Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

MaGiCa
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la MaGiCa » 27 maj 2012, 23:34

Devil je napisao/la: Onda su beskorisni Ivanovic i Subotic.Tosic je juce na moje veliko iznenadjenje odigrao odlicnu partiju izuzev kiksa kod gola kada je cela odbrana kiksala,i onog jednog driblanja kao posledica igranja u JSL gde ono moze da radi.
Subotic-Ivanovic su dokazani igraci. Mana im je to sto ne igraju u formaciji sa 3 CBa. Tosic je 1 poluigrac. Trova le differenze, bez obzira na juce, danas ili sutra.
Kako ti znas da je Petrovic neupotrebljiv sada ? Ahh da juce je odigrao katastrofalnu partiju. :oops: :roll:
Radovanovic jeste bio los ali daleko od toga da neko kaze da je neupotrebljiv nakon jedne jedine utakmice,sta cemo sa Djuricicem ili Ljajicem i oni su onda neupotrebljivi u pm. :roll:
Naravno da ne znam, vec dajem forumasko misljenje. Ti kao "znas" da je on u perspektivi koristan :?: :lol:
Petrovic je uvek bio neupotrebljiv. To ce i ostati. Dobar igrac, ali za fudbal od pre 30-40 godina.
Radovanovic je malo pokretljiviji, ali ne mnogo kvalitetniji igrac od gorepomenutog.
Obojica su losiji od Matica, koji moze da odigra tog trazenog mezz'alu. Treba nam samo diskontinuitet sa batadjorizmom i povratak na 4-4-2 fleksibilnih ili 4-5-1.
Ljajic vec sad preti da postane "veciti talenat", a za Djuricica ima vremena.
p.s
Ko je rekao da mi igramo 3-5-2 ? :?
Procitaj sta sam napisao. Napisao sam: "3-5-2 varijacije".

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 maj 2012, 23:58

1.To sto su dokazani igraci ne garantuje da ce odigrati kvalitetno za reprezentaciju.Vidic,Messi,C.Ronaldo samo su tri top primera toga.Da se odma' ogradim jer znam da ce se hvatati za to,ne d'o dragi Bog da poredim neke nase igrace sa njima vec cisto navodim primer.A znamo dobru da su i u Portugalu i u Argentini a narocito Srbiji u 90% slucajeva bili kivni na te igrace sto ne pruzaju ni izbliza utakmice za drzavni grb kao kada igraju u klubu.
Glupo je govoriti kako je Tosic beskoristan za ovu reprezentaciju nakon sto je nakon duzeg vremena odigrao utakmicu za reprezentaciju.Hajde da je odigrao ocajno,da je isao iz greske u gresku,ali odigrao je jednu stvarno kvalitetnu utakmicu.Cini mi se da sam ovde na forumu napisao,a mozda i nisam ali sam svakako u caskanju sa prijateljima rekao da od Tosica ne ocekujem da ce zaigrati za reprezentaciju na zeljenom nivou i nivou potrebnom za reprezentaciju,bas kao sto nisam ocekivao ni od Tomica,ni od Maksimovica,ni od Mijailovica... ali bas sam prijatno iznenadjen jucerasnjom partijom od strane Tosica,i pri tome je bio najbolji centralni u nasoj ekipi.

2.I ja dajem forumsko misljenje,ma sta god to znacilo,jer ne verujem da su odredjeni ljudi toliki debili da na forumu daju jedno misljenje,a u stvarnosti jedno potpuno drugo,meni je ipak mnogo bitnije to drugo,a za koje misljenje i imam diplomu.
Petrovic nije uvek bio neupotrebljiv,ja sam uvek govorio da su dva potpuno razlicita tipa Petrovic u Partizanu i Petrovic u reprezentaciji.Onoga iz Partizana nikada ali bas nikada ne bih voleo u reprezentaciji,dok Petrovic iz reprezentacije kada hoce da igra(primer utakmica sa Australijom),moze da udje u neki siri izbor zadnjih.
Radovanovicu je ovo druga utakmica za reprezentaciju,imao ono poluvreme kod Pizona protiv Bugarske koje je sasvim korektno odradio.Neka odigra 4-5 utakmcia pa cemo da pricamo,a stvarno ne znam ko sme da se usudi da nakon 1-2 utakmice kaze kakav je ko.

3. Koje su to 3-5-2 varijacije ? 3-5-2 je jedna totalno druga formacija u odnosu na ovu.Ova nasa se samo moze transformisati u 3-5-2,moze u 4-5-1,u 5-4-1,u 4-4-2,a po potrebi i u 4-3-3 jer cak i za to imamo igrace.Svaka formacija se moze nadovezati na drugu to je strucno dokazano i sa pravim igracima ti teoretski mozes promeniti sve formacije a da to izgleda jednako ubojito na terenu.Izuzetno je sirok pojam 3-5-2 varijacija,kao sto rekoh iznad teoretski 4-4-2 moze postati varijacija 3-5-2 sa pravim igracima.Ali mi ne igramo 3-5-2 niti smo juce ikako igrali to,a verujem i da necemo jer kao sto i sam rece u ovom trenutku nemamo dovoljno kvalitetnih napadackih opcija za to.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 28 maj 2012, 00:04

U redu je @Devile. U pravu si. Sve je bilo izuzetno i bice tako i ubuduce. Nego to mi veciti pesimisti vidimo samo ono sto zelimo da vidimo.U realnosti mi sa Mihom idemo u Rio da napadnemo 1/2 finale. Tek sad kapiram. ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 maj 2012, 00:16

MaGiCa je napisao/la:U redu je @Devile. U pravu si. Sve je bilo izuzetno i bice tako i ubuduce. Nego to mi veciti pesimisti vidimo samo ono sto zelimo da vidimo.U realnosti mi sa Mihom idemo u Rio da napadnemo 1/2 finale. Tek sad kapiram. ;)
Ko je to rekao ?
Ja nisam,niti nesta tako mislim...
A ako nam je to realnost onda je to 8-) 8-)

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 28 maj 2012, 01:27

Igraju li vise za " Orlove " Nemanja Vidic i Dejan Stankovic :?:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 28 maj 2012, 06:22

Ne, hvala Bogu.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 28 maj 2012, 11:08

NukeR_G1970 je napisao/la:Ne, hvala Bogu.

Sto hvala Bogu , dobri su to igraci ..

Nisam upucen u te vase stvari u reprezentaciji , al Vidic i Stankovic su strasni igraci :D ?
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 28 maj 2012, 12:57

@ANTIFA

Ovo "Ne, hvala Bogu" vazi kako za koga... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 28 maj 2012, 13:11

Ljajić otjeran iz reprezentacije :lol:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 28 maj 2012, 13:37

Niko ne pominje odlicne igre U19 selekcije koja i bez Nastasica i Lazara Markovica ima velike sanse za odlazak na EP.

Dobili smo Madjare 1-0, a za Nijemcima remizirali 2-2. U srijedu nas trijumf nad Rumunima vodi na EP.

Tabela izgleda ovako:

1. Rumunija 4
2. Srbija 4
3 Nemačka 2
4. Mađarska 0

Sta reci za partije Ninkovica! :o djecko cini cuda, pravi play... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 maj 2012, 13:53

Jer ih je za repku volio ćošak.... Doduše Stanković se bar trudio.... Meni se ništa baš nije svidjelo... Opet ne znamo napadati, opet pravimo početničke greške, opet primamo golove koje više ne primaju ni azijske osrednje ekipe, ne znamo držati loptu, a kad je imamo spori smo ko 30-ih u Urugvaju... Jeste bili smo agresivni, ali u prvoj takmičarskoj nervoznijoj tekmi fasovaćemo par crvendaća... Danas ovu formaciju ne igra niko sem CSKA... Dekadentno..... 4 beka i 2 zadnja vezna... Kako to nekoga može zadovoljiti?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 28 maj 2012, 15:12

Batko je napisao/la:Ljajić otjeran iz reprezentacije :lol:
toliko je taj mihajlovic bogat raznoraznim fudbalskim rjesenjima da je izmedju ostalog uveo da se mora pjevati himna prije pocetka meca, pa je valjda ovaj zbog toga otjeran jer nije pjevao himnu kako kaze iz licnih razloga :roll:

smjesno i jedno i drugo
nema potpisa

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 maj 2012, 16:17

Svasta se ovde desavalo,nije samo himna razlog ;) a krivi su jednako i Ljajic i Mihajlovic,jer su oba poprilicno tvrdoglava. ;)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 28 maj 2012, 16:23

Devil je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:U redu je @Devile. U pravu si. Sve je bilo izuzetno i bice tako i ubuduce. Nego to mi veciti pesimisti vidimo samo ono sto zelimo da vidimo.U realnosti mi sa Mihom idemo u Rio da napadnemo 1/2 finale. Tek sad kapiram. ;)
Ko je to rekao ?
Ja nisam,niti nesta tako mislim...
A ako nam je to realnost onda je to 8-) 8-)
Pa izvire taj neki duh iz tvojih postova, nije da ga nema.
U realnosti, svi mi znamo deficite 3-5-2 formacije i njenih varijacija (sve sto ide sa 3 stopera i ide na jake udare po bokovima: 3421,532,523,541...). Dakle, tu ce po bokovima da duva, zadnjeg veznog iliti anchora nemamo, jednog kvalitetnog b2b nemamo.
Kad se tome doda bezidejni Mihajlovic, koji vec sad uzima da deli kao da mu je ocevina, ne gine nam losa igra i mozda ne tako losi rezultati, ali to od nas ponajmanje zavisi.
I dalje smatram da se to drugacije treba postaviti i da bez 4 pozadi ne moze da se igra moderan i efikasan fudbal, pogotovo ako nemas top sredinu, kao u nasem slucaju.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 28 maj 2012, 16:43

Devil je napisao/la:Svasta se ovde desavalo,nije samo himna razlog ;) a krivi su jednako i Ljajic i Mihajlovic,jer su oba poprilicno tvrdoglava. ;)
Kriv je samo Ljajic, jer se ne drzi onoga sto je potpisom prihvatio.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 maj 2012, 16:46

braoolyo je napisao/la:
Devil je napisao/la:Svasta se ovde desavalo,nije samo himna razlog ;) a krivi su jednako i Ljajic i Mihajlovic,jer su oba poprilicno tvrdoglava. ;)
Kriv je samo Ljajic, jer se ne drzi onoga sto je potpisom prihvatio.
Kriv je i Mihajlovic ako ne vise onda bar jednako k'o i on. ;)

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 28 maj 2012, 16:51

Ne ide ovom momku nešto u posljednje vrijeme.
Ili ga udaraju,ili izbaciju :D
Ne znam situaciju,ne mogu je usporediti sa našom(opravdano :lol: )ali znam da dosta reprezentativaca Hrvatske ne pjeva himnu.
Bilo da se radi o rukometnoj,nogometnoj ili košarkaškoj reprezentaciji.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 28 maj 2012, 17:40

Devil je napisao/la: Kriv je i Mihajlovic ako ne vise onda bar jednako k'o i on. ;)
Zasto?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 maj 2012, 18:02

braoolyo je napisao/la:
Devil je napisao/la: Kriv je i Mihajlovic ako ne vise onda bar jednako k'o i on. ;)
Zasto?
Vec napisah gore da je Miha tvrdoglav lik i to je jedna od njegovih najvecih mana.On je morao da sedne i da porazgovara sa Ljajicem a to nije uradjeno sve do sinoc kada je odluceno da on napusti reprezentaciju,jer kod Ljajica je specificna situacija,nikako on ne moze da bude u ravni sa Kolarovom,Ivanovicem,Lekicem,pa cak ni Sulejmanijem po pitanju himne.Prvi sam za to da se pokaze zajednistvo pevanjem himne,eto ne mora biti himna,neka za vreme intoniranja himne pevaju "U svetu postoji jedno carstvo...",ali neka pokazu jedinstvenost i da su spremni za parolu "Svi za jednog jedan za sve",ali kao sto rekoh ne mozes ravnati sve igrace po tome,nismo mi npr.Francuska reprezentacija gde se fudbaleri africkog porekla osecaju kao cistokrvni Francuzi.Nismo mi jos zaboravili nesretna desavanja u istoriji,i necemo verovatno nikada,sa jedne strane apsolutno mi je jasan potez Ljajica,ali sa druge strane brate nisi ni trebao potpisati taj "zakonik" odma' vec si trebao pokusati omeksati Mihajlovica da za tebe izmeni samo tu jednu stavku a to je pevanje himne. ;)

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 28 maj 2012, 18:08

Pa upravo to. Ako vec treba biti izuzetaka, to su se odmah morali dogovoriti. Ovako Sinisa bi ostavljanjem Adema pogazio svoju rijec i narusio autoritet a to mu nikako nije potrebno, pogotovo na samom pocetku.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.