možda je otkrio da postoji život i van sobe.Principatus je napisao/la:Ma to iznad je @harishp. By the way, gdje je on?
BIH VS MEKSIKO CHICAGO [MAJ 31, 2012]
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BIH VS MEKSIKO CHICAGO [MAJ 31, 2012]
DRUG NEBI TI PUNCA
taman poslije ispita.ANTIFA ! je napisao/la:Samo da neodigraju onako traljavo , bezidejno , sporo ,tromo
Nek se malo potrude "igracine "
Proslu nisam gledo , ovu cu gledati
I vidim neigramo sa Srijede na Cetvrtak nego sa Cetvrtka na Petak
Meksiko - BiH 03:00 po nasem vremenu 01.06.2012
a zabrinula sam se da necu moc ucit zbog utakmice

...
Zavrsio osnovnu skolu, neki dan su ovdje bile slike sa mature. Sad nema puno vremena jer se sprema za srednju skolu, valja ucit.Principatus je napisao/la:Ma to iznad je @harishp. By the way, gdje je on?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Cuj gdje je. Pa na putu prema Chicagu, on je Safet Susic.Principatus je napisao/la:Ma to iznad je @harishp. By the way, gdje je on?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
bagrcavi je napisao/la:nije on Safet Sušić on je

- Principatus
- Kontakt:
Samo se vi zahebavajte. Kad se vrati ima da vas sve zik. 

A ti to znas jer si uz njega. Pusti me da pogadjam, ti si Piplica?Cartman je napisao/la:Cuj gdje je. Pa na putu prema Chicagu, on je Safet Susic.Principatus je napisao/la:Ma to iznad je @harishp. By the way, gdje je on?

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ja sam Ciro.Principatus je napisao/la:Samo se vi zahebavajte. Kad se vrati ima da vas sve zik.
A ti to znas jer si uz njega. Pusti me da pogadjam, ti si Piplica?Cartman je napisao/la:Cuj gdje je. Pa na putu prema Chicagu, on je Safet Susic.Principatus je napisao/la:Ma to iznad je @harishp. By the way, gdje je on?

Ljudi moji što ste tako pesimistični. Ja imam osjećaj da je Pape pripremio sjajnu taktiku, punu mašte i kreativnosti(kakav je i on sam
), u kojoj će naši zapeti od prve minute, i izgubićemo na kraju samo 2 razlike.

biti ce to jaka i teska utakmica,rezultat ce biti krajnje nepredvidiv,bit ce 3-0 za mexico xD
Koja je razlika između Karlovačkog piva i Dinamo?
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”
Najvjerovatniji sastav protiv Meksika:

Susic - baklava tactic

Susic - baklava tactic

- SaltCityAttack
- Kontakt:
reprezentativci su sletili i smjestili su se u Intercontinental Hotelu na Michigan Av... pa eto ko od vas ranije dodje neka ih tamo trazi... ja sam evo sad bio u Bel-Ami tu je samo Ibricic dosao na kafu ...u Utorak imamo trening u 6:00pm pa cu biti tamo prisutan pa ce biti slika i video materijala i td
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
eto ebem ti nas susic i momci mi nisu dali ni mrvu nade da mozemo do pozitivnog rezultata ja mislim da ce nas ljudi nakantat
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ponudi čovjeka pivom, što si stipsa, pa došao je na odmor.SaltCityAttack je napisao/la:reprezentativci su sletili i smjestili su se u Intercontinental Hotelu na Michigan Av... pa eto ko od vas ranije dodje neka ih tamo trazi... ja sam evo sad bio u Bel-Ami tu je samo Ibricic dosao na kafu ...u Utorak imamo trening u 6:00pm pa cu biti tamo prisutan pa ce biti slika i video materijala i td

[youtube][/youtube]
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
pise na sportsport.ba kako je moguce da stevanovic pocne tekmu protiv mexica. koliko ja znam momak se vratio u sarajevo, mora igrati za mladu. ko pise te tekstove tamo?
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Sta ovo na pocetnoj pisu da bi Stevanovic moga igrati otpocetka,zar Stevanovic i Zahirovic nisu otisli za Sarajevo da igraju za U21?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
ocekuje se toliko nasih navijaca, koji jedva cekaju da pogledaju tekmu repke, neki jedva izdvoje pare, prodju tolike kilometre da bi gledali kako nasa repka igra, jer im kuca srce za BiH. Ako igraci odgovore onako nonsalantninm, ismijavajucim pristupom, kao u Irskoj, treba ih izvizdati van terena. Ono je sramotno kako se ponasaju prema nacijonalnom dresu, i fakat ove tekme im dodju dobro, jer dobiju djabe putovanja i uzivaju uz kolegijalni parti. Ako nastavi onakav odnos prema dresu BIH treba istjerati **** pa zvali se oni Dzeko ili Mravac. Ipak radije bi gledao Mravca kako se znoji i bori, i ako nezna, nego Dzeka koji se setka gladi muda, i misli kako ce sa Spahicem u Dubrovnik na more. Pa makar sve tekme izgubili, al srce ce makar biti ostavljeno tamo gdje mu je mjsesto.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
ovo ti možeš na manageru pravit ovako, a i tamo ćeš dobiti otkaz sa ovakvom formacijom.MrAmani96 je napisao/la:Najvjerovatniji sastav protiv Meksika:
Susic - baklava tactic
DRUG NEBI TI PUNCA
- Goalgetter
- Kontakt:
Odputovali su obojica nazad kod U21 reprezentacije, to je greska ss.baemir79 je napisao/la:Sta ovo na pocetnoj pisu da bi Stevanovic moga igrati otpocetka,zar Stevanovic i Zahirovic nisu otisli za Sarajevo da igraju za U21?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.