Nisam za to da njih četvorca budu prvih četri štopera, al' jesam da Bartley konačno dobije priliku. Vermaelen, Koscielny, Sakho/Vertonghen/Mbiwa/Dragović/Ingo Martinez/akosejoškojispomunjeslučajno? pa onda Mertesacker, pa Bartley.
A na defanzivnog veznog, ako neće M'Vilu dovoditi, neka ne dovode nikog, jer ja ne vidim potrebu za novim defanzivcem na sredini. Song i Coquelin su dva odlična izbora. Istina, Song sa nešto slabijom sezonom (od svoje 2010/11) al' još uvijek znamo da može puno toga i da radi puno toga, naročito kad je u formi. A kao treća opcija ima i Frimpong.
According to reports in Spain and **** on Twitter, Athletic Bilbao striker Fernando Llorente is set to sign for Arsenal tomorrow. This is what one of the reports said:
'Multiple rumors indicate that the Athletic center forward will give a press conference tomorrow to announce his departure to Arsenal.'
Mada ja ne vjerujem da će on preći u Arsenal. Pa ako malo uključimo logiku, jbte 30 miliona eura za poziciju, gdje nam nije
hića kupovati igrača. Prije vjerujem (a i želim da vjerujem) kako bi Wenger izabrao Girouda, jer je ovaj i Francuz i mnogo jeftiniji i po meni bolji igrač.