BIH VS MEKSIKO CHICAGO [MAJ 31, 2012]
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: BIH VS MEKSIKO CHICAGO [MAJ 31, 2012]
meksiko ovu lagano uzima 3-1, samo se pitam koga ce biti vise, zar chicago nije prepun meksikancima? znam da ima i puno nasih?
Kako su fizički spremni, umrtvit' će igru htjeli to oni ili ne.Adi_Zepce
Vidim da ove sezone igra lose.Ne bi bilo lose da ode u tim koji ga je prvobitno otkrio kao talentaUglavnom,Meksikanci su prebrzi i nasi se ne smiju u to upustati s njima.Treba umrtviti igru i samim tim umrtviti njih,te onda lagano im uvaljati gol

voltron30 je napisao/la:Kako su fizički spremni, umrtvit' će igru htjeli to oni ili ne.Adi_Zepce
Vidim da ove sezone igra lose.Ne bi bilo lose da ode u tim koji ga je prvobitno otkrio kao talentaUglavnom,Meksikanci su prebrzi i nasi se ne smiju u to upustati s njima.Treba umrtviti igru i samim tim umrtviti njih,te onda lagano im uvaljati gol

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
voltron30 je napisao/la:Kako su fizički spremni, umrtvit' će igru htjeli to oni ili ne.Adi_Zepce

Znaci imamo sanse

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Adi_Zepce
Znaci imamo sanse
Teško da imamo šanse, nemamo Bešića k'o prošle godine da ga ima svugdje na terenu, tek će se sada vidjeti koja je razlika između nas " profesionalaca " koji su došli nespremni na okupljanje i uvijek spremnih Meksikanaca

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
U Meksiku cemo biti jaci za Maleticazizu1991 je napisao/la:Adi_Zepce
Znaci imamo sanse
Teško da imamo šanse, nemamo Bešića k'o prošle godine da ga ima svugdje na terenu, tek će se sada vidjeti koja je razlika između nas " profesionalaca " koji su došli nespremni na okupljanje i uvijek spremnih Meksikanaca![]()

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Daaa, na njega sam zaboravio, al odoše Zahirović i Stevanović pomoći mladoj repki
U Meksiku cemo biti jaci za Maletica

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Jadan covjek leti od Kazahstana do Amerike da bi sjedio na klupi.Adi_Zepce je napisao/la:U Meksiku cemo biti jaci za Maleticazizu1991 je napisao/la:Adi_Zepce
Znaci imamo sanse
Teško da imamo šanse, nemamo Bešića k'o prošle godine da ga ima svugdje na terenu, tek će se sada vidjeti koja je razlika između nas " profesionalaca " koji su došli nespremni na okupljanje i uvijek spremnih Meksikanaca![]()

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Cincinnatus
- Kontakt:
Nece on sjediti kod SusicaCartman je napisao/la: Jadan covjek leti od Kazahstana do Amerike da bi sjedio na klupi.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
[/quote]Cartman
Jadan covjek leti od Kazahstana do Amerike da bi sjedio na klupi.
Ma jok, igrat' će Maleta. Ako ništa on je bar u takmičarskoj formi. Šta imamo od ovih milionera kada poslije 10 minuta dišu na škrge?! Nadam se da će pri usvajanju ovog novog Statuta, dodati neki paragraf, klauzulu ili kako već..u kojoj će stajati ''Reprezentacija Bosne i Hercegovine po cijenu sankcija NE SMIJE igrati prijateljske utakmice u majsko-junskom terminu''. A i zamoliti FIFA-u i UEFA-u da nam i kvalifikacione utakmice nekako izbace u tim mjesecima.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ja prošli put zasp'o na poluvremenu, pjevo Halid "Dvadesete", sjećam se
.
Sad ću aBd opet ustati, valjda neću zaspati u toku meča.

Ja cu u ovoj utakmici smatrati uspjehom i ako izgubimo sa 3 ili manje golova razlike.Mada me ne bi iznenadio neki veci poraz.
Da možda nisi pogriješio mečeve, ja se sjećam da je na poluvremenu utakmice Slovačka - BiH pjevao Halid....Za Atlantu se ne sjećam...Ili sam ja možda spavaoUnica_Liverpool_ je napisao/la:Ja prošli put zasp'o na poluvremenu, pjevo Halid "Dvadesete", sjećam se.

ako sad tamo ne maju motiva i ne daju sve na terenu,ok umor dalek put, onda nek idu u mahale igrat
šta reći ok selektor posebna priča,zalaganje,moral profi igra to očekujem ....bez obzira na sve bit ću optimizma nadam se bolje dosta bakzusluka i ne sreća vrijeme je za neki bolji rezultat.Vidjet ćemo,ma nek i izgube al na kraju bar nek ginu na terenu bez obzira što je prijateljska treba igrat nisu došli na izlet!!!!!

Ako Bogda nekad da odem i tamo daleko , nisam to ja, ali sa srcem BH-a uvijek jesam
Hvala

Hvala

- Principatus
- Kontakt:
Ma to iznad je @harishp. By the way, gdje je on?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- delpiero20
- Kontakt:
Ocekujem Sehada La Musculaturu opet pa cu zbog toga i gledati 

- brzitesanj
- Kontakt:
Meksiko 2-0 Vels-ako budemo igrali ko protiv Irske(a hocemo) nema nas nigdje 

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Samo da neodigraju onako traljavo , bezidejno , sporo ,tromo 
Nek se malo potrude "igracine "
Proslu nisam gledo , ovu cu gledati
I vidim neigramo sa Srijede na Cetvrtak nego sa Cetvrtka na Petak
Meksiko - BiH 03:00 po nasem vremenu 01.06.2012

Nek se malo potrude "igracine "

Proslu nisam gledo , ovu cu gledati

I vidim neigramo sa Srijede na Cetvrtak nego sa Cetvrtka na Petak
Meksiko - BiH 03:00 po nasem vremenu 01.06.2012

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.