Dio 1: [youtube][/youtube]
Dio 2: " onclick="window.open(this.href);return false;
Dio 3: " onclick="window.open(this.href);return false;
Dio 4: " onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma k'o da je on imao pojma za šta se zalažebistrikboy je napisao/la:Meni je Nikola najsmjesni bio kad se 1993 zalagao za repku RS-a za koju je i igrao u nekim revijalnim mecevima,nabijem ga na neku stvar...
mudro zborisbistrikboy je napisao/la:Meni je Nikola najsmjesni bio kad se 1993 zalagao za repku RS-a za koju je i igrao u nekim revijalnim mecevima,nabijem ga na neku stvar...
E cuj ovaj "GIGANT" se zalagao za rs repkubistrikboy je napisao/la:Meni je Nikola najsmjesni bio kad se 1993 zalagao za repku RS-a za koju je i igrao u nekim revijalnim mecevima,nabijem ga na neku stvar...
istina1981 je napisao/la:E cuj ovaj "GIGANT" se zalagao za rs repkubistrikboy je napisao/la:Meni je Nikola najsmjesni bio kad se 1993 zalagao za repku RS-a za koju je i igrao u nekim revijalnim mecevima,nabijem ga na neku stvar...![]()
![]()
![]()
![]()
. Pa ako je to radio onda mu se moze uracunati kao jos jedna u nizu njegovih provala
![]()
![]()
Gdje si pametni, nisam te prepoznao. Hajde ti koju pametnu prozbori molim te.malta071 je napisao/la:istina1981 je napisao/la:E cuj ovaj "GIGANT" se zalagao za rs repkubistrikboy je napisao/la:Meni je Nikola najsmjesni bio kad se 1993 zalagao za repku RS-a za koju je i igrao u nekim revijalnim mecevima,nabijem ga na neku stvar...![]()
![]()
![]()
![]()
. Pa ako je to radio onda mu se moze uracunati kao jos jedna u nizu njegovih provala
![]()
![]()
Momak, od zadnjih 20 komentara na ovoj temi 15 su tvoji i sadrze 2000 "lola" i nista pametno
Popusti malo ziv bio.
Vec se izjalovilo a da nije ni krenuloexbabilon je napisao/la:@Pile, jel bilo to nešto što si najavljivao sinoć, nisam valjda bezveze učioAko imaš neku informaciju, podjeli je s nama, ne moraš govorit o imenima, samo reci jel bilo il nije, ima li išta od "toga"
Evo pregledah sva 4. Bas se ismijah, legenda lik. Samo sto puno bogaraadmirone je napisao/la:Evo ga![]()
![]()
![]()
Dio 1: [youtube][/youtube]
Dio 2: " onclick="window.open(this.href);return false;
Dio 3: " onclick="window.open(this.href);return false;
Dio 4: " onclick="window.open(this.href);return false;
A to je ta priča o Norveškoj, nisam uspio povezatpile87 je napisao/la:Vec se izjalovilo a da nije ni krenuloexbabilon je napisao/la:@Pile, jel bilo to nešto što si najavljivao sinoć, nisam valjda bezveze učioAko imaš neku informaciju, podjeli je s nama, ne moraš govorit o imenima, samo reci jel bilo il nije, ima li išta od "toga"
momak potpisao u Norveskoj
Opet multietniĆari na djelupile87 je napisao/la:mudro zborisbistrikboy je napisao/la:Meni je Nikola najsmjesni bio kad se 1993 zalagao za repku RS-a za koju je i igrao u nekim revijalnim mecevima,nabijem ga na neku stvar...