FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 27 maj 2012, 21:11

pintol_TM87 je napisao/la: aha haj dobro heh :D ja se slomi ovamo trazeci da nije sutra izvlacenje neko :D ukucavam u google celo,baxuz haha :D
ae eto sta god da je dobro je cim se tebi svidja :) pozz
Hazard potpisuje za nas, danas kod Gojka sa Amarom sjedio, 100% provjereno :lol:

3r0X
Kontakt:

Post Postao/la 3r0X » 27 maj 2012, 21:14

NedozvoljenaPozicija je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la: aha haj dobro heh :D ja se slomi ovamo trazeci da nije sutra izvlacenje neko :D ukucavam u google celo,baxuz haha :D
ae eto sta god da je dobro je cim se tebi svidja :) pozz
Hazard potpisuje za nas, danas kod Gojka sa Amarom sjedio, 100% provjereno :lol:
Isto kao sto su pitari trazili lucu tonija xD

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 27 maj 2012, 21:22

spielführer_21 je napisao/la:I jeste se složili da su Leotaru prepuštena 3 boda i to namjerno?
Sad kako, zašto, zbog čega, to je druga stvar i to niko ne može sa sigurnošću reći. Ali ono što se sa sigurnošću može reći je to da je rezultat u Trebinju bio poznat igračima jednog i drugog tima i prije početka meča. Što bi rekao onaj vaš The Special None: "Kraj priče" :lol:

odleprsaj sa teme!

inace,lamine diarra na koga sam tipovao neki dan kao pojacanje u spicu za sledecu sezonu,potpisao za antaliju :oops: :oops:
steta,bio bi idealan,brz,neugodan,ima nos za gol,poznaje ligu,zna jezik,nije preskup....

znao sam da mu partizan nece ponuditi novi ugovor,ali dok god se ovdje kod nas ne bude finansijski moglo parirati takvim klubovima kao antalija,koja je 16. u turskom prvenstvu,nije realno ocekivati nikakav iskorak u evropi...sa ovim platama i ovim budzetom,domaci trofeji su plafon,a svaki gol u evropi treba slaviti kao da smo pobjedili....
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 27 maj 2012, 21:24

pile87 je napisao/la:hajd za sutra proucite sta znate :mrgreen:

Sad učim i sam se sebi smijem, učim, a ne znam što učim. HAHA...Nema veze, makar tebi trebalo nešto, a nadam se da ipak ima veze sa Željom, nekim pojačanjem il nešto slično... :mrgreen:
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 27 maj 2012, 21:26

exbabilon je napisao/la:

Sad učim i sam se sebi smijem, učim, a ne znam što učim. HAHA...Nema veze, makar tebi trebalo nešto, a nadam se da ipak ima veze sa Željom, nekim pojačanjem il nešto slično... :mrgreen:
ma to pile postaje moderator HAHHAHA :D
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 maj 2012, 21:28

joj Pileta baci kost među raju i onda se povuče :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 27 maj 2012, 21:28

pile87 je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:
sto to? :D
Samo prouci ako bude nesto od toga znace se u par dana...
ako pile kaze ima nesto u tome.....treba hodzu platiti da sta prouci :mrgreen:
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 27 maj 2012, 21:29

Armageddon2012 je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:I jeste se složili da su Leotaru prepuštena 3 boda i to namjerno?
Sad kako, zašto, zbog čega, to je druga stvar i to niko ne može sa sigurnošću reći. Ali ono što se sa sigurnošću može reći je to da je rezultat u Trebinju bio poznat igračima jednog i drugog tima i prije početka meča. Što bi rekao onaj vaš The Special None: "Kraj priče" :lol:

odleprsaj sa teme!

inace,lamine diarra na koga sam tipovao neki dan kao pojacanje u spicu za sledecu sezonu,potpisao za antaliju :oops: :oops:
steta,bio bi idealan,brz,neugodan,ima nos za gol,poznaje ligu,zna jezik,nije preskup....

znao sam da mu partizan nece ponuditi novi ugovor,ali dok god se ovdje kod nas ne bude finansijski moglo parirati takvim klubovima kao antalija,koja je 16. u turskom prvenstvu,nije realno ocekivati nikakav iskorak u evropi...sa ovim platama i ovim budzetom,domaci trofeji su plafon,a svaki gol u evropi treba slaviti kao da smo pobjedili....
Jesil ti siguran da Partizan nije htio produžit' ugovor, što Partizan ne bi htio ovakvu igračinu, meni više liči da on nije htio da produži...

Ma kakve pare, on je u Antaliju otiš'o radi ovog:

slika

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 27 maj 2012, 21:31

Piletu se još može i vjerovat. Al šta kad počnu kojekakvi likovi najavljivat pojačanja, sigurni izvori, insajderi, informacije...Uh, očekuju nas dani u kojim će se na forumu pojavljivat različita imena, a u roku od pola sata ta ista imena na borovini kao informacije iz izvora bliskih klubu. :mrgreen:
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 27 maj 2012, 21:33

@nedozvoljena pozicija

ma jesam,siguran sam,kukumavci po medijima kako ga partizan vise nece,cak podnio i zahtjev za srpsko drzavljanstvo...

ma ko ga yebe,nije vise zanimljiv kad je otisao tamo,nek se kupa u bazenu i moru...

ovo me golica sto pile najavljuje,posto znam da su i dva najperspektivnija igraca borca trenutno u sarajevu na pripremama u21...

ali mislim da je neka jos veca zvjerka u pitanju,jer ne bi on ovakvim tonom to najavljivao da se radi o igracu tamo nekog borca....

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 27 maj 2012, 21:35

Armageddon2012 je napisao/la:

odleprsaj sa teme!

nije skup u partizanu imao 150.000 eura :(

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 maj 2012, 21:35

Armageddon2012 je napisao/la:@nedozvoljena pozicija

ma jesam,siguran sam,kukumavci po medijima kako ga partizan vise nece,cak podnio i zahtjev za srpsko drzavljanstvo...

ma ko ga yebe,nije vise zanimljiv kad je otisao tamo,nek se kupa u bazenu i moru...

ovo me golica sto pile najavljuje,posto znam da su i dva najperspektivnija igraca borca trenutno u sarajevu na pripremama u21...

ali mislim da je neka jos veca zvjerka u pitanju,jer ne bi on ovakvim tonom to najavljivao da se radi o igracu tamo nekog borca....
Upravo tako pa nece se sampion pojacavat sa nekim levatima iz borca...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 27 maj 2012, 21:35

Armageddon2012 je napisao/la:@nedozvoljena pozicija

nista cekacemo koji dan pa da se obradujemo sta god da je u pitanju 8-) :lol:
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 27 maj 2012, 21:37

Možda će StančeVski produžiti ugovor sutra, mora da je to:?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

MinjonKocka
Kontakt:

Post Postao/la MinjonKocka » 27 maj 2012, 21:41

Ko god je vala, ništa ne znači, ovi što su se euforično najavljivali nisu se vidjeli ovu sezonu, dok su oni koji su tiho došli i bez puno očekivanja su se dokazali( najbolji primjeri su Stančeski i Kvesić)

ps onaj mahalski portal sc spominje da će oprema biti Lotto, Kappa ili Legea, ko zna možda na to pile misli :D
Zadnja izmjena: MinjonKocka, dana/u 27 maj 2012, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 27 maj 2012, 21:42

spielführer_21 je napisao/la:Možda će StančeVski produžiti ugovor sutra, mora da je to:?

pa kod vas je bio najbolji igrac,eto kakav ste vi klub...

vasa vedeta kod nas igra samo kad idemo uvelicati neku proslavu u fojnicu ili visoko.

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 27 maj 2012, 21:47

MinjonKocka je napisao/la:Ko god je vala, ništa ne znači, ovi što su se euforično najavljivali nisu se vidjeli ovu sezonu, dok su oni koji su tiho došli i bez puno očekivanja su se dokazali( najbolji primjeri su Stančeski i Kvesić)

ps onaj mahalski portal sc spominje da će oprema biti Lotto, Kappa ili Legea, ko zna možda na to pile misli :D
Pa ovdje su se postavljale slike dresova sa tim markama, a mahalasport je to prenio kao "pouzdanu infromaciju iz prve ruke" :lol:

MinjonKocka
Kontakt:

Post Postao/la MinjonKocka » 27 maj 2012, 21:49

@NedozvoljenaPozicija mislim da me nisi shvatio, Stanceski je primjer euforicnog pojacanja, dok je Kvesic dosao tiho i postao jedan od nasih najboljih igraca, a ovaj prvospomenuti smetao na klupi
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 27 maj 2012, 22:23

[youtube][/youtube]

;)

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 27 maj 2012, 22:23

MinjonKocka je napisao/la:@NedozvoljenaPozicija mislim da me nisi shvatio, Stanceski je primjer euforicnog pojacanja, dok je Kvesic dosao tiho i postao jedan od nasih najboljih igraca, a ovaj prvospomenuti smetao na klupi
Skont'o sam naknadno pa popravio :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 1921zeljeznicar1921, imekorisnicko i 68 gostiju.