Mi smo godinama deficitarni u odbrani nikako da se izbaci neki pouzdan igrač samo se krpimo sa ovim kikserima nažalost.AllGunsBlazing je napisao/la:Pa upravo u odnosu na dosadasnje odbrane su odlicni obojica. I hoces reci da sa Papcem i Mujdzom nece praviti solidnu odbranu?? Daleko od toga da ce to biti najjaci dio ekipe i da cemo igrati kao Italijani, ali sasvim pristojna odbrana.Saurman je napisao/la:
Pa nama je odbrana najgori dio tima a po tebi Pandža i Spahić odlični e svašta.
Boris Pandža
Re: Boris Pandža
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pa Francuska nije napravila poštene prilike kad su igrali Spahić i Pandža u obrani, zar ti to ne govori da ipak nije toliki problem u obrani i da su Francuzi spletom okolnosti izvukli povoljan rezultat u onoj utakmici?
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Prioritet je probati Ognjena, Kvesica i Zukanovica, jer kao sto vec ranije rekoh odbrana Mujdza-Pandza-Spahic-Papac niej losa, ali vidimo nema jednog igraca i to se sve raspada(Mujdze protiv Portugala pa smo vidjeli, Spahic i Papac sad pa isto).
Celik!3,2,2.
Principatus je napisao/la:Kamo srece da je Pandza odigrao sve utakmice zadnjih kvalifikacija. Jeste sporiji i tehnika mu bas nije velika snaga, ali zato sve brise ispred sebe, loptu, travu, igrace... Protivnika pozdravi odmah na pocetku, da mu pokaze kako ce utakmica izgledati.Ne znam da ga je kad neko bitno u skok igri porazio.
Dakle da se citiram:

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Goalgetter
- Kontakt:

Kung-fu-Pandza !

Pandža je momak za primjer kako se igra za dres reprezentacije. Svoj nedostatak u brzini i tehnici, nadoknađuje gotovo fanatičnom borbenošću. Nije on samo kung-fu, nego i kamikaza Pandža, stavlja glavu gdje neki neće nogu. Po meni on bi uvijek trebao igrati uz Spahića, samo nam fale još 2 kvalitetna stopera koji mogu upasti u tim u slučaju povrede ili kartona ove dvojice.
potpis.voltron30 je napisao/la:Pandža je momak za primjer kako se igra za dres reprezentacije. Svoj nedostatak u brzini i tehnici, nadoknađuje gotovo fanatičnom borbenošću. Nije on samo kung-fu, nego i kamikaza Pandža, stavlja glavu gdje neki neće nogu. Po meni on bi uvijek trebao igrati uz Spahića, samo nam fale još 2 kvalitetna stopera koji mogu upasti u tim u slučaju povrede ili kartona ove dvojice.
Pandza je za prvih 11 on i spahic u sredini, papac i mujdza po stranama.
G BUSSA BUSS
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
!!!!Hase10 je napisao/la:potpis.voltron30 je napisao/la:Pandža je momak za primjer kako se igra za dres reprezentacije. Svoj nedostatak u brzini i tehnici, nadoknađuje gotovo fanatičnom borbenošću. Nije on samo kung-fu, nego i kamikaza Pandža, stavlja glavu gdje neki neće nogu. Po meni on bi uvijek trebao igrati uz Spahića, samo nam fale još 2 kvalitetna stopera koji mogu upasti u tim u slučaju povrede ili kartona ove dvojice.
Pandza je za prvih 11 on i spahic u sredini, papac i mujdza po stranama.
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Pandzu za kapitena !!!
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Potpis!Dushi_Rob je napisao/la:Pandzu za kapitena !!!
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
vi se ismijavajte al čovjek odradi uvijek najbolje,svaka mu čast ,igračina bar da 100% od sebe za razliku mnogih.Momak jednostavan,za razliku manikenčića i medijskih šarmera 

Uvijek je odigrao solidno za reprezentaciju, ali juce je pokaz'o ko ce bit glavni CB u kvalifikacijama.
Upravo tako - Kun-fu Pandža, odličan je bio... nema šta komplikovat, izbij brate, to mi se najviše svidjelo kod njega...Goalgetter je napisao/la:
Kung-fu-Pandza !. Postao je jedan od mojih omiljenih igraca u repki
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Gvozdena cjevanica Boris Pandza.Lik ima kvalitet za bolji klub i bolju ligu to je evidentno.Jedan od najkonstantnijih u repci,i veci respect naravno.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Odusevio me je, cudi me da isad igra u Belgiji.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Kako bi Boris cijepao po Premiershipu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Moje misljenje je da je on jedan od onih igraca , koji u klubu puno ne napreduju, ali kada igra za repku on je potpuno drugaciji, dosta bolji kao da igra u najboljem klubu na svijetu! jedostavno, svaka cast Borise!!!!BIHfan je napisao/la:Odusevio me je, cudi me da isad igra u Belgiji.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- adriano_leite
- Kontakt:
Pandzu se uvijek pljuvalo, a eto dozivi i on da ga se pocinje respektovati. Momak je uvijek ginuo za reprezentaciju, grijesio je, ali nije nikada "u manekenskoj pozi posmatrao protivnicke igrace kako trce pokraj njega". Svaki minut koji je odigrao za repku, momak je ginuo. Nije on neki znalac, nije on neka posebna kvaliteta, ali covjek ne da daje 120%, nego daje 1200%. On bi trebao biti primjer svim reprezentativcima kako se igra za grb. Bravo Borise!
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Bravo za mog Mostarca KUNG - FU Pandzaadriano_leite je napisao/la:Pandzu se uvijek pljuvalo, a eto dozivi i on da ga se pocinje respektovati. Momak je uvijek ginuo za reprezentaciju, grijesio je, ali nije nikada "u manekenskoj pozi posmatrao protivnicke igrace kako trce pokraj njega". Svaki minut koji je odigrao za repku, momak je ginuo. Nije on neki znalac, nije on neka posebna kvaliteta, ali covjek ne da daje 120%, nego daje 1200%. On bi trebao biti primjer svim reprezentativcima kako se igra za grb. Bravo Borise!
Zna se da su Mostarci vazda ginuli za reprezentaciju , primjer Pandza , Papac naravno i Barbarez

Zelim Borisu da predje u bolji klub , sigurno zasluzuje to

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma dobro nije bitno ko je odakle, svi smo mi BiH, ali on je igrac koji me mnogo podsjeca na Muhameda Konjica, znaci covjek gine za svaku loptu. Jos mu samo treba dodati nekog Hibica i da imamo dobre stopere, AMIN ubrzo da se to desiANTIFA ! je napisao/la:Bravo za mog Mostarca KUNG - FU Pandzaadriano_leite je napisao/la:Pandzu se uvijek pljuvalo, a eto dozivi i on da ga se pocinje respektovati. Momak je uvijek ginuo za reprezentaciju, grijesio je, ali nije nikada "u manekenskoj pozi posmatrao protivnicke igrace kako trce pokraj njega". Svaki minut koji je odigrao za repku, momak je ginuo. Nije on neki znalac, nije on neka posebna kvaliteta, ali covjek ne da daje 120%, nego daje 1200%. On bi trebao biti primjer svim reprezentativcima kako se igra za grb. Bravo Borise!
Zna se da su Mostarci vazda ginuli za reprezentaciju , primjer Pandza , Papac naravno i Barbarez![]()
![]()
Zelim Borisu da predje u bolji klub , sigurno zasluzuje to

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.