Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Zukanovic u ekipi sezone u Belgiji. Nevjerovatno da nije dobio poziv jos. Susic zna za njega, jer su ga novinari konkretno pitali, a i Sead Susic zivi u Belgiji.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma sigurno nece da mu Sead bude Menadzer! Pa ga bratko ne pozivaCartman je napisao/la:Zukanovic u ekipi sezone u Belgiji. Nevjerovatno da nije dobio poziv jos. Susic zna za njega, jer su ga novinari konkretno pitali, a i Sead Susic zivi u Belgiji.

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
-
- Kontakt:
U-15 Länderspiel Slowakei - Schweiz 2:3 (1:2)
Stadion Samorin, Slowakei - 500 Zuschauer - SR Spacek (SVK).
Tore: 10. Gjorgjev 0:1, 24. Parreiras 0:2, 28. 1:2, 77. 2:2, 79. Gjorgjev 2:3.
Schweiz: Kobel (GC); Efendic (Xamax); Frehner (Zürich); Ajeti Adonis (Basel); Schättin (Winterthur); Alessandrini (YB); Gjorgjev (GC); Jaquier (Team Vaud); Kutesa (Servette); Parreira (Team Vaud) Ajeti Albian (Basel).
Stadion Samorin, Slowakei - 500 Zuschauer - SR Spacek (SVK).
Tore: 10. Gjorgjev 0:1, 24. Parreiras 0:2, 28. 1:2, 77. 2:2, 79. Gjorgjev 2:3.
Schweiz: Kobel (GC); Efendic (Xamax); Frehner (Zürich); Ajeti Adonis (Basel); Schättin (Winterthur); Alessandrini (YB); Gjorgjev (GC); Jaquier (Team Vaud); Kutesa (Servette); Parreira (Team Vaud) Ajeti Albian (Basel).
U vašim silnim analizama pasoša i porodičnih stabala ovdje, šta ste zaključili za Seada Kolašinca? Evo ga nosi kapitensku traku u juniorskoj reprezentaciji Njemačke.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Negdje sam čit'o kažu Pazarac.gollum je napisao/la:U vašim silnim analizama pasoša i porodičnih stabala ovdje, šta ste zaključili za Seada Kolašinca? Evo ga nosi kapitensku traku u juniorskoj reprezentaciji Njemačke.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- legenda reala
- Kontakt:
Ma naš ba nema priče.
Sead KOlašinac neće biti Amerikanac
Danas u ovim kvalifikacijama za juniore Kolašinac i Hajrović kapiteni reprezentacija Njemačke i Švicarske, Arslanagić također za Belgiju odigrao svih 90 minuta
Ima i u Austriji jedan na klupi je bio .
Treba vidjeti ove momke za budućnost, ionako imamo ovu generaciju jaku, još kad bi se oni priključili u budučnosti to bi bilo sjajno, al nema od tog ništa
Dobro Arslanagić I Hajrović su se izjasnili da im je želja da igraju za BIH
Edit: za Kolašinca će Principatus završiti
Sead KOlašinac neće biti Amerikanac

Danas u ovim kvalifikacijama za juniore Kolašinac i Hajrović kapiteni reprezentacija Njemačke i Švicarske, Arslanagić također za Belgiju odigrao svih 90 minuta

Ima i u Austriji jedan na klupi je bio .
Treba vidjeti ove momke za budućnost, ionako imamo ovu generaciju jaku, još kad bi se oni priključili u budučnosti to bi bilo sjajno, al nema od tog ništa

Dobro Arslanagić I Hajrović su se izjasnili da im je želja da igraju za BIH
Edit: za Kolašinca će Principatus završiti

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Zukanović 100% prelazi u neki jači klub ovo ljeto,po svemu sudeći pri vrhu tabele Belgijske lige,a najviše se spominje anderlecht..Sramota je što čovjek nije pozvan u reprezentaciju igrač u najboljoj 11orci ovog prvenstva Belgije,a još nema nastupa za BiH dok pri tome jedan Jahić kriminalno odigra na poziciji štopera,Sušić je morao pozvati ga..Trebaju mediji izvršiti pritisak na Safeta Sušića,nek ne pozove Ibričića i MAletića,a nek ubaci ZUkanovića i eventualno Cocalića...
E moj Ljajicu, da si malo upalio mozak ranije: http://sportsport.ba/ino_fudbal/ljajic- ... cije/81282" onclick="window.open(this.href);return false;
- Principatus
- Kontakt:
Koji pametnjakovic, hoce da igra za Srbiju, a sad kao nece da pjeva himnu.
Kaparisan je za Srbiju, pa nek sad gleda.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
To me je uvijek iritiralo i kod Zlatana i ovih u Njemacke i Francuske sto nece da pjevaju. Iako ni ja kao Bosnjak ne bi pjevao Boze pravde" da mi daju milion eura (samo procitajte tekst i "diskretne" asociacije na veliku Srbiju). Ali lud je on sto je zaigrao za njih, znao je za koga igra i sta ga ceka. Da vidimo srbina Sulejmania hoce li pjevat sljedeci put.Principatus je napisao/la:Koji pametnjakovic, hoce da igra za Srbiju, a sad kao nece da pjeva himnu.

Bolje ikad nego nikad!Cartman je napisao/la:E moj Ljajicu, da si malo upalio mozak ranije: http://sportsport.ba/ino_fudbal/ljajic- ... cije/81282" onclick="window.open(this.href);return false;

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ne moze on vise zaigrat za nas, ako si na to mislio...mozda te nisam skontao...DRHAUSE je napisao/la:Bolje ikad nego nikad!Cartman je napisao/la:E moj Ljajicu, da si malo upalio mozak ranije: http://sportsport.ba/ino_fudbal/ljajic- ... cije/81282" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Znam da ne može više igrati za nas ali mi godi vidjeti da nije zaboravio svoj identitet.Bošnjak je Bošnjak!Papastathopoulos je napisao/la:ne moze on vise zaigrat za nas, ako si na to mislio...mozda te nisam skontao...DRHAUSE je napisao/la:Bolje ikad nego nikad!Cartman je napisao/la:E moj Ljajicu, da si malo upalio mozak ranije: http://sportsport.ba/ino_fudbal/ljajic- ... cije/81282" onclick="window.open(this.href);return false;

Dr. Gregory House
Dr. Gregory House

DRUG NEBI TI PUNCA
Dok je bio u Partizanu gurali su ga u svoju reprezentaciju.i po tvoj glupoj logici igrati za Srbiju znači biti Srbin.Sandzak je dio Bosne!Bošnjaci su premali narod da bi se odrekli bilo kog.Usput Bošnjaci Sandzaka imaju znatno veču nacionalnu svijest nego zatucane komunjare po Sarajevu,Tuzli,Zenici itd.bagrcavi je napisao/la:![]()
![]()
čuj Bošnjak je Bošnjak.On da misli da je BiH njegova zemlja, i da se osjeća kao Bošnjak ne bi igrao za reprezentaciju Srbije

Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Adem Ljajić je igrao za U-19 repku Srbije kada se ta himna ja mislim uvela. Samo ga tada valjda nisu primoravali da pjeva. A ne bih ni ja vala - em mi je pun qrac branjenja sprskog roda i srpskih zemalja, em je tekst diskriminirajući naspram ateista. A i kompletan fudbalski tim im je obišao nekakav hram u Južnoj Africi kad su igrali SP dole... ljubili nekakve krstove, knjige, šta li već... ne sjećam se da se iko bunio, možda ima i grupnog pritiska ali brate vjera je privatna stvar.
A inače smatram da je najnormalnija stvar da se igra za državu u kojoj si rođen. On je i stasao u Partizanu itd. Stajao je mirno do sad kada bi intonirali himnu, i ne znam kakva su to primoravanja... onako isprva ne znam za takav "zakon" drugdje, niti se sjećam da sam gledao ijedno intoniranje bilo čije himne a da svi pjevaju. Neko pjeva, neko ko ono malo otvara usta, neko drži ruku na prsima, neko ne. Mislim... gluposti.
A inače smatram da je najnormalnija stvar da se igra za državu u kojoj si rođen. On je i stasao u Partizanu itd. Stajao je mirno do sad kada bi intonirali himnu, i ne znam kakva su to primoravanja... onako isprva ne znam za takav "zakon" drugdje, niti se sjećam da sam gledao ijedno intoniranje bilo čije himne a da svi pjevaju. Neko pjeva, neko ko ono malo otvara usta, neko drži ruku na prsima, neko ne. Mislim... gluposti.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
boze pravde je himna drzave srbije, kao sto je i dvoglavi orao grb drzave srbije.. odbijanje pjevanja himne je ravno odbijanju nosenja dresa s grbom... mihajlovic je upravu sto ga je odstranio.. pogotovo ako je potpisao izjavu kojom je se drug adem obavezao da ce pjevat' himnu... iako ne znam kakve veze ova prica ima s temom o reprezentaciji BiH...
Sta ako ga izbace trajno ne moze nigdje drugo da igra i tako ??? da se prebai koji cu propisi ??
Zbog zvizdanja Bosanaca i Hercegovaca na mnogim nasim stadionima ima veze sa BiH. Mi ni texta nemamo pa "Bosanci i Hercegovci" nece da pjevaju nit ih neko tjera ko sto se "Srbin" Ljajic tjera na to.... Neke stvari ce otvoriti oci svima nama i nadam se da ce mo svi podosta ohladiti i shvatiti neke druge puteve... put u EU je ono sto ce sve ovo da ohladi aBogda...amho je napisao/la:boze pravde je himna drzave srbije, kao sto je i dvoglavi orao grb drzave srbije.. odbijanje pjevanja himne je ravno odbijanju nosenja dresa s grbom... mihajlovic je upravu sto ga je odstranio.. pogotovo ako je potpisao izjavu kojom je se drug adem obavezao da ce pjevat' himnu... iako ne znam kakve veze ova prica ima s temom o reprezentaciji BiH...
p.s. svaka himna bilo koje drzave u svijetu treba da bude prihvacena od svih ljudi u toj zemlji a ne da se ljudi tjeraju da je vole. BiH i bez texta himne nije prihvacena svugdje a to nije fino prema drzavi u kojoj zivis, porez placas, penziju ubires itd. zalosno al je tako ...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ne znam jesu li ga zvali. I da jesu, i da je pristao, ne bih vidio nekih problema tu. A njegovo je kako se osjeća, šta ja znam (niti me se tiče) šta je njemu u glavi. Ima dosta Srbijanaca recimo koji sebe smatraju ateistima kojima nikako ne leži "Bože pravde"... ili im ne leži iz drugih razloga. Tako da, jedan je aršin. Jeste normalno da se igra za državu (ajmo reći ex-yu republiku) iz koje potičeš. Druga je stvar što mnogi rođeni na području BiH nastupaju za susjede. Ne mogu ulaziti u pojedine slučajeve, šta ja znam čiji je otac, majka, djeda porijeklom odakle. Ne moraš biti rođen u BiH da bi nastupao za nju, niti moraš biti rođen u Srbiji da bi nastupao za nju (saveznoj republici u sklopu Jugoslavije, razumije se, tek sada dolaze generacije rođene u novim državama). I ja bih volio da se ojača taj bosansko-hercegovački identitet, ali nacionalizam je odnio stvari u 3 pm.bparena je napisao/la:Mi bi davno bili Evropski prvaci da su za BiH domovinu igrali svi oni koji su trijumfima kitili vitrine susjednih zemalja. I ako je to normalno onda su ovdje dva razlicita arsina. Jest normalno ako je praksa drugacija. Boogu hvala sa se napokon svi u BiH okrecu maticnoj drzavi. Ali dok bude "izletnika" ja bi odmah pozvao Ljajica u BiH reprezentaciju. Mojne ba perfidnih stavova....Makanaky je napisao/la:Adem Ljajić je igrao za U-19 repku Srbije kada se ta himna ja mislim uvela. Samo ga tada valjda nisu primoravali da pjeva. A ne bih ni ja vala - em mi je pun qrac branjenja sprskog roda i srpskih zemalja, em je tekst diskriminirajući naspram ateista. A i kompletan fudbalski tim im je obišao nekakav hram u Južnoj Africi kad su igrali SP dole... ljubili nekakve krstove, knjige, šta li već... ne sjećam se da se iko bunio, možda ima i grupnog pritiska ali brate vjera je privatna stvar.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla