FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Zel
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Zel » 27 maj 2012, 22:39

NedozvoljenaPozicija je napisao/la:
MinjonKocka je napisao/la:Ko god je vala, ništa ne znači, ovi što su se euforično najavljivali nisu se vidjeli ovu sezonu, dok su oni koji su tiho došli i bez puno očekivanja su se dokazali( najbolji primjeri su Stančeski i Kvesić)

ps onaj mahalski portal sc spominje da će oprema biti Lotto, Kappa ili Legea, ko zna možda na to pile misli :D
Pa ovdje su se postavljale slike dresova sa tim markama, a mahalasport je to prenio kao "pouzdanu infromaciju iz prve ruke" :lol:
BlueTiger i ja smo im dali "pouzdane informacije iz prve ruke " :!:
:lol: :lol: :lol:
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

TMXaller
Kontakt:

Post Postao/la TMXaller » 27 maj 2012, 22:49

MrAmani96 je napisao/la:[youtube][/youtube]

;)
Sta bi Ismaru pa napravi ovaj video?? Al hajd, ne smeta toliko! :lol:
FKŽ

UVIJEK UZ TEBE I TI TO DOBRO ZNAS!

INTER!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 maj 2012, 23:02

e moj Amere...
Osmanagić u norveškom Haugesundu

Bivši mladi bh. reprezentativac Amer Osmanagić prema svemu sudeći karijeru nastavlja u Norveškoj.

Na preporuku srbijanskog nogometaša Nikole Đurića (26) u Haugesund je stigao 23-godišnji ofanzivac Amer Osmanagić, kome je ugovor istekao u OFK Beogradu.

"Da, dug je period od tri i pol godine, ali mislim da u ovom klubu mogu napredovati. Nikola mi je rekao da se radi o organizovanom klubu, ai u ovih sedam dana koliko boravim ovdje uvjerio sam se u to. Ljudi u ovom gradu ovaj klub nose u srcu što je jako dobro za nogomet", izjavio je Osmanagić.

Sportski direktor norveškog prvoligaša Asbjorn Helgeland oduševljen je Osmanagićem, istaknuvši kako bh. internacionalac posjeduje velike kvalitete, kako je brz, prodoran i kako ima dobar pregled igre.

"On može igrati na više pozicija, može biti napadač, ali zamislili smo da ga koristimo kao jednog od dva središnja veznjaka. Oduševljeni smo, a u naš klub dolazi kao slobodan igrač", dodao je Helgeland.

"On je vrlo pametan i ambiciozan igrač u pravoj dobi. I on i FK Haugesund mogu imati koristi od toga", kaže Đurić koji je u ovom klubu od 2009. godine i dosad je u 65 utakmica postigao 31 pogodak.

Osmanagić je prošao omladinske selekcije Partizana, a igrao je i u mostarskom Veležu, a tada je u izboru novinara proglašen najboljim igračem Premijer lige.
DRUG NEBI TI PUNCA

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 maj 2012, 23:06

bagrcavi je napisao/la:e moj Amere...
Osmanagić u norveškom Haugesundu

Bivši mladi bh. reprezentativac Amer Osmanagić prema svemu sudeći karijeru nastavlja u Norveškoj.

Na preporuku srbijanskog nogometaša Nikole Đurića (26) u Haugesund je stigao 23-godišnji ofanzivac Amer Osmanagić, kome je ugovor istekao u OFK Beogradu.

"Da, dug je period od tri i pol godine, ali mislim da u ovom klubu mogu napredovati. Nikola mi je rekao da se radi o organizovanom klubu, ai u ovih sedam dana koliko boravim ovdje uvjerio sam se u to. Ljudi u ovom gradu ovaj klub nose u srcu što je jako dobro za nogomet", izjavio je Osmanagić.

Sportski direktor norveškog prvoligaša Asbjorn Helgeland oduševljen je Osmanagićem, istaknuvši kako bh. internacionalac posjeduje velike kvalitete, kako je brz, prodoran i kako ima dobar pregled igre.

"On može igrati na više pozicija, može biti napadač, ali zamislili smo da ga koristimo kao jednog od dva središnja veznjaka. Oduševljeni smo, a u naš klub dolazi kao slobodan igrač", dodao je Helgeland.

"On je vrlo pametan i ambiciozan igrač u pravoj dobi. I on i FK Haugesund mogu imati koristi od toga", kaže Đurić koji je u ovom klubu od 2009. godine i dosad je u 65 utakmica postigao 31 pogodak.

Osmanagić je prošao omladinske selekcije Partizana, a igrao je i u mostarskom Veležu, a tada je u izboru novinara proglašen najboljim igračem Premijer lige.
**** ga...
uglavnom nemorate vise nista ucit :mrgreen:
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 27 maj 2012, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 27 maj 2012, 23:08

Dakle, dzaba smo učili :(, jesmo li mi uopšte ostvarili kontakt s njim?
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 27 maj 2012, 23:09

Eto skoči nam na nos zayebancija :lol:

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 27 maj 2012, 23:11

ja vise ne vjerujem nista dok ne vidim igraca na zvanicnom predstavljanju!!

a ne ovako,nalozim se kao budala i corak :oops: :oops:
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Mijau
Kontakt:

Post Postao/la Mijau » 27 maj 2012, 23:12

Danijal Brkovic ce sutra i oficijelno biti predstavljen kao novo pojacanje ... Ajmo se kladiti ? :D

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 27 maj 2012, 23:12

Armageddon2012 je napisao/la:ja vise ne vjerujem nista dok ne vidim igraca na zvanicnom predstavljanju!!

a ne ovako,nalozim se kao budala i corak :oops: :oops:
Kažem ja Perica potpisuje i to će vam biti najveće pojačanje po drugi put u manje od dvije godine...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 maj 2012, 23:13

aleksandar_veliki je napisao/la:A, bilo se blizu, ali bas blizu, to vam vas Aca kaze, za mene najveca steta, no valjda i ovi igraci koji su osjetili cari PL (dugovanja), traze bilo sta drugo osim PL. Ne treba im zamjeriti, koga zmije ujede i gustera se boji.
Jes vidio sto nas **** velez :lol:

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 27 maj 2012, 23:14

aleksandar_veliki je napisao/la:A, bilo se blizu, ali bas blizu, to vam vas Aca kaze, za mene najveca steta, no valjda i ovi igraci koji su osjetili cari PL (dugovanja), traze bilo sta drugo osim PL. Ne treba im zamjeriti, koga zmije ujede i gustera se boji.
sto armagedon rece CORAK :evil: :cry:
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 maj 2012, 23:16

Šteta, bilo bi mu bolje nego u je.benoj skandinanviji, ali eto :twisted:
DRUG NEBI TI PUNCA

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 maj 2012, 23:16

fanatic1991 je napisao/la:
Eh drug moj ja ga deset dana vec smjestam u nas vezni red :lol: hajd bice nesto drugo al ovaj je po meni bio odlican

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 27 maj 2012, 23:16

Mi dok smo učili frajer letio za Norvešku :lol:

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 27 maj 2012, 23:18

pile87 je napisao/la:
fanatic1991 je napisao/la:
Eh drug moj ja ga deset dana vec smjestam u nas vezni red :lol: hajd bice nesto drugo al ovaj je po meni bio odlican
nista da ja otkazem hodzu dok je vrijeme :) al stajace u pripravnosti za neku novu "zvijezdu" :mrgreen:
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 27 maj 2012, 23:18

a i lijepo mu stoje nase boje...bas steta :oops: :oops:

slika

Uploaded with ImageShack.us
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 maj 2012, 23:20

NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Mi dok smo učili frajer letio za Norvešku :lol:
i to je olaksavajuca okolnost bolje tamo nego da je potpisao za nekog iz nase lige a da to nismo mi, recimo olimpic

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 27 maj 2012, 23:23

aleksandar_veliki je napisao/la:Ma nasi igraci bjeze od PL ko djavo od krsta. Imat ce on ovdje garant 10 milja eura platu, ali uzmi tamo standard, ovo, ono. Zaradit ce vise, ali opet kontam da je dosao u Zelju, da bi se bolje prodao, lakse, a mozda i grijesim jer skauti vise prate tu norvesku ligu. Ko ce ga znati, ali nasa liga je odron i dosta tesko je dovesti iole kvalitetnijeg igraca, jedino na prevaru, ko Amar Kvesu :lol:
Prevara je srednje ime Amara Osima :lol:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 27 maj 2012, 23:23

Sto mi rekoste za Osmanagica sad od muke san nece na oci

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 maj 2012, 23:24

aleksandar_veliki je napisao/la:Ma nasi igraci bjeze od PL ko djavo od krsta. Imat ce on ovdje garant 10 milja eura platu, ali uzmi tamo standard, ovo, ono. Zaradit ce vise, ali opet kontam da je dosao u Zelju, da bi se bolje prodao, lakse, a mozda i grijesim jer skauti vise prate tu norvesku ligu. Ko ce ga znati, ali nasa liga je odron i dosta tesko je dovesti iole kvalitetnijeg igraca, jedino na prevaru, ko Amar Kvesu :lol:
Koliko je Kvesa valjo Zelji toliko je i Zeljo njemu valjo, sad vrijedi duplo vise nego prije dolaska u Zelju.Da je pametan da produzi sa nama, sa nekim boljim uslovima i da se recimo za godinu, godinu i pol proda kako Bog zapovjeda, on iz Zelje moze zaigrati i za repku, da se uda u kakvu finu ligu i obezbjedi za citav zivot.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 1921zeljeznicar1921, imekorisnicko i 68 gostiju.