Moderator/ica: GracanicaAA
ako bude Slobode sljedeće godineLjumani_Banovici je napisao/la:ja imam neki osjecaj da ce sljedece godine biti raje samo protiv slobode... a ostalo, ako se skupi i ovoliko kao protiv rudara dobro je ...
objasni ?seven je napisao/la:ako bude Slobode sljedeće godineLjumani_Banovici je napisao/la:ja imam neki osjecaj da ce sljedece godine biti raje samo protiv slobode... a ostalo, ako se skupi i ovoliko kao protiv rudara dobro je ...
pa postoji velika vjerovatnoća, a kako izgleda sada je to već izvijesno, FK Sloboda se gasi i po uzoru na KK Sloboda formira se novi klub sličnog naziva koji će se takmičiti u najnižem rangu takmičenja tj. 6. ligiLjumani_Banovici je napisao/la:objasni ?seven je napisao/la:ako bude Slobode sljedeće godineLjumani_Banovici je napisao/la:ja imam neki osjecaj da ce sljedece godine biti raje samo protiv slobode... a ostalo, ako se skupi i ovoliko kao protiv rudara dobro je ...
tlinestBenjo_AFC86 je napisao/la:Koliko je gledalaca bilo protiv Rudara
Mi kad smo igrali PL, i kad je bilo po 5.000 na domacem i 1,500 na gostovanjima , gradine nije bilo ni u kantonalnoj ligiBenjo_AFC86 je napisao/la:Koliko je gledalaca bilo protiv Rudara
Ljumani_Banovici je napisao/la:Danas se niotkuda pojavi Edin Višća u centru BANOVIĆA![]()
da se nece vratit, mozda nije zadovoljan u turkiye![]()
Bili ste Buducnost vjerovatno xDLjumani_Banovici je napisao/la:koja smo mi ekipa bila ccc
1999/2000 kada smo bili 2. na kraju i išli u Kup UEFA.Benjo_AFC86 je napisao/la:Bili ste Buducnost vjerovatno xDLjumani_Banovici je napisao/la:koja smo mi ekipa bila ccc
koja sezona ovo ?
Trenutno korisnika/ca: BLN030, BosnianRahatluk i 12 gostiju.