Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Priča jednom Stančeski sa jednim likom i kaže mu: "Joj gdje ja dođoh, ja sa Partizanom išao u Dubai na pripreme,a sa Željom u Fojnicu".spielführer_21 je napisao/la:Kažem ja Perica potpisuje i to će vam biti najveće pojačanje po drugi put u manje od dvije godine...Armageddon2012 je napisao/la:ja vise ne vjerujem nista dok ne vidim igraca na zvanicnom predstavljanju!!
a ne ovako,nalozim se kao budala i corak![]()
Slijedeće sezone će sa Mošćanicom na pripreme u Semizovac.braco je napisao/la: Priča jednom Stančeski sa jednim likom i kaže mu: "Joj gdje ja dođoh, ja sa Partizanom išao u Dubai na pripreme,a sa Željom u Fojnicu".
Zbog tog manekenskog stava se i naigro na klupi.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Slijedeće sezone će sa Mošćanicom na pripreme u Semizovac.braco je napisao/la: Priča jednom Stančeski sa jednim likom i kaže mu: "Joj gdje ja dođoh, ja sa Partizanom išao u Dubai na pripreme,a sa Željom u Fojnicu".
Najbolji klupski igrač Željeza_zivot_cijeli je napisao/la:Zbog tog manekenskog stava se i naigro na klupi.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Slijedeće sezone će sa Mošćanicom na pripreme u Semizovac.braco je napisao/la: Priča jednom Stančeski sa jednim likom i kaže mu: "Joj gdje ja dođoh, ja sa Partizanom išao u Dubai na pripreme,a sa Željom u Fojnicu".
Dobro je izabrao. Odmah se vidi da su bolji i organizovaniji klub svjetle tradicije
Naprotiv, ja mislim da bismo trebali organizovat neku veću akciju, barem sad dok nema nikakvih utakmicaold school je napisao/la:gdje ces reci nevjernicima da ucejoj jel dosta tih pohvala o zamjeni profila i toj opkladi znamo da ste se ismijali i sve,ali dosadno je to vise...steta za Osmana,ali hajde mislim da je pogrijesio,ali otom potom...
ako je suditi po njihovoj web stranici stavio je potpis30Scudetta je napisao/la:Nije jos potpisao.... Ima nade..... Amar ce ga najvjerovatnije jos jednom zvati pa ko zna mozda promjeni misljenje...
100% nije jos potpisao.... Al' su velike sanse za to....za_zivot_cijeli je napisao/la:ako je suditi po njihovoj web stranici stavio je potpis30Scudetta je napisao/la:Nije jos potpisao.... Ima nade..... Amar ce ga najvjerovatnije jos jednom zvati pa ko zna mozda promjeni misljenje...
http://translate.google.hr/translate?hl ... -haugesund
sudeci po klimi, morat ce se dobro potruditi da je zagrije. nema para guzovaceNekoNebitan je napisao/la:Pa bolje mu je tamo nego u Zelji... Grijat ce klupu i uzimat pare...
s punim pravom to moze reci, stariji je od kluba pune 4 godineArmageddon2012 je napisao/la:sad kad pocne tamo izjavljivati da od malih nogu navija za haugesund![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.