FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

BlueTiger
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la BlueTiger » 29 maj 2012, 01:17

kenan_tm87 je napisao/la:Smoriste do Boga sa tim dresovima.. Jbte sacekajte makar da se kaze koja je to marka pa pucajte neke prijedloge, ovako nigdje veze, isto djeca kakva, meni se svidja onaj, meni ovaj... Imate temu odjeca, obuca i patike... pa naglabajte do sutra... Lotto, Macron, Kappa, kita, palac, po 16 garnitura, pa smijesno... KAd klub izadje sa informacijom da smo dobili novog sponzora, onda obrnite pricu... Zaletim se, kontam neko nesto napisao, a na kraju isfur...
I sta sada zelis postici sa ovim komentarom? Ispucao si neke svoje frustracije, kao ti nasao pametovat sta mi trebamo a sta ne? Mi djeca, ti odrasli! BRAVO MAJSTORE! Ako ti se ne svida, fino preskocis i pises sto tebe zanima, a ne sranje praviti odmah. **** nas mentalit, kada nekome ne bi nesto smetalo, pa smak svijeta bi sutra bio!
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 29 maj 2012, 01:19

Forza velez je napisao/la:Brkovic ostaje u vlezu !!!
Dejan Bandovic odlazi ako nadje strani angazman
Provjerno :D
Sa Velezove teme, zar nisu pisali ovdje da je vec dogovorio sa Amarom :?:
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 29 maj 2012, 01:20

BlueTiger je napisao/la:
kenan_tm87 je napisao/la:Smoriste do Boga sa tim dresovima.. Jbte sacekajte makar da se kaze koja je to marka pa pucajte neke prijedloge, ovako nigdje veze, isto djeca kakva, meni se svidja onaj, meni ovaj... Imate temu odjeca, obuca i patike... pa naglabajte do sutra... Lotto, Macron, Kappa, kita, palac, po 16 garnitura, pa smijesno... KAd klub izadje sa informacijom da smo dobili novog sponzora, onda obrnite pricu... Zaletim se, kontam neko nesto napisao, a na kraju isfur...
I sta sada zelis postici sa ovim komentarom? Ispucao si neke svoje frustracije, kao ti nasao pametovat sta mi trebamo a sta ne? Mi djeca, ti odrasli! BRAVO MAJSTORE! Ako ti se ne svida, fino preskocis i pises sto tebe zanima, a ne sranje praviti odmah. **** nas mentalit, kada nekome ne bi nesto smetalo, pa smak svijeta bi sutra bio!
Zelim postici da ne stavljas 8 ebenih slika dresova.. Valjda je jasan cilj, ili treba crtati :?: Ponasate se kao djeca, ako i kad klub objavi ime marke, onda istrazuj, ovako 100 ljudi, 100 misljenja, i glupih rasprava...
Upravu si, ebo ti nas mentalitet... ;)
FORZA ZELJO

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 29 maj 2012, 01:23

Haj ti fino čitaj Veselu Svesku ako ti se ne sviđa. Svako je slobodan da postavlja šta hoće, u ovoj raspravi učestvuje desetak ljudi sasvim konstruktivno, a tebi smeta i ti bi sad tu nešto pametov'o.

E'o da se ne mučiš:

slika

Oprahnoge
Kontakt:

Post Postao/la Oprahnoge » 29 maj 2012, 01:24

Devil je napisao/la:Onaj... sta ja ono rekoh za Osmanagica @pile ? :?
Rekoh ti ja da su provereni izvori. ;)
I da usput pozdravim onoga sto me nazvao ironicno nazvao njegovim menadzerom. ;)
Čitaš sportski žurnal,to je izvor tvojih info ;)
------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 29 maj 2012, 01:25

Tigar, Zel i Nedozvoljeni << 10 :lol: :lol:
FORZA ZELJO

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 maj 2012, 01:26

Oprahnoge je napisao/la:
Devil je napisao/la:Onaj... sta ja ono rekoh za Osmanagica @pile ? :?
Rekoh ti ja da su provereni izvori. ;)
I da usput pozdravim onoga sto me nazvao ironicno nazvao njegovim menadzerom. ;)
Čitaš sportski žurnal,to je izvor tvojih info ;)
Kada je to izaslo u Zurnalu ?
Pitaj @pileta kada sam mu rekao da sam dobio tu informaciju. :roll:

edit:Sada vidim,na sajtu Zurnala vest od 23.maja. :lol: Ja to znao nekad cini mi se da je April bio. ;)
Zadnja izmjena: Devil, dana/u 29 maj 2012, 01:28, ukupno mijenjano 1 put.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 29 maj 2012, 01:28

kenan_tm87 je napisao/la:Tigar, Zel i Nedozvoljeni << 10 :lol: :lol:
:lol: :lol: Evo jedan od onih sto dijeli raji starosnu dob! Ja bih prije rekao, koliko vec spominjes tu starosnu dob nas trojice, da si ti tek napunio 18 pa mislis da sve znas :D Opustite se covjece, niko ne radi nista zlonamjerno. Uostalom, ako ti se ne svida nesto sto pise ovdje, preskocis, a da nam se ubuduce ne sikiras toliko, jos ti jednom prelistaj veselu svesku :D
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 29 maj 2012, 01:32

BlueTiger je napisao/la:
kenan_tm87 je napisao/la:Tigar, Zel i Nedozvoljeni << 10 :lol: :lol:
:lol: :lol: Evo jedan od onih sto dijeli raji starosnu dob! Ja bih prije rekao, koliko vec spominjes tu starosnu dob nas trojice, da si ti tek napunio 18 pa mislis da sve znas :D Opustite se covjece, niko ne radi nista zlonamjerno. Uostalom, ako ti se ne svida nesto sto pise ovdje, preskocis, a da nam se ubuduce ne sikiras toliko, jos ti jednom prelistaj veselu svesku :D
Eto dokazujes i sam da si balonja... Lik je rekao da vas 10 ucestvuje u konstruktivnoj raspravi.. Ja sam napisao ta 3 imena koja pisu o tome, sto je puno manje od 10... ;)
Citaj maksicu... :!: Nikog ja ne dijelim nista, ocekujem izvinjenje... :lol: :lol:
Znam da ne radite zlonamjerno, ali koja je svrha :?: :?: :?: Kad veze nemas ni trazimo li, ni koji je, ni koji djavo, meni se svidja ovo, ono, bla bla... Koga boli ku*ac, makar ne postavljaj te slike, stavi link, pa da ne moram gledati gluposti... Veselu svesku sam citao prije 15 godina, mislim da sam je prerastao... ;)
FORZA ZELJO

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 29 maj 2012, 01:34

Zel je napisao/la:

Amar je veceras gostovao na TVSA i voditelj je rekao u razgovoru da li ce biti jos mladih pojacanja osim Brkovica, to znaci da je on vec gotov - naš lik! Onda je Amar nastavio samo pričati kako je jeftinije uzimati ove mlade sa slabim ugovorom kao što je Brković, ako je iko snimao neka postavi tu emisiju.
Osim - drugo ime za Želju !

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 29 maj 2012, 01:35

Čovjek nikako da utuvi u glavu da ono što on misli da je glupost ne misle ostali. A tako je jednostavno...

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 29 maj 2012, 01:38

@Devil zna znanje ali će ubuduće morati otpjevati himnu Želju da bi mogao pisati na ovoj temi. :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 maj 2012, 01:40

Semper je napisao/la:@Devil zna znanje ali će ubuduće morati otpjevati himnu Želju da bi mogao pisati na ovoj temi. :mrgreen:
Pa mislim da mi je u autu vise puta slusana pesma "Ni drzave ni vlasti sve..." nego kod 50% sa ove teme. :D ;)
Valjda je dovoljno. :)

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 29 maj 2012, 01:41

Devil je napisao/la:
Semper je napisao/la:@Devil zna znanje ali će ubuduće morati otpjevati himnu Želju da bi mogao pisati na ovoj temi. :mrgreen:
Pa mislim da mi je u autu vise puta slusana pesma "Ni drzave ni vlasti sve..." nego kod 50% sa ove teme. :D ;)
To je iz razloga što 50% ljudi sa ove teme nema auto :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 maj 2012, 01:43

NedozvoljenaPozicija je napisao/la:
Devil je napisao/la:
To je iz razloga što 50% ljudi sa ove teme nema auto :lol:
Uzmimo onda u njihovom slucaju aparat tipa kompjuter za to slusanje tipa rasno. :mrgreen:

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 29 maj 2012, 07:43

Zel je napisao/la:
na velezovoj oficijelnoj stranici pise drugacije! pise da je brkovic vec vas, da mu je ponudjen ugovor i sa velezom ali da je on odbio i dogovorio sa zeljom! vec momak bio na zadnjem treningu pred pauzu i pozdravio se sa saigracima u velezu! ako nije neki veliki preokret bio onda je u zelji! za bandovica je ispravno, pise da je momku zadnja prilika za angazman u inostranstvu i da mu nece iz urave pravit probleme ako nadje klub vani da cukne sebi love za egzistencije! sim da je dejo jos godinu dana pod ugovorem sa velezom! ima intervju sa sportskim direktorom velagicem na velezovoj stranici koji je postavljen juce i jasno i jedno i drugo pise!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 29 maj 2012, 10:15

Ovaj momak Gabeljic iz St.Louisa stvarno je momak zagrizao, trudi se, trenira svaki dan sa jednim mojim poznanikom... hoce momak da radi i trudi se za razliku od npr. Ramica...,a imaju isto godina.. kaze da momak zna stvarno lopte bice nesto od njega... ;) ;)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 maj 2012, 10:15

Devil je napisao/la:
Hajd ja imam CD Zeljo :lol:
Znaci ovo nisu bili nikakvi izvori, pricano je sa Osmanagicem bil u Zelju, on rekao da bi, Amar reako da bi sjeo sa njim da prica.I trebali su se naci juce.Ali ...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

istina1981
Kontakt:

Post Postao/la istina1981 » 29 maj 2012, 11:21

Ma ovaj Osmanagic postupio prema preporuci njegovog rodjaka Semira Osmanagica koji mu je rekao da se vise isplati traziti piramide po Norveskoj nego igrati fudbal... :(

Ovo je iz pouzdanih izvora... :D
FORZA ZELJO !!!

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 29 maj 2012, 11:31

istina1981 je napisao/la:Ma ovaj Osmanagic postupio prema preporuci njegovog rodjaka Semira Osmanagica koji mu je rekao da se vise isplati traziti piramide po Norveskoj nego igrati fudbal... :(

Ovo je iz pouzdanih izvora... :D

biće da taj Osmanagić i nije neki igrač dok nije htjeo razgovarati sa Brkom :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot], riki46, samoFKS i 24 gosta.