Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Neke špekulacije, ali ništa ozbiljno. Već imamo jednog napadača (Schieber) na udici.Faraon iz Visokog je napisao/la:Bendtner se u zadnje vrijeme povezuje s vama,kolko ima istine u tome![]()
Semir bvb je napisao/la:Prvi smo u Evropi ( a i u svijetu) po posjećenosti, po prosjeku gledalaca itd.
Ma nema nista od toga,otkako je Dalglish otisao,Klopp se spominje na listi zelja,ali i sam je rekao da NIJE NA TRZISTU,ni za Chelsea,ni Liverpool niti za bilo koji klub!!!majestic24 je napisao/la:Sta je ovo sa Klopom kao mogucim trenerom liverpoola??
Do jucer je Martinez bio izrazit favorit,pricalo se da je to gotova stvar,ali danas se dosta promijenilo. eVO STA su jutros kladionice izbacile
Martinez 4\5
Rodgers 5\4
Klop 2\1
majestic24 je napisao/la:Sta je ovo sa Klopom kao mogucim trenerom liverpoola??
Do jucer je Martinez bio izrazit favorit,pricalo se da je to gotova stvar,ali danas se dosta promijenilo. eVO STA su jutros kladionice izbacile
Martinez 4\5
Rodgers 5\4
Klop 2\1
BuahahahahahahahahahahaDamir_BvB je napisao/la: Low :
sehe Marcel Schmelzer auf der linken Seite in einer guten Verfassung.
Gündogans Traningsleistung: "Er wird morgen die Chance haben zu spielen. Er ist ein guter Fußballer, spielt die Bälle gut nach vorne, ist ein kleiner Schweinsteiger. Er ist kaum vom Ball zu trennen."![]()
![]()
Echte Liebe Nur der BvB !
[youtube][/youtube]proFCB je napisao/la:BuahahahahahahahahahahaDamir_BvB je napisao/la: Low :
sehe Marcel Schmelzer auf der linken Seite in einer guten Verfassung.
Gündogans Traningsleistung: "Er wird morgen die Chance haben zu spielen. Er ist ein guter Fußballer, spielt die Bälle gut nach vorne, ist ein kleiner Schweinsteiger. Er ist kaum vom Ball zu trennen."![]()
![]()
Echte Liebe Nur der BvB !
Ako je ovo istina dobro ste i prosli sa njim!!!Damir_BvB je napisao/la:KAGAWA Prelazi u Manchester United za 15.000.000 Eura + X !
Dakle kako Kicker i Engleski mediji prenose BvB i Man Utd su se dogovorili ... Spominje se cifra od 15 mio Eura kao odsteta za Kagawu, uz to ce bit jos i bonusi, u slucaju da Manchester nesto osvoji, da se kvalifikuje ua Champions League , i kad Kagawa upise odredjeni broj nastupa za United onda i u tom slucaju BvB dobija dodatnu naknadu ... Zorc je rekao sledece : Transfer jos nije zavrsen . Ali ugovori su spremni treba ih samo jos potpisati .
Sto se tice Schiebera, Stuttgart zeli mnogo novca za njeg . Cak 8 mio Eura hoce Bobic . Sto je naravno previse , cak se u Stuttgartu sad nadaju da ce Schieber mozda i ostati . Dakle sto se ovog tranfera tice nista se jos konkretno ne zna ...
Santana bi mogao ostati, Zorc kaze u pregovorima smo, i nadam se da ce ostati ...
Shinji Kagawa ide . Ocigledno da je SAF ipak cekao razvoj situacije oko Hazarda, i kad je tu bitku izgubio oko njeg onda se odlucio za Kagawu . Po mom misljenju Kagawa je tu bio druga opcija a Hazard naravno prva .... U svakom slucaju ova cifra mi se svidja koju cemo dobit za njeg i uvjeren sam da cemo barem jos 2 mio naknadno od tih bonusa dobit ... Tako da za 17 mio cemo ga tusnut a ima samo jos 1 god ugovora vala vise i ne vrijedi brat bratu ha ya ...
Bendtner je beton igrač. Vjeruj mi. Jednostavno ga svi podcjenjuju, a mene je nekoliko puta ubijedio da umije da igra lopte. On ti je napredna verzija Lewata.Damir_BvB je napisao/la:Sema +1 za post samo moram rec je.bo te Bentdner, cime te je kupio onaj totmak da mi je znat ? Da li golom, ili lijepim kopackama sto nosi, il je rodjen kad ti ili te stvarno odusevio igrom, il je slican tvom stilu fudbala kakav si nekad igrao ... Cime dragi Sema prosvjetli me da te shvatim hehe.... Jer ja ga bgm ocima ne mogu i gotovo . Kad bi nabrajao najgluplju ekipu tu bi on mozda i kapiten bio
. Stvarno mi je on bezze napadac ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.