GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
Iako su mi najdraza reprezentacija mislim da se Englezi nece provesti na ovom prvenstvu. Moja je prognoza da ce ispasti cak u grupnoj fazi natjecanja. Jednostavno sredina im je bezidejna, dok u napadu nemaju igraca koji bi mogao biti prevaga na terenu. Igraca koji bi jednim potezom mogao rijesiti utakmicu.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Previše je nepoznanica u momčadi i jasno je samo da Englezima neće biti nimalo lako na euru. Istina, na ruku im ide to što suparnici neće znati kako će Engleska igrati, ali ne znaju to još ni igrači sami 'gordy albiona'
Jedina prednost koju bi Engleska mogla imati na Europskom prvenstvu 2012. je element iznenađenja. Čak ni igrači ne mogu znati što da očekuju od Roya Hodgsona, koji je tek 1. maja postavljen za izbornika.

Previše je nepoznanica u momčadi i jasno je samo da Englezima neće biti nimalo lako na euru. Istina, na ruku im ide to što suparnici neće znati kako će Engleska igrati, ali ne znaju to još ni igrači sami 'gordy albiona'

Jedina prednost koju bi Engleska mogla imati na Europskom prvenstvu 2012. je element iznenađenja. Čak ni igrači ne mogu znati što da očekuju od Roya Hodgsona, koji je tek 1. maja postavljen za izbornika.
Hodgson je uvijek bio zagovornik sustava 4-4-2, ali se u novije vrijeme pokazao fleksibilnim i vjerojatno je da će, barem u prvoj utakmici protiv Francuske, postaviti momčad u formaciju 4-2-3-1, koja mu je dobro prolazila u West Bromwich Albionu. Ondje se služio formacijama 4-4-2, 4-2-3-1, 4-1-4-1, a povremeno i drugima kako su ga ozljede u momčadi primoravale na to. Nemojte se iznenaditi ako usred utakmice odluči promijeniti sustav ako smatra da nešto treba prilagoditi situaciji.
U WBA-u je često igrao s dvojicom defenzivnih veznjaka, pa će vjerojatno isto pokušati i s Engleskom. Scott Parker, koji je u veljači na prijateljskoj utakmici protiv Nizozemske prvi put ponio kapetansku vrpcu, trebao bi biti siguran za jedno od ta dva mjesta, iako se doima umornim poslije vrlo duge sezone u Tottenhamu. Za drugu će konkurirati Gareth Barry (Manchester City) i njegov klupski kolega James Milner. Ispred njih će gotovo sigurno biti Steven Gerrard (Liverpool). Da nije bilo ozljede zbog koje je propustio gotovo čitavu sezonu, jedno od mjesta u veznom redu sigurno bi pripalo Arsenalovom Jacku Wilshereu.
No ovako će Gerrard i Parker vrlo vjerojatno biti u sredini, čak i ako se Hodgson odluči za 4-4-2 s dvojicom krilnih igrača - vjerojatno Arsenalovim Theom Walcottom (unatoč nedavnoj ozljedi) i Ashleyem Youngom iz Manchester Uniteda. Hodgson još raspolaže i s Frankom Lampardom (Chelsea), Stewartom Downingom (Liverpool) i mladim, 18-godišnjiim Alexom Oxlade-Chamberlainom (Arsenal).
Joe Hart (Manchester City) siguran je izbor za vratarsku jedinicu, ali obrana je vrlo problematična. Jedini je siguran Ashley Cole (Chelsea) na poziciji lijevog braniča koju drži otkako je debitirao za reprezentaciju u svibnju 2001. Na desnom će vjerojatno biti Glen Johnson (Liverpool), iako ostaje nejasno zašto se Hodgson olako riješio usluga Kylea Walkera (Spurs) i Micaha Richardsa (Manchester City).
Već je i ranije bilo jasno da su odnosi na relaciji John Terry - Rio Ferdinand na tako niskoj razini da neće moći igrati jedan pored drugog. Hodgson je to riješio izostavljanjem s popisa iskusnog, ali često ozlijeđenog Unitedova igrača, a Chelseajevu (iako više ne i engleskom) kapetanu Terryju u sredini obrane će se pridružiti netko od sljedećih: Gary Cahill (Chelsea), Joleaon Lescott (Manchester City) ili Phil Jones (Manchester United).
Pred Hodgsonom je još jedna teška odluka. S obzirom na to da je glavna zvijezda momčadi, Unitedov Wayne Rooney pod suspenzijom i neće moći igrati u prve dvije utakmice, izbornik mora naći neko barem prijelaznom riješenje da ga zamijeni. Hoće li to biti Danny Welbeck (Manchester United), Jermain Defoe (Spurs) ili Andy Carroll (Liverpool) u ovom je trenutku teško reći, a ovisit će i o formaciji koja će istrčati u te prve dvije utakmice bez Rooneya. Jedno od rješenja mogao bi biti sustav 4-4-1-1, sa Stevenom Gerrardom odmah iza isturene špice.![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Carroll u vrhu napada prve dvije utakmice, a iza njega će biti Gerrard.
Graeme Bailey @SkyGraemeBailey
Huge blow for France, Loic Remy ruled out of Euro 2012.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
-
- Kontakt:
JOHN GUIDETTI, mladi napadač švedske nogometne reprezentacije, zbog ozljede bedrenog mišića propustit će Europsko prvenstvo.
Guidetti, nogometaš Manchester Cityja koji igra na posudbi u Feyenoordu, ove sezone je u nizozemskoj prvoj ligi postigao 20 pogodaka u 23 nastupa. Međutim, Guidetti neće prezentirati svoje mogućnosti na Euru.
"Očito je da sam jako razočaran. Imao sam sjajnu sezonu i Euro je trebao biti moj vrhunac", rekao je 20-godišnji Šveđanin
Guidetti, nogometaš Manchester Cityja koji igra na posudbi u Feyenoordu, ove sezone je u nizozemskoj prvoj ligi postigao 20 pogodaka u 23 nastupa. Međutim, Guidetti neće prezentirati svoje mogućnosti na Euru.
"Očito je da sam jako razočaran. Imao sam sjajnu sezonu i Euro je trebao biti moj vrhunac", rekao je 20-godišnji Šveđanin
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- VolimLiverpool
- Kontakt:
1.Švedska
2.Engleska
3.Ukrajina
4.Francuska.
Živi bili pa vidjeli.
2.Engleska
3.Ukrajina
4.Francuska.
Živi bili pa vidjeli.

You'll never walk alone.
-
- Kontakt:
Nek Englezi prođu, sad ko će s njima mi je svejednoVolimLiverpool je napisao/la:1.Švedska
2.Engleska
3.Ukrajina
4.Francuska.
Živi bili pa vidjeli.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
englezi katastrofa. nemogu se sjetiti kad su imali ovako los tim i losijeg trenera. gledao sam ih protiv norveske sinoc, pa to je bio uzas. biti ce maltene cudo ako prodju grupnu fazu. 

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
PoDapisujemVolimLiverpool je napisao/la:1.Švedska
2.Engleska
3.Ukrajina
4.Francuska.
Živi bili pa vidjeli.

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Engleski izbornik bio je prisiljen otpisati Garetha Barryja s popisa putnika za Europsko prvenstvo te je umjesto njega pozvana zamjena. Priliku za nastup na velikom natjecanju dobit će tako Phil Jagielka...
Roy Hodgson već je unaprijed najavio kako je moguća promjena popisa igrača u slučaju da Gareth Barry ne bude spreman za nastup na Euru. Ozljeda veznjaka Cityja na kraju se pokazala ozbiljnom te je on otpao iz kombinacija.
Njegovo mjesto zauzet će Phil Jagielka, branič Evertona, koji je tako dobio priliku da nastupi na velikom natjecanju. On je sudjelovao u tri utakmice tijekom posljednjeg kvalifikacijskog ciklusa, a bit će osmi obrambeni igrač na popisu Roya Hodgsona.
"Razočaran sam što sam izgubio Garetha, ne samo kao člana skupine igrača koju vodim na Euro, već i kao pouzdanog dijela engleske reprezentacije u proteklih nekoliko godina", riječi su Hodgsona o nesretnom Barryju, koji je ozlijedio prepone u prijateljskom susretu protiv Norveške.
"Znam koliko je želio sudjelovati na Euru, ali uvjeren sam kako će i dalje biti dio reprezentacije i nakon Europskog prvenstva. Želim mu brz oporavak", završio je engleski izbornik.
Roy Hodgson već je unaprijed najavio kako je moguća promjena popisa igrača u slučaju da Gareth Barry ne bude spreman za nastup na Euru. Ozljeda veznjaka Cityja na kraju se pokazala ozbiljnom te je on otpao iz kombinacija.
Njegovo mjesto zauzet će Phil Jagielka, branič Evertona, koji je tako dobio priliku da nastupi na velikom natjecanju. On je sudjelovao u tri utakmice tijekom posljednjeg kvalifikacijskog ciklusa, a bit će osmi obrambeni igrač na popisu Roya Hodgsona.
"Razočaran sam što sam izgubio Garetha, ne samo kao člana skupine igrača koju vodim na Euro, već i kao pouzdanog dijela engleske reprezentacije u proteklih nekoliko godina", riječi su Hodgsona o nesretnom Barryju, koji je ozlijedio prepone u prijateljskom susretu protiv Norveške.
"Znam koliko je želio sudjelovati na Euru, ali uvjeren sam kako će i dalje biti dio reprezentacije i nakon Europskog prvenstva. Želim mu brz oporavak", završio je engleski izbornik.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Konacni spisak francuza
http://www.fff.fr/bleus/actu/542084_la- ... s-23-bleus
nema cini mi se nekih iznenadjenja
http://www.fff.fr/bleus/actu/542084_la- ... s-23-bleus
nema cini mi se nekih iznenadjenja
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
sto englezi imaju svoju propagandu.. drzava gdje je nekada bila normala bacanje banane na crnce i gdje im je kapiten optuzen za racizam sad kritkuje druge...
http://www.bbc.co.uk/news/uk-18233736#s ... icRSS20-sa

http://www.bbc.co.uk/news/uk-18233736#s ... icRSS20-sa
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
- vidovitadjemila
Engleska prvi favorit sigurno.I mislim da je prvo mjesto njihovo.Mogli bi i oni daleko otici.Ja mislim da ona francuska protiv nas nije najbolji pokazatelj snage te reprezentacije.Pa treba pogledati gdje ti ljudi sve igraju.Po meni oni su drugoplasirani.Svedjani su jaki ali su ipak igracki inferiorni u odnosu na dvije gore pomenute reprezentacije.To ce ih kostati.Ukrajina je mozda i najlosija reprezentacija na prvenstvu...Mislim da im ni domaci teren nece puno pomoci.
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
- brzitesanj
- Kontakt:
Selektor Švedske Erik Hamren objavio spisak za EURO:
-Andreas Isaksson (PSV Eindhoven), Johan Wiland (Koebenhavn), Par Hansson (Helsingborg);
- Mikael Antonsson (Bologna), Andreas Granqvist (Genoa), Olof Mellberg (Olympiacos), Jonas Olsson (West Bromwich Albion), Martin Olsson (Blackburn Rovers), Behrang Safari (Anderlecht), Mikael Lustig (Glasgow Celtic);
- Emir Bajrami (Twente Enschede), Rasmus Elm (AZ Alkmaar), Samuel Holmen (Istanbul BB), Kim Källström (Olympique Lyon), Sebastian Larsson (Sunderland), Anders Svensson (Elfsborg), Pontus Wernbloom (CSKA Moskva), Christian Wilhelmsson (Al-Hilal);
-Johan Elmander (Galatasaray), Tobias Hysen (IFK Göteborg), Zlatan Ibrahimović (Milan), Markus Rosenberg (Werder Bremen), Ola Toivonen (PSV Eindhoven).Na spisku je ostao povrijeđeni napadač Johan Elmander, kao i golman Andreas Isaksson, koji ima povrijđeno rame.
-Andreas Isaksson (PSV Eindhoven), Johan Wiland (Koebenhavn), Par Hansson (Helsingborg);
- Mikael Antonsson (Bologna), Andreas Granqvist (Genoa), Olof Mellberg (Olympiacos), Jonas Olsson (West Bromwich Albion), Martin Olsson (Blackburn Rovers), Behrang Safari (Anderlecht), Mikael Lustig (Glasgow Celtic);
- Emir Bajrami (Twente Enschede), Rasmus Elm (AZ Alkmaar), Samuel Holmen (Istanbul BB), Kim Källström (Olympique Lyon), Sebastian Larsson (Sunderland), Anders Svensson (Elfsborg), Pontus Wernbloom (CSKA Moskva), Christian Wilhelmsson (Al-Hilal);
-Johan Elmander (Galatasaray), Tobias Hysen (IFK Göteborg), Zlatan Ibrahimović (Milan), Markus Rosenberg (Werder Bremen), Ola Toivonen (PSV Eindhoven).Na spisku je ostao povrijeđeni napadač Johan Elmander, kao i golman Andreas Isaksson, koji ima povrijđeno rame.

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Prilično sam uvjeren da Francuska ne može još jednom zijanit u grupi. Mislim da je Blanc posložio stvari u toj selekciji i mislim da bi ovo konačno moglo da bude jedno solidno prvenstvo s njihove strane. Što se Engleza tiče, kao što neko reče, to samo može da bude faktor iznenađenja. Znači, od njih se ne očekuje puno tako da možda bez pritiska i naprave nešto. Navijam za njih, ali čisto sumnjam da mogu nešto više napraviti na EP, sve ukupno. Kako god, mislim da bi Englezi i Francuzi ipak trebali proć' grupu, ako ništa. Ukrajina jest domaćin, ali mislim da ne mogu puno u ovoj grupi. Šveđani bi možda i mogli pomrsit račune Francuzima i(li) Englezima, ali nisam dovoljno siguran oko njihovih dometa na ovom EP. Uglavnom, biće zanimljivo šta će se u ovoj grupi izdešavati. Nadam se da će se ispuniti moja očekivanja. 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Grupa koja bi mogla biti jako zanimljiva, al' naravno i nepredvidljiva. Realno gledajući Švedska, Francuska i Engleska imaju najizglednije prilike za prolaz dalje dok reprezentacija Ukrajina u ovom trenutku izgleda kao autsajder.
England vs. France - epski duel koji jedva čekam, te se nadam goleadi.
England vs. France - epski duel koji jedva čekam, te se nadam goleadi.

Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.
Vec ste sve rekli, ali mi nije jasno kako se od Engleske ocekuju goleade

Od svih velikih selekcija, to je najnekreativnija i najgora ekipa u igri prema napred. Jos im Hodgson trener, nemaju ni zadnjeg veznog, ni spica u formi, kreativnost na sredini im se odrazava u liku Gerrarda... Lose, da losije tesko moze biti. Na ruku im ide samo sto su igracki jaci i od Sveda i od domacina. Ili ispadaju ili se na guzove provlace do 1/4 finala gde im je kraj.
Svedi su korektni - nista vise, nista manje. Zavise dakako, od Ibrahimovica i u njemu ce im lezati i uspesi i neuspesi. Osim Toivonena i Zlatana, ne vidim razlog da idu dalje.
Francuzi su vec ozbiljna ekipa. Poslozio je to lepo Blanc, linije tima su izbalansirane, nema remetilackih vetrova.
Nije ovo Francuska sa pocetka milenijuma, ali nije ni raspustena Domenechova banda. Procice grupu, ali tesko ce u polufinale.
Ukrajina svoju nadu najvise polaze u domacinstvo. Van svog terena, to je obicna kanta, koja nije kapitalizovala veliki uspon klupskog fudbala. Naravno, zato sto su taj uspon doneli stranci.
Uvek im je odbrana bila korektna, sredina grubijanska, ali su uvek imali extra napadace. Danas su Voronyin i Schevchenko senke njih samih, Milevskiy stagnira, a Srbin Devic predstavlja najozbiljnijeg ofanzivnog igraca. Oni mogu da prodju, na euforiju i domaci teren, ali to nije odraz kvaliteta.

Od svih velikih selekcija, to je najnekreativnija i najgora ekipa u igri prema napred. Jos im Hodgson trener, nemaju ni zadnjeg veznog, ni spica u formi, kreativnost na sredini im se odrazava u liku Gerrarda... Lose, da losije tesko moze biti. Na ruku im ide samo sto su igracki jaci i od Sveda i od domacina. Ili ispadaju ili se na guzove provlace do 1/4 finala gde im je kraj.
Svedi su korektni - nista vise, nista manje. Zavise dakako, od Ibrahimovica i u njemu ce im lezati i uspesi i neuspesi. Osim Toivonena i Zlatana, ne vidim razlog da idu dalje.
Francuzi su vec ozbiljna ekipa. Poslozio je to lepo Blanc, linije tima su izbalansirane, nema remetilackih vetrova.
Nije ovo Francuska sa pocetka milenijuma, ali nije ni raspustena Domenechova banda. Procice grupu, ali tesko ce u polufinale.
Ukrajina svoju nadu najvise polaze u domacinstvo. Van svog terena, to je obicna kanta, koja nije kapitalizovala veliki uspon klupskog fudbala. Naravno, zato sto su taj uspon doneli stranci.

Uvek im je odbrana bila korektna, sredina grubijanska, ali su uvek imali extra napadace. Danas su Voronyin i Schevchenko senke njih samih, Milevskiy stagnira, a Srbin Devic predstavlja najozbiljnijeg ofanzivnog igraca. Oni mogu da prodju, na euforiju i domaci teren, ali to nije odraz kvaliteta.
Složio bih se sa tvojim mišljenjem, al' ako bi kojim slučajem Francuska došla do vodstva protiv Engleske, navedena reprezentacija bi se morala otvoriti, te vjerujem kako bi onda došlo do goleade. Naravno, ovo su samo moje želje.Od svih velikih selekcija, to je najnekreativnija i najgora ekipa u igri prema napred. Jos im Hodgson trener, nemaju ni zadnjeg veznog, ni spica u formi, kreativnost na sredini im se odrazava u liku Gerrarda... Lose, da losije tesko moze biti. Na ruku im ide samo sto su igracki jaci i od Sveda i od domacina. Ili ispadaju ili se na guzove provlace do 1/4 finala gde im je kraj.
Remember friend, as you pass by.
ma ne vjerujem da će Englezi proći...evo i Frank se povrijedio
Sve su prilike da će Francuzi i Ukrajina/Švedska ići dalje...

Sve su prilike da će Francuzi i Ukrajina/Švedska ići dalje...
FORZA MARŠAL !!!
Veliki su zbog jednog SP-a ili što imaju najbolji marketing u domaćoj ligiOd svih velikih selekcija

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
M'Villa izgleda propusta EP.Izasao je u 3.minuti utakmice.
Francuzi deluju bolje nego pre na terenu.

Francuzi deluju bolje nego pre na terenu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.