NK Troglav 1918 Livno
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: NK Troglav Livno
Aha, sad znam, doduse mogo sam i sam proguglat :DD ali eto da naucim i ja nesto iz geografije xDbadblueboylivno je napisao/la:Sanski Most, Unsko-sanski kanton, iza Petrovca.
Sanski Most je iza Ključa, a iza Bosanskog Petrovca je Bihać.
sjedite 1 iz geografije.
sjedite 1 iz geografije.

ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Ma daj... reci mi koordinate Sanskog Mosta :PP to se mora znat "i u podne i u ponoc"Pasha je napisao/la:Sanski Most je iza Ključa, a iza Bosanskog Petrovca je Bihać.
sjedite 1 iz geografije.

- badblueboylivno
- Kontakt:
Može se do Mosta preko Petrovca.Pasha je napisao/la:Sanski Most je iza Ključa, a iza Bosanskog Petrovca je Bihać.
sjedite 1 iz geografije.

Hayley <3
vidi, ogromna je razlika pozicija Sanskog Mosta i Bosanskog Petrovca. u S. Most se stiže iz Livna preko Jajca, a u Bosanski Petrovac preko Oštrelja.
@bbblivno može, al' okolo naokolo
@bbblivno može, al' okolo naokolo

Ma znam, salim se :PPPasha je napisao/la:vidi, ogromna je razlika pozicija Sanskog Mosta i Bosanskog Petrovca. u S. Most se stiže iz Livna preko Jajca, a u Bosanski Petrovac preko Oštrelja.
- badblueboylivno
- Kontakt:
naravno.
k'o i iz Livna do Splita, a sve preko Zenice, Bosanskog Broda i Zagreba.

k'o i iz Livna do Splita, a sve preko Zenice, Bosanskog Broda i Zagreba.

- badblueboylivno
- Kontakt:
Imaš dva puta, jedan je ovaj koji ti navodiš, preko Kupresa, drugi je preko Grahova i Drvara, a prije Petrovca se priključiš na cestu prema Ključu.
Hayley <3
- badblueboylivno
- Kontakt:
Evo tekma za dva i pol sata. Gosti najavili dolazak 100 navijača, cijelo selo, yebote. Ne znam je li "trolanje" s njihove strane, ali bilo bi lijepo.
Očekujem pobjedu Troglava od 3-4 gola razlike, 5-1 recimo, a onda protiv Tomislava u zadnjem kolu lov na 100 golova.
Očekujem pobjedu Troglava od 3-4 gola razlike, 5-1 recimo, a onda protiv Tomislava u zadnjem kolu lov na 100 golova.
Hayley <3
Na Ultrasima pise da ide 6 autobusa hahhaahah...badblueboylivno je napisao/la:Evo tekma za dva i pol sata. Gosti najavili dolazak 100 navijača, cijelo selo, yebote. Ne znam je li "trolanje" s njihove strane, ali bilo bi lijepo.
Mozda onih malih hahahahahh
Evo stigoh sa utakmice... blijeda izvedba Troglava, 1 gol u prvom poluvremenu, ali Kamešnica je bila bolja, ali bolje su igrali poslije pogotka (Troglav). U 2. poluvremenu su poceli dobro igrat, i zabili jos jedan gol, ali Kamešnica se vratila u igru, svojim pogotkom. Zasluženo. Pred kraj utakmice Troglav postize 3. pogodak i tako osigurava pobjedu, moram reći da je Kamešnica bila dostojan protivnik, a Troglav u nikad blijeđem izdanju, mozda zbog manjka motiva, a mozda i zbog toga sto nisu htjeli "nabijati" susjede.
Primjetio sam da se mi livnjaci uvijek zalimo na igru Troglava kod kuce, ali ipak oni svaku utakmicu pobijede sa najmanje 2 razlike, a bodovi su bitni. Dakle, 3:1 za Troglav na Zgonima protiv Kamesnice.
Primjetio sam da se mi livnjaci uvijek zalimo na igru Troglava kod kuce, ali ipak oni svaku utakmicu pobijede sa najmanje 2 razlike, a bodovi su bitni. Dakle, 3:1 za Troglav na Zgonima protiv Kamesnice.
ako je istina da je Brotnjo remiziralo u Uskoplju, onda nam fali jos 1 bod u zadnje 2 utakmice! 

- badblueboylivno
- Kontakt:
Nije Hansi bilo blijedo, gosti dobri, borbeni. Zadovoljan sam, zaboravljaš promašene mrtvace Granića i Mamića, nekoliko sjajnih intervencija gostujućeg golmana. Bezveze smo primili gol, ali eto, bodovi se gledaju.
Šampioni
Šampioni

Hayley <3
cestitke ako ste usli dobri ste domacini moja zvijezda je uvijek imala dobre uslove za igru kada smo vam gostovali za razliku od mnogih sela i gradova sirom nam federacije
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
A dobro, imali su netocnih dodavanja, ubacivanja i to, ali ono sto je bitno:badblueboylivno je napisao/la:Nije Hansi bilo blijedo, gosti dobri, borbeni. Zadovoljan sam, zaboravljaš promašene mrtvace Granića i Mamića, nekoliko sjajnih intervencija gostujućeg golmana. Bezveze smo primili gol, ali eto, bodovi se gledaju.
Šampioni
Troglav - Kamesnica 3:1
Sloga - Brotnjo 1:1
JOS 1 BOD DO PRVE LIGE!!
SAMPIONI :DD
- badblueboylivno
- Kontakt:
Na milimetar smo od ulaska. Hvala na lijepim čestitkama, a za ovo o gostovanjima nisi prvi koji lijepo govori o Livnu. Hvala i za to.astra1922 je napisao/la:cestitke ako ste usli dobri ste domacini moja zvijezda je uvijek imala dobre uslove za igru kada smo vam gostovali za razliku od mnogih sela i gradova sirom nam federacije

Hayley <3
I ja se zahvaljujem na cestitkama, kao što bbb kaze, na milimetar smo od naslova, ja se jos sjecam tvog kluba i gostovanja u Livnuastra1922 je napisao/la:cestitke ako ste usli dobri ste domacini moja zvijezda je uvijek imala dobre uslove za igru kada smo vam gostovali za razliku od mnogih sela i gradova sirom nam federacije

@bbblivno znas li ti jel Troglav, dok je bio u Prvoj ligi, jel ikad nocio u mjestu u kojem gostuje? Bojim se da nece pruzat dobre partije npr. u Tuzli, tesko da protiv Slobode i mogu nesto napraviti, ali ipak tesko je igrat ako se putuje 5-6 sati :S
- badblueboylivno
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.