Odbojkašice

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Texi
Kontakt:

Re: Odbojkašice

Post Postao/la Texi » 23 maj 2012, 12:47

Jutros pobeda protiv Kube 3:0, ali i dalje komplikovana situacija oko plasmana na OI.
I think I'm a pussy one.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 23 maj 2012, 15:53

Bože šta sve ljudi neće reći da bi pokazali svoju mržnju prema nekim osobama... Kako nekome može biti preči lični trijumf i zadovoljstvo od uspjeha repke? Što je najgore to zadovoljstvo im ne donosi ništa konkretno...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 23 maj 2012, 17:18

DANTES je napisao/la:Bože šta sve ljudi neće reći da bi pokazali svoju mržnju prema nekim osobama... Kako nekome može biti preči lični trijumf i zadovoljstvo od uspjeha repke? Što je najgore to zadovoljstvo im ne donosi ništa konkretno...
@Dantes, kad uspeha repke nema, zna se ko to treba da ode. Nazalost, talovi sa Boricicem, kao i rodbinske veze sa Djokovicima su dovoljne da se ostane na polozaju i kad je svima jasno da ekipa godinama podbacuje. Nemoj samo da se vadis na poslednje EP, koje je bilo slabije kvalitetom i u kome je publika vodila ekipu do medalje.
Ne pricam ja sve ovo zato sto nekoga mrzim, jer ne mrzim niti jednoga coveka.
Pricam sve ovo jer je jasno da je samozivi Terzic 1 razlog zasto nasa repka nije uvek top3 na svakom takmicenju, vec gubi od svakog jakog protivnika. Uostalom, samo pogledaj rezultate od famozne 2007. na ovamo, pa ce ti biti jasno zasto nismo dotakli visine, vec smo uvek "tu negde" alibijevski.
Ali, zasto me to cudi, kad si ti 1 od stovatelja lika i dela 1 Tomislava Karadzica? Prema svecu i tropar. ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 23 maj 2012, 17:38

MaGiCa je napisao/la:
DANTES je napisao/la:Bože šta sve ljudi neće reći da bi pokazali svoju mržnju prema nekim osobama... Kako nekome može biti preči lični trijumf i zadovoljstvo od uspjeha repke? Što je najgore to zadovoljstvo im ne donosi ništa konkretno...
@Dantes, kad uspeha repke nema, zna se ko to treba da ode. Nazalost, talovi sa Boricicem, kao i rodbinske veze sa Djokovicima su dovoljne da se ostane na polozaju i kad je svima jasno da ekipa godinama podbacuje. Nemoj samo da se vadis na poslednje EP, koje je bilo slabije kvalitetom i u kome je publika vodila ekipu do medalje.
Ne pricam ja sve ovo zato sto nekoga mrzim, jer ne mrzim niti jednoga coveka.
Pricam sve ovo jer je jasno da je samozivi Terzic 1 razlog zasto nasa repka nije uvek top3 na svakom takmicenju, vec gubi od svakog jakog protivnika. Uostalom, samo pogledaj rezultate od famozne 2007. na ovamo, pa ce ti biti jasno zasto nismo dotakli visine, vec smo uvek "tu negde" alibijevski.
Ali, zasto me to cudi, kad si ti 1 od stovatelja lika i dela 1 Tomislava Karadzica? Prema svecu i tropar. ;)
Gdje sam ja rekao da je Terzić svetac..... Više cijenim npr Zakoča.... Samo ne volim kada neko lični antagonizam stavi iznad repke... Ču da se ne plasiramo, samo da Terzić ode....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 23 maj 2012, 20:09

DANTES je napisao/la: Gdje sam ja rekao da je Terzić svetac..... Više cijenim npr Zakoča.... Samo ne volim kada neko lični antagonizam stavi iznad repke... Ču da se ne plasiramo, samo da Terzić ode....
Zato sto ga nikada nece smeniti ako ne dozivi major blow. Razumes :?:
Neodlazak na OI bi bio major blow. Sve trugo ce proci pod ono "jbga, konkurencija je velika, borili smo se, ali je X Y Z ekipa bila jaca; pogledajte koliko oni imaju stanovnika, a koliko mi i sl." i ostale spin price.
Ponavljam: nije problem u Terzicu zato sto ne osvaja medalje u kontinuitetu, problem je sto on sa top3 ekipom zavrsava na 7., 8. ili 9. mestu na velikim takmicenjima. Gubitnicki mentalitet je napravio. A sve mu se tolerise. Zasta su bili otpusteni Gajic ili Travica? Zbog toga sto su se zakacili sa 1 igracem ili zbog mesta #4 na EP sa mnogo slabijom ekipom u mnogo jacoj konkurenciji.
Samo neka Boricic uradi isto i ja zadovoljan. To znaci da su svi smenjivi, a ovako je reprezentacija privatna prcija sujetnog Terzica.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 24 maj 2012, 14:38

vidio sam sad ovu tabelu i idete vi 100% na OI, preslabi ostali protivnici, pogotovo kuba razocarala
nema potpisa

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 25 maj 2012, 13:52

Admir_Sa je napisao/la:vidio sam sad ovu tabelu i idete vi 100% na OI, preslabi ostali protivnici, pogotovo kuba razocarala
Pogledaj tabelu ponovo. ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 maj 2012, 17:00

I tako mi odosmo na OI,a oni koji su pljuvali svo vreme se zavukose negde. :oops:

Tako se to radi devojke,sad na OI pa sta bude,cilj je ispunjen. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 27 maj 2012, 18:23

Bravo!
nema potpisa

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 27 maj 2012, 22:43

Devil je napisao/la:I tako mi odosmo na OI,a oni koji su pljuvali svo vreme se zavukose negde. :oops:

Tako se to radi devojke,sad na OI pa sta bude,cilj je ispunjen. ;)
I tako cemo opet da prsnemo na OI, kao i na ostalim velikim takmicenjima u poslednjih 5 godina (sem EP kod nas).:oops:

I tako ce godine proci, a skakavci ce ih jesti, jer je bolje ne menjati nista, nego smeniti coveka koji nesto lose radi.
Vec vidjeno. A ako ti je cilj ispunjen kvalifikacijom na OI, jasno mi je koliko ti Terzic pase kao trener. Verovatno ti pasu Nikolic ili Kostunica kao politicari. Znas ono: 1 korak napred, 2 nazad? :roll:

A blago tebi kad "umes" da vidis razliku izmedju konstruktivnog misljenja i "pljuvanja". Vazno je da ne znas da se kaze "sve vreme", a sad ko je gde u kojoj 'rupi' - to ti je najvaznije u svemu ovome izgleda. ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 maj 2012, 23:29

Tipicno misljenje,kada se ne zna o cemu da se pise onda nek' se pise o politici i kolektorisanju(valjda se tako kaze :mrgreen: :oops: ).

Pod broj jedan,tebe apsolutno ne treba da zanima moja "politicka karijera".Da clan sam stranke nije bitno koje,ali osim sto im ponekad uberem kes apsolutno mi puca za njih.Ove godine sam za dve radio izbornu kampanju,meni dobro,a bgm i njima,tako da ne znam sta bi znacilo nekom trecem (u ovom slucaju ti) da mu kazem kako sam opredeljen.

Pod broj dva,apsolutno mi puca ona stvar da li ce nesta biti ispravno ili neispravno napisano.Oni koji hoce da procitaju i koji ne traze dlaku u jajetu ce sve da procitaju,a verujem i ti samo sto ti je nesta trebalo da popunis ovaj deo gde se pise post da ne bi na kraju izgledalo siromasno. :roll:
Uostalom bolje pisati pogresno i imati svoje misljenje,nego kopirati postove sa drugih foruma,ti dobro znas kako se to radi. :roll:

O tome dosta,daleko u Off,ali eto. :roll:

Sto se tice sportskog aspekta posta.Ja sam pre par meseci rekao da reprezentaciji treba biti samo jedan cilj,a to je plasman za OI.Jer trenutno igracice za nesta vise nemamo,u kurcevoj formi su sve a za to zasigurno nije kriv Terzic.Nakon utakmice pre par dana kada smo izgubili tesno utakmicu krivac je bio zna se ko,jer zaboga nemoguce je tako izgubiti,a danas kada smo okrenuli krivac je pretpostavljam zelja Japanki da se izbaci Tajland sa liste putnika. :roll:

Problem je sto se uhvati pik na nekoga,ne samo ti,ne samo na forumu,ne samo u odbojci.Poznat smo mi narod,kome ce Terzic zauvek biti kriv pa makar sve redovno osvajao,Tole ce zauvek biti kriv sta god da se desi,Pantelic nikada nece biti fudbaler ma koliko god golova dao,isti slucaj kao kod Petrovica i Milijasa koji nikada nece zasluziti da se zovu fudbaleri.Robi ce zauvek biti odlican trener i uvek ce imati prava na gresku koja nece biti njegova krivica,a Pizon ce ostati neznalica i glupan.... :roll:

Osvojeno EP,plasman na OI ja zadovoljan,a to sto cemo se zauvek vaditi na to da mi ne bi osvojili EP da se nije igralo u Beogradu,ili da ne bi bili drugi u rukometu da se nije igralo u Srbiji to je drugi par carapa,jer mi uvek bolje cenimo tudje vise nego svoje.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 27 maj 2012, 23:55

Devil je napisao/la:Tipicno misljenje,kada se ne zna o cemu da se pise onda nek' se pise o politici i kolektorisanju(valjda se tako kaze :mrgreen: :oops: ).
Ne, nego je tipicno prozivati u uvijenoj formi nekoga. To je tako tipicno, ali za tebe.
Pod broj jedan,tebe apsolutno ne treba da zanima moja "politicka karijera".Da clan sam stranke nije bitno koje,ali osim sto im ponekad uberem kes apsolutno mi puca za njih.Ove godine sam za dve radio izbornu kampanju,meni dobro,a bgm i njima,tako da ne znam sta bi znacilo nekom trecem (u ovom slucaju ti) da mu kazem kako sam opredeljen.
I ne zanima me. Tvoja stvar, ali sam morao da upotrebim neku slikovitu analogiju.
Pod broj dva,apsolutno mi puca ona stvar da li ce nesta biti ispravno ili neispravno napisano.Oni koji hoce da procitaju i koji ne traze dlaku u jajetu ce sve da procitaju,a verujem i ti samo sto ti je nesta trebalo da popunis ovaj deo gde se pise post da ne bi na kraju izgledalo siromasno. :roll:
WOW. Sad si me ownovao. A ja samo hteo da ti se narugam u facu, za te neke rupe koje pominjes. Znas, ne vise svi ljudi 16 sati dnevno na forumu, da bi tebi odgovarali na temama. Dovoljno je i 15 minuta dnevno, ponekad.
Uostalom bolje pisati pogresno i imati svoje misljenje,nego kopirati postove sa drugih foruma,ti dobro znas kako se to radi. :roll:
Opet si me ownovao. Nemam sta da ti prigovorim, ali hajde da i to demistifikujemo. Tu i tamo iskoristim vec napisane recenice sa kojima se 100% slazem ili copy/pastujem neke vlastite postove sa drugih foruma. Mea culpa sto ih nisam potpisao. Bravo za tebe koji uredno "ne krades" tudju intelektualnu imovinu. ;)
O tome dosta,daleko u Off,ali eto. :roll:
Citavi tvoji postovi upuceni meni su cesto na ovom forumu bili 1 veliki Off, ali o motivima ne valja raspravljati.
Nije valjda da jedna partija Conquiztadora tako utice na tebe? :mrgreen:
Sto se tice sportskog aspekta posta.Ja sam pre par meseci rekao da reprezentaciji treba biti samo jedan cilj,a to je plasman za OI.Jer trenutno igracice za nesta vise nemamo,u kurcevoj formi su sve a za to zasigurno nije kriv Terzic.
Nemamo radi koga :?: Ko je to razvalio najtalentovaniju evropsku ekipu :?:
Nakon utakmice pre par dana kada smo izgubili tesno utakmicu krivac je bio zna se ko,jer zaboga nemoguce je tako izgubiti,a danas kada smo okrenuli krivac je pretpostavljam zelja Japanki da se izbaci Tajland sa liste putnika. :roll:
Taj krivac je u sedlu vec 10 godina. Tu i tamo ubode nesto, ali mnogo puta omasi. U tome je caka.
Problem je sto se uhvati pik na nekoga,ne samo ti,ne samo na forumu,ne samo u odbojci.Poznat smo mi narod,kome ce Terzic zauvek biti kriv pa makar sve redovno osvajao,Tole ce zauvek biti kriv sta god da se desi,Pantelic nikada nece biti fudbaler ma koliko god golova dao,isti slucaj kao kod Petrovica i Milijasa koji nikada nece zasluziti da se zovu fudbaleri.Robi ce zauvek biti odlican trener i uvek ce imati prava na gresku koja nece biti njegova krivica,a Pizon ce ostati neznalica i glupan.... :roll:
Jel vidis kako ne razmisljas :?:
Zasto se hvataju ti takozvani "pikovi" / Zato sto ih neko negde zasluzi, mozda :?: :roll:
Jel to Pizon negde nekad pokazao da ume da sastavi recenicu, plan, tim, ideju? Nije. Dakle - glup je.
Jel to negde nekad Milijas igrao ozbiljan trkacki fudbal? Nije. Uvek je beskoristan, sem u prekidima. Dakle - sporac i poluigrac.

Nisu to "pikovi" nikakvi, vec ne/opravdano misljenje. U ovom slucaju, sasvim opravdano.
Osvojeno EP,plasman na OI ja zadovoljan,a to sto cemo se zauvek vaditi na to da mi ne bi osvojili EP da se nije igralo u Beogradu,ili da ne bi bili drugi u rukometu da se nije igralo u Srbiji to je drugi par carapa,jer mi uvek bolje cenimo tudje vise nego svoje.
I o tome smo pricali. Poenta je da se van Beograda igra skoro uvek, a u Beogradu 1om ili 2x
u 20-30 godina. Sta cemo sa tim? ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 maj 2012, 14:10

Sjajno smo igrali i na Gran Prije prošle godine..... Otišli smo na OI i to je najbitnije...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 28 maj 2012, 15:09

mala digresija

Tijana

slika

:oops: :oops:
nema potpisa

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 maj 2012, 16:25

DANTES je napisao/la:Sjajno smo igrali i na Gran Prije prošle godine..... Otišli smo na OI i to je najbitnije...
Jel' mene oci varaju il' se ja i ti totalno slazemo u necemu... :mrgreen: :?

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 29 maj 2012, 15:44

Devil je napisao/la:
DANTES je napisao/la:Sjajno smo igrali i na Gran Prije prošle godine..... Otišli smo na OI i to je najbitnije...
Jel' mene oci varaju il' se ja i ti totalno slazemo u necemu... :mrgreen: :?
šokantno ali eto dogodilo se.......... :lol: :lol: :lol:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 09 jun 2012, 17:50

ko vam igra ovu europsku ligu :roll:

juce i danas porazi od 2-3 od poljakinja i brazilki na grandpriju
nema potpisa

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 12 jun 2012, 23:22

Admir_Sa je napisao/la:ko vam igra ovu europsku ligu :roll:

Mlatnuli smo Italijanke... Nego na OI ćemo biti u jaki teškoj grupi, zahvaljujući namjestanju lakših rivalske domaćicama... Dakle igramo sa Turskom, SAD, Brazilom, Kinom, J. Korejom. U drugoj grupi su: Domaćice, Japan, Alžir, Dominikana, Italija, te Rusija... Dobro ako predjemo nekako dalje biće malko lakše u 1/4 finalu...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 12 jun 2012, 23:39

DANTES je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:ko vam igra ovu europsku ligu :roll:

Mlatnuli smo Italijanke... Nego na OI ćemo biti u jaki teškoj grupi, zahvaljujući namjestanju lakših rivalske domaćicama... Dakle igramo sa Turskom, SAD, Brazilom, Kinom, J. Korejom. U drugoj grupi su: Domaćice, Japan, Alžir, Dominikana, Italija, te Rusija... Dobro ako predjemo nekako dalje biće malko lakše u 1/4 finalu...
hmmm, Jovana se mora drasticno popraviti ak mislite biti medju 4. bice more rezultata 2-3 i 3-2 :D
nema potpisa

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 jun 2012, 18:38

Dakle sto se nas tice klub su napustile Marta Valcic,Tamara Rakic,Bojana Radulovic i Jelena Medarevic.U klub je stigla za sada samo Julija Milovic reprezentativka Madjarske koja je prethodne sezone igrala za Vasas.

Sto se tice lige prvaka ponovo sa Poljskom Fakrom cini mi se treca godina za redom.A tu su jos Dinamo Moskva i Lokomotiva Baku.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk i 2 gosta.