica ebajiga tamnanek je napisao/la:Hasagic nije u Chicagu nikako,SaltCityAttack je napisao/la:ono sto sam gledao danas nemamo mi snage nikako ...ne znam da li je to sto vecina igraca ne igra u svojim ekipama ili je zbog ove vrucine jer je u zadnja dva dana bilo 100F.. mozda nam je sreca sto ce na dan utakmice temperatura spasti na 60-65f, pa ce biti puno lakse na treningu..ako bi nekog izdvojio u onoj mini utkamici na pola terena izmedju sebe podljeljeni onda najbolji su bili Begovic i Hasagic..Begovic dobro branio u toj tekmi, dok recimo na kraju treninga pucali su neku seriju penala Hasagicu ne znam iz kojeg razloga, ali treba pohvalit Sehic koji im je vise puta skino nego li je primio
Koga si ti gledao da mi je znati ?
Mada Sehic i on lice puno, ali si vec u tekstu naveo Sehica tako da ja mislim da si ubjedjen da je Hasagic bio
ili je pak lapsus?
mogu misliti kako se sada trcakara oko hotela heheh a sto se tice ove organizacije poslije tekme...ehh tu ce tek ciganluk da krene.hamo_pipa je napisao/la:jao ciganluka, djet'tam'.
Tesko da nas savez moze organizovat utakmice sa kvalitetnim portivnikm jel to treba platiti! Npr. ako hoces da ti dođe Italija treba to platiti isto kao sto je sada na poziv od Irske i Meksika nama placeno. A znamo da nas save bas i nije bogat, jedino sto mozemo je prihvatati pozive kao i sto radimo.Principatus je napisao/la:Ma ovi nasi samo zato lose igraju sto savez nece da organizuje te prijateljske utakmice i kvalitetne protivnike.
Savez napolje!
Mislim da nije toliko pitanje protivnik. Pa i Irska i Mexiko nisu bas FK Atmacici Hadzici, neka i protiv njih micu guzove malo. Sto bi neko zelio da igra protiv nas kada vidi kako se povlacimo po terenu.Elegant je napisao/la:Tesko da nas savez moze organizovat utakmice sa kvalitetnim portivnikm jel to treba platiti! Npr. ako hoces da ti dođe Italija treba to platiti isto kao sto je sada na poziv od Irske i Meksika nama placeno. A znamo da nas save bas i nije bogat, jedino sto mozemo je prihvatati pozive kao i sto radimo.Principatus je napisao/la:Ma ovi nasi samo zato lose igraju sto savez nece da organizuje te prijateljske utakmice i kvalitetne protivnike.
Savez napolje!
Sem toga termini su problem, postoji tih par FIFA termini za vrijeme prvenstava a ostalo je tesko uskladiti.
prije ce mexe prenositi nego ameri.Dado je napisao/la:Zna li ko gdje ce biti prenos. Internet, Meksicki ili Americki kanali (ESPN, ABC itd)
na bht-ubudjavi je napisao/la:prije ce mexe prenositi nego ameri.Dado je napisao/la:Zna li ko gdje ce biti prenos. Internet, Meksicki ili Americki kanali (ESPN, ABC itd)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.