A prevario se, a da nije bilo Pereza to bi bilo i boljeNYKnicks Fan je napisao/la:Daj Boze da je na 8om, na 9om zavrsioSirAlexFerguson je napisao/la:Kimi danas tek na 8.mjestu, malo mu je Perez usrao trku ali šta je tu je. Okrenut se Kanadi i nadat se boljem
Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Formula 1
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Prema pisanju Engleskih medija Vettel je potpisao predugovor sa Ferrari-ijem od 2014.godine, ali ugovor sadrzi klauzulu da Italijani do tad moraju imati bolid koji je u stanju osvojiti trofeje i da njegov kolega u ekipi bio Alonso.
Ja licno ne vjerujem u ova nagadjanja, jer vidjeli smo sta se dogodilo McLarenu 2007.godine kada su u svojim redovima imali dva odlicna vozaca tj. ostali su bez titula.
Po meni ce Vettel ili produziti ugovor sa RBR-om ili ce potpisati ugovor sa Mercedes-om i biti dio ekipe zajedno sa Rosberg-om.
Moze li mi neko reci sta je bio problem kod Vettela pa jucer nije nikako vozio u trecem dijelu kvalifikacija ? Nisam jucer imao vremena pratiti kvalifikacije. Sto se danasnje utrke tice mislim da je izvukao maksimum s obzirom o kojoj se stazi radi - gdje su preticanja skoro nemoguca - uz cinjenicu da je krenuo sa 10-te pozicije. Nadam se da ce rijesiti svoje probleme na bolidu i da ce vec u narednoj utrci ponovo pobjediti.
Definitvno najveci peh u Formuli 1 ove sezone je Michael Schumacher.
Ja licno ne vjerujem u ova nagadjanja, jer vidjeli smo sta se dogodilo McLarenu 2007.godine kada su u svojim redovima imali dva odlicna vozaca tj. ostali su bez titula.
Po meni ce Vettel ili produziti ugovor sa RBR-om ili ce potpisati ugovor sa Mercedes-om i biti dio ekipe zajedno sa Rosberg-om.
Moze li mi neko reci sta je bio problem kod Vettela pa jucer nije nikako vozio u trecem dijelu kvalifikacija ? Nisam jucer imao vremena pratiti kvalifikacije. Sto se danasnje utrke tice mislim da je izvukao maksimum s obzirom o kojoj se stazi radi - gdje su preticanja skoro nemoguca - uz cinjenicu da je krenuo sa 10-te pozicije. Nadam se da ce rijesiti svoje probleme na bolidu i da ce vec u narednoj utrci ponovo pobjediti.
Definitvno najveci peh u Formuli 1 ove sezone je Michael Schumacher.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- majestic24
- Kontakt:
Jucer su Massa,Alonso i Vettel u q3 izasli zadnjih 5 minuta gdje su odvezli 2 brza kruga
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Napokon da Massa uzme neke bodove, mada mislim da se utrka odrzala na nekoj drugoj stazi da bi isti zijanio odlicnu sestu poziciju.
Jednostavno je ove godine ispod prosjeka, sto mozda Alonsu i ide u prilog jer ce se sve karte baciti na njegov uspjeh.
Jednostavno je ove godine ispod prosjeka, sto mozda Alonsu i ide u prilog jer ce se sve karte baciti na njegov uspjeh.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Monte Carlo je jedna od dosadnijih trka u kalendaru F1 i to je danas opet potvrdjeno, iako je prosle godine bilo mnogo bolje
ali zato ocekujem da trka u Kanadi bude kompenzacija za sve ono sto je nedostajalo danas
Webber je postao historijski
6 razlicit pobjednik u 6 trka, cime je potvrdio svoju ozbiljnost kod kandidature za naslov
Lewisovi mehanicari opet najsporiji, 2 pozicije gubi
dok je Vettel odradio odlican posao s obzirom na startnu poziciju
Mislim da bi na vecini drugih staza Webbera prestigli jer je od polovine trke do kraja bio sporiji od ostalih, ali to je Monaco
Razocarenje vikenda, a i zadnje 3 trke, je - Button.
Alonso kao i Scuderia(koja je od jednog od losijih bolida na pocetku sezone napravila ogroman napredak) moze biti zadovoljan danasnjom trkom i njenim ishodom, jer je zavrsio ispred glavnih rivala u borbi za titulu, sto je i on sam potvrdio u interviewu nakon trke

Webber je postao historijski

Lewisovi mehanicari opet najsporiji, 2 pozicije gubi

Mislim da bi na vecini drugih staza Webbera prestigli jer je od polovine trke do kraja bio sporiji od ostalih, ali to je Monaco

Razocarenje vikenda, a i zadnje 3 trke, je - Button.

Alonso kao i Scuderia(koja je od jednog od losijih bolida na pocetku sezone napravila ogroman napredak) moze biti zadovoljan danasnjom trkom i njenim ishodom, jer je zavrsio ispred glavnih rivala u borbi za titulu, sto je i on sam potvrdio u interviewu nakon trke

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kako rekoše oni za Sky-a : bad, worse, Lotus (za ovu sedmicu).
Red-Bull opet odlično strateški odradio utrku, a i promjene su bile perfektne ... Mercedes se ove sedmice popravio, ali Šumi opet imao problema - lik je hodajući peh ove sezone, skoro svaku utrku dobro odradi, ali eto na kraju ga "nema ni na mapi". Ferrari pristojan, ali pitanje je da li će do kraja imati konkurentan bolid ...
Red-Bull opet odlično strateški odradio utrku, a i promjene su bile perfektne ... Mercedes se ove sedmice popravio, ali Šumi opet imao problema - lik je hodajući peh ove sezone, skoro svaku utrku dobro odradi, ali eto na kraju ga "nema ni na mapi". Ferrari pristojan, ali pitanje je da li će do kraja imati konkurentan bolid ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- majestic24
- Kontakt:
U Monacu bi trebali ukinuti onaj zavoj na izlazu iz tunela. Pa barem neka ima jedno potencijalno mjesto za prestizanje. Ovako je katastrofa
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
A sta mislis, sta bi se desavalo da se pretice na tom mestumajestic24 je napisao/la:U Monacu bi trebali ukinuti onaj zavoj na izlazu iz tunela. Pa barem neka ima jedno potencijalno mjesto za prestizanje. Ovako je katastrofa

Mozda ovo:
[youtube][/youtube]

Monte Carlo je jednostavno dosadna trka, ako gledamo samo trkanje. Za sve ove godine, jedino su top trke vidjane u kisnim ili kisa-suvo uslovima. Njene cari proisticu iz toga sto je to 1-na ulicna trka, pritom na najglamuroznijim ulicama sveta. Tu ne treba ocekivati trkacki spektakl, jer se on vidja jednom u 10 godina.
Inace, danas vozen i Indy500 i malo je falilo da T.Sato pobedi. A onda se samoizbacio u poslednjem krugu.

Ne znam da li ti ovo znači "jedna" ili "jedina", ali odavno više nije jedina (ako si na to mislio). Ja samo ne znam kojoj budali je palo na pamet uvoditi još ovih gradskih trka, kad su joj predispozicije da bude dosadna trka ogromne. OK Monte Carlo, ipak je to neka tradicija (jer su vec ukinuli dosta kultnih staza), ali ako već vide interes u velikom novcu u Singapuru, ne znam u čemu je poenta staze u Valenciji?MaGiCa je napisao/la:A sta mislis, sta bi se desavalo da se pretice na tom mestumajestic24 je napisao/la:U Monacu bi trebali ukinuti onaj zavoj na izlazu iz tunela. Pa barem neka ima jedno potencijalno mjesto za prestizanje. Ovako je katastrofa![]()
Mozda ovo:
[youtube][/youtube]![]()
Monte Carlo je jednostavno dosadna trka, ako gledamo samo trkanje. Za sve ove godine, jedino su top trke vidjane u kisnim ili kisa-suvo uslovima. Njene cari proisticu iz toga sto je to 1-na ulicna trka, pritom na najglamuroznijim ulicama sveta. Tu ne treba ocekivati trkacki spektakl, jer se on vidja jednom u 10 godina.
Inace, danas vozen i Indy500 i malo je falilo da T.Sato pobedi. A onda se samoizbacio u poslednjem krugu.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- Amoxicillin
- Kontakt:
glupost družejose je napisao/la:Ne znam da li ti ovo znači "jedna" ili "jedina", ali odavno više nije jedina (ako si na to mislio). Ja samo ne znam kojoj budali je palo na pamet uvoditi još ovih gradskih trka, kad su joj predispozicije da bude dosadna trka ogromne. OK Monte Carlo, ipak je to neka tradicija (jer su vec ukinuli dosta kultnih staza), ali ako već vide interes u velikom novcu u Singapuru, ne znam u čemu je poenta staze u Valenciji?MaGiCa je napisao/la:A sta mislis, sta bi se desavalo da se pretice na tom mestumajestic24 je napisao/la:U Monacu bi trebali ukinuti onaj zavoj na izlazu iz tunela. Pa barem neka ima jedno potencijalno mjesto za prestizanje. Ovako je katastrofa![]()
Mozda ovo:
[youtube][/youtube]![]()

Ukinuli Magny Course a bila predobra staza, Nurburgring, Tursku, Imolu..al su uveli ova sranja po Singapuru, Valenciji..evo vratiše USA-Austin

Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
@jose
Mislio sam na jedinu stazu u kontekstu istoricnosti. Pusti ove nove, za koje se ne zna da li ce biti i sledece godine u kalendaru ili ne.
Zna se po cijim se ulicama jedino voze Grand Prix i F1 vec 80 i kusur godina.
@Amoxicillin
Istini za volju, Magny-Cours je 1 dosadna staza. Ali izbaciti Imolu, Spa, Montreal, Nuerburgring, "pretiti" Monzi, Silverstoneu, je u najmanju ruku bezobrazno prema F1 fanovima i prema celoj istoriji iste.
Jbga, jeste da Arapi i Rusi dobro placaju, ali neke staze su jednostavno 'heart and soul of F1' i mnogi ne bi voleli da ih vise ne gledaju u kalendaru radi yebenih Abu Dhabija, Indije, Rusije, Singapura i sl.
Mislio sam na jedinu stazu u kontekstu istoricnosti. Pusti ove nove, za koje se ne zna da li ce biti i sledece godine u kalendaru ili ne.
Zna se po cijim se ulicama jedino voze Grand Prix i F1 vec 80 i kusur godina.
@Amoxicillin
Istini za volju, Magny-Cours je 1 dosadna staza. Ali izbaciti Imolu, Spa, Montreal, Nuerburgring, "pretiti" Monzi, Silverstoneu, je u najmanju ruku bezobrazno prema F1 fanovima i prema celoj istoriji iste.
Jbga, jeste da Arapi i Rusi dobro placaju, ali neke staze su jednostavno 'heart and soul of F1' i mnogi ne bi voleli da ih vise ne gledaju u kalendaru radi yebenih Abu Dhabija, Indije, Rusije, Singapura i sl.
Preostale utrke u kalendaru Formule 1 moći ćete pratiti na kanalu Hayat TV, te ATV Banja Luka, po posljednjim informacijama kojim raspolažem(o)! Eto, barem nešto za sve zagrižene fanove najbržeg moto ciklusa na svijetu. 

[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
Jedna od dražih utrka, uvijek utrka bude zanimljiva, puno pretjecanja, safety cara
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Kada je u pitanju VN Kanade prva pomisao mi je sljedeca slika:

U novijoj historiji F1 jedino Kimi Räikkönen, Lewis Hamilton i Fernando Alonso nisu zavrsili u poznatom Wall of Champions.

U novijoj historiji F1 jedino Kimi Räikkönen, Lewis Hamilton i Fernando Alonso nisu zavrsili u poznatom Wall of Champions.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Amoxicillin
- Kontakt:
kako će sutra da pobjediamerosm je napisao/la:Kada je u pitanju VN Kanade prva pomisao mi je sljedeca slika:

Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Gdje će to da pobijedi danas?Amoxicillin je napisao/la:kako će sutra da pobjediamerosm je napisao/la:

Nego, na Hayatu stoji da rade prenos od 21-23 sata u nedjelju, a trka je u 20 sati? Hoće li to opet raditi one odložene prenose ili se neko za*ebo?
- BluesForever
- Kontakt:
Imas na SK Prime prijenos.jose je napisao/la:Gdje će to da pobijedi danas?Amoxicillin je napisao/la:kako će sutra da pobjediamerosm je napisao/la:
U novijoj historiji F1 jedino Kimi Räikkönen, Lewis Hamilton i Fernando Alonso nisu zavrsili u poznatom Wall of Champions.![]()
Nego, na Hayatu stoji da rade prenos od 21-23 sata u nedjelju, a trka je u 20 sati? Hoće li to opet raditi one odložene prenose ili se neko za*ebo?

Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Još kad bi svi imali SK, a pogotovo SK Prime.BluesForever je napisao/la: Imas na SK Prime prijenos.

Do sada sam gledao na BBC Sport, pa ću tu i nastaviti, ali nije na odmet ni ovaj Hayatov potez. Samo mi nije jasna satnica.
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
BBC neće prenositi Veliku nagradu Kanade. Sljedeća trka koju će BBS prenositi je Velika nagrada Europe, 24. juna.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.