FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Nakacio sam avatar u nadi da ce Joveta doci ako propadne Lavezzi 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Iskreno se nadam da će Stevan doći u Inter, to bi bilo extra pojačanje za narednih 10 godina...Puma je napisao/la:Nakacio sam avatar u nadi da ce Joveta doci ako propadne Lavezzi
-
- Kontakt:
Sto me ba palite bez veze??? Sad bih vise volio da Jovetic dodje nego Pocho.
Al neka,najbitnije je da sad makar izgledaju kao da znaju sta rade.

Al neka,najbitnije je da sad makar izgledaju kao da znaju sta rade.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Jel ima negdje službeno za ove?Odkuda ti vijest?Yuto je napisao/la:Ne, treba preci u Milan pa mozda osvoji Berlusconi cup s obzirom na bankovno stanje gazde.
Nego, dovedena su dva talenta iz Portugala. Jedan je Agostinho Ca ( http://www.transfermarkt.co.uk/en/agost ... 49723.html" onclick="window.open(this.href);return false; ) kojeg su navodno trazili Barca,PSV i Atletico al je on odabrao Inter, a drug je Edgar Ie (http://www.transfermarkt.de/de/edgar-ie ... 91987.html" onclick="window.open(this.href);return false;). Obojica dolaze iz Sporting Lisabona.
Jedan od njih ce odmah biti proslijedjen Novari al da me ubijete ne znam koji.![]()

Jedna od dražih špekulacija, hajmo po JoJo-a
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=81140" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=81140" onclick="window.open(this.href);return false;
Inter je ponudio Napoliu trampu Pandev-Zuniga.
koji je sad ovo da nekažem šta
koji je sad ovo da nekažem šta

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
SiamoNoi je napisao/la:Jel ima negdje službeno za ove?Odkuda ti vijest?Yuto je napisao/la:Ne, treba preci u Milan pa mozda osvoji Berlusconi cup s obzirom na bankovno stanje gazde.
Nego, dovedena su dva talenta iz Portugala. Jedan je Agostinho Ca ( http://www.transfermarkt.co.uk/en/agost ... 49723.html" onclick="window.open(this.href);return false; ) kojeg su navodno trazili Barca,PSV i Atletico al je on odabrao Inter, a drug je Edgar Ie (http://www.transfermarkt.de/de/edgar-ie ... 91987.html" onclick="window.open(this.href);return false;). Obojica dolaze iz Sporting Lisabona.
Jedan od njih ce odmah biti proslijedjen Novari al da me ubijete ne znam koji.![]()
Ma pise se, a tako javljaju i ovi mercato experti. Nije nemoguca da je suplja, al 90% je to zavrsena stvar.
Nego Genoa se izgleda dogovorila sa Sienom oko Destra koji se vraca u Preziosievu druzinu. Sto u prevodu znaci:
Benvenuto a casa Mattia !

3 il 4 miliona, preostala polovica ugovora Kucke i posudba Longa (koji je vec u suvlasnistvu dva kluba) bi trebala biti cijena.
P.S. Alternativa za Pocha je Alejandro Papu Gomez iz Catanie. Dobar igrac al sto negdje procita to je isto da trazis Messia a kao alternativu imas Insignea.

Ja ba, zaboravih i da je Andreolli na korak od povratka na Meazzu.
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !

Crvena boja na dresu Intera

Ubijte me metkom u srce

Ranocchia ne ide na EP
Call the coroner!
Proguraše ipak onaj odvratni crveni dres
.

screw you guys.. meni se sviđa 

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Istrpiću i ovaj dres ako je u pitanju novi stadion...ANTEPRIMA FCIN1908, MORATTI A PECHINO PER PARLARE CON LA CRCC DEL NUOVO STADIO
Il capo della CRCC avrebbe ribadito al presidente Moratti l'interesse del colosso cinese nel progetto del nuovo stadio nerazzurro e avrebbe anche auspicato nuove collaborazioni con la società nerazzurra che, parole di Meng, "conta decine di milioni di tifosi in Cina".
Ovaj Fassone sto dolazi kao direttore generale je bio u Juventusu valjda kad su oni radili na projektu novog stadiona. A sad je doso iz Napolia i spominje se da je tu ponajvise radi planova oko pravljenja stadiona i marketinga. Vidjet cemo, al bilo bi lijepo da naprave stadion.
Stramaccioni potpiso ugovor do 2015.
Stramaccioni potpiso ugovor do 2015.
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Paolillo napustio Inter, zamjenit ce ga valjda ovaj Fassone kojeg je pomenuo u oprostajnom pismuDear President,
I have always thought that life, much like the economy, comes in cycles and that is why I would like to inform you that - following the upcoming conclusion of the final stages of the Youth Academy leagues - I consider my cycle at Inter to be at an end.
It is from the bottom of my heart that I thank you, the entire Moratti family and everyone at the club for the constant support I have received during these fantastic years, as well as the opportunity you gave me to be a part of the success that Inter has had - at every level - over the course of this cycle.
It has been an incredible, unique experience and I will not try to hide how emotional I am in taking this decision.
Thank you again, and all the best to Marco Fassone who is about to begin a new cycle, part of a bright future here at Inter.
Sve najbolje Ernesto !
Call the coroner!
Ernesto je drag čovjek može se reći i ljudina ( jaran koji živi u Milanu ga je upoznao i vrlo pohvalno se izrazio o njemu a i meni je djelovao tako ), interist u duši, u pismu je dokazao da je veliki čovjek i otišao je sa stilom...
E kada bi Branca otišao...

E kada bi Branca otišao...

Ag Maicon:"Il suo pensiero è quello di andare via cerchiamo una squadra"
Evo jos jedan oce ide. Hvala i sretno. Isla bi bio idealna zamjena...
Lavezzi ce izgleda za parama put Pariza. I njemu nek je sretno, mozda iduce sezone bude igro skupa sa Maiconom.
Evo jos jedan oce ide. Hvala i sretno. Isla bi bio idealna zamjena...
Lavezzi ce izgleda za parama put Pariza. I njemu nek je sretno, mozda iduce sezone bude igro skupa sa Maiconom.
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Nek ide u Pariz, bolje i to nego da dajemo za njega 20 milja + Juan ili Ranocchia. Nasi su rekli da idu po Ramireza ako propadne to sa Lavezziem, a navodno je i poslana ponuda 18 mil € + bonusi za Lucasa.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Premocni su dresovi. Ovaj crveni mi je fakat vrh !
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Izgleda da je Lavezzi dogovorio sa PSG-om, 5 miliona po godini, Napoli dobio 26 miliona
Eto, mozemo se okrenuti nekim drugim solucijama, ali pitanje je kojim, jer prelazni rok nije ni poceo a vec su potrosili 30-ak miliona na Guarina, Polija i Palacia
Eto, mozemo se okrenuti nekim drugim solucijama, ali pitanje je kojim, jer prelazni rok nije ni poceo a vec su potrosili 30-ak miliona na Guarina, Polija i Palacia
Call the coroner!
@Yuto
Fassone je klasicni "yes man". Srecno vam bilo.
@Puma
Sorry matori, ali bolja je ponuda PSGa od one Interove. Jednostavna stvar, iako sam navijao da predje kod vas.
Steta, jer Serie A gubi jos jednog top igraca.
Fassone je klasicni "yes man". Srecno vam bilo.

@Puma
Sorry matori, ali bolja je ponuda PSGa od one Interove. Jednostavna stvar, iako sam navijao da predje kod vas.
Steta, jer Serie A gubi jos jednog top igraca.
http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=54347" onclick="window.open(this.href);return false;
Sky javlja da ce Destro u Juve, nista cudno. Daj nek im posaljemo i Bessu i Longa odma sad da netrebaju cekat sezonu ili dvije da sazriju.
Kazu da se budala uci na vlastitim greskama a mi svoje ponavljamo iznova svako malo, sta smo mi onda???
Sky javlja da ce Destro u Juve, nista cudno. Daj nek im posaljemo i Bessu i Longa odma sad da netrebaju cekat sezonu ili dvije da sazriju.
Kazu da se budala uci na vlastitim greskama a mi svoje ponavljamo iznova svako malo, sta smo mi onda???
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.