Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
Evil Genius II
Postao/la Evil Genius II » 23 maj 2012, 20:21
http://www.laroma24.it/index.php?show=a ... rtid=65638" onclick="window.open(this.href);return false;
izgleda da je to i zvanicno. 12 miliona i gotov posao. rai i sky sports su izvjestavali o tome a cisto sumnjam da bi da se radi o cistim spekulacijama. konacno jedan kvalitetan stoper i, po meni, naznaka da bi nas villas boas mogao trenirati iduce sezone jer montellu da smo mogli dovesti do sada doveli bi tako da mi sve 'smrdi' na portugalca.
bravo sabatini, idemo dalje

-
Google
-
Kontakt:
Jos par novinarskih spekulacija:
Da krenemo od napadaca:Malaga zainteresvana za Osvalda...ako sta bude ovo oko Osvalda i Malage onda se Roma okrece prema napdacu Francuskog prvaka Olivieru Giroudonu iz Montpelliera...Inter zainteresovan za Borinia(Borini je izjavio da zeli da ostane u Romi)...
Sredina:tu trenutno nista interesatno se ne desava...
odbrana:Roalndo je izgleda haman nas igrac(sto mi je izuzetno drago)...Hainze nas napusta i vraca se u Argentinu...Kjaer izgleda ostaje i da ce se obnoviti ova posudba...
Guberti izjavio da zeli da ostane u Torinu(Guberti je pozajmljeni igrac Rome>Torinu:))))
et takoooooooooooooooooo
-
Evil Genius II
Postao/la Evil Genius II » 24 maj 2012, 07:19
Google je napisao/la:
Sredina:tu trenutno nista interesatno se ne desava...
odbrana:Roalndo je izgleda haman nas igrac(sto mi je izuzetno drago)...Hainze nas napusta i vraca se u Argentinu...Kjaer izgleda ostaje i da ce se obnoviti ova posudba...
sredina: desava nego sta prijatelju
axel witsel, mladi box-to-box veznjak benfice je zapao za oko sabatiniju ali za nas ipak astronomska cijena od 20 miliona je previse tako da ako saba ne uspije sniziti cisto sumnjam da cemo iskesirati toliko. milan je takodje zainteresovan za igraca. druga opcija (ili da kazem prva s obzirom da se vec odavno spominje) je sissoko iz toulusea koji se prije par dana i sam ponudio romi i kruzi prica kako cemo upravo njega potpisati kao pojacanje u veznom redu te da ce sabatini po povratku iz portugala 'zastati' u francuskoj na pregovorima za veznjaka. gaga cemo otkupiti ali samo po nasim uslovima tj izmedju 4 i 6 miliona i mislim da ce iduce sezone on biti izmjena prvom pojacanju sto je i razumljivo jer je ove blago receno bio uzasan.
sto se kjaera tice, ponovna posudba je i najbolja opcija u ovom trenutku. ne placamo nista a imamo mladog stopera da popuni poziciju kada je to potrebno. ove sezone je to bila druga prica te je ni kriv ni duzan igrao vise od predvidjenoga. zanimljivo ce i biti kako ce se odbrana (a i sam kjaer) ponasati pod palicom novog trenera.
-
harebianconero
-
Kontakt:
Postao/la harebianconero » 24 maj 2012, 13:52
Šta ovo hoće Real Madrid da dovede Osvalda ?
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
Raul_64
-
Kontakt:
harebianconero je napisao/la:Šta ovo hoće Real Madrid da dovede Osvalda ?
Ma gazeta.
Higuain ce vjerovatno ostati tako da,a eventualna zamjena bi prije bio Cavani i slican ipak
Gago ce biti vjerovatno otkupljen od strane Rome(6 miliona) jer Jose je rekao da nece vracati nikoga s posudbe.
super zahvalan igrac vazda bio.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
-
Admir_Sa
-
Kontakt:
valjda neka humanitarna tekma bila i totti bio golman

nema potpisa
-
AllAbout
-
Kontakt:
Pare che domani ci sarà un incontro tra Zeman e la società giallorossa per parlare di un nuovo progetto in cui sarebbe coinvolto il boem

Unica grande amore
-
Google
-
Kontakt:
Dobili smo i prvo pojacanje....Dodo-igrac Corinthiansa-igra left back...vrlo blizu smo dovodjenja Leandra Castana igraca isto Corinthiansa,igra centralnog u odbrani...Sisoko iz Tuluza je blizu prelaska u Romu..i ponudili smo za Gaga 2.5mil. a Real trazi 5mil. pregoviri se nastavljaju sledece heFte...!!!
-
schmecker
-
Kontakt:
Google je napisao/la:Dobili smo i prvo pojacanje....Dodo-igrac Corinthiansa-igra left back...vrlo blizu smo dovodjenja Leandra Castana igraca isto Corinthiansa,igra centralnog u odbrani...Sisoko iz Tuluza je blizu prelaska u Romu..i ponudili smo za Gaga 2.5mil. a Real trazi 5mil. pregoviri se nastavljaju sledece heFte...!!!
Ima li ko predstavu kakva su ova dva igraca iz Corinthiansa

?
Sta je sa Rolanda?
-
30Scudetta
-
Kontakt:
Postao/la 30Scudetta » 28 maj 2012, 13:33
schmecker je napisao/la:Google je napisao/la:Dobili smo i prvo pojacanje....Dodo-igrac Corinthiansa-igra left back...vrlo blizu smo dovodjenja Leandra Castana igraca isto Corinthiansa,igra centralnog u odbrani...Sisoko iz Tuluza je blizu prelaska u Romu..i ponudili smo za Gaga 2.5mil. a Real trazi 5mil. pregoviri se nastavljaju sledece heFte...!!!
Ima li ko predstavu kakva su ova dva igraca iz Corinthiansa

?
Sta je sa Rolanda?
Ovaj Dodo je strasan al' na menadjeru.... Ne znam kakav je u stvarnosti....
A za ovog drugog sam cuo i znam da je igrao u Helsingborgu.... Pa se vratio u domovinu....
Alex mozda nije najbolji fudbaler svih vremena ali je definitvno najveci gospodin koji je igrao ovu igru...
Iako ces otici u nasim srcima zauvijek ces biti nas Il Capitano...
-
Alen1987
-
Kontakt:
Kakve ovo pišu gluposti da roma daje osvalda i 2mil za gaga.Pa nisu valjda toliko glupi

-
Google
-
Kontakt:
Alen1987 je napisao/la:Kakve ovo pišu gluposti da roma daje osvalda i 2mil za gaga.Pa nisu valjda toliko glupi
Ne vjeruj svakojakim gloopostima...za Gaga je ponudjeno 2.5mil. a Real trazi 5mil..nastavak pregovora trebalo bi da se nastavi sledece sedmice..to je za sada jedino sto je istinito....!!!
schmecker je napisao/la:Sta je sa Rolanda?
Valjda se Roma i Rolando dogovorili...jos samo da se dogovore sa Portom....Roma je ponudila 12mil. Porto trazi 15mil...!!!
Narednih par dana bi trebalo da Roma dobije novog trenera...tako je bar Valter najavio...!!!
-
Evil Genius II
Postao/la Evil Genius II » 29 maj 2012, 09:00
ZEMAN-ROMA questione di ore
znaci ne mogu da vjerujem . . . ni u najludjim snovima nisam ocekivao ovakav rasplet situacije. ne znam razmisljanja ostalih forumasa ali za mene je ovo pocetak bajke i cisti holivudski rasplet. zdenek zeman je covjek koji je nam je dao tottija, dao nam je totalni fudbal i romu koja je devedesetih upravo pod njegovom palicom dobila epitet ekipe koja igra najljepsi fudbal u italiji. dugo smo se drzali tog epiteta (s pravom) ali nakon odlaska spallettija izgubili smo romantiku i u pojedinim utakmicama nasa igra je fakat bila teska za gledati. vracanjem boema na klupu rome dobili bi ponovo taj napadacki fudbal, neizvjesnost, nerviranje i tekme sa 5 golova i vise

-
spielführer_21
-
Kontakt:
Postao/la spielführer_21 » 29 maj 2012, 10:32
Evil Genius II je napisao/la:ZEMAN-ROMA questione di ore
znaci ne mogu da vjerujem . . . ni u najludjim snovima nisam ocekivao ovakav rasplet situacije. ne znam razmisljanja ostalih forumasa
Prije par dana:
spielführer_21 je napisao/la:A da mi Zemana dovedemo?

Samo da se ne izjalovi sad...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
-
Google
-
Kontakt:
U ovom trenutku Zeman je najbolje rijesenje...da malo poslozi ekipu,da opet vrati onaj stari sjaj Romi,atraktivna igra sa dosta golova...impozatna je bila statitika prosle sezone sa Pescarom u Serie B...posle 42 odigrana kola.26 pobijeda-5 nerijesenih i cak 11 poraza uz 90 datih golova i cak 55 primljenih(znaci imali su i oni nekog Kjaera u ekipi

)...!!!
-
MaGiCa
-
Kontakt:
Opasno ce pogresiti sa Zemanom.
On je trener za male klubove, a ne za one koji imaju imperativ rezultata. Em sto je to 1 klasicni polualkos, em je izlapeo. Slusao sam ga na RAI2 pre neki dan, i da sam ja na mestu T.DiBenedetto-a, platio bih mu kutiju kubanskih cigara i burence Jack Danielsa samo da ne dolazi u Rim.
-
baresi#6
-
Kontakt:
spaletti>zeman... nikad u romi dovesti ozbiljnog trenera.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
-
AllAbout
-
Kontakt:
kad pogledamo sve opcije: boas, montella, zeman se cini kao najbolja
Unica grande amore
-
Evil Genius II
Postao/la Evil Genius II » 29 maj 2012, 16:24
mene da se pita bilo bi spalletti > svi treneri svijeta (mislim da je i pogled na moj potpis dovoljan da se to zakljuci) ali ovdje se radi o tri, cetiri imena medju kojima je realno zeman ono najbolje za romu iz vise razloga. zna kako funkcionise klub, grad i navijaci (jer u posljednjih 15ak godina malo sta da se promijenilo u samom razmisljanju rima), ima ogroman respekt najvece legende kluba svih vremena koju je zapravo i sam stvorio sto je mozda i najveca prednost od svih i naravno svojim trenerskim sposobnostima tj atraktivnog igrom je idealan za ovo sto klub zeli postici projektom nove rome, rad sa mladima mu je uvijek prioritet i siguran sam da bi nam za sezonu ili dvije podario novog tottija ili de rossija (ako nista, barem bi pokusao). sljedeci faktor koji ide na ruku zemanu je samo moje misljenje ali je svakako realno: imam neki osjecaj da su di benedetto, baldini i kompanija odlucili razmisljati na duze staze te da je plan dovesti zemana na godinu ili dvije tj dok montella ne stekne odredjeno iskustvo a onda bi se aeroplanino vratio na klupu dragog nam kluba. naravno, tu je i sveprisutna mrznja prema sjevernjacima koju 'il boemo' dijeli sa nama navijacima

-
Manuel
-
Kontakt:
Zeman je izvjestio rukovodstvo Peskare da napusta klub.
Kako prenosi Sky Zeman je insistirao na ugovoru od samo jedne sezone dok uprava Rome pokusava da ga ubedi na dvogodisnji ugovor.
Takodje Zeman ne zeli Gaga i ako on bude trener Vucice Gago moze spakovati kofere i otici
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.