1.To sto su dokazani igraci ne garantuje da ce odigrati kvalitetno za reprezentaciju.Vidic,Messi,C.Ronaldo samo su tri top primera toga.Da se odma' ogradim jer znam da ce se hvatati za to,ne d'o dragi Bog da poredim neke nase igrace sa njima vec cisto navodim primer.A znamo dobru da su i u Portugalu i u Argentini a narocito Srbiji u 90% slucajeva bili kivni na te igrace sto ne pruzaju ni izbliza utakmice za drzavni grb kao kada igraju u klubu.
Glupo je govoriti kako je Tosic beskoristan za ovu reprezentaciju nakon sto je nakon duzeg vremena odigrao utakmicu za reprezentaciju.Hajde da je odigrao ocajno,da je isao iz greske u gresku,ali odigrao je jednu stvarno kvalitetnu utakmicu.Cini mi se da sam ovde na forumu napisao,a mozda i nisam ali sam svakako u caskanju sa prijateljima rekao da od Tosica ne ocekujem da ce zaigrati za reprezentaciju na zeljenom nivou i nivou potrebnom za reprezentaciju,bas kao sto nisam ocekivao ni od Tomica,ni od Maksimovica,ni od Mijailovica... ali bas sam prijatno iznenadjen jucerasnjom partijom od strane Tosica,i pri tome je bio najbolji centralni u nasoj ekipi.
2.I ja dajem forumsko misljenje,ma sta god to znacilo,jer ne verujem da su odredjeni ljudi toliki debili da na forumu daju jedno misljenje,a u stvarnosti jedno potpuno drugo,meni je ipak mnogo bitnije to drugo,a za koje misljenje i imam diplomu.
Petrovic nije uvek bio neupotrebljiv,ja sam uvek govorio da su dva potpuno razlicita tipa Petrovic u Partizanu i Petrovic u reprezentaciji.Onoga iz Partizana nikada ali bas nikada ne bih voleo u reprezentaciji,dok Petrovic iz reprezentacije kada hoce da igra(primer utakmica sa Australijom),moze da udje u neki siri izbor zadnjih.
Radovanovicu je ovo druga utakmica za reprezentaciju,imao ono poluvreme kod Pizona protiv Bugarske koje je sasvim korektno odradio.Neka odigra 4-5 utakmcia pa cemo da pricamo,a stvarno ne znam ko sme da se usudi da nakon 1-2 utakmice kaze kakav je ko.
3. Koje su to 3-5-2 varijacije ? 3-5-2 je jedna totalno druga formacija u odnosu na ovu.Ova nasa se samo moze transformisati u 3-5-2,moze u 4-5-1,u 5-4-1,u 4-4-2,a po potrebi i u 4-3-3 jer cak i za to imamo igrace.Svaka formacija se moze nadovezati na drugu to je strucno dokazano i sa pravim igracima ti teoretski mozes promeniti sve formacije a da to izgleda jednako ubojito na terenu.Izuzetno je sirok pojam 3-5-2 varijacija,kao sto rekoh iznad teoretski 4-4-2 moze postati varijacija 3-5-2 sa pravim igracima.Ali mi ne igramo 3-5-2 niti smo juce ikako igrali to,a verujem i da necemo jer kao sto i sam rece u ovom trenutku nemamo dovoljno kvalitetnih napadackih opcija za to.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))