Opleti na svoju temu bojacspielführer_21 je napisao/la:Opet multietniĆari na djelupile87 je napisao/la:mudro zborisbistrikboy je napisao/la:Meni je Nikola najsmjesni bio kad se 1993 zalagao za repku RS-a za koju je i igrao u nekim revijalnim mecevima,nabijem ga na neku stvar...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
" onclick="window.open(this.href);return false;
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- MinjonKocka
- Kontakt:
http://static.klix.ba/media/images/vije ... 4.5_mn.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
ZELJINA GOSPODA !
ZELJINA GOSPODA !
ZELJEZNICAR SAMPIOOOOOOOOOOOON !
- inacefindecko
- Kontakt:
upravo hoću da postavim sliku
jesam nešto ponosan kad ih vidim
inacefindecko je napisao/la:upravo hoću da postavim sliku![]()
Ne mogu bit više Željina djeca nego što jesu, svaka čast i njima i Amaru što je napravio od njih to što jesu !
Iskreno, mislim da još kod nas ima igrača koji mogu igrati u reprezentaciji, bar biti na klupi il ako ništa na nekom širem spisku...red bi bio da se bar jednom počne pridavat pažnja ovoj našoj ligi il bar timu koji je osvojio sve što se moglo osvojiti za jednu sezonu...
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Ako bude kakav snimak sa TVSA na YT molim vas da postavite. FALA ! Ja malo upratio pred kraj.
Osim - drugo ime za Želju !

Zadnja izmjena: BlueTiger, dana/u 29 maj 2012, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Ovaj drugi sa bojom trećeg. To je to!
Svi nesto prave dresove i govore koji im se svidjaju a meni ono sto se najvise svidja je onaj sponzor na prsima! Eh to bi bilo nestooo haha! 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Eh to i ja podjoh da napišem, kako bi samo dobro bilo da je T-mobile sponzorsajo10 je napisao/la:Svi nesto prave dresove i govore koji im se svidjaju a meni ono sto se najvise svidja je onaj sponzor na prsima! Eh to bi bilo nestooo haha!
Ja sam cuo bio da je dlaka falila prosle godine, mozda cak i na ovoj polusezoni da upravo T-mobile bude glavni sponzor. Nisam siguran je li bio pocetak ili polusezona. Jbg, valjda ce ove godine neko jaci. Red bi bio vise, ako nece sada, kada ce!AboveTheLaw je napisao/la:Eh to i ja podjoh da napišem, kako bi samo dobro bilo da je T-mobile sponzorsajo10 je napisao/la:Svi nesto prave dresove i govore koji im se svidjaju a meni ono sto se najvise svidja je onaj sponzor na prsima! Eh to bi bilo nestooo haha!
Probavao sam napraviti i dresove lotto marke, mada moram vam reci da nisu mi nesto. Imaju modela, ali nije to, to bar meni. Presudite sami. Cappa mi je daleko ispred!

U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
Ti se bas uzivio u kreacije.
Nema ovaj program toliku arhivu dresova, siguran sam da Lotto ima mnogo vise modela. Mislim da ima negdje jos da se skine dodatnih modela. Ima ovaj npr.

Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
@BlueTiger gdje pravis te dresove ?
Smart Shirt Designer - Mora biti neke nova verzija sa dosta modela sto "Zel" govori. Jbg, nemam bas sada vremana za traganjem za tim, ali pogledat cu sutra. Pa da se provucemo kroz kappu, legeu, macron, kappu, diadoru itd...AboveTheLaw je napisao/la:@BlueTiger gdje pravis te dresove ?
Meni se ova kolekcija strasno svida!
Domaci dres 1 - Prvenstvo & Evropa

Domaci dres 2 - Kup & Prijateljske + Bajramski i Bozicni

Gostujuci dres 1 - Prvenstvo & Evropa

Gostujuci dres 2 - Kup & Prijateljske + Bajramski i Bozicni

Golmanski dres 1

Golmanski dres 2

Trening Majica

Rezevni Model - Domaci

Rezervni Model - Gost

I ja sam istog mišljenja.exbabilon je napisao/la:inacefindecko je napisao/la:upravo hoću da postavim sliku![]()
Ne mogu bit više Željina djeca nego što jesu, svaka čast i njima i Amaru što je napravio od njih to što jesu !
Iskreno, mislim da još kod nas ima igrača koji mogu igrati u reprezentaciji, bar biti na klupi il ako ništa na nekom širem spisku...red bi bio da se bar jednom počne pridavat pažnja ovoj našoj ligi il bar timu koji je osvojio sve što se moglo osvojiti za jednu sezonu...
Na stoperima je repka tanka. Sad su Jahić i Pandža igrali čitavu utakmicu. Jahić nije klasični stoper, a Pandža je
Ne može me niko ubjediti da Bogičević nije imao mjesta barem na klupi.
Bez obzira što su na njihovim mjestima Pjanić i Misimović, mislim da se mogao poziv poslati i Zebi i Bekriću. Selektoru bi trebao da bude posao i da malo razvija domaću ligu i podiže cijenu igračima u domaćoj ligi. Neka osjete kako se igra na višem nivou, kako je igrati i trenirati sa Džekom, Misimovićem, Ibiševićem.
Što je najgore, kad se povrijede ili dobiju kartone neki od glavnih igrača onda će se panično tražiti rješenje. Sjetimo se da je npr Medunjanin debitovao u baražu protiv Portugala. Slično je bilo i sa Lulićem i Mujdžom.
Obzirom da dosta naših reprezentativaca (ne)igra po osrednjim klubovima (klubovi iz donjeg doma Turske, Rusije ili Belgije se ne mogu nazvati evropskim i sumnjam da su puno kvalitetniji od nas), mislim da je bilo prostora za više od jednog igrača ekipe koja je bila predominantna u domaćem prvenstvu. Bekrić, Zeba, Adilović, Svraka, Bogičević komotno mogu biti korisni na nekim slabijim utakmicama reprezentacije, a svakako bi bili više motivisani od igrača koji stalno igraju i dosta su opterećeni.
Al jbga, zato i jesmo tu gdje jesmo.
Nadam se da će naš Muamer Svraka dobiti minutažu protiv Meksika i da će pokazati selektoru da ima snage i u domaćim igračima. Sretno SVRAKA!
- kenan_tm87
- Kontakt:
Smoriste do Boga sa tim dresovima.. Jbte sacekajte makar da se kaze koja je to marka pa pucajte neke prijedloge, ovako nigdje veze, isto djeca kakva, meni se svidja onaj, meni ovaj... Imate temu odjeca, obuca i patike... pa naglabajte do sutra... Lotto, Macron, Kappa, kita, palac, po 16 garnitura, pa smijesno... KAd klub izadje sa informacijom da smo dobili novog sponzora, onda obrnite pricu... Zaletim se, kontam neko nesto napisao, a na kraju isfur...
FORZA ZELJO
Prvu sliku napravio na Lotto Sport stranici
Druga slika: dres Godoy Cruza, isto Lotto, idealan za Zelju

Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
Onaj... sta ja ono rekoh za Osmanagica @pile ?
Rekoh ti ja da su provereni izvori.
I da usput pozdravim onoga sto me nazvao ironicno nazvao njegovim menadzerom.
Rekoh ti ja da su provereni izvori.
I da usput pozdravim onoga sto me nazvao ironicno nazvao njegovim menadzerom.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))