Safet Sušić - Pape

Elegant
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Elegant » 28 maj 2012, 12:09

Ovi sto pisu za Susica ruzne nazive, psovke, to su sve djeca. Vidi se to po nacinu pisanja jer svako ko je odrastao ne pise i ne izrazava se tako. Blago receno nemaju veze sa fudbalom. Medunjanina nazivaju retardom, a kada je postizao vazne golove i borio se na terenu bio im je Bog.

Kako se ono kaze u narodu: "Jadna zemlja u kojoj svaki građanin zna bolje od selektora".
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 28 maj 2012, 12:27

ko se trudio, ko je trcao? trudio se Pandja, trudio se Stevanović, Zahirović(al' djaba, na beku moze samo trudan ostat), do poluvremena Miske, oni Vranjesi/Vrancici isto su trcali (al' haman ne znaju), Mujdja koliko je mogao i Asmir don King...i to bi bilo otprilike to. E sad je pitanje zasto oni a ne ostali,odgovor je jasan, zato sto se oni MORAJU dokazivati papetu(sto je normalno) a ostali ne moraju(nije normalno). Zato je i jasno sto smo uvijek prvi ispod crte a nikad je preci, e pa i necemo je preci dok god postoje GARANTOVANA mjesta u ekipi, dok god Dzeko bude imao garantovano mjesto u spicu, dok god Medunjanina zove iako nema kluba, dok god Pjanicu ljubi cunu, dok god bude tolerisao pa cak i sam pravdao nezalaganje igraca e do tad cemo uvijek biti prvi ISPOD crte. Daj majku mu, jednom razgranici taj klupski od reprezentativnog dresa, preko igara u klubu ih zovi ali kad treba obuci SVETI dres e onda su svi isti i svi se moraju dokazati, boli mene qrac sto si ti dao 4 gola totenhemu sto kostas 30 mil.zaboli me i za tvoju Romu i to sto je neko nekad igrao za mladu holandiju itd itd, dok nam ne dodje takav trener sa takvim stavom :arrow: UVIJEK ISPOD CRTE :(
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 28 maj 2012, 15:24

neroazzurni je napisao/la:ko se trudio, ko je trcao? trudio se Pandja, trudio se Stevanović, Zahirović(al' djaba, na beku moze samo trudan ostat), do poluvremena Miske, oni Vranjesi/Vrancici isto su trcali (al' haman ne znaju), Mujdja koliko je mogao i Asmir don King...i to bi bilo otprilike to. E sad je pitanje zasto oni a ne ostali,odgovor je jasan, zato sto se oni MORAJU dokazivati papetu(sto je normalno) a ostali ne moraju(nije normalno). Zato je i jasno sto smo uvijek prvi ispod crte a nikad je preci, e pa i necemo je preci dok god postoje GARANTOVANA mjesta u ekipi, dok god Dzeko bude imao garantovano mjesto u spicu, dok god Medunjanina zove iako nema kluba, dok god Pjanicu ljubi cunu, dok god bude tolerisao pa cak i sam pravdao nezalaganje igraca e do tad cemo uvijek biti prvi ISPOD crte. Daj majku mu, jednom razgranici taj klupski od reprezentativnog dresa, preko igara u klubu ih zovi ali kad treba obuci SVETI dres e onda su svi isti i svi se moraju dokazati, boli mene qrac sto si ti dao 4 gola totenhemu sto kostas 30 mil.zaboli me i za tvoju Romu i to sto je neko nekad igrao za mladu holandiju itd itd, dok nam ne dodje takav trener sa takvim stavom :arrow: UVIJEK ISPOD CRTE :(
u nasu repku se tesko ulazi, a jos teze izalzi... osnovni princip kod pozivanja igraca naseg vrlog selektora ;) tako da od toga sto ti ispravno konstatiras nema nazalost nista ;)...

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 28 maj 2012, 16:21

.....Nema vece managerske repke od BiH sada u ovom trenutku na Balkanu..Sejo Sušić žari i pali i još par likova..i zato smo tu gdje jesmo. Tako čujem od raje koja je u fudblu IN priča se ;)
Dalje kultura i napadanje njega postoji civilizacija i demokracija danas napisat članak kritiku kao što se drugi selektori mijenjaju,kritikuju,ja iskreno mislim da je dosta kriv,zbog ne sposobnosti,nema karizme,dečki i igra mi izgleda neozbiljno,sve je to kruha i igara ;) malo izleta i zabave i zato sam razočarana,obrambeneni igrača nema,staromodna igra, sve je to ovo tu gdje jesmo ,pristup loš, bojim se za dalje, a govorit upozoravat ne možemo mi obični ljudi ništa, samo ne vidim da nešto dokazivam crno-bijelo ili obrnuto.Jednostavno ne valja ta shema mora se temelj svega mijenjati ako idemo i želimo korak dalje.
Ponavljam moj stav,bez pljuvanja,kritika njegov rad i ocjena loša !Bit će bolje,nije ni on samo kriv igrači,sreća,stožer sve su to bitni faktori,ozbiljnost,rad,motivacija,!!!!!!!

Konfucije
Kontakt:

Post Postao/la Konfucije » 28 maj 2012, 16:28

bambina je napisao/la:.....Nema vece managerske repke od BiH sada u ovom trenutku na Balkanu..Sejo Sušić žari i pali i još par likova..i zato smo tu gdje jesmo. Tako čujem od raje koja je u fudblu IN priča se ;)
Dalje kultura i napadanje njega postoji civilizacija i demokracija danas napisat članak kritiku kao što se drugi selektori mijenjaju,kritikuju,ja iskreno mislim da je dosta kriv,zbog ne sposobnosti,nema karizme,dečki i igra mi izgleda neozbiljno,sve je to kruha i igara ;) malo izleta i zabave i zato sam razočarana,obrambeneni igrača nema,staromodna igra, sve je to ovo tu gdje jesmo ,pristup loš, bojim se za dalje, a govorit upozoravat ne možemo mi obični ljudi ništa, samo ne vidim da nešto dokazivam crno-bijelo ili obrnuto.Jednostavno ne valja ta shema mora se temelj svega mijenjati ako idemo i želimo korak dalje.
Ponavljam moj stav,bez pljuvanja,kritika njegov rad i ocjena loša !Bit će bolje,nije ni on samo kriv igrači,sreća,stožer sve su to bitni faktori,ozbiljnost,rad,motivacija,!!!!!!!
O kojim je igracima rijeci?
Koji su to igraci Seje Susica u repci?

Kad nesto kritikujes moras imati i neku alternativu,sta je alternativa za Safeta Susica?
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 28 maj 2012, 16:37

E sad si gotova, konfucije te uhvatio. :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 28 maj 2012, 16:44

trenutno je u repki jedini igrac zahirovic ciji je menadzer sead susic, tj njegova agencija. hadzic ciji pasos jos cekamo je isto njihov.

http://www.transfermarkt.co.uk/en/germa ... _1886.html" onclick="window.open(this.href);return false;

znaci nidje veze.
...

Konfucije
Kontakt:

Post Postao/la Konfucije » 28 maj 2012, 16:47

panties je napisao/la:trenutno je u repki jedini igrac zahirovic ciji je menadzer sead susic, tj njegova agencija. hadzic ciji pasos jos cekamo je isto njihov.

http://www.transfermarkt.co.uk/en/germa ... _1886.html" onclick="window.open(this.href);return false;

znaci nidje veze.
Sto bi danas elokventni ljudi rekli,tabula rasa.
Pise se samo da bi se nesto napisalo,bez ikakvih pokrica i argumentovanih cinjenica.Pape ima gresaka ali sad da treba skidati glave je stvarno porazavajuce.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 28 maj 2012, 16:47

Izgleda da sam jedini na ovom forumu koji je uz i za Sušića 100 %.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 28 maj 2012, 16:48

Henderson je napisao/la:Izgleda da sam jedini na ovom forumu koji je uz i za Sušića 100 %.
Nisi.

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 28 maj 2012, 16:53

ok ja čula od čovijek iz saveza menađžeri opet haraju imam pravo reć na forumu kat atd pokazat će vrijeme to su ljudi povezani 2-3 ruke Njemačka-Belgija- agencije ,tajno ne radi se to javno halllo???? dalje hvala na komplimentu @konfucije dobro došao. :P
Zamejne ovom narodu nitko ne odgovara nema ljudi koji bi vodili svi su patrioti sa srcem i đžepovima ruku eura dođi radi nema ih !!!!! svijesna sam plaće sadašnjeg selektora ali isto tako znam argumente rezutate igre i gdje stojimo.Zamjena neko pametan sposoban s karizmom da sve počisti ima svoje 'ja' ok kao što se događa u 20 dana s košarkom Bh došo gospodin sve dokazao počistio uveo novitete !Može se treba znat i radit!Bit sposoban a ne podoban!
Pozz ekipo dalje nemam komentara...... ;)svoj stav mišljnje znanje uvijek ću reć pa tko šta mislio hvala cao!
Zadnja izmjena: bambina, dana/u 28 maj 2012, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 28 maj 2012, 16:55

mandraX je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Izgleda da sam jedini na ovom forumu koji je uz i za Sušića 100 %.
Nisi.
+1
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 28 maj 2012, 17:00

Konfucije je napisao/la:Sto bi danas elokventni ljudi rekli,tabula rasa.
Pise se samo da bi se nesto napisalo,bez ikakvih pokrica i argumentovanih cinjenica.Pape ima gresaka ali sad da treba skidati glave je stvarno porazavajuce.
ja se slazem.
ali posto smo mahalski narod kakav jesmo, ova stvar sa seadom susicem kao menadzerom je dooooobro prezvakana, ne samo na ovoj temi nego i na drugim temama.
...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 maj 2012, 17:05

bambina je napisao/la:Zamjena neko pametan sposoban s karizmom da sve počisti ima svoje 'ja'
Zar upravo to nismo pokušali sa Kodrom? Dođe, ima svoje 'ja', počisti smeće, idemo na EP/SP, tamo ispadamo u polufinalu na penale... ups, Kodro nije htio voditi ekipu u Iran i dobio je otkaz... malo sam se zanio, sorry 8-)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 28 maj 2012, 17:06

stara tema i ja odavno čuo to u Mostaru i Sarajevu pričaju i čito po forumima a šta savez gamad uvijek mafija ništa čudno.Dalje spisak me razočaro,igra loša,mnogi još pure trebaju jest da mogu igrat pod ovim grbom svako se zove ,igrače koje se testiraju nigdje veze bojim se sramote još veće uz igrače i on je kriv 50 %.Nema ovo glave ni repa preloše izgleda nam sve.
Fi hajati.
GO Bosno.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 28 maj 2012, 20:06

*p!p!t@* je napisao/la:
mandraX je napisao/la:
Nisi.
+1
Ima vise ljudi, samo raji dokundisalo da se zayebava sa ovim dezurnim hejterima :D .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 maj 2012, 20:08

mandraX je napisao/la:
Nisi.
Pametnom dovoljno :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 28 maj 2012, 20:19

Uvijek su najveći geniji u historiji čovječanstva bili neshvaćeni, ko zna, možda je Pape jedan od njih :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 28 maj 2012, 20:45

mandraX je napisao/la:
Nisi.
+ 1

Ima grešaka i to je sigurno. Nekad se zamislim i oko našeg saveza, zašto se ne bi mogla organizovati neka vrsta A 2 selekcije što je onomad bila pa na turnire, ugovoriti pokoju prijateljsku sa nekim ''lijevim'' repkama, ubaciti nešto iz naše lige i nešto iz dijaspore pa opleti... moglo bi se jasnije kristalizirati stanje pojedinihj igrača.. svojevremeno su neki isto prošli - primjer Papac na Merdeka kupu.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 29 maj 2012, 00:08

+1 ;) 8-)

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.