Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- vedofeelgood
- Kontakt:
Re: Arsenal
Jao lika

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ko ne bi priznao pored onakve statistike? WC igrac.Henderson je napisao/la: Zar je tako teško bilo priznati?
Celik!3,2,2.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Bendtner je dao gol Brazilu !
http://www1.skysports.com/football/news ... adu-battle" onclick="window.open(this.href);return false; dovodimo se u vezu sa Raduom, solidan igrač. Nadam se da će nas pojačati ovog prelaznog roka
Arsenal offered €8million plus Chamakh to sign striker Olivier Giroud. Montpellier rejected, they only want the €8m.
http://www1.skysports.com/football/news ... adu-battle" onclick="window.open(this.href);return false; dovodimo se u vezu sa Raduom, solidan igrač. Nadam se da će nas pojačati ovog prelaznog roka
Arsenal offered €8million plus Chamakh to sign striker Olivier Giroud. Montpellier rejected, they only want the €8m.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Robin dao go Bugarskoj 
[youtube][/youtube]
Nemoj molim te reči da je ovo istinafrankqqqqq je napisao/la:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ma kakvi, to se zayebavaju po twitteru 
e ne mogu da vjerujem hahahahaha
edit:
http://sportsport.ba/ino_fudbal/van-per ... anja/81234
Smrdi nesto ovdje.
ja neznam kako je ovo uopste moguce da on ili bilo koji igrac ucjenjuje svoj klub time, idi brate siroko ti polje.Edin.- je napisao/la:![]()
![]()
e ne mogu da vjerujem hahahahaha
edit:
http://sportsport.ba/ino_fudbal/van-per ... anja/81234
Smrdi nesto ovdje.
Neko je stavio sliku gore gore haman da je ono Adams gdje pise da bi potpisao svaki ugovor sa Arsenalom svojevremeno, extra izjava, malo je takvih igraca danas
-
BigBigBang
- Kontakt:
Odigra jednu sezonu dostojnu svjetske klase i on bi da kroji transfer politiku kluba, e nece moci.
Raus!
Raus!
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ja bi prije rekao da to mediji izvuku iz konteksta kao i većinu stvari,nebi rekao da je takav ,ali ako je istina možda i bolje da zategne klub,možda hoće da potakne da se više netko trzne da nam titula ne bude ulazak u ligu prvaka,čak i liverpool je nešto osvojio
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Bi li se ti mijenjao sa Liverpoolom? CC kup a 8 mjesto? A oni da idu u LP?Rosicky je napisao/la:čak i liverpool je nešto osvojio
Celik!3,2,2.
- frankqqqqq
- Kontakt:
http://bleacherreport.com/articles/1197 ... yann-mvila" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto, dosadno mi bilo i ovo nađem. Ukoliko M'Vilu ne budemo doveli bio bi prezadovoljan i Capoueom.
Eto, dosadno mi bilo i ovo nađem. Ukoliko M'Vilu ne budemo doveli bio bi prezadovoljan i Capoueom.
AllGunsBlazing je napisao/la:Bi li se ti mijenjao sa Liverpoolom? CC kup a 8 mjesto? A oni da idu u LP?Rosicky je napisao/la:čak i liverpool je nešto osvojio
A mi ulazimo u Lp svjesni da ćemo nagraisat prije Četvrt finala
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nisi mi odgovorio na pitanje. Bi li se mijenjao za poziciju, nije bitno kako mi ulazimo i slicno.Rosicky je napisao/la:AllGunsBlazing je napisao/la:Bi li se ti mijenjao sa Liverpoolom? CC kup a 8 mjesto? A oni da idu u LP?Rosicky je napisao/la:čak i liverpool je nešto osvojio
A mi ulazimo u Lp svjesni da ćemo nagraisat prije Četvrt finala
Celik!3,2,2.
Ja sam ciljao na to da klub koji je tako loše ove sezone odigrao da je ulovio taj CC ,zašto nebi arsenal pokupio barem jedan kup ako nemože ligu ..naravno da se za pozicije nebih mjenjao
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
AKo bi pokupio FA ne vidim zasto ne, a CC je samo bezvezno umaranje igraca koje se niti ne mzoe nazvati trofejom, bar meni nije trofej. CC je za isprobavanje igraca i ako oni osvoje dobro je, ako ne iskustvo je tu.Rosicky je napisao/la:Ja sam ciljao na to da klub koji je tako loše ove sezone odigrao da je ulovio taj CC ,zašto nebi arsenal pokupio barem jedan kup ako nemože ligu ..naravno da se za pozicije nebih mjenjao
Celik!3,2,2.
Ovakve izjave nisu istina šta vam je.
možda je čovjek spomeno' da bi želio da Arsenal dovede zvučnija imena bla bla u tom smislu, al mediji su čudo.
Ni ja ne volim što zavlači sa ugovorom. Al vrijeme kad je Adamsu bilo važno da je ugovor sa Arsenalom su davno prošla bez obzira šta piše tu. Ta vremena lape polahko. Žalosno al' istinito.
možda je čovjek spomeno' da bi želio da Arsenal dovede zvučnija imena bla bla u tom smislu, al mediji su čudo.
Ni ja ne volim što zavlači sa ugovorom. Al vrijeme kad je Adamsu bilo važno da je ugovor sa Arsenalom su davno prošla bez obzira šta piše tu. Ta vremena lape polahko. Žalosno al' istinito.
Vođa zna.
Šuška se da je Wenger spreman ponuditi 6 mil.funti za Blackburnovog veznjaka Stevena N'Zonzija,.
I jedna dobra vijest,Đuro haman namjerava napustiti Arsenal ovog ljeta
I jedna dobra vijest,Đuro haman namjerava napustiti Arsenal ovog ljeta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.