Marseille

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Wolverine
Kontakt:

Re: Marseille

Post Postao/la Wolverine » 15 sep 2009, 21:14

0-1 pipo inzaghi

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 15 sep 2009, 21:15

pippo :lol:

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 15 sep 2009, 21:32

ma dje mi je onaj mali sto navija za marsej :?: :?: hahaa filipo pippooo...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 sep 2009, 21:33

Pipaga je car.Ode Oljimpik sto bi Cana rekao :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 15 sep 2009, 21:35

dzenidm je napisao/la:
Stone Island je napisao/la:Odigr'o sam večeras ''keca'' na Marseille.Padnem li,pokvarit ću ti temu. 8-)
ja x
ja isto x :D
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 15 sep 2009, 21:37

-Barcelona- je napisao/la:
dzenidm je napisao/la:
Stone Island je napisao/la:Odigr'o sam večeras ''keca'' na Marseille.Padnem li,pokvarit ću ti temu. 8-)
ja x
ja isto x :D
ma proci cemo mi to druze

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 sep 2009, 22:00

1:1 Heinze
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

RuudVanGoal
Kontakt:

Post Postao/la RuudVanGoal » 15 sep 2009, 22:22

1:2 - ko drugi ako ne inzaghi :mrgreen:

Cudim se da je Heinze uspio progurati :mrgreen:
Steve Gerrard, Gerrard
He runs around on the pitch
On a lead co's he's Essien's bitch
Steve Gerrard, Gerrard

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 15 sep 2009, 22:33

A_d_0 je napisao/la:ma dje mi je onaj mali sto navija za marsej :?: :?: hahaa filipo pippooo...
nece se smjeti taj lik ni pojavljivati vise na ovom forumu :lol:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 15 sep 2009, 22:35

JameS je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:ma dje mi je onaj mali sto navija za marsej :?: :?: hahaa filipo pippooo...
Ajoj pa nisu zijanili od Orašja da ne lik ne smije pojaviti na forumu. :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 15 sep 2009, 22:36

alan_kardec je napisao/la:
JameS je napisao/la:
Ajoj pa nisu zijanili od Orašja da ne lik ne smije pojaviti na forumu. :mrgreen:
kolko se napalio konto sam da su svjetska velesila...a mi ih nako losi dobijemo u gostima...

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 15 sep 2009, 22:51

Ima još snage u ovoj generaciji Milana. Pokazali su večeras da je iskustvo na njihovoj strani i da sa iskustvom još mogu da se nose sa svim ekipama. Marseille je ovdje već bio upisao bod ( ove ), ali nisu računali da Milan još uvijek se može nositi sa svim ekipama svijeta. Dobro je došao ovaj poraz da vas malo spusti na zemlju i jedva čekam nastavak grupe.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 15 sep 2009, 22:55

alan_kardec je napisao/la:
JameS je napisao/la:
pa nisu,ali pogledaj malo njegove postove,da covjek ne zna ko je Marseille po njegovim postovima mislili bi da je Marselle sigurni prvak evrope ove sezone :lol:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 15 sep 2009, 22:57

Ima još snage u ovoj generaciji Milana. Pokazali su večeras da je iskustvo na njihovoj strani i da sa iskustvom još mogu da se nose sa svim ekipama. Marseille je ovdje već bio upisao bod ( ove ), ali nisu računali da Milan još uvijek se može nositi sa svim ekipama svijeta. Dobro je došao ovaj poraz da vas malo spusti na zemlju i jedva čekam nastavak grupe.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 sep 2009, 23:23

Sta je @marsej nam otisao na ,,sluzbeni put,, :lol:
Jest i pacijent,majko draga :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 16 sep 2009, 12:15

gdje je onaj navijač marseja????? :D :D što ne napiše svoj komentar u vezi utakmice da čujemo njegovo mišljenje :lol: :lol: marsej - inzaghi 1:2
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 16 sep 2009, 12:21

svama balavcima ja nemam nista pricati o utakimici, vejciti balavci zaneseni klubovima koji imaju para, tako da samo vide kad njihovi klubovi dobijaju golove na greske sudija,

tako ti je kad balavac spola mozga prati fudbal pa vidi samo pravo a ne lijevo i desno,

ja sa vama nemam sta pricati o utakmici jer je niste ni gledali , tako da vam ja ista sad pricam o golovima iz ofsajda i ostale stvari nema svrhe

marseile milan 2:1 u pobjedama , zato zacepite svoje gubice i idite se molite zabarskim vasim svecima za jos koju milost sa neba

ja sam prvo najvise ponosan na nase navijace, naravno vi ne znate o cemu aj pricam , jer nemate pojma , ali mislite da imate jer gledate klubove sparama a glumite da znate sve o onom sto ne geldate, da zavrsim ja sam ponosan na igru marseillea, bukvalno smo ih poderali, kao sto deschamps rece, mi nemamo razloga da mislimo da imamo sada manje sanse, jer nasa igra od veceras nam govori da smo ravnopravni

a ti gerard pi....e jedna najlakse je biti general posliej bitke, sto nisi doso i prije utakmice reko kako ce milan pobiejditi, nego si isti kao i sve ostale ove pi....e sforuma, usute se kad vide da je gusto pa se pojave ko kake stuhe posliej utakmice, usutili si bili prije utakmice , jeste pi....e svi redom

vi nikad necete imati ono sto mi imamo naviajce i stadion unikantne dvije stvari, naravno kako ce te vi znati o cemu ja pricam ipak vi znate ja mislim ipak ste vi pi....e sveznalice
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 16 sep 2009, 12:22

Mirza_Hordas je napisao/la:gdje je onaj navijač marseja????? :D :D što ne napiše svoj komentar u vezi utakmice da čujemo njegovo mišljenje :lol: :lol: marsej - inzaghi 1:2
Sta zajebajes covjeka :roll: ..i ja iskreno nisam ocekivo pobjedu Milana..provukli se ko i obicno..puno bolji je Marseille bio al uvijek je zabarima sreca na njihovoj strani :evil:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 sep 2009, 12:24

Gledao sam malo prilike sa utakmice, ono sto sam primjetio da je Marseille citavu utakmicu dominirao,Milan je imao vise srece nego znanja fkt napravili su dvije prilike dali su dva gola,Inzaghi zabio iz ofsajda,al eto pobjeda se pise mada bi remi neki najrealniji bio al eto sta je tu je...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 16 sep 2009, 12:32

boli me oan stavr za rezultat, misli nije da mi nije zazno, ali kad vidim kako su igrali i sotale stvari , onda ne mzoes reci da onaj ko se trudi i igra dobro da nema sanse

sudija je bio ne znam nisam ga niakd prije vidio ali sudija je haus, 10 faula pusta da se izvode po deset metara od mjesta prekrsaja, nas falmini dva crvena zaradio nijedan nije dobio, nesta vuce morientesa cist penal, nisat sudija, gol iz ofsajda,

ljudi tacno se vidi svaki put kako sudije vuku ekipi koja ima vise lovine, ne branim marseille, jer tako i marseilleu navalce isto , sto jest jest, ali stvarno je bezveze , je...m ti pare u fudbalu, ne moze biznis je to, kako zaraditi na reklaama ako gube veliki, pa pomozi kolko mozes njima
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.